Чикаго си избра за кмет лесбийка

Лори Лайтфут е бивш федерален прокурор, а преди това не е заемала политически пост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очакваше се много повече! Транс, инвалид, със синдром на Даун, а тука само негърка лезбийка!

Дали човек една механична смесица от качества или всяко едно е неразривно свързано с останалите?

И то черна.

Много си е грозна жената, разбирам защо мъжете я избягват! Минаването на другия 'бряг' е съвсем логично, защото всеки има нужда от близост! Предполагам, че белите и богатите пак са били за гъби по време на изборите ...

Надявам се , че е и мюсулманка за да е пълна идилията ;00000

Дали танцува като Джен Суши? Или сяда на стол като Шарън Стоун? Примитивни балканопитеци!

Нещо много сбъркано има оттатък океана!!!

Европата също е на терсене и като се замисля, само балканските народи още удържат фронта, ама докога ли???

В Сърбия го изтърваха вече. Фронта.

хахаахахахаха

Много пишман защитници на човешките права тук не могат да четат и да вникнат в изречението визиращи “младите момичета и момчета”..... Оттам нататък няма нужда от коментар.

Както е тръгнало, направо си е,човек да го хване страх.

От какво да те хване страх? От джендърите ли?

Е и? Какво значение има сексуалната и ориентация?

Се цели в сина ти и дъщеря ти ли няма? Ти изобщо разбра ли какво е казала???

Статия и коментари под нея, които оценяват един човек като недостатъчно добър и даже отиват по-далеч, единствено на база на цвета на кожата и сексуалната ориентация. Показателно за нивото на статиите на дир.бг и по-голяма част от читателите му.

Да не ти просветне един ден в слепотата ти на твой гръб и най-милото ти какви намерения има с визрането на младите момичета и момчета, боркиньо за човешки права. Явно децата ти нямат първото да избирт пола си по естествен път, а трябва са бъдат доктринирани от хомосексуалните и ти си ОК с този факт. Честито!

Такива вегетарианци като теб с кюфтета под възглавницатааааа....и защитници на човешки права докато не ги удари мокрия житейски парцал с най-скъпото им през дървената физиономия...

Ми да, така е за съжаление. Оценяваме по снимка и коментари. Да дойде да Иначе природата отдавна се е произнесла и оценката се прави по миризма, феромони и външен вид. И трябва да разменяме телесни течности за забременяване. Каква гадост, а?

Начи, на Лондон бил мюсюлманин, Арни па бил актьор и чужденец, Рейган и той - каубой актьор, на Ирландия е гей МП-то, тази е гей, на Нова Зеландия мацката па кърмеше. Начи, хората навън се интересуват от човека и какво ще направи тя/той за града или държавата съответно. А не с кой правят секс. Щото те хетеросексуалните блудстват и с деца, нали. Ма не го обявават и вие им се радвате. Баси ограничените хора в тоя 21-ви век........ От толко праведни християни не може да се свести тая държава вече 100 години, мама му стара!

А да ти хрумва, че това със сексуалната ѝ ориентация може да е рекламен трик, за да спечели изборите? Че тя сама може да е заявила, че е обратна, макар да има дете, за да има повече шансове за победа, поради изкривената им толерастия на американците?

Свиквайте.

Долна работа сте Вие от САЩ !Пфууу мръсна сган!

Този мушка, или го мушкат? Или е двете? към кой подвид от 60 теи кусур е? И защо за нея не се ползва полово неутрално определение. Кмет 1, или То 2?

С махнати американци и ние идиоти те взема ме пример от тях

Била е избрана с голямо мнозинство, не защото е черна и лезбийка, а заради другите и качества, които обаче явно не са важни за автора на статията.

Щом Сърбия има за премиер лесбийка.

Хем жена, хем негърка, пък и обратна - как да не бъде избрана в либерстка държава?

Каквато държавата, такъв е града, такъв е и управника на този град. Лесб. и хомо ги пускаш под одъра , но те се качват на камбанарията. Никой няма да си опази децата от идеите на Сорос, а на Земята ще се раждат само деца от епруветки, заченати от както пишеше в онази статия- от сестра и брат. Какво да се прави, те са избраният нов народ.

Уж идва с леви идеи и убеждения и мерки, но реално това не е ляв политик, а джендер политик. Социалното в случая не е борба за социални права, а за джендерии и изобщо неща, които подменят социалното и са доста в страни от социалния дебат.

Сбърканите скоро ще учат децата ни че да си хетеросексуален не е нормално

И защо ви учудва това след като който мисли знае че това е една територия на недоклатени ама с едно голямо его благодарение на непрестанните си терористични набези из суверенни страни докато собствената им територия се е превърнала бетер от улиците с червени фенери...

само да не искат повече от нормалните, да не са като циганите - да искат повече права. Да се женят, но да нямат дец, нито осиновени, нито на един от тях. Защото никой не пита как ще живее малкото дете с такива родители, а в училище, то иска ли да има родители обратни, как ще живее в бъдеще с такива. То оставаше циганите да правят хепининги , ще бъде по-интересно, колоритно. ало, Фандъкова защо забраняваш - Луков марш - защото подръжниците на ген.Луков са малко - малък електорат, а разрешаваш гейските паради -зощото за съжаление са голям електорат, но внимавай да не намалее този на нормалните.

И нашите българи, които били 200 000 в Чикаго - и те ли са гласували за нея? Брей, станали много напредничави в половете тези българи - ц" цветът на нацията, който бил избягал от България'

Е, добре де, това ли е най-важното нещо за тази госпожа? Че ние нищо друго за нея не знаем - освен че е заела висока длъжност. Така се получава, че за да изпълнява изискванията за заемане на такава висока длъжност - трябва да има нестандартна сексуална ориентация...

To v njakoi mesta ako ne si takav njamas sans sa nisto

Вече не питам как ще ги стигнем американците. По далеч от тях.

Поне за тази се знае предварително, че е с обратна резба, а не като нашите депутати, да разбираме след като си ги изберем какви са пераси.

изчезнали са ми звездички, отиде ми цензурата

шака,шака зулу

Кът Милиончева

тия американски тъпоъгълници няма да се учудим и да изберат и чикияр!

Ашколсун машала

Само в българските медии може да се срещне такова заглавие...

...за свой кмет афроамерикака.. Ехеее, голяма кака!

каква лесбийка. това си е мъж

поне да беше бяла,тия верно леко полеко стават циганска държава,чудно защо и ние ги следваме