COVID: Централна Европа влезе в тежък режим, Земан се зарази и пак е в болница

В Чехия баровете и ресторантите ще затварят до 22 ч.; Словакия от днес е в локдаун за две седмици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до колкото разбрах се заразил с ковит в болницата ,а не в дискотека

Направо засрамихте и комунизма и национализма по цензура. Комплименти, ще сте пионерите на новият стар журнализъм, където важи максимата: където оркестър свири и хорото играе. Ma li mortacci vostra, да ви го кажа по италиански.

Предлагам не ваксинираните да си заплащат лечението и кислорода.

почна не защото вируса е толкова смъртоносен а, от факта че здравните системи на всички държави не бяха подготвени за масирана вълна от болни. Изобщо не им пука на управниците колко ще се разболеят, даже пенсионните системи протриват ръце от спестените пенсии. Единствената загриженост на управляващите е, да не се компрометират с жалките си болнични бази, на които през годините перидично налагаха финансови лимити и орязвания от всякъде. И го показа факта че, ти казват лекувай се в къщи, понеже аз държава не мога да ти помогна и, те взема още в началото в болница. Ако оцелееш, оцелееш.

по конституция да се грижи за здравето на всеки един свой гражданин, като отмине този хаос, дано се намери смел адвокат или колегия да направят едно колективно съдебно дело във всички държави, от името на всички починали от вируса, на които държавите не са дали необходимите лечения и грижи.

Е Нали от тях че били интелигентни да сме взимали пример и да се ваксинираме... Защо са с Ковид нали са ваксинирани? И сега тепърва започват мъките на ваксинираните мишки

цифрите друго показват, ама ти си знаеш.

дотука всички само доказаха че ограниченията и маските не пречат на разпространението на вируса....май и масовото ваксиниране не помогна много... интересно защо ли продължават... май нещо друго има дето не го казват.... кроят ни шапка сигурно

или дървено пардесю

"Рискът е много висок, ако в съблекалните влизат неваксинирани хора. " - Пълна олигофрения. На това му се вика промити мозъци. Накой може ли смислено да обясни с какво един здрав, неваксиниран човек е опасен за ваксиниран, т.е. зареден и пръскаш вируси друг човек? Въпрос с "повишена" трудност - За кого от двамата опасноста е по голяма?

за да покаже фарса на зеленият сертификат, предложи да направят lockdown за неваксинирани. И тогава, ако пак има заразени ще лъсне злокобната истина че, ваксините и ваксинираните са само порочно средство за социален и здравен терор.

нали сега стоварват вината в/у неваксинираните, затворете ни и, тогава ще видим на кой е вината.

да направят този здравен експеримент. От 60милиона население в Италия 11 милиона още не са ваксинирани, да затворят тези 11 милиона за 2 седмици и, да видим какво ще е положението. За 2 седмици няма да умрем в къщи, обаче ако положението не се подобри, тогава ще излезне истината.

да, да... ваксата ще ви спаси... питайте кунчеф

Земан жив няма излезе.Изрази ясна позиция срещу щатите и подкрепи Путун.

С тия ваксинации все по - лошо ще става! Вижте как в България отминава кризата благодарение на антиваксърите и че Кунчев се гътна от третата доза, че на народа му просветна! Що в Африка няма пандемия? Пандемията ходи по ваксинираните!

Ако имаше пандемия индийците да са измрели,но им няма нищо и си живеят ,само дето няма парички,защото туризма е замрял.

туй ваксърската пропагандура не си знаете интереса бе; В Чехия е ваксинирано 58,5 на сто от населението, по-малко от средното за ЕС равнище от 65,8 на сто. По данни на здравното министерство 70 на сто от пациентите в интензивните отделения са неваксинирани. начи излиза че ваксината съвсем не е ефективна на 95% както я рекламираха ами в най-добрия случай е на 70%.. интересно защо ли колкото повече ваксинирани има толкова повече болни има....не трябваше ли да е обратнота...

В интензивните отделения остават 30% ваксинирани. Като имаме в предвид, че общата ваксинация наближава 60%, ориентировъчно ваксините действат на около 50%. С други думи казано, ако се ваксинираш или ще влезеш в интензивното, или няма да влезеш.

В Гирмания 100 хиляди на ден ли умират или ги смятат от 2020-та година?

Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСПм ДаБългария... Затова и за парттиие- мошеници с МСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишние избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щома има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България ида ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!

В Чехия към 22 ноември 44% от хоспитализираните са двойно ваксинирани и 3,5% са с една доза. Погледнете таблицата в края на документа по-долу: https://www.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/11/ISCOVID19TiskovazpravaMZ-dennisouhrndat_20211122.pdf

тая фъксина не е за тоа вирус... за кво ли е тогава че продължават толку яко да я натискат фашагите

Бизнес, нищо лично! Пробутват ваксините на определени компании..

Хора, политиците на планетата като никога са на едно мнение.Злата сила е по-горе и по-високо от тях, по-умна и по-стратегическа. Всички земни управляващи се подчиняват Нямат избор нито идея нито желание как да се справят Изпълняват се заповеди! Под небивала и немислима заплаха.Отровата се разпространява поетапно, стратегически обмислено и неумолимо.Който не е успял да се зарази от въздуха или храната, ще бъде насила заразен с боц. Тепърва ще се разбира каква точно е целта на боц. Какво и как ще развие и как точно ще работи във всеки един отделен организъм. Никакво боц не би ви предпазило от радиация или бавно разграждаща се отрова с неизвестен произход. Всяка информация която получавате е само и единствено от медии: дали интернет,телевизия или радио. Никой лично не е видял преброил или аутопсирал жертва на "това". Но не сме сами.Тук има три фронта, а не два. Баланс ще.се постигне единственото условие е: да вярвате.Бавно и спокойно, без емоции,вярвайте.Всичко ще отмине и отговор ще има. Пъзелът ще се подреди.Нека е за добро!

Нещата са по сложни и по дълбоки! Заразяването става не само с ваксини, но и с назални тестове. Виж видеото: https://www.veoh.com/watch/v142094698Bt64dxfg

Няма по-красноречива информация за провала на ваксинацията от положението в Централна Европа.

То вече е или безумие или.баглост. Нали уж високия процент ваксини предпазваше? Нали дори да има заразени Ашим са ваксинирани по- леко ще карат?

Нали с подобни приказки ни се промиват мозъците? Как така други са преди нас?

Очаквайте поредния нов щам от Израел!

Виждаме какво ни очаква, след като достигнем техните нива на ваксинация. Май наистина целта на ваксините е да срине естествения имунитет на човек.

Става въпрос за Израел,тази държава има специални договори с ваксинопроизводителите.Те са нещо като първи плацдарм за екпериментът затова те първи вървят с ваксинациите.Това го чух по испанското нац.радио.Аз пък си мисля дали не се праскат с некое плацебо и давай пример на целият свят,че вече и четвърта ще почнат.Дали не си отмъщават на някогашната фашистка Европа преди 76 години.

Много рядко, но се случва и евреин да се прецака!

Това е чудо!

Евреин може да го прецака само друг евреин!

Екстра. Ерогейския съюз да яде МУЙ. Време е да напускаме. Сега!

Що го не лапате бе смешковци.Тръгнали да задължават футболисти милионери.

Колкото повече, толкова повече! Колкото повече ваксинирани, толкова повече заразени.

Абе къде е кунчев да го ева ?

Само да чуе за какво го търсиш - веднага ще се яви!

Ангел Кунчев е в ареста защото е с фалшив сертифилат или Ангел Кунчев кара тежък ковид.

Не се "ваксинирайте" при никакви обстоятелства!   

Крайна сметка полза от така наречените ваксини няма

ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ! На изключително агресивните и „СИЛНИ НА ДЕНЯ“ ТЪРГОВЦИ на т.н. „ваксини“ ИЛИ НА ЕДИН СВЕТОВНО ПРИЗНАТ ВИРУСОЛОГ: Д-р Робърт Малоун ВИРУСОЛОГ И ИМУНОЛОГ - ОТКРИВАТЕЛ НА ТЕХНОЛОГИЯТА mRNA и РАЗРАБОТИЛ ВЕКТОРНИТЕ ВАКСИНИ!!! Вместо да е щастлив от факта, че неговото творение получава разпространение на глобално ниво, ученият влага всичките си усилия, за да спре масовата ваксинация (ЗАЩО ЛИ??? – ще научите ако си направите труда да го чуете директно в линка под коментара, от 34,44 до 41,07 минута) На репликата: „Малоун сам унищожава всичките си шансове да получи Нобеловата награда“, той отговаря: „РЕШЕНИЕТО МИ БЕШЕ НАПЪЛНО ОСЪЗНАТО. НЕ МОГА ДА МИСЛЯ ЗА НАГРАДИ, АКО ТРЯБВА ПРЕДИ ВСИЧКО ДА СПАСЯ ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА НИ!“ „СТАВА ДУМА ЗА БАЗОВИ ПОЗНАНИЯ ПО ВИРУСОЛОГИЯ!“ „Масово ваксиниране няма никакъв смисъл за всеки, който има дори основни познания по вирусология.“ „Вирусът ще еволюира, за да избегне ваксините! И ще еволюира само във ваксинираните!“ „Този тип ваксини не предпазват от заразата, както и не предпазват от вируса, който разпространяват ваксинираните!“ Трудна и неблагодарна е борбата на Истината и Науката срещу Фарма-мафията и световния капитал! Но за радост не е сам! В никакъв случай изглеждането на целия линк не е задължително, но е полезно. (има и бг субтитри) линк: www.youtube.com/watch?v=UJez6BAo4kY п.п.: Искрено се надявам, коментара ми да не бъде „поставен под карантина“!

Гледах цялото интервю, което е над 2 часа ! Звучеше като изповед , човекът видимо беше беше много притеснен от това ,което се случва !

Такова би трябвало да е поведението на един високо интелигентен, истински учен, когато вижда как откритието му попаднало в ръцете на търгаши се превръща вече опасност за хората!

А някой знае ли нещо за и.д. Главен Санитарен Инспектор- д-р Кремена Божидарова Пармакова- Великова.

"както и средно 1516 нови случая дневно на милион души население...."????!!!!!!! 1516 нови случаи на 1 млн население 151 на 100 000 население 15 на 10 000 население 0 15 на 100 души ????!!!!!!

Нагласят си нещата както си искат ! В Германия изкараха някакви степени като няколко човека заболели на 100 000 веднага налагат локдаун

Много ми е интересно какъв процент от мигарантите и всички азиатци и африканци живеещи в ЕС са ваксинирани? За САЩ се говори че 20-30 процента от тези групи са ваксинирани. На мен лично не ми се вярва процента да.е голям .

В САЩ са ваксинирани над 95%. Това са също и хората носещи най-много маски

За САЩ по скоро имах в предвид латиноамериканци и африканци. А в Европа афганистанците и арабите.

v USA vaksiniranite sa okolo 70 % bratle..

Как не ви омръзна да врещите само за правата си! Направете си избора и си носете последствията. Имате право да живеете на самотен остров и да не се съобразявате с никого.

Минчо, ти не виждаш ли, че колкото е по-голяма степента на ваксинация, толкова и заразяването е по- високо! Все пак вирусът е произведен от доста умни хора, така че няма да бъде унищожен!

Това важи и за теб! Твоят избор да се ваксинираш ме застрашава. Не съм длъжна да се страхувам за живота си заради това, че ти си от глупав по-глупав. И въобще простотията е завладяла народите.

Страхотна борба с пандемията пада, като затваряш заведенията в 22 часа, а от 13 до 22 вътре е фраш. Предлагам по същата схема да затваряме училищата след 22 часа. Така няма да има никой вътре след указания час. Трябва да се отчита дейност, деност трябва да се отчита...

Учениците ще пуска! Та точно по Коледа да слушаме гробовната му реч от болницата или....

Кунчо не може да ти отговори увредевн е от ваксината вече официално е назначена жена на неговия пост за главен инспектор

Той е на постоянно място там?!

"Бустерните дози ще станат изискване за валиден зелен сертификат" Ако може здравният инспектор Ангел кунчев да отговори кога до сега е правена ваксинация по 3 пъти за 1 година за една и съща болест ? И когато говорехме ,че тази така наречена "ваксинация " ще стане задължителна , много ни псуваха и казваха ,че сме плоскоземци! Та сега ще я караме от инжекция до локдаун и обратно. Защото здравните власти в.ЕС се издъниха тотално и то нарочно го направиха за да набутат още повече пари и власт на фармаМафията!

Прочетете статията внимателно.В Чехия около 55% са ваксинирани т.е грубо всеки втори или половината от хората.От заразените с Ковид в тежко състояние новината се извърта максимално.Вместо да наблегнат че 30% са ваксинирани т.е,че ваксините не те предпазват от режко прекарване на болестта на 95% както тръбят всички убавци, а само на 70% грубо.Сега те ви казват така ваксинирайте, защото да не сте от 70% неваксинирани болни.Ето по голям е шанса да се разболеете.Вместо да ви кажат истината-в момента има тежко болни с по 2 или 3 игли и те са 30% от всички в болниците.Много ме дразни това-дайте да ваксинираме всички та да спре "пандемията". Е няма са спре, просто ще ползвате хората като морски свинчета за лична печалба.Скоро ще почнат да ваксинурат и животните.

Ами много от ваксините са тридозови. Срещу хепатит А+Б. Срещу човешки папилома вирус, която дори и любимия ви Мангъров обяви за научен пробив и препоръча на всички.. Вирусите са изменчиви и просто имуненитета срещу тях бързо избледнява. Аз лично си направих и четвърта доза срещу хепатит за по-сигурно тъй като пътувам в Индия и други рискови дестинации.

Това не е ваксина Зя да се нарече едно лекарство ваксина трябва да е преминало целия процес на изпитания които траят около 10 години Чак тогава е възможно да получи сертификат за ваксина

Ти си много куха лейка. Ваксините против грип се правят всяка година през лятото и след 2 месеца се поставят. Що не вземем да ги чакаме 10 години? Щото няма такъв срок. Има определена работа която трябва да се свърши.

Прав си "бай Семо" - "Ваксините против грип се правят всяка година през лятото" и предпазват ефективно, НО ОТ ЛАНШНИЯ ГРИП (и от новия, ако не е достатъчно мутирал!)

Е те нали точно това правят , изпитанието тече директно върху хората, няма да убиват мишки я. На кой му пука за хората ако не са ти близки роднини. Всичко друго е алабала

все отнякъде трябва да се започне като например с офиса на СЗО намира се на Блвд Иван Евстратиев Гешов 15 трябва да бъде запален и всички мишки вътре както беше на 10 ноември с партийния дом докога ще търпиме тази чифутска наглост

Файда от запалването на партийния дом има ше ли? Или както цялата власт беше в съветските другари, всичко така и си остана?

Тоа па вирус, хич не му дреме за процента "ваксинирани". Тръшка наред. Бива ли така да руши доверието в демократичните устои на неизпитаното лекарство, наречено ваксина?

Става ясно, че ваксините действат ефективно 6 месеца. Те спасяват животи , но са краткотрайни. И какво правим сега. Много важно е да се събере повече информация колко преболедували се заразяват отново. За ваксините действието е 6 меса. Колко пазят антителата след боледуване?

Въобще не действат Ваксинираните се разболяват и умират не по малко от останалите

Пазят до 3 месеца ,на 5тия се заразих.

АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ДНЕС СА РЕШИЛИ,ЧЕ: НА ВСЕКИ ДЕВЕТ МЕСЕЦА,ЩЕ ВИ ПОДНОВЯВАТ-“РАЗРЕШЕНИЕТО ЗА СЪЩЕСТВУВАТЕ”!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА САТАНИТЕ!!!

Глерам че в статията пише че Германците постигнаха 100 000 жертви на Ковида. А някой може ли да ми каже защо трябва да се ваксинират децата? От 100 119 жертви досега само 438 са на възраст до 35 години... Но сега ще ваксинираме децата, след Нова година сигурно и ембрионите. Разпределение на смъртните случаи по възраст Смъртните случаи също са разпределени различно между възрастовите групи. По данни на РКИ са починали: 64 903 души на възраст над 80 години 30 016 души на възраст от 60 до 79 години 4762 души на възраст от 35 до 59 години и 438 души на възраст под 35 години.

Аз мога да ти отговоря защо трябва да се ваксинират децата. Целта на "ваксината" е маркуране на хората и контрол над здравето и живота им. Масоните искат и децата да са принесени в жертва на сатаната. Дявола мрази децата. Тези,които създадоха " ваксината" са за " нормализиране" и на педофилията. За тях детето не е свято. Искат да омърсят и чистото. Смятат, че така ще постигнат победа срещу Бог. Няма да се получи. Всичко е борба и бунт срещу Бог: Разврат, плътски удоволствия и страсти, аборт, ню ейдж философия, будизъм, социализъм и затъпяване на младите, наркотици, самоубийства от очаяние, омраза, делене на хората,расово нагнетяване, разводи, безразборен секс и т.н.

Бог няма. Той е човешка измислица и система за контрол

Ама навсяъкяде в ЕС кординирано се затвара всичко дали от по другата седмица като Кирчо и Корнелчето направат правителството и нас не ни чака дебелия.А некой нещо за цените всичко лети нагоре.Решение с с цената на тока няма.Чака ни тежка зима

все по ясно че ваксините не пазят от заразяване поне от делта. От тежко протичане на болетта - да но от заразяване - не. Естествения имунитет /преболедуване/ като че ли се справя по-добре. Тогава за чий са тея зелени сертификати като ваксинирани но непреболедували ръсят заразата - щото нямат ограничения...

Видимо от ваксините няма никаква полза, нито от локдауните. След локумите за климата се намери повод за глобалистите и потъващата икономика да се отвлича вниманието на стадото от същинските проблеми. а той е един системата се разпада!

как заключи че няма полза? дейба люлинския учЕн

Каква полза има, бе, говедо?

ot lokdown vsushtnost ima polza...sled 2 sedmici do mesec vsi4ko zatixva na 90 %..problema e 4e tova skapva ikonomikata I xorata psixi4eski

Ето — аз дишам, работя, живея и стихове пиша (тъй както умея). С живота под вежди се гледаме строго и боря се с него, доколкото мога. С живота сме в разпра, но ти не разбирай, че мразя живота. Напротив, напротив! — Дори да умирам, живота със грубите лапи челични аз пак ще обичам! Аз пак ще обичам! Да кажем, сега ми окачат въжето и питат: „Как, искаш ли час да живееш?“ Веднага ще кресна: „Свалете! Свалете! По-скоро свалете въжето, злодеи!“ За него — Живота — направил бих всичко. — Летял бих със пробна машина в небето, бих влезнал във взривна ракета, самичък, бих търсил в простора далечна планета. Но все пак ще чувствам приятния гъдел, да гледам как горе небето синее. Все пак ще чувствам приятния гъдел, че още живея, че още ще бъда. Но ето, да кажем, вий вземете, колко? — пшеничено зърно от моята вера, бих ревнал тогава, бих ревнал от болка като ранена в сърцето пантера. Какво ще остане от мене тогава? — Миг след грабежа ще бъда разнищен. И още по-ясно, и още по-право — миг след грабежа ще бъда аз нищо. Може би искате да я сразите моята вяра във дните честити, моята вяра, че утре ще бъде живота по-хубав, живота по-мъдър? А как ще щурмувате, моля? С куршуми? Не! Неуместно! Ресто! — Не струва! — Тя е бронирана здраво в гърдите и бронебойни патрони за нея няма открити! Няма открити!

ИСКРЕННО.

Хиляди бяха тези, които като ГеоМилев повярваха, че може да има един по справедлив свят, бориха се и отдадоха живота си за тези идеали. За жалост едни корумпирани хора "партийци" ги предадоха и подмениха ценностите и идеалите им, връщайки ни в строя срещу който те се бориха и умряха, строй, който за благозвучие бе преименуван от капитализъм на демокрация, но нямащ нищо общо с термина, който удобно си присвои! Поругаха се и се разрушиха паметниците, смениха се имената на улици и градове, носещи имената на геройте и се направи, така, че новите поколения да не ги познават или да имат грешна представа за тях! Радвам се, че все още има някои, които се сещат за тях!

" Ваксината " е за маркиране и контрол над хората. Дявола си иска своите и мами.

Schilo

С "ваксина", без "ваксина", все тая. Кавичките са съзнателно поставени, заради съмненията ми, че е въобще ваксина

Гледайте към Израел,навлизат в нова вълна,а са ваксинирали цялото си население над 12 години с по три дози ваксина,дори обявяват,че започват 4-та доза да поставят,докато медиците там се бунтуват,че всичко е лъжа и никой не иска да ги слуша! Все повече медици по света се обявяват срещу тази пландемия и лъжите,които се сипят покрай нея,но политиците не им обръщат внимание,те слушат математици и корумпета,както и фармацефтите,които пък трупат стотици милиарди в сметките си! В Израел дори обявиха,че ваксините на Пфайзер драстично намаляват действието си на 3 месеца,демек народа през три месеца да се боде,това вече е прекалено,затова дори военните взеха да призовават хората по света за всеобщ бунт и блокиране на всичко за да спре тази сатания,която започна да налага задкулисието на света заедно с политиците и пионки!

къде видя нова вълна в израел бе руско говмемце?!?! я си виж рашка говняшка че мрете каато мухи

Писано е,че навлизат в нова вълна бе,чети! И наистина навлизат от 2 седмици насам,това го тръбят в Израел!

Най-после видях репортаж от израелско телевизионно студио, в което обсъждаха, че дори тези с бустер се разболяват, част от гостите в студиото откровено вече се гневяха на ситуацията. Така че очаквайте скоро от Израел да дойдат по-разнородни новини, вече не толкова обслужващи ковид-статуквото.

Ако си ваксиниран, може да се заразиш и да заразяваш. Ползата е, че евентуално минаваш по-леко болестта, което за тежко болни означава живот, под тежко болни слагам и възрастни с нарушено здраве. Рисковете също ги има, все пак е експериментален генетичен препарат. Деца, млади и здрави не представляват риск за околните и здравната система, почти също разпространяват вируса, ако се разболеят преболедуват в домашни условия. Няма логика да се ваксинират, все пак лекарството е експериментално.