Коментари - От Германия: В България строежите са по-страшни от змиите | Днес.dir.bg

От Германия: В България строежите са по-страшни от змиите

Бира, вурст и шлагери - България се опитва да предложи на германските туристи какво ли не, само и само да ги привлече, да се чувстват те като у дома си. И всичко на възможно най-ниски цени. Стига ли им това на германците?

Обратно в новината

Коментари - От Германия: В България строежите са по-страшни от змиите | Днес.dir.bg

Коментари

Има логика. Никой турист, независимо дали германец или българин, не отива някъде само заради хотел или за шведска маса. Хората отиват на почивка, за да общуват с природата. В Слънчев бряг природата е ликвидирана на 100%, така че е логично да няма повече туристи. едкнственото, с което е известен Слънчев бряг в момента са алкашките шествия и дрогираните отрепки. Естествено, че никой, който има пари, няма да отиде там. Хората търсят спокойствие за почивката си, а не кутийка в пренаселен град.

Прекрасен пример, как се строи незаконно в защитена зона даде настоящият строителния министър с незаконата си вила и път до нея в Черноморец.

Германците са прави - България е една огромна пералня за пари, като това засяга съвсем логично и родния ни туризъм! А бате Бойко строи магистрали...

След тази случка с удавеното детенце и "ласкавато"мнение на журналистката,едва ли другото лято ще дойдат толкова много германски туристи.Представителите на строителния и туристическия бранш,трябва да разберат,че единствено лакомията им ще бъде виновна за това..Не всичко е пари.......има и закони,които ако бяха спазвали,нямаше да има такива негативни отзиви.

Словосъчетанието "евтини цени" е неправилно. Самите цени откъде се купуват и на каква цена? Евтини са стоки с ниски цени, така че се казва "ниски цени" или "евтини стоки/услуги"

отвратително вярно :(

Повечето по-информирани и с някакви възможности хора от години предпочитат морето в Гърция -3-4 етажни хотелчета, спокойствие навсякъде, вкл. и на плажа,ако искаш си слагай собствен чадър, ако искаш срещу едно кафе цял ден ползвай чадър на плажа. Няма кой да те притеснява, мутри да ти казват къде може и къде не може да се настаняваш на плажа, няма да ти искат по 14 лв за чадър и 2 шезлонга. Такива цени има само у нас, щото ние сме богати.......

Амин!

едва ли ще те разбере Дюлгеров,неговите идоли са Глория и Мара отварачката

Много обобщаваща оценка. И поради това крайна и невярна. Не можеш да кажеш ей така, че всичко е некачествено. Факт. Иначе проблемите на Слънчев бряг не са некачественото строителство. Там поголовно се наруши градоустройствения план. Нароиха се хотели на мястото на парковете. Набутаха ги чак на плажната ивица. Така че не бъркайте едното с другото.

Бил съм в поне десет хотела в Слънчев Бряг, които на 6-7 година от посторяването си изглеждат и се експлоатират по зле от Тодор Живковите. И това е гарнирано с груби архитектурни грешки, безпардонно потъпкване на ЗУТ и здравия разум и ултранекачествени материали, които не знам от къде са ги взели. Предлагам лустрационни закони - всеки които е проектирал и строил на Слънчев бряг да няма право да върши това в следващите 20 години.

В главата ти е пълна каша - омеси една камара понятия, които знаеш отгоре-отгоре без да си имаш понятие каква е връзката между тях. Ти вкара в едно градоустройството, архитектурата и сградостроителството в някакъв буламач, мислейки че за това можеш да даваш оценки само защото си чувал, че можеш да го правиш. В конкретика няма да влизам - тук не е училище за такива като теб. Ти вероятно си някакъв самоук "супер стар", който се подвизава по форумите. Специално за теб трябва да се издаде един лустрационен закон - който не разбира, да не пише глупости.

Истината, поднесена с думи прости

Немските и английските статии ни са ясни- изобщо няма да я чета. Видяхме какво стана в Англия. Ако е така както го представят, защо всяко лято идват все повече туристи??

Така така, има заговор на нахални журналисти (западни разбира се) да очернят красивите ни курорти Заразата на черния пиар заля и нашите туристически босове - и те реват от нискобюджетен алкохолен колежански туризъм Спекулаци и лъжи - в Слънчев бряг идва само милионери и холивудски звезди

Ти не ги чети западните туристи...Аз лично видях в близкото минало запалена гората при "Златна рибка" преди Созопол от няколко километра. След палежа започна строежа. Вдигнаха блокове и край... Германци са ме питали има ли нудистки плаж в близост. Какво да каже човек, освен да ги убеждава, че българските кръчми и блокове са най-добрите? Хората имат друг манталитет и интерес. Прескочили са постсоциалистическия реализъм и чалгата.

идват повече туристи? хмм, хотелиерите май не са на същото мнение.

Българският туризъм изобщо не се изчерпва със "Слънчев бряг". Има качествени места ,които и сега работят достатъчно добре .Работя на подобно място и проблемите на Сл. бряг са ни много далечни.

