Съдът не даде ход на делото за рухналата сграда на ”Алабин”

Софийски градски съд не даде ход на делото за рухналата сграда на ул. „Алабин”, която преди 10 години погреба две млади жени.

Обратно в новината

Коментари - Съдът не даде ход на делото за рухналата сграда на ”Алабин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да почакаме още 30-40 години и тогава ще влезе делото в съда. И още 200-300 години да се произнесе. А дотогава я камилата, я камиларя!

За информация : Георги Кирчев - Бивша мутра от силова групировка и жена му Мая Василева са собствениците на Текстилното предприятие ''Хрисома'' а майката на Мая е Нейка Василева. Цялото семейство Василеви са приближени на семйство Костови (Иван и Елена) бившият министър председател на България и неговата съпруга. Защо раказвам всичко това ли, защото искам да кажа, че в България преди, сега и за в бъдеще всички и всичко е навързано като свински черва а именно ЦК на БКП, ДС, Консомола и криминалният свят.

Някъде се твърдеше че падналата сграда е собственост на Елена Костова съпруга на Лаборанта Иван 5% , защо никой не споменава това ! Умишлено се крие нали оня с ококорените очи като настъпана жаба АА е Депутат от РБ където неграмотни цигани са направили съветници !

Колко обичат слуховете червените другари. Нали цялото им съществуване се гради върху гадни слухове за другите.

Какви слухове бе, наглец?! Лично съм присъствал, когато алчното кпеле Жоро уреждаше с Елена К. композициите с горива за ембаргова Югославия. Тоя колко престъпления има зад гърба си, БЕДНА ВИ Е ФАНТАЗИЯТА! Дано Господ въздаде всекиму своето!!!

Поведението на прокоратурата е позорно и крайно непртиемливо! Искам някой да държи сметка на тези нещастници отказващи да прилагат законите и да изпълняват задълженията си, КОЙ ?

А, онзи злощастен шадраван на пл."Славейков"!?!?!? Само адвокати имат право да се смеят над жертвите!Това е ПРАВОВА ДЪРЖАВА!

Уникално правосъдие. Толкова ли е трудно да обследваш сградата и да намериш кусури в работата и отговорни хора? Сигурно целта е да се оправдаят виновните.

То е ясно че накрая ще са невинни! Но само трепане де хора на съдиите първо да знаят другите и после на останалите хубавци!!!

"Така близо 10 години след началото на разследването, ход на делото все още не е даден." Това не е държава, това не е правосъдие!!!

Срам и позор! Точно това е съдебната система, когато става въпрос за истински престъпления иначе кокошкарските случаи бързо ги решават.

Няма истински мъже в България! Да не говорим за съдии и прокурори. "По делото се смениха 5-има прокурори." - меки китки, бих добавила.

Съдът на даде ход на делото за рухналата сграда на Алабин Имам чувството, че началото на това дело е от времето на ранният неолит.

Е това не е ли малко дебилно? Ищеца да си провали делото...

Мисли малко, преди да се изказваш. При 40 тома събрани документи през 10-те години отлагане на делото, хвърлят вината за поредното отлагане заради някакви неприготвени документи от ищеца. Пълна порнография.

Много ясно, отложете го за следващия век.

Нали знаеш защо го точат и прехвърлят вече 10 години: собственикът на Хрисома е много близък ( или поне към времето на инцидента беше) с един много силен лидер от близките години;)) Та съдиите ни, нали са си "независими и безпристрастни", правят каквото могат!