17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да направим САЩ коминистическа държава! хахах. Това е долу горе плана на байДън. Ще се откраднат едни пари, други ще се раздадт на бедните. Всичко на кредит разбира се! До тук ипука 4 трилиона. Сега се е наточил за още 4 Само за сравнение, Обама изхарчи толкова за 8 години. Този е само от 100 дни президент и вече го настигна по харчове. хахах Абсолютно бедствие!

Умните знаят да инвестират в образование и затова са водещи в света, а глупавите са си оставили училищата да се рушат и образованието им е с 20-30 години назад, като освен това липсва и всякаква практика. Затова и глупавите водят всички лоши класации - смъртност, бедност, корупция, ниска продължителност на живота...

Я кажи сега кск тези УМНИ бомбят и грабят, раздават санкции, налагат ембархо и ПЕЧАТАТ трилиони драги ми ПОСЕРКО. И въпреки това там е пълно с прости, злеоблечени, гладни, необразовани, без зъби и застраховки, и затънали до гуша в кредити. Ако беше Българин щеше дс те е срам твоят шеф да се казва Херо Мустафа. Ха ха

Ще им направи един “golden shower” за 4 трлн зелени хартийки

Нали се ваксинира, защо е с маска?

За да не го разпространява

НО ДЪРЖАВИТЕ СА НЕСПРАВЕДЛИВИ И НАРУШАВАТ ПАЗАРНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ В БАНКОВИЯ СЕКТОР, ЗАЩОТО СИПВАТ ПАРИ В ТЯХ И ОПРЕДЕЛЯТ ЛИХВИТЕ НЕ ПО ПАЗАРНИ КРИТЕРИИ. ЦЕЛТА НА ДЪРЖАВАТА НЕ БАНКИТЕ ДА РАБОТЯТ ПАЗАРНО, А ДА КРЕПЯТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ИКОНОМИЧЕСКИЯТ РАЗСТЕЖ, ЗАЩОТО АКО НЯМА ТАКЪВ ЩЕ СЕ СРУТИ СЕГАШНАТА ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА - ИЛИ ПРОСТО КАЗАНО СТАТУКВОТО СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ЕЛИТИ...

за хората на наемния труд е несправедлива...

която е причината за увеличаване на разликата между богатите и бедните по света и нас- независимо какво говорят - такива са фактите поне от 50 години - другто е манипулация

Дребен си като хлебарка, но не притежаваш акъл колкото нея.

Що го написа това сега.

Инфлация Е необходима. Тя всъщност е проблем само за богатите, които не знаят какво да правят с парите си. Богатите които знаят въртят парите и са ПОЛЕЗНИ за обществото. Къде е проблема?

Точно толкова заделиха за борба и противодействие на извънземни цивилизации. Случайна ли е цифрата? Не вярвам! Просто схема за кражби на димукрадите.

Мнимия бай Ганьо каквото и да му обясняваш той си знае че всички са маскари.

Добре че са САЩ, иначе още щяха да ни управляват някой от абсолютните тъпири, които пишат в тоя форум, под звуците на руски военни маршове.

Задръстен! Светът не е само САЩ и Русия! Щом не харесвам едните, не означава, че милея за другите! Капиш?

А в рашка вова обеща , че евентуално нямоло да вдигат цената на олиото и я вдигнаха на няколко пъти :)))

Триете и блокирате жеяе.

Бая самолюти ще трябва да купим още,народе затягай колана с още една дупка

Този тумор наречен САЩ, който трови планетата, трябва веднъж за винаги да бъде изрязан от лицето на Земята.

Страдате все рашкая сволоч казваш ?

КГБ означава "Кръгъл Глупак Булгар", нали?

"Да върнем Америка в релси" Ще стане само ако направиш диктатура, ритаи демокрацията и напред. Колкото пожеланието ми ще стане, толкова и америката ти.

А какво стана с Ъмерика грейт ъгейн? Не стана ли грейт?

"4 трилиона долара за инфраструктурата и семействата" Абе, на тоя нема ли да му се подпали машината за печатане на пари. Вместо да оправя икономиката като бае Дончо, тоя само печати и раздава.

Икономиката на САЩ е доста сложна и има много лостове да се вдигне. Всичко, което ползваш е американско по един или друг начин.

А, ти ползваме само китайско/азиатско. Ти да не би още да пишеш на ония стари американски компютри с флопи, диск 20 мегабайта и модем, дето заема телефона с часове?

Америка винаги се вдига за чужда сметка. И сега няма да е по различно. Лошото е, че и ние като микроскопична държавица сме включени в това.

Че пише на азиатски компютър. Тук някакъв тъпак си мисли, че някой разполага с 300 милиона кеш да направи завод и да наеме хора. Тук някакъв тъпак, не разбира, че тези заводи се правят след като изтеглят заем от банката, която е американска и вече тя става част от управлението на компанията. Тук някакъв тъпак си мисли, че за да увеличи капитал и да е международна, трябва да се листне на борсата, а това става чрез инвестиционна компания, която подготвя компанията за големите борси и идват едни американски инвеститори, които ти изкупуват 20% от компанията още преди ИПО-то, реално вече собствениците на 49% от компанията ти са банката и инвеститорът, 10% са достатъчни да ти блокират всяко едно решение, пък ти си дръж 51%. Така че както казах почти всичко, което ползваш, по един или друг начин е американско.

Най големият кредитор на Сащ е Китай, т.е. китайските банки отпускат пари на Сащ. Затова и дълговете на Сащ растат експоненциално., към Китай, и не само. Затова това което пишеш е булшит.

Под строй у дерето!

По принцип не е проблем ... нека ... но и 80 трилиона долара да се дадат, минат ли през ръцете на консултантски фирми, фондове и прочее, за народа ще останат трохи, и десет камери, насочени към някой, който е успял да се възползва от програмата(грижливо платени, разбира се, от същите тези пари). Отделно ... имат възможност, печатат ... явно не ги е страх от инфлация, и да има, играе в тяхна полза - хем долара по-евтин, значи по-конкурентна стока за износ, хем и дълговете им се топят като сняг през май. Явно нямат регулатор, който да се грижи за безконтролното печатане на хартийки. Проблемите ще дойдат, когато на света му писне, а то се вижда вече, че стигаме до този момент. И когато никой не желае да обменя с тези хартийки? Какво правим? Арабите не стават за войници и нямат ядрени бойни глави, за това и лесно могат да бъдат заплашени, но Русия, Китай, Индия?!?

И приказваш глупости. .

Инженерче

Докато не продължите със ... защото, мнението не е меродавно! Опровергайте ме! Но явно не можете!

4 трилиона долара е поръчка за всички печатници в Северна Америка. Много хартия ще отиде..

Колко хубаво е че днес световната опора на демокрацията се ръководи от истински, доказани демократи

Да, и аз виждам розов крокодил на оградата...

ТОЯ Е БАХТИ ГНУСНИЯ ДЕМЕНТ

Браво на Байдънката. Тази година външният дълг на САЩ, ще стане над 30 трилиона долара.

И какво като стане....и хляба и ножа в тях...ще си напечатат..всички го правят...