Къде бе Марев - къде видя нормален туристически бизнесмен в България?!?!?! Всички без изключенише са посткомунистически креатури скъпи ми Марев и чак като те се махнат от този бизнес, той чак тогава ще просперира... Това е истината брат - крадец и мафиот, бизнесмен не стават...

Албена

Слънчев бряг е само нарицателното име, но повечето места по Черноморието (даже май всички) са със същата характеристика. Никой от така наречените хтелиери не се интересува от природния ресурс, а само от кръчмата и леглата си. Нещо повече - и сега продължават да унищожават защитени територии за да строят още повече грозни хотели. Градове на местата на защитени територии. Естествено, че от тях няма никаква печалба, но продължават.

От България :А в Германия жените са по-грозни и от кравата Милка!

Някой иска да ни превърне в старчески дом за кукуригалници, без една стотинка в джобовете. МА НЯМА ДА СТАНЕ:) Мир и спокойствие....в Германските курорти! Тия дето пият и пушат и ХАРЧАТ....ТУКА:) Изкукуригалците да си седят в Германия!

То харченето е до манталитет. Харчат българи, турци, сърби, румънци, руснаци. Германец да харчи и да хвърля пари на вятъра... Това да го видя няма да го повярвам :)

Змиите и таралежите са на Златни- не на Сл. Бр. ;)

Грешиш! Учил съм го в училище, когато училищата бяха истински.

КАК НЕ, СУЛЮ И ПУЛЬО СТАНАХА ХОТЕЛИЕРИ! В БАНСКО С ГРЪЦКА МУЗИКА ПОСРЕЩАТ ГРЪЦКИТЕ ГРУПИ! КАКЪВТО Е КМЕТА, ТАКИВА СА И ХОТЕЛИЕРИТЕ! АМИ КЪДЕ ДА СЕ УЧАТ НА ХОЛЕЛИЕРСКИ БИЗНЕС, А И КОЙ ЩЕ ТИ ПЛАТИ, АКО СИ КЛАСЕН ХОТЕЛИЕР! ВСИЧКИ СА ЗАТЪНАЛИ ПО БОРЧОВЕ И ЛЕКИ ЖЕНИ - И НА МОРЕТО И ВЪВ ВЪТРЕШНОСТТА! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В БГ!

освен за пране на пари в строителството се прилага и скритогредова бетонова конструкция.или отхвърлена е запънатата плочогредова която е по сигурна и много по евтина.при новият метод при леко поклащане на сградата плочите могат да се съберът ,в избата и колоноте да останат да стърчат и показват къде е била сградата с една дума некадърни проектанти умишлено оскъпяват проекта за да вземат повече пари.

Не знам какъв си, ама явно не си конструктор. Пък се опитваш да кажеш нещо, от което имаш представа от чужди изказвания. А неграмотния ти изказ допълва картинката ти - пълен некадърник. Май си си събрал ума в избата.

Абе, fiut, как си могъл да напишеш тези глупости? Чул-недочул нещо и вече се извъди специалист, а? Ти май не правиш разлика между "качество на изпълнение на строеж" и "строителна конструкция"! Ограмоти се малко, защото всеки, който разбира нещо от стр. к-ции ще се скъса от смях, като ти чете писаниците!

Както винаги българските юнаци са по-черногледи от чужденците. Добре е да си критичен и да променяш нещата към по-добро. Мърморене и бездействие е противно съчетание.

Ако всички градове приличаха на Сланчев бряг,щяхме да сме върха.Ама толкова пари няма отде да се краднат:Д

"щяхме да сме върха" ?!?!? олеле.. човек, много извратено е това.

Как пък не спряха да ни плюят! Ми то техните тур оператори правят яките кинти, както винаги! Вече дразни малко... А нашите медии само препечатват...

Ти наистина си "Унзин" (глупост). Прочети малко повече, за да разбереш, че правилните думи са "немец" и "немски". Освен това в немския (не германския) език не существува думата "bistlle".

Поправям се, цитираната дума е "bistte", каквато не съществува в немския език.

Немски идва от "ням", така поляците са наричали германците, заради мучащия език, който прилича на звуци като от глухоням. Правилното е "германски". Все едно на българския да викат "ганьовски", заради бай Ганьо.

Немският си е немски, а иначе има много германски езици - северногермански, западно и източно германски - датски, немски, скандинавските езици /без финския - унгарски и фински спадат към угро-финските езици/. Както и много романски - италиански, испански, румънски, рето-романски, португалски, френски..., също и три групи славянски... и т.н.

С моите приятели изкарахме 15 чудесни дни на южното ни черноморие. От Слънчев бряг до Синеморец за по 3-4 дни на няколко места, на много различни плажове. Това го правим за втора поредна година! Извод : ако си подбираш местата на които ходиш ще си намериш онова което ти се иска. От приятния лукс на единици хотели 5*, през хотелчето в Созопол до квартирата на някоя баба в Несебър близо до Какаото... И това е само от Слънчев бряг на юг, