Коментари - Европреседателството повишава нивото на терористичния риск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук е пълно с дървени философи. Чететебе хора! Полк. Георгиев преди 89-та г. е работил срещу разузнаването на СФРЮ, никакво НАТО. Пенсионер от 20 години. Чел съм много неща от него, свестен човек е, така ми се струна.

Фейсбук и национална сигурност...!??? Много професионално.

откровени неистини, или елементарни истини, които отдавна се знаят от милиони български граждани, почувствали на гърба "прехода" ръководен от кпсс/бкп и изпълняван от партийно-кадесарския апарат в комбинация с криминални елементи.

Пълни глупости, при Елцин светът беше спокоен, появи се Малкият Мук и тероризмът в света се развихри!

Старши, бъди сигурни че повечето българи отлично разбират необходимостта както от разузнаване така и от контрараз. Но, не и като една от бухалките в ръцете на каскетското БКП и сол-та.ак на СеСеСеРе-йските служби! С такава "биография", какво има за чудене, че в България все още има силни резерви към "силоваци": нито е ясно на кого се кланяте, нито че вече не облужвате разните БКП-ейски реинкарнациии. Така, че си гледай даскаллъка и без размахване на пръсти на тема "ЕС и НАТО", защото има и друг вариант: на колегите ти в бившия соц. блок в централна Европа, които са на социални пенсии и пожинена забрана за работа в държавни учреждения.

А в твоята картуна са се загнездили новите схеми - комунисти=ДС=КГБ=негодници, т.е. никакви служби, никакво доверие, хайде да обърнем всичко с краката нагоре! Ти неуки нов ОР не си разбрал, че задкулисните ви господари днес са същите ония от онова оплювано време. Но ти си сляп, или продуктивно заслепен с пачки за омерта и клакьорски подскоци. Недей заплашва с другите държави гнидо, ти не се знае докъде ще стигнеш. Ю. Георгиев събеседва много логично и точно по истината. Само за времето на Елцин не съм съгласен, че те са действали заедно с факяните. Не, тогава пияният жид Елцын продаде Русия на краварите и те им станаха подчинени... но временно. Като сте толкова големи майстори, къде ви е аг.апарат?! Какво имате бе, галфони? Само на СРС разчитате, лесно като за клатикрачоли и негодници. Доносниците ви са кварталните клюкари, прости и ограничени като вас, но те не са класния апарат, за който говоря!

имаме много дюнерджийници - споко :)

Комунист. Колко хора е съсипал и колко хора е изгонил от страната?

уморих се от професори в кавички които само плюят и дават мнение кой какъв е какво трябва да се направи,ами дай да ви изберем вас и ако не се справите 100 тояги на голо.хубаво че дойде герб да видите молове хубави пътища,подновени училища,детски градини ,центрове и т.н.просто герб трябваше да се появи 1990 а не 20 години по късна да оправя бакиите на бсп,сдс и дпс

Ако не беше СДС=Иван Костов. България щеше да изчезне още през 1997 г. след разбойническото 7 годишно управление на БСП и ДПС. И ГЕРБ въобще нямаше да ги има, защото нямаше да има България.

Не е лошо от време на време да се дава думата и на такива отявлени комунистически злодеи, като този юли, за да не се забравя, че борбата срещу комунизма и комунистите не трябва да отслабва и да се води до пълното им унищожаване.

Изкуфял Този въобще не е в час. Говори големи глупости, но така са го възпитали от малък. Националната сигурност на Българи, беше унищожена още през 1945 г. от окупатора СССР/КГБ/. Този е служил на КГБ и СССР и вероятно обучван от тях. И е предател помагал да унищожат България и я превърнат в 16-та република на СССР. Такива като този нямат родина, те са интернационалисти и са работили за световна комунистическа революция. Борил се е не за национална сигурност на България, а за Световни социалистически републики. Управлявани от едно място - Москва. Те се провалиха, това доказва тяхната некадърност и тъпота. Добре, че природа сменя поколенията на всеки 40-тина години. Та след още 10-тина години, този и другарите му ще са си заминали. И ще останат в историят ни редом до поп Кръстю предателя на Васил Левски.

За твое съжаление човекът е прав! А ти си просто идиот или промит мозък!

Напротив успях да се опазя от комунистите да не ми промият мозъка. Завърших училище преди да започне прехода. И ми беше много трудно по онова време. Защото не можех публично да кажа какво мисля и с какво не съм съгласен.

е библиотекар?

