Джохар Царнаев обвинен в използване на оръжие за масово унищожение

Федералната прокуратура в САЩ обвини заподозрения за бомбения атентат в Бостън Джохар Царнаев в използване на оръжие за масово унищожение и в злонамерено взривяване на имущество, довело до смъртта на хора.

Обратно в новината

Коментари - Джохар Царнаев обвинен в използване на оръжие за масово унищожение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американски и английски инструктури обучаваха ислямски бойци в Афганистан и Пакистан "за борба с комунизма" е а сега като няма комунизъм те без работа ли да седят. Политическото късогледство рано или късно ни напомня поговорката "Който гроб другиму копае....

Точно тази част от историята е в потвърждение на това, което си мисля, семейството живее в САЩ от 7-8 години. изведнъж, "осведоменото" руско разузнаване, предупреждава американците, че единят от младежите може би вече е терорист... На това му казват превантивен ход... Естествено, че са го викали на разговор и не са установили каквото и терористично да е мислене... То се е появило впоследствие, като е дошъл чичо Миша, арменецът, "приел исляма" преди година, но вече фанатик ислямист, фундаменталист и терорист... и един момрот завива шоколадчета... може някой и да вярва на тази версия...на мен ми е трудно, даже невъзможно...

От кога тенджерите под налягане са средства за масово унищожение?А ножовете?

на 11/9 се отпуши една бутилка от която излезе духът на тероризма. дано не съм прав, ама имам лошото чувство че ци дух ще постави краж на сегашнят \"ордо сецлорум\" :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сорим, накрая исках да тура :( вместо :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ей това е демокрация :D лекуват човека - поддържат го жив само за да го осъдят на смърт. :)))))

Пропускаш че първо го гонят като куче и го застрелват

dirddd@

Като е убил 3ма и е осакатил още поне 15-20 човека, какво очаквате?! Доживотния затвор ще му е подарък, смъртната присъда - това, което заслужава :)

Така е но ако вземем предвид че американски военни редовно убиват афганистанци и иракчани в собствените им държави пък никой не мисли да ги съди а напротив викат им герои.....

Хронологиятга на събитията свързани с рода Царнаеви според медиите e следната: Живеят в Калмикия- руска република, живеят няколко години в Киргизия, местят се в Турция-получават гражданство, в 2002 заминават за САЩ и се устройват при роднини. Синовете са на 9 и 16 години. В САЩ възрастните започват работа, получават гражданство, децата ходят на училище, спортуват и водят що-годе нормален живот. Обаче в един момент около 2010-2011-2012 живота им се променя. Появил се чичо Миша, арменец, приел преди година исляма, краен екстремист, проповядващ джихад. Това е по думите на един от родствениците. Това е гвоздейчето на програмата. Връщането на възрастните от семейството в Дагестан и оставането на младите в САЩ е част от сценарий, който обаче не е писан в САЩ. Атентатите също са част от този сценарий. Щото, като не успяха да разбият американската икономическа система при всички опити, на които сме свидетели през последните десетина години- източване на фондове, влогове, банки и т.н. , като не успяха да дезорганизират и дезориентират американското общество и народ, сега очевидно е ред на бомбите. Империята на злото и оръдията и от ФСБ/КГБ ще загубят тази война.

Придурок, какво общо ФСБ/КГБ има с атентаторите?! От къде накъде Русия е "империя на злото"?!

... това общо дето го имаше с онези десетина човека агенти на ФСБ/КГБ изгонени от САЩ преди 3-4 години, обявени за национални герои в Русия, а те не са и върха на айсберга, само някакви си десетина агенти, създаващи си вид на нормални американци, които в определен момент просто трябва да занесат една раница някъде... колко е действителния им брой? Американците са наивни като малки деца. И в това е силата им.

Леле и на тебе не ти е лесно. Вероятно имаш портрет на Труман над леглото, а сутрин като станеш надзърташ в килера за Лаврентий Берия

Времето ще потвърди предположенията ми... това е сигурно, лошото е, че империята на злото има доста привърженици в България... това води до лоша карма на държавата...

Разкажете, ако обичате, от най-достоверните източници, как Царнаев е прегазил брат си и после го е влачил с колата си по града.

Да отидеш да живееш в нормална, бяла държава и пак да правиш глупости! Акъл и м... не ги чакай, когато не са дошли на време.

Само не мога да разбера каква е разликата между този дебил на снимката и сирийските "борци за демокрация".

Каква е тази 'Чечения', като е Чечня.

освен родният ти руски език има и български език

руския копелдак джохар трябва да баде публично взривен на сащото място кадето е взривил бомбата в бостон с една от бомбите тебджери намерени у дома му, а семеиството му експулсирано обратно в русия. всички от това шибано ислямско семеиство са получавали соци ални помощи в америка. америка прави голяма грешка да приютява ислямисти от цял свят и да и'м дава гражданство. такива са стотици хиляди албанци, босненци, косовци, араби, инденезиици и пакистанци. цялата тази циганска сган трябва да баде изгонена от америка и европа.

