17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо Иванов иска да узурпира съдебната власт тъй като така са му поръчали подсъдимите оригарси около Капитал.

Мравояда клекна на Мунчо. А после?

Абе дайте му я най накрая тази прокуратура на тоя тутманик. Стига е зяпал.

Бе Бойкикев! Бе ти нали подаде оставка бе? Лъжеца вика, вярвайте ми! 15.11.2021 "Съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов обяви, че подава оставка. Причината: сериозната загуба, която претърпя обединението"

На пишман адвоката без нито един ден трудов стаж Христо Бойкикев (преименувал се на Иванов) ясно ли му е, че по конституция трите власти са независими и изпълнителната и законодателната власт няма право да кадруват в съдебната власт!

Христов и Нинова се състезават ,кой по бързо ще ликвидира партията си! За БСП ми е страшно кеф, ама за ДБ немога да му простя!

Как няма да са доволни!? Сега мазните ДеБе-та ще имам по-голямо поле за изява хахахах

Някакви мравояди май?

Е кви да са? Съединители!

Някой занимава ли се с текущите проблеми по управлението?

Лесно е да се бориш с корупцията като си лапкаш едни пари от нпо! Безплатна борба Ей така заради морал- няма! Ама това не е корупция! Имало е един Левски, но някога!

Преброихте ли се преди да говориш за конституционни промени? Случайно да усещаш, че нямате нужните гласове, за да я променяте?

След като облеза насрания гъз на президента, дружиш с комунисти, разчиташ на ДС агенти и се пънеш да изчегърташ се чудиш защо герб напуснали нс.

Дай България са по-леви и от БСП на Корнелия! Абсолютни неокомунисти! Да не говорим, че са толкова задръстени, с гладки мозъчета, че извън темата Гешев друго няма при тях. Други идеи нямат

Е заради такива мазници като тоя, съществуват гадните вицовете за адвокати. Всъщност какво е Христо Иванов на дъното на морето? - Нищо! А какво е цялата ДБ на дъното на морето? - Едно добро начало

Ми той Христо си обича комунягите

Закле пред други недоразумения...

При толкова други наболели въпроси,за тези хора съществува единствено темата за прокуратурата.Че хората изнемогват от високите цени на тока и газа,че хранителните продукти поскъпнаха драстично,че на одисеята с вируса краят не се вижда,не е важно.Важно е един наш човек да стане главен прокурор.До кога така,не е ясно

Не наш човек. Самият той, Ристьо да стане главен прокурор. Затова обърка на миш маш цялата държава.

Христо, ти главен прокурор никога няма да станеш. Спри поне да се излагаш, малко ли ти е че си заедно с комунисти?

от фИкуса Радев..