Нищо ново! Това е ясно, виждаме,усещаме... Локумджия...

Много хитро полковник. Личи си школата на ГРУ. Всички други виновни само те никога и за нищо. Ама някак си случайно си пропуснал да споменеш т.н. ВТО, където от 85-та до 89-та изчезнаха 26 МИЛИАРДА народни парици. Забравил си да споменеш, че това бяха пенсионните фондове на нашите баби, дядовци, майки и бащи. Забравил си да споменеш, че ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН служители на тези организации бяха сътрудници на някое от управленията на държавна сигурност. И понеже държавата се захлеби ви се иска отново. А си прав, трябваше да се приключи с вас бързо, като в ГДР-забрана за работа цял живот и 200 лева пенсия.

по-добър вариант-Чили.

Господина не казва до край истината. Имаше съгласуваност между руснаци и американци до кримската афера в полза и за двете страни. Този контраразузнавач скрива че много по големи поражения нанесе руското разузнаване от американското защото просто и той е бил с промит мозък. Натискът на руснаците в хибридната война срещу нас е голям. Ще се намери ли негов колега да разкрие военния план за нападение и завземане на крайбрежието ни от русия ,взет от турски разузнавач? Недоизказани истини от влюбен в Русия контраразузнавач.

По времето на ДС Тодор Колев пееше -кой ми ги открадна чистачките. Ако е жив сега ще пее -Кой ми отряза тиквата тъпа.. Тогава нямаше престъпления боклуко. Сега мафиозите ще шибат скапаната ти жена, а ти ще им сервираш. Големият ти ГМО задник, както и на шефа ти ,ще бъдат разцепени от мангусти и мигранти.

"Тогава нямаше престъпления"!-А затвори имаше.. И милиция имаше. И съд и гл.прокурор имаше. И защо ли след като е нямало престъпност?И доста хора изчезнали без съд и присъда по него време има.

Кога турски разузнавач е казвал истина на българин ? Никога ! Благодарение на ЦРУ Бойко ритна три огромни енергийни проекти в Турция. За тази истина ли става дума ?

Бойко е турски агент

Прав е човекът! Нашите управници действат така, сякаш ще са вечни и даже и нищо да не правят, то България ще върви нагоре. Обаче по-голяма е да стане като моя кон - Тъкмо го научих да не яде и той взе че умря! Какъв е смисълът от всички напъни и воаяжи, ако след половин век в България няма да има българи?

Държавата ни се затрива - гарантирано от ГЕРБ!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

душко?

Сажалявам Бай Бойко. Той много се е възгордял и няма да разбере , какво каза полковник Георгие в последния абзац. А каза следното: Тези, които са сложили на този посто Бойко, те ще го махнат. Както стана с Ленин, например. И цялата му гвардия.

Прав сте . Ленин и неговата гвардия взеха властта благодарение на няколко стотин американски съветници през 1917 ,а вербувайки Горбачов му отнеха властта през 1990г.

бяха ли немски първите?

Даже вярвам на човека. Всичко е така, което казва. И все пак, нещо ми се губи... Не мога да го дефинирам, но ми изглежда като гнева на холивудските актриси срещу професионалния си път от преди 30 г0дини. А и тук става дума горе долу за същия период...

"Според тях ЕС и НАТО в сегашния им вид, ще бъдат вечни. Дали наистина го мислят, или така им е по-изгодно, не мога да ви кажа..." Tънък намек

ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ ВСИЧКО ЗНАЕ ОТСТРАНИ СЛОЖИШ ГО НА ПОЗИЦИЯТА И СЕ ОАКВА ОТ ВСЯКЪДЕ

Комунистическото ченге до края на живота си остава такова.Този отдавна трябваше да бъде изолиран от разузнаването ,дори като"експерт" от съветски тип.

Простак прост. Марш да те перкат мангустите около боклуците

на Вас явно си Ви харесва

Отваряй произволно 2 закона. За единия няма да можеш да кажеш кой налага спазването му. А будалите, които го спазват направо липсват. Така,че горния направо е изтрещял. Както впрочем е и др, Нинова.

ДЪРЖАВА БЕЗ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА, ОСОБЕННО КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА.ДОКАЗАНО Е ЗА 30 ГОДИНИ. ЧАО БЪЛГАРИЙО, ДО 50 ГОДИНИ ИЗЧЕЗВАШ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ ХИБРИДАДЖИИ И ДВУЛИЧНИЦИ КОИТО КРЪСТИХА КАПИТАЛИЗМА ДЕМОКРАЦИЯ

Забележете - тези всичките смели бойци, разузнавачи и контраразузнавачи, които били големи патриоти всичките се оправдават с .. чуждите държави и служби!!! И те завалиите нищо не направили и не могли да направят, но не забравили и те да намажат от огромните кражби и разсипия, вече 30 години!

