Делото срещу Лютви Местан бе отложено заради болни адвокати

Пред журналисти лидерът на ДОСТ сподели намерение отново да бъде поискан отвод на съдебния състав

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама Местан искал отвод на целият съдебен състав поради процедурни нарушения изразяващи се в отказа на съдът да уважи исканията му!? И защо? Поради пристрастност и субективност спрямо Местан защото ........ я защото е мюсюлманин, я бивш лидер на отдавна закрита партия или защото Местан така го чувства. Първо че година и нещо си мина само в експертизата и после от тогава само отлагат заради този и озни болен от нещо си. Докато тръгне делето сигурно поне десет години трябва да минат, пък до де завърши ......

Защо съдът е доуснал Местан да не прояви уважение към съдебния състав, като е с шапка ? И още, подсъдимият не му е мястото на скамейката, а на банката за об виняеми! Защо , питам съдията не е спазен правилника ? Вкс, няма такъв! Даноновият председател въведе ред в кочината, но се съмнявам.

На този етап» на съдиите да им м......амика им.

Майкъл Джексън е жив, само леко побелял но това си му е отколешна мечта

Нарочно влачат нещата, Местан никога няма да го осъдят

Къде беша Цацаров да провери имотното състояние на Л. Местан? Цацаров е по- голям престъпник дори и от Борисов!

Мръсен турчин, какъв отвод бе фес? Тоя защо не е в затвора за национално предателство? ДПС, ДОСТ и всички подобни са пртивоконституционни!

И така до погасяване по давност! Адвокатите да дъдат проверени до кости! Докторите, издали медицинските също! Местан е убиец и стига му правете метани!!!!!

Уважавайте институциите! А защо възпитаният и начетен Лютви Местан е с шапка в съдебната зала?

Ами защото, съдът не си е на мястото! Кастрация на турчина убиец на деца и наказание на председателя на съдебния състав

ми ако я карат така екзактния ще се яви пред Аллаха преди да се яви пред Темида де :)))

Ан джък!!!

ех, колко лесно стана в тези времена... нещо не ти отърва - вадиш тест за ковид и си free... я виж простия киру... стане напечено и хоп във вилата с мацката