Даниел Лорер от партията на Кирил Петков: Президентът не дава хора за този проект

Бившият съветник на Кирил Петков в министерството на икономиката отрече конфликт на интереси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този господин българин ли е ? .Фамилията не му е много българска. в България живял ли е въобще ?

Този откровен мошеник ,защо не е в ареста ???????????

Как? Ами много ясно - назначават всичките си приятели и братовчеди на държавна хранилка!

"Нашата амбиция е да работим с хора и отляво, и отдясно" Явно им трябват само не мислещи гласоподаватели, така де въпроса е келепир да има ............. щом в Канада няма!!!!!

Повечето "Инвеститори" търсят по-голям портфел да управляват за процент печалба. Тук като се издънеш "процента остава", и на запад е така, но плащат мълчание. И Зеленски се радваше до преди време, но и той ще си е добре:)

Според мен България няма нужда от прекалено предприемчиви политици ... ние сме в ЕС ... имаме нужда от предприемачи. Тез момчета ако бяха кадърни и ставаха за бизнесмени нямаше да се занимават с популизъм и да се правят на загрижени. Щяха да работят и да плащат данъци. Явно това не им се удава ... сега са измислили как да си избият парите дето са набили в дипломи ..

Нали! Кажи си - само ГЕРБ заслужават, защото са най-кадърни. Направо пращят от кадърност.

Къде човека говори за ГЕРБ бре, явно оправданието на всички неудачници е ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!

Това ли са сериозните хора, които ще донесат промяна? Той съветник на министъра, сега заедно в политиката, а жена му зам.-министър на същия министър! Цените на тока растат, спряха инфраструктурните проекти, спряха обезпечените кредити и осигурихте необезпечени кредити чрез ББР на приятели и ваши служители! Благодарение на вас се задава гладната зима на Радев, Петков и Василев!

Спирането на Хемус беше уникална глупост. Просто трябваше да се обезпечат парите с актуализация на бюджета и да стиснат зъби въпреки че не са "техните" фирми, които строят и прибират печалбата. Но магистрала щеше да има имаше инерция и много от фирмите бяха инвестирали очаквайки че ще си изплатят техниката с тази отсечка. Прецакаха ги много ще фалират и много ще останат на улицата ... магистрала няма да има следващите 5 години.

Тука ни обещаха едни пари...

Противно на пророчествата на разни социолози , за които отдавна е известна партийната гравитация,че новата формация ще краде гласове от БСП,ИТН и партиите на протестта, обективната истина показва , че тази формация е основен враг на ГЕРБ и ДПС.Причината е , че докато за ДБ и ИТН все още няма сигурни гаранции , че в новия парламент няма да направят коалиция с ГЕРБ и ДПС, то за тази формация това е кристално ясно.Това означава, че в новият парламент ще има политическа сила , която ще продължи борбата срещу мафията. Това на практика е смъртна опасност за ГЕРБ и ДПС, особенно ако новата формация вкара в парламента 35-40 депутата. Затова никак не е чудно , че цялата герберастка тролска сган е пратена на всички форуми , където има новина свързана с новата формация, за да плюе по нея.

Тъй, тъй като комунист на разпит си се хвърлил да ги хвалиш и защитаваш! Тези хора, единственото, което доказаха, че са отявлени лъжци и мошеници! Действат по максимата "Крадецът вика дръжте крадеца!

Тез келеши, ще спечелят много повече гласове, ако си признаят че президента стои зад тях.

от партията на кирил петков!??? ко да му речеш???

Този Лорер е една поредна политическа проститутка. Бил в дай българия, сега се присламчва при тези. Идва в България само и само да прилапа някоя бизнес идея за стартъпово финансиране - кражба на бизнеса и идеята! Марш от България лешояди такива!

ДБ = ДАЙ ми БЪЛГАРИЯ ти на мен ~ А след като го получел от БЪЛГАРИЯ лакомия льольо щал да НИ го даде на КРЕДИТ с ИПОТЕКА - "Заказчиците" са пратили тук Кирил Петков и Асен Василев" - каза ТОЧНО и сочно Ренета Инджова.

Много почтени.Цялото семейство в правителството но няма конфликт на интересе.Утре да не се окаже че е гражданин на Израел,защото по закон всеки евреин е гражданин на Израел и влиза и излиза само с личен документ.

Тоя като му гледам мутрата и името.......чифут та дрънка ,щом има от тях, значи ще пада крадене ,измами ......мръсотия !

Това ли са сериозните хора, които ще донесат промяна? Той съветник на министъра, сега заедно в политикаа, а жена му зам.министър на същия минисър!

радев стои шад румен петков

Само БКПто на Тиквата може да управлява България в интерес на хората. Крадат уморено ( около 50%) от обществените пари. Хората доволни и далаверата върви.

Изтъркахте се, а сеира ви го видяхме.

Айде бе шмекер

Напред момчета!Надеждата ни е във вас!Стига са ни управлявали простаци!

Оф, аман бе. Той е от една фирма свързана с бивши кадри на VM Ware, те пък свързани с една агитка на хомосексуални от централата на VM Ware . Има в тая фирма и силна еврейска връзка. Няма ли нормални в тая държава бе ???

Той е от българските евреи-вуйчовците му са уважавани в Казанлък занаятчии-Бай Мишел Челибонов-стъклар,и бай Жозеф Челибонов-тенекеджията на женския пазар...

Д.Лорер е такъв слагач на Радев, че ще ни пръсне тъпанчетата от бурните си аплодисменти. Естествено е и едно мояно УРА след всяка възхвала...Така беше и с Меркел докато омръзна със старческата си глупост от 2015 година (мигрантската криза).

Продължавате промяната с цените на тока и инфлацията. И ще развивате икономиката, като спряхте инфраструктурните проекти Аман от смешници

Този е бил съветник на Кирил, а жена му зам министър на Кирил в министерството на икономиката, семейна фирма на почтените

Мая Манолова току що каза по телевизията, че ще е част от "обществото на почтенните". А кой предложи Пеевски? Кой?

Манолова е в оргазъм в момента, тя и Пацо шнорхела гледа с влажен поглед в панорама

Аксиома от семейното възпитание:"На ренегат не се вярва".Не знаете ли,бе будали,(протестъри)?

Защо са напуснали Да, България? Отишли са при Денков в Муув БГ.

Лъжеш. Я си помисли пак

Нови и нови проектанти на Радев продължават да никнат като гъби след дъжд! Тия съсвсем ще ни омаломощят! Другарчетата им Петков и Василев изпуснаха цените на тока, горивата и храните, обаче продължават с промяната! Ако не оцелеем, кой ще управляват тези паразити?!

Имаше навремето един филм "Дунав мост". Там преди 20-ина години отговориха на тоя въпрос;)