Забележете - тези всичките смели бойци, разузнавачи и контраразузнавачи просперират в съвременна капиталистическа България, която обаче всячески отлюват. Едни взимайки едновременно и пенсия и заплата /като преподавател или експерт, консултант, държавен чиновник, депутат, кмет, общински съветник или партиен функционер/. Други пък като назначени бизнесмени изпълняващи държавни поръчки. А най-странното е, че са недоволни от сегашното си положение и си мечтаят близкото ни миналото от преди 30 годин да се върне. За мен обяснението е само едно тогава трябва да са живели по-добре отколкото сега.

това у нас. По-скоро е вид фашизъм в една второстепенна колония. В такава ни превърнаха Западните "партньори", а всъщност господари. Кажете я истината бе ! Защо я премълчавате ? Кое у нас е българско ? Кое ??? Всичко се владее от чужди компании. Ние вече и държава нямаме. Армията ни къде е !? Няма армия. Тогава за каква държава въобще говорим.

С България не се извърши лустрация и не борба, а опознаване и осъждане на престъпленията на комунистическия режим и репресивните му органи, начело с руководствата на ДС, МВР и службите и затова те създадоха организираната престъпност, която по липса на разбитото от тях правосъдие и овладяна прокуратура и главен прокурор прерастна в мафия, която си има държава, това е! Няма никаква реална борба с комунизма, а само крясъци и имитации, и то от (бивши) комунисти, никакво истеризиране на ДС, защото няма нито един от големите престъпници там, особено сред началниците й, който да е обвинен и адекватно осъден! Така че И този е жалък в лъжите и опитите си за манипулации! Такава борба има с комунизма, ме той още не е влязъл дори и в учебниците..,

Доказваш винаги, че простакът си остава винаги простак.И какво като лустрираш бе ? Я провери в Германия колко агенти на ДС изкараха на показ ? Николко. Маса служители на ГДР-ската ДС сега са по върховете на контраразузнаването и на разузнаването на Германия. Та Меркел, та президент и т.н. Неи 80%, 100% българите са дебили и тъпанари

откак си сложиха комсомолската секретарка начело, Германия цъфти, та връзва, светъл пример за гостоприемство

Ние, т.е. България, никога няма да може да се изправи на крака и да стане това което беше, а именно истинска държава. Никога. Не и без помощта на Русия. Само с помощта на Русия можем да си възстановим държавата. Ние сами не можем. А Западът, дето ни я разруши, е немислимо че може да ни окаже подкрепа за възстановяването й. Това народът е добре да го разбере най-сетне.

сме разбрали, а именно, че преди 100 години западът унищожи Русия, а преди 74 - нас. Само Бог може да ни помогне, цялата земя се управлява от рогатия и никой не му противостои.

Правилно колега. Казал го е великият Георги Димитров: Връзките ни с СССР тогава, сега Русия, са като слънцето и въздуха. За 45 години, благодарение на кого се построиха 8 царски Българии. За 30 години, благодарение на кого страната ни е докарана до над 82% импорт и ликвидация?

никакви 8 царски не сте построили, а само една чиния и тя поне да беше тоалетна, че да се съберете в нея

тоя е предател дето е провеждал активно политиката на обявения за престъпен Тоталитарен комунистически режим, ... защо не е наказан а има нахалството да дава преценки, това е се едно фашистки офицер от Гестапо публично да критикува Победителите във Втората световна война

30 години народът ни плю и псува МВР и особенно ДС. Демократите се изявиха и тук като предатели на България. Уволниха кадърните служители, които бяха вкарвали в затвора номенклатура от директор нагоре и назначиха партийно преданни некадърници, та и откровенни мафиози, които се перчат по телевизиите и не могат да обелят две думи на кръст.Новата номенклатура не искаше никой да и разкрива престъпленията когато краде народа. Това и стана. Сега нашият народ ще си мълчи когато го бият, крадат, убиват и унижават.

