Коментари - Меркел предупреди да не се действа поединично с Китай | Днес.dir.bg

Меркел предупреди да не се действа поединично с Китай

Китайските инвестиции не трябва да подкопават общата европейска политика, предупреди канцлерът Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Меркел предупреди да не се действа поединично с Китай | Днес.dir.bg

Коментари

Ми, целият ни живот в ЕС доказва едно: ВСИЧКИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО ДА СЛУШАТ, КАКВО КАЗВА МЕРКЕЛ. И ПОСЛЕ ДА ПРАВЯТ ОБРАТНОТО.

Значи когато Германия строи заводи в Китай, вместо в България, ние нямаме думата и мисленето не е европейско. Когато обаче Китай реши да инвестира в България, тогава ние трябва да откажем, защото не сме се допитали до Германия. Тоя ЕС се оказва една голяма изродщина, която спъва развитието на бедните в полза на богатите. Не знам какво изобщо търсим в него.

Европейци, вземете се в ръце! отсвирете го този Китай. Започвайте да правите телевизори, печки, климатици, дрехи, компютри, смартфони и още и още, да ги видим китайците къде ще пласират техните. Има един тънък момент, че вместо за 500 евро, ще си купувате телевизора за 5000, а по 500 евро ще са ви ризите, но повярвайте ми - няма друг начин. Всеки друг начин ви превръща в колония на Поднебесната не по-късно от следващите 20 години.

По- добре китайска рубашка, отколкото мюсюлманска роба! Я си огледай домашната техника- кое не е "Произведено в Китай"?

Бабо меркелова, Китай ще инвестира, освен в ЖП-то на Сърбия, в газопроводи, електропреносни мрежи, производство на енергия и в химическа индустрия. В ЕВРОПА! А ти, понеже с твоите еврейчета банкери гледате да източите собствеността от държавите към еврейските немски банки (пример е Гърция), ще продължиш да губиш влиянието на Германия в цяла източна Европа.

Демек бабунгера Меркел иска само тя да лапа и от време на време да хвърля кокалче на най-верния си слугинаж като Боко например.Иначе за Германия може да има проекти като Северен поток 2 с Русия,но за другите е забранено.Германците винаги са били едни долни крадци,нищо повече.

Тъй вярно, vемпайър, само ще припкаме до безчетните ти дюкяни тук да се тъпчем с отходните ти деликатеси, да си ровкаме из гондолките с джунджурийки за аборигени, да ти отчитаме грошовете, прилъстени от сестрите ни по витрините на розовите джендър-коректни евробутици...

Китайските комунисти си купуват държави а западните лицемери им се кланят до земята, забравили права свободи и идеологи. Но винаги е било така...паритв говорят....когато ги имаш на никой не пука какъв си, когато ги нямаш все ше ти намерят кусур.

нагла бее!къде е общата европейска политика за северен поток 2 г-жо Меркел???

Европейски съюз но всяка държава в него отстоява своите интереси! Докато не се намери точно такъв държавник да отстоява българските интереси няма да ни бъде.

Кво се бъркаме в тъговията на Германия? Да не сме и началници? То си е тяхна работа. На всяка манджа меродия!

Тая от ден на ден доближава нивото на Плевнелиев, а скоро и ще го задмине. Срам неземен.

обиждаш?

Запада да го духа !

Не сме чували да е искано разрешение от друга европейска държава,когато германски автомобилни концерни изнасят производства в Китай.Моля без четворни стандарти!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

дори в България руски талиги не вървят.

Вървят все още Лади, Газки, Зилове даже и Москвичи тук-там, макар, че са на повече от 30 години!

Уважаеми Канцлерка, Тогава за какво й е на Европейския Съюз да преговоря с Турция за членство която за близкото бъдеще има намерение за проекти на стойност 370 милиарда долара от страна на Китай ....или сте презареждаема маймуна made in USA

150+

Поредната простотия на ЕС и по специално на комсомолката и агентката на Щази. Тази кака US я държат с членството и в Щази, а наш Боце Банкянки със сикаджийските/мафиотските му принадлежности.......Няма мърдане....НАРОДЕ????

Права е райхсфюрерката, щото Китай подкопава вечността на 4-тия Райх.

Баце, слуша кво ти казва кака! Ще гризнеш дръвцето както си тръгнал да се хвалиш.

Това е като с руските инвестиции...Северен поток може ,а Южен не може !?

каквото каже евреина с парите ...това става останалите са пионки до един ...в това число и тръмп !

