Човечеството е изчерпало ресурсите на планетата за 2018 г.

За да осигуряваме нуждите си днес ни е необходим еквивалентът на 1,7 от Земята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имало опастност за живота на земята, хахахахахаха след сума ти ледникови периоди, вулкани, астеориди, дори ядрената зима няма да унищожи земята - за справка - горите около припят и чернобил

Започваме да затъваме в бумащина...

ВСИЧКО СЕ КРЕПИ НА КРЕДИТА !!! ТОВА СЕ ВНУШАВА ЕЖЕСЕКУНДНО ОТВСЯКЪДЕ ! Е КАК ДА РАЗБЕРЕ ДНЕШНИЯТ КОНСУМАТОРСКИ ИНДИВИД , ЧЕ В ТОЗИ СЛУЧАЙ, ТОЧНО В ТОЗИ СЛУЧАЙ ИМА ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА ?! НЕ БИХ СЕ УЧУДИЛ АКО ТАЗИ ЖЕСТОКА ИСТИНА ЗА СЪСИПВАНЕТО НА ЗЕМЯТА, НЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА "ТВОРЧЕСКИ" ОТ ФИНАНСОВИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ВКЛ. И ФИРМИТЕ ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ ! ПРОСТОТИЯТА Е АБСОЛЮТНА !!!

Не мога да разбера защо винаги се включат грозни епитети като " мангал орка и т.н." ами хората се множат зАщо БЯЛАТА РАСА не го прави? Кой е виновен може би нашият егоизъм и грешна представа за живота?

Чети мила жено Библията, "Изход". Утробите на белите жени са "празни", от към енергия за зачеване, както е било в древен Египет. Нищо ново под слънцето. Както завършва една вехта приказка, ЗНАЙ, И ТОВА ЩЕ ПРЕМИНЕ.

Системата по която живее и се развива целия свят е изчерпана и вече идиотска във всяко отношение. Никой от властници, господари и дебелосерци от всякакво ниво няма интерес и не иска да я променя. Земята и Вселенския разум ще оцелеят и ако се налага ще се отърсят от паразитите наречени хора. Просто още една сбъркана "цивилизация" ще остане в историята. Мисля, че времето на възможностите за вразумяване и промяна вече е изтекло. Жалко.

Мисля си, че лафовете за изчерпаните ресурси за 2018 (как пък ги определиха?!) са абсолютни глупости и манипулации, предназначени за основа на други манипулации и т. н. по пирамидата. Най-отгоре стои разсипията на финансови ресурси за въоръжение и "най-добрата отбрана е нападението" със световен шампион САЩ, но тези ресурси са "неизчерпаеми" (печатновъзстановими ;-)) и на кого му пука ...

Ами редуцирайте индо-мангалите, китайците, пакистанците и тъмнозелените американци. Останалите едва ли ще съберат и 1 милиард.

Ай стига глупости.... Дир-а тази стаия е от преди месец, новини ли са това?

Това което стана на 12.12.2012 г., на 19-20 декември 2017 г. и сега с "КЪРВАТА ЛУНА" преди два дни, много малко от земните жители го осъзнават. И затова вече е необходима 1,7 планета. То, каквото ще става се видя това лято. Атина пламна, Швеция гори, а Калифорния е НЕУГАСИМА. В България се изтребва добитъка вече 30 години, за да няма какво да се яде от хората по селата и малките градове. София не е България, обаче на "жълтите павета" може народа да отиде най-сетне и да си предяви правата СТИХИЙНО. Нека сега дУпЕтатите да си ваканцуват, защото не се знае кога тяхното "лято" най-сетне ще секне. Колкото по-зле става, толкова по-малко време остава за настъпването на ужасния край, на безкрайния робовладелски ужас.

парадоксът на съществуването: колкото по-малко потребяваш, толкова по-дълго живееш. при условие, че го усвояваш без остатък и без отпадък.

Колкото повече вземаш свръх необходимото за съществуване физически, толкова повече ще се наложи да плащаш кармично. Факт: Майки с тежко болни деца, живеещи на ръба на оцеляването.

мдаа ресурситена Земята са ограничени за сметка на това човешката алчност е безгранична.

Животът на кредит е западен патент - там всичко е на кредит, опоскаха си ресурсите и сега алчно протягат ръце на изток ... но ги чака неприятна изненада ! Удариха на камък с Украйна и сега нямат средства да продължат повече ! Лошото е, че идва ред на Изтока да навлезне в Запада и досега винаги са успявали ! По доста категоричен начин ! А ние пак сме от губещата страна ...

Камъните нямат свършване.

А кривите краставици ?

Много народ се развъдихме на Земята... Много и алчни и зли на всичкото отгоре. Но Земята няма да ни търпи безконечно, ще разрушим екологичното равновесие и много беди ще се стоварят върху празните ни глави.

Като цяло съм против био-еко простотиите, ама очевидно ще живеем на ресурсов кредит. Само че, като дойде лихварят да си търси главницата с лихвите отсрочки няма да има. И за огромно съжаление май ще сме живи да я видим тая работа как ще свърши.

Дано да сме живи за да го изпитаме. Така ще е честно.

Според ООН в Нигерия днес живеят близо 200млн. души, а до края на века ще са близо 800млн. Тъй че през 2100г. "човечеството" - доколкото негрите можем да ги числим към него, вместо към фауната на планетата - ще ги изчерпва ресурсите многократно по-бързо.

Нали се сещаш, че със застаряващото население на Европа те няма да чакат дълго, а и няма кой да бачка. 100 милиона нигерийци ще си цъфнат в Европа като бежанци. И имат от какво да бягат - от болести, от престъпност, от корупция, от бедност. Която сами са си създали, ама карай. Е, помогнал им е и този онзи европеец. Трябва да се процедира като в Древния Рим - там не се е ставало гражданин на Рим току-така. А който не е бил гражданин на Рим не е имал прадо да живее в Рим, а само в провинциите. Освен временно като обслужващ персонал, наемна войска и т.н. Какво толкова се е променило за 2000 години? Пак се раждаме от дупка, борим се за дупка и свършваме в дупка. Другото е суета и окраса.

Или както го казаха Монти Пайтън - "Идваш от нищото и отиваш в нищото - е какво губиш - еми нищо !

Стига сте писали глупостите на глобалистите. Да вземем БГ,която е достатъчно богата на ресурси,но народа и се топи,а ресурсите иса в чужди ръце. Така,че ние бг анрод нищо не сме изчерпали,а дори ни се взема това,с което бихме живели,и затова се топим.

Човечеството друг път! Ресурсите ги изчерпват малка и хипералчна прослойка, основно чифути, които нито някога ще се наядат, нито някога ще вземат да мислят за природа или други хора.

Много сме на клона...Има излишни и съм сигурен, че се мисли в тази насока. Сигурно ще бъде страшно...

споко, в бг с нашето големо поребление нема да ни пунста даже в класациите