А бе кьопеко тъп. По времето на ДС Тодор Колев пееше -кой ми ги открадна чистачките. Ако е жив сега ще пее -Кой ми отряза тиквата тъпа.. Тогава нямаше престъпления боклуко. Сега мафиозите ще шибат скапаната ти жена, а ти ще им сервираш. Големият ти ГМО задник, както и на шефа ти ,ще бъдат разцепени от мангусти и мигранти.

стига с тия чистачки бе идиот, сто пъти го повтори, да го набия в устата ти проста милиционерска, то явно с приказки няма да стане ами трябва да измолиме разрешение да почнеме да ви трепаме вече

Откровени глупости, като истеризирането (забележете кавичките, те са оригинални) по отношение на Държавна сигурност, която по дефиниция е ОПГ в лицето на ръководствата, защото е репресивният орган на една власт, призната и обявена за престъпна и със закон на Република България, както и това, че; борбата с комунизма продължавала, за сметка на държавността не пасват на представянето на този като дългогодишен служител в службите (или може би пък отлично ги обясняват) и преподавател. И къде видя този сега в България комунизъм, че и борба с него (както тези наричат публикуването на дълго к старателно крити безброй престъпления), че и държавност!?! И този например обвинява гражданите, че нямали вяра в държавата и властта, в службите и не съдействали, като споменава шесткратното убийство, а забравя да спомене купищата лъжи само по него и че явно поръчково убийство (като на бандита-бизнесмен) на организираната престъпност ни се представя като самостоятелно престъпление с безумни лични мотиви или намерение за някакъв семкаджийски обир от къща...

Според тях ЕС и НАТО в сегашния им вид, ще бъдат вечни . Толкова. А иначе, преди 89 г. си мислехме, че социализма / комунизма ще са вечни. После демокрацията ни обори. Дали сега да не мислим малко по държавнически, по егоистично и прагматично за нас, за България ?

бърка нещо експерта. И на Запад капитализъм и тук капитализъм, пък тук е мега зле, а там е добре. И що така ? Начи, това изобщо не е вярно. За пореден път не се посочва истината. А тя е, че ние сме колония на Запада. Нас ни поробиха, разбира се с дейното участие на българските еничари-продажници, т.нар. политици, сред които най-големия продажник на държавните интереси се нарича Борисов. неговият дял е най-голям, щото и времето му на власт е най-дълго. А и е най-послушния слуга на Запада. Затова си го харесват най-много.

си е верно. Едно време Карлос Чакала можеше свободно да идва на почивка в България, тато можеше ежегодно да отделя по 5 милиона долара за рахата на външните терористи и т.н. Сега сме от другата страна и си личи големия риск, насочен основно срещу западните страни. Просто има контраст. А контрата се изпокри.

Сега всички американски изчадия, воглаве с косовските главорези, тези от ИД идват на почивка и да се крият в България, която ги обучава и им дава оръжие.

Като прочетох коментарите, стигам до извода направен от депутата Иво Христов, че 80 % от българите действително са дебили. За такъв народ, такава съдба.

не дълбайте обзървърски моето сърце. Ако такъв като Христов ми е преподавал едно време щял съм да прескоча дори Алпите...

Нещата у нас днес са такива, каквито си бяха през последните 25-30 години. Нищо не се променя като принципи, затова няма и положителни тенденции и чисти води. Всеки открай време гледа да се наортачи или добере до масата или артелната и да смуче...Важното е, че и тогава и сега "бащицата" позволява това..

Прочетохте 80 коментара, написани от 30 души и направихте извод за 7 милиона? По 3,14 ли умножихте? Единственото, което сте доказали с този опит да ни обидите, е, че не можете да мислите, т.е. прав е за Вас.

Късно се сети експерте. Не твърдя, че ДС е основната движеща сила на реставрацията на капитализма, но без нея нямаше да има нова национална катастрофа. Та вие подготвихте "кадрите" на прехода. Най-алчните и простите. Като почнеш от Желев, Виденов, Костов, Тренчев - та до Борисов. Ще дойде видов ден и за вас, мърши.

и този сигурно е като другите, но казва нещо умно - навсякъде има бедни и богати, но хората в другите цивилизовани държави газят в чистите реки, а ние - в блатото! Макар че, трябва да си призная -прокрадва ми се в ума въпроса: "А кой го направи това блато!"