Никакви инвестиции в Европа , освен в Германия! Всичко за Германия - ток, газ, нефт, инвестиции, лекари, учени,работна ръка! За другите - тикви! Колкото по-тъпи и по-гнили - толкова по-добре за Германия! Дойчланд юбер алес!

А да слушаме американският рупор кака Меркел ли? А стига де!

нали си за свободно движение на хора, стоки, пари, капитали? И ти ли си чела само "Винету" от КАРЛ МАРКС? А, си съветска възпитаничка. Разправяйте, че хората не обичат времето преди 1990 г.

ми комсомолски секретар, досущ кат' Расим Плевнелиев.

" Страните членки на ЕС трябва да съзнават опасността от подкопаване на общата европейска външнополитическа позиция към Китай, заяви днес германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от Ройтерс." Брееей я да видим, кой подкопава солидарността и печели? ЕК, ЕС, Германия и т.н., заявиха, че проекта " Южен Поток" за недиверсифицирана руска газ е в ущърб на ЕС и България! България спря " Южен Поток"! България не транзитира, не продава, не печели! Германия, разреши строежа на " Северен Поток" 2 за същата недиверсифицирана руска газ! Германия внася и продава, Германия печели!

поискаха руснаците да се съобразят с третият енергиен пакет за южен поток отказаха НО сега увериха , че за турски поток ще спазят условията на ЕС . а северен поток 2 НЕ минава през територия на ес а през морето и дефакто спазва пакта

А " Южен Поток" къде минава? Нали минава през Черно море!

Ум робува,ум царува, Боце патки пасе!

ГДР Комсомол-глобалистката усеща, че кокала се измъква от устата на Германия. Що така ревеш за Европейска солидарност, а заобиколихте полша и балтийските републики, като беше ред на Германия да покаже такава Дайте да дадеме...

поляците ,прибалтийските републики и урките....тия стават и лягат с русия в устата им !! съвсем са превъртели !! сутрин идват поляците на работа и почват да обсъждат русия,крим ??? ако немците им се водят по акъла...а те са пдучени от американците ще предизвикат война в русия !! айде ду..хайте супата с транспортните такси...само северен поток 2 !!

Обсъждат сутрин с кафето, защото мечката играе хоро в задния им двор и това, което се случи с Крим, може да се случи и на тях. Панимайш?

обща външна политика...а какво става с равните права на еu гражданите в германия или тези с германските паспорти са по-равни?

всеки българин с еу паспорт е по-долна категория от всеки турчнин с немски паспорт...това ли е: правата на гражданите и правовата държава германия?

ми няколко примера с това което твърдиш за различно третиране. от 10 години живея навън и до сега винаги са се отнасяли коректно с мен.смея да твърдя , че отношението на тяхната администрация е по-добро отколкото на Българската спрямо мен . всичко се изпълнява в срок,коректно и това очаквам от администрацията.

1000% си прав!!!!!!!!!!!!!

бързо попитай Боко, докато още в главата му кънтят верните отговори, след последното потупване.

се правят на по-равни в ЕС..но ще мине некоя "амнистия" и за тях.

Ти на пееш в градския хор. Големи са игрите ГДР комсомолке.

и само този път съм съгласен с шмеркел....още римляните са го казали разделяй и владей...те турците така и завладяха България . а не европейските работници ни трябват ТРАЙНИ работни места а строежа на пътища за да могат жълтурите да доставят по-лесно стоките си на дъмпингови страни означава само едно....работа за 5-6 месеца в строителството на пътищата и после загуба на работни места в европа поради нелоялната китайска конкуренция

От кого да се пазиме казва тази? Да се пазиме от тези които искат да инвестират а да приемаме тези които тя довлече в Европа и я използват икономически? Повръща ми се само като я погледна. Няма ли кой да и каже, че и е време да се оттегли от този пост?

в какво точно са инвестирали китайците в европа...я кажи няколко китаиски фирми които имат пълен цикъл на производство в европа а не само да сглобяват вече произведенето в китай??

Че как да инвестират хората след като непрекъснато им се хвърлят камъни под краката? Те дори и да инвестират само в някой операции като сглобявания това пак са работни места. Имах колежка китайка и трябва да ти кажа, че ние много трудно, ако въобще ще ги настигнем по работливост и сръчност. Схващат всичко много бързо и докато не съберат собствен капитал самите те живеят скромно. Друг е манталитета на японките- също имах колежка. Та и ти да искаш да инвестираш някъде, ако ти създават трудности ще се замислиш.

да, но коя дама ще олигави по дебелите бузки нашия убавец. Европа съвсем ще го закъса, без тези двама клоуни.

Fрау Mеркел, на хората от другите страни членове в EC-то, им трябват гелд, гелд /пари, пари)) Aлес ,фрищейн????? гуд,.... гелд бите, /пари моля/!!;)) Ja, Ja....;))

Китай иска да инвестира, а Кремъл гледа да точи. Все още се плащат големи заплати за южен паток, а знаем, колко изтеглиха легално от Белене и колко нелегално от ктб. Да видим, как ще ни изклатят с ЧЕЗ!

....меркел парво тотално осира нещата а после говори за заедност !!!....глобалистка вещица !!!

Меркел е просто един канцлер на германия , а не Европейски император.Да си гледа Германията.Това вече не просто прилича , а си е диктат на силните държави над по-малките.

Най-големият спонсор на ЕС е Германия. Благодарение на кохезионните фондове, ние имаме нови магистрали, ново саниране и много други екстри. Така че тази вещица може и е полезна за българите... и за гърците.

Мислиш ли че не си го плащаме това? Мислиш ли че германците са толкова глупави да наливат пари без да получават нещо в замяна?

ти на Марс ли живееш, сънуваш ли, мечтаеш ли или просто си губиш времето да ни занимаваш с глупостите си? Наясно ли си с понятията МАГИСТРАЛА и САНИРАНЕ, и виждал ли си как се правят? Подозирам, че не, защото долавям умствена недостатъчност, а тя както и мъжко магаре личат отдалеч.

Европейски Съюз ЩЕ СЕ РАЗЦЕПИ ! Икономическата Война САЩ - Китай ще се проведе на територията на Европа !

И не само търговска война САЩ - КИТАЙ,водена на територията на Европа. Лошото е, че ни готвят и истинска война, пак на територията на Европа - САЩ - РУСИЯ.

вересиите... не знам към кого да се обърна.

Ангеринке, имала ли работа с китайци? Не ги познаваш!!! Ще ви раздрусат ЕС като дърт козел млада върба!!!

Да бе тя ще каже. Тя си гледа своите интереси, а ние трябва да гледаме нейните.

че отдавна трябваше да се избавят от илюзията за големи постижения срещу големи империи. ЕС като потенциал, география и възможности може да прави това, не и малките икономики.

това което казва Меркел не допада на руските тарамбуки в НАТО и ЕС.

Коментари - Меркел предупреди да не се действа поединично с Китай | Днес.dir.bg

Меркел предупреди да не се действа поединично с Китай

Китайските инвестиции не трябва да подкопават общата европейска политика, предупреди канцлерът Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Меркел предупреди да не се действа поединично с Китай | Днес.dir.bg

Коментари

Ми, целият ни живот в ЕС доказва едно: ВСИЧКИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО ДА СЛУШАТ, КАКВО КАЗВА МЕРКЕЛ. И ПОСЛЕ ДА ПРАВЯТ ОБРАТНОТО.

Значи когато Германия строи заводи в Китай, вместо в България, ние нямаме думата и мисленето не е европейско. Когато обаче Китай реши да инвестира в България, тогава ние трябва да откажем, защото не сме се допитали до Германия. Тоя ЕС се оказва една голяма изродщина, която спъва развитието на бедните в полза на богатите. Не знам какво изобщо търсим в него.

Европейци, вземете се в ръце! отсвирете го този Китай. Започвайте да правите телевизори, печки, климатици, дрехи, компютри, смартфони и още и още, да ги видим китайците къде ще пласират техните. Има един тънък момент, че вместо за 500 евро, ще си купувате телевизора за 5000, а по 500 евро ще са ви ризите, но повярвайте ми - няма друг начин. Всеки друг начин ви превръща в колония на Поднебесната не по-късно от следващите 20 години.

По- добре китайска рубашка, отколкото мюсюлманска роба! Я си огледай домашната техника- кое не е "Произведено в Китай"?

Бабо меркелова, Китай ще инвестира, освен в ЖП-то на Сърбия, в газопроводи, електропреносни мрежи, производство на енергия и в химическа индустрия. В ЕВРОПА! А ти, понеже с твоите еврейчета банкери гледате да източите собствеността от държавите към еврейските немски банки (пример е Гърция), ще продължиш да губиш влиянието на Германия в цяла източна Европа.

Демек бабунгера Меркел иска само тя да лапа и от време на време да хвърля кокалче на най-верния си слугинаж като Боко например.Иначе за Германия може да има проекти като Северен поток 2 с Русия,но за другите е забранено.Германците винаги са били едни долни крадци,нищо повече.

Тъй вярно, vемпайър, само ще припкаме до безчетните ти дюкяни тук да се тъпчем с отходните ти деликатеси, да си ровкаме из гондолките с джунджурийки за аборигени, да ти отчитаме грошовете, прилъстени от сестрите ни по витрините на розовите джендър-коректни евробутици...

Китайските комунисти си купуват държави а западните лицемери им се кланят до земята, забравили права свободи и идеологи. Но винаги е било така...паритв говорят....когато ги имаш на никой не пука какъв си, когато ги нямаш все ше ти намерят кусур.

нагла бее!къде е общата европейска политика за северен поток 2 г-жо Меркел???

Европейски съюз но всяка държава в него отстоява своите интереси! Докато не се намери точно такъв държавник да отстоява българските интереси няма да ни бъде.

Кво се бъркаме в тъговията на Германия? Да не сме и началници? То си е тяхна работа. На всяка манджа меродия!

Тая от ден на ден доближава нивото на Плевнелиев, а скоро и ще го задмине. Срам неземен.

обиждаш?

Запада да го духа !

Не сме чували да е искано разрешение от друга европейска държава,когато германски автомобилни концерни изнасят производства в Китай.Моля без четворни стандарти!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

дори в България руски талиги не вървят.

Вървят все още Лади, Газки, Зилове даже и Москвичи тук-там, макар, че са на повече от 30 години!

Уважаеми Канцлерка, Тогава за какво й е на Европейския Съюз да преговоря с Турция за членство която за близкото бъдеще има намерение за проекти на стойност 370 милиарда долара от страна на Китай ....или сте презареждаема маймуна made in USA

150+

Поредната простотия на ЕС и по специално на комсомолката и агентката на Щази. Тази кака US я държат с членството и в Щази, а наш Боце Банкянки със сикаджийските/мафиотските му принадлежности.......Няма мърдане....НАРОДЕ????

Права е райхсфюрерката, щото Китай подкопава вечността на 4-тия Райх.

Баце, слуша кво ти казва кака! Ще гризнеш дръвцето както си тръгнал да се хвалиш.

Това е като с руските инвестиции...Северен поток може ,а Южен не може !?

каквото каже евреина с парите ...това става останалите са пионки до един ...в това число и тръмп !

Никакви инвестиции в Европа , освен в Германия! Всичко за Германия - ток, газ, нефт, инвестиции, лекари, учени,работна ръка! За другите - тикви! Колкото по-тъпи и по-гнили - толкова по-добре за Германия! Дойчланд юбер алес!

А да слушаме американският рупор кака Меркел ли? А стига де!

нали си за свободно движение на хора, стоки, пари, капитали? И ти ли си чела само "Винету" от КАРЛ МАРКС? А, си съветска възпитаничка. Разправяйте, че хората не обичат времето преди 1990 г.

ми комсомолски секретар, досущ кат' Расим Плевнелиев.

" Страните членки на ЕС трябва да съзнават опасността от подкопаване на общата европейска външнополитическа позиция към Китай, заяви днес германският канцлер Ангела Меркел, цитирана от Ройтерс." Брееей я да видим, кой подкопава солидарността и печели? ЕК, ЕС, Германия и т.н., заявиха, че проекта " Южен Поток" за недиверсифицирана руска газ е в ущърб на ЕС и България! България спря " Южен Поток"! България не транзитира, не продава, не печели! Германия, разреши строежа на " Северен Поток" 2 за същата недиверсифицирана руска газ! Германия внася и продава, Германия печели!

поискаха руснаците да се съобразят с третият енергиен пакет за южен поток отказаха НО сега увериха , че за турски поток ще спазят условията на ЕС . а северен поток 2 НЕ минава през територия на ес а през морето и дефакто спазва пакта

А " Южен Поток" къде минава? Нали минава през Черно море!

Ум робува,ум царува, Боце патки пасе!

ГДР Комсомол-глобалистката усеща, че кокала се измъква от устата на Германия. Що така ревеш за Европейска солидарност, а заобиколихте полша и балтийските републики, като беше ред на Германия да покаже такава Дайте да дадеме...

поляците ,прибалтийските републики и урките....тия стават и лягат с русия в устата им !! съвсем са превъртели !! сутрин идват поляците на работа и почват да обсъждат русия,крим ??? ако немците им се водят по акъла...а те са пдучени от американците ще предизвикат война в русия !! айде ду..хайте супата с транспортните такси...само северен поток 2 !!

Обсъждат сутрин с кафето, защото мечката играе хоро в задния им двор и това, което се случи с Крим, може да се случи и на тях. Панимайш?

обща външна политика...а какво става с равните права на еu гражданите в германия или тези с германските паспорти са по-равни?

всеки българин с еу паспорт е по-долна категория от всеки турчнин с немски паспорт...това ли е: правата на гражданите и правовата държава германия?

ми няколко примера с това което твърдиш за различно третиране. от 10 години живея навън и до сега винаги са се отнасяли коректно с мен.смея да твърдя , че отношението на тяхната администрация е по-добро отколкото на Българската спрямо мен . всичко се изпълнява в срок,коректно и това очаквам от администрацията.

1000% си прав!!!!!!!!!!!!!

бързо попитай Боко, докато още в главата му кънтят верните отговори, след последното потупване.

се правят на по-равни в ЕС..но ще мине некоя "амнистия" и за тях.

Ти на пееш в градския хор. Големи са игрите ГДР комсомолке.

и само този път съм съгласен с шмеркел....още римляните са го казали разделяй и владей...те турците така и завладяха България . а не европейските работници ни трябват ТРАЙНИ работни места а строежа на пътища за да могат жълтурите да доставят по-лесно стоките си на дъмпингови страни означава само едно....работа за 5-6 месеца в строителството на пътищата и после загуба на работни места в европа поради нелоялната китайска конкуренция

От кого да се пазиме казва тази? Да се пазиме от тези които искат да инвестират а да приемаме тези които тя довлече в Европа и я използват икономически? Повръща ми се само като я погледна. Няма ли кой да и каже, че и е време да се оттегли от този пост?

в какво точно са инвестирали китайците в европа...я кажи няколко китаиски фирми които имат пълен цикъл на производство в европа а не само да сглобяват вече произведенето в китай??

Че как да инвестират хората след като непрекъснато им се хвърлят камъни под краката? Те дори и да инвестират само в някой операции като сглобявания това пак са работни места. Имах колежка китайка и трябва да ти кажа, че ние много трудно, ако въобще ще ги настигнем по работливост и сръчност. Схващат всичко много бързо и докато не съберат собствен капитал самите те живеят скромно. Друг е манталитета на японките- също имах колежка. Та и ти да искаш да инвестираш някъде, ако ти създават трудности ще се замислиш.

да, но коя дама ще олигави по дебелите бузки нашия убавец. Европа съвсем ще го закъса, без тези двама клоуни.

Fрау Mеркел, на хората от другите страни членове в EC-то, им трябват гелд, гелд /пари, пари)) Aлес ,фрищейн????? гуд,.... гелд бите, /пари моля/!!;)) Ja, Ja....;))

Китай иска да инвестира, а Кремъл гледа да точи. Все още се плащат големи заплати за южен паток, а знаем, колко изтеглиха легално от Белене и колко нелегално от ктб. Да видим, как ще ни изклатят с ЧЕЗ!

....меркел парво тотално осира нещата а после говори за заедност !!!....глобалистка вещица !!!

Меркел е просто един канцлер на германия , а не Европейски император.Да си гледа Германията.Това вече не просто прилича , а си е диктат на силните държави над по-малките.

Най-големият спонсор на ЕС е Германия. Благодарение на кохезионните фондове, ние имаме нови магистрали, ново саниране и много други екстри. Така че тази вещица може и е полезна за българите... и за гърците.

Мислиш ли че не си го плащаме това? Мислиш ли че германците са толкова глупави да наливат пари без да получават нещо в замяна?

ти на Марс ли живееш, сънуваш ли, мечтаеш ли или просто си губиш времето да ни занимаваш с глупостите си? Наясно ли си с понятията МАГИСТРАЛА и САНИРАНЕ, и виждал ли си как се правят? Подозирам, че не, защото долавям умствена недостатъчност, а тя както и мъжко магаре личат отдалеч.

Европейски Съюз ЩЕ СЕ РАЗЦЕПИ ! Икономическата Война САЩ - Китай ще се проведе на територията на Европа !

И не само търговска война САЩ - КИТАЙ,водена на територията на Европа. Лошото е, че ни готвят и истинска война, пак на територията на Европа - САЩ - РУСИЯ.

вересиите... не знам към кого да се обърна.

Ангеринке, имала ли работа с китайци? Не ги познаваш!!! Ще ви раздрусат ЕС като дърт козел млада върба!!!

Да бе тя ще каже. Тя си гледа своите интереси, а ние трябва да гледаме нейните.

че отдавна трябваше да се избавят от илюзията за големи постижения срещу големи империи. ЕС като потенциал, география и възможности може да прави това, не и малките икономики.

това което казва Меркел не допада на руските тарамбуки в НАТО и ЕС.