Ами като си го създаде тези ислямисти да си ги гледа

Човекът болен на легло, а те го разпитват с бележки. Ние сме много по-хуманни - ще отлагаме процеса докато измине срокът за давност!

това да не е като в Бг - дори след 1 год. да крият Хисбула - атентатора на летището в Бургас

Къв Хисбула те гони бре? И малките деца разбраха че това е провокация спретната от Мосад.

ама те са с промити мозъци и си мислят само за ислямски терористи!

Въх, значи при нас на женския пазар се продават ОМП - тенжери под налягане. Някой да вземе мерки.

"22" явно употребява сарказъм ма кой да схване

Страхотно,МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ, а за бомбите им с обеднен уран ни убеждаваха че са полезни.Сега Обама и Путин да седнат и да съкратят арсеналите си от тенджери.

Спокойно! Няма доказано престъпление!

омръзнало ми е да чета простотиите коментари в българските медии

браво на службите, ялко че не ги пипнаха преди атентата, хрисим бил сатана погуби невинни деца

Спокойно! Няма доказано престъпление!

То понеже оня ден американците не утрепаха три деца в Афганитан ...

От къде го измъкна този сигнел бе, Сънисон?

Поздравления така се върши работа срещу обществено опасни типове . Анализ , бързи действия и резултатите са на лице . Уникално ! Вече са много добри ,трябва да предлагат екипи под наем за закъсали държави , стига да проявят ... желание ... държавите де !!!

the scape goat

Още малко и атентатите от 11 септември ще му припишат.... Сигурно след време ще определят за терорист всеки който не вярва на официалните версии за дадени събития!

ти кажи кой вриви тогава бомбите, умнико.

Браво на американците - така се работи. Тука Цв. още нямаше да е приключил пресконференцията...

Трябва да се дадат по-големи правомощия на полицията да арестуват и да следят, и да се въведе видео напблюдение и на всеки да се имплантира чип да се знае какво прави и къде ходи. Само така ще се спасим от тези кръвожадни терористи. А, и да се увеличат бюджетите за борба с тероризма. Иначе е добре от време на време да гръмва по някоя бомба, малко кръв по улиците - хората се сплотяват срещу тероризма, правят бдения със свещи и отдават почит и по малко недоволстват от правителството.

Жертвената овца е намерена, набедана и осъдена. Масите са доволни, службите са действали бързо и "ефективно" и всички садоволни, независимо, че убийците може и да не са истинските, важното е че терористи има и те са открити.

може не може никой тук не е наясно с подробностите ясното и очевидното е че в българия има много на брой гнусни полу-човеци русофили сигурен съм че болшинството руснаци са много по-добри от вас

Ами като е невинен нека Путин го защити - нали е и руски гражданин. Можеш да си сигурен, че и при най-малкото съмнение руснаците щяха да вдигнат вой до небето...

тез не са добре , или не знаят какво става. бомба в тенджера - оръжие за масово поражение!

ако беше без тенджера по добре ли щеше да ти звучи? ако има 180 човека с поражения е оръжие с масови поражения. това е само терминологя. ти как би го формулирал?много добре го съдят и това е само началото. ще му лепнат и после индивидуални обвинения. всяка жертва ще го съди поотделно сигурно. там за разлика от бг системата работи. като си виновен те осъждат

Чечня ще се гордее с него!!! Поставиха го на един пиедестал с Опенхаймер, Колт, Айнщайн, Калашников и фон Браун... Самите американци...

защо забрави да споменеш и хер Шмайзер?

Така е,циганите са безнаказани избиват и мародерстват възръстните хора по селата.Нашите умници властимащи се правят че нищо не знаят и точат зъби след спечелване на изборите колко пари ще откраднат.Не съм сигурен кои са по големите мародери от двата вида.

Явно всеки у дома си притежава тенджери за масово унищожение, мале смях.

абе вие май не четете че в тенжерата има бомба. ти и коко по горе трябва да внимавате как тълкувате информацията. явно не сте се научили да отбирате важни детайли като четете.

Имаме водеща новина, а за геноцида срещу България нула. цели селища са изоставени ,инфраструктурата е като след война, вилнеещи банди цигани.....няма думичка!

ай ся, важното е братята мериканци да са добре, тук и без това остават вече само пенсионери, мутри и цигани

Мутрите и циганите имат право на държава също. Може да се казва Мутравия. Може би нормалните са проблема че мутрите и циганите не реализират висок брутен продукт и висок стъндарт.

геноцида го насаждат избраните от народа правителства през последните 20 години. те са наи-големите патриоти. те и кредитните милионери, които имена още чакаме да се публикуват за да разберем кой крахна банковата система. нали останаха в бг а не заминаха?