Я да видим кой ни управляваше в периода 1995-97 г. БСП, с правителството на Виденов. Когато, с помощта на хиперинфлацията милиони българи загубиха спестяванията си, а няколко стотоци кредитни милионери си "изплатиха" дълговете. Някои даже и не платиха нищо. Кой го е назначавал този? Правилно, БСП и компания. Сменили са някой назначен от СДС (може и той да не е бил читав, но поне не е бил отявлено комунде), с вярно на Москва руско-съветско мекере. Което е работило за кремъл. И приказките му, и носталгията по миналото ясно показват това. Сега такива "специалисти" се опитват да дават акъл от последна инстанция. И за какво? За да се върне на власт старата система на болшевишката мафия. Не, мерси.

Няма как да се спори с тъпаци, които криво ляво четат само заглавието. Мъчно ми е за хора като този човек, които остават нечути, заради пропуските в образованието и съзнанието на хейтъри.

спор се води с доводи, а не с обиди. И Питагор можеше да каже: Който не вярва, че теоремата ми е вярна, е тъпак, но предпочел да я докаже. А щом Ви е жал за този от снимката, няма на какво да ни научите. Какви хубави български думи знаете - хейтъри! Дали сте се питали защо нямаме такава?

ГУГЪЛ НА Путин сравнил коммунизма с христианством ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЧЕ АНТИ-КОМУНИСТИТЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ХРИСТИЯНСТВОТ О - МОРАЛНИТЕ ПРИНЦИПИ НА ХРИСТОС :)) .... И ДА ПОЯСНЯ - ХРИСТИЯСТВОТО СЕ НАРИЧА ХРИСТИЯНСТВО И НИЕ ХРИСТИЯНИ ЗАРАДИ НОВИЯ ЗАВЕТ - УЧЕНИЕТО НА ХРИСТОС И НЕГОВИТЕ МОРАЛНИ ПРИНЦИПИ - СВОБОДА РАВЕНСТВО БРАТСТВО , СПРАВЕДЛИВОСТ :)) ... А АКО ПРИЗНАВАШ САМО СТАРИЯ ЗАВЕТ СИ ЮДЕЙ :))

млъкни е идиот, само Сталин, без да броиме Ленин и Джерджнски, е успял да избие над 10 000 свещенника и е съборил повече от 1 000 черкви

Сталин да убие само 10 000? Само на закуска. Стига бе, поне 100 милиарда попове е избил.

Обикновен въпрос:Ако самия този не е ативен борец,кои в рода му са такива.ЩотУУУ,без това, тези служби дето е заемал нема как да ги е заемал.Така че басните дето сега ни ги разправа другарчето... Може би требва да го питате как вижда съдбата си без русия... хаха.ДрОгарЕ,таа дето сте си я намислили нема да стане...Ако си мислите че ше стане явно грешите в оценката на ситуацията.Ако си мислите че с личната мутра на свинара от правец сте уцелили десетката...миии не знам. Прекалено е тъпо за да е верно.А в краа на краищата всеки тарикатлък се плаща.И това не е само мое привидение. И не знам кво пише в статията.Толква тъпотии-немам нерви за такива неща.

ти па ако мислиш че въобще някой ги е прочел, треба да си голем оптимист

Всяка ,,активност,, тука ни се пише на гъза!

нетерето, дето регистрираха и ограбваха задграничните фирми ??? А пък с Указ 56 рашистката агентура застана на входа и изхода на държавните предприятия като приватизираха печалбата, а национализираха загубите.

Тероризъм - комунизъм............все тая :)

Дано те навестят терористите, щото аз си пия пиенето у кръчмата.

Ето го доказателството, че вие, комунягите, нищо градивно и полезно не знаете и не можете. Вие сте уроди !!!

тоя предател и до ден днешен работи за руснаците в ущърб на собствения си народ, само да ми наредят, с удоволствие бих го утрепал за държавна измяна

Поредното ченге от ДС, което реве за агентурния си апарат от доносници.

имаше един док.филм за нашата агентура през соца...!!! ,,американецът,, изпадна в удивление че всичко е на показ и всеки може да си рови в ,,архивите,, и...??? изуми се колко сме ...,,демократични,,...!!! маи ,,другите,, като ,,пръднат,, ние се ,,насираме,,...!!!

В много неща е прав, но в това няма нищо странно - все пак едни от най-кадърните хора трябва да работят в тези среди. Проблемът е друг - защо този интелигентен човек си мисли че хората ще повярват в приказката 'опашката размахва кучето'. Може би трябва да наблегне и да говори за образователната система. Когато изкарваш вишисти като топъл хляб и те не могат да смятат без калкулатор - скоро стигаш до момента да им разправяш каквито и да е дивотии, стига да им кажеш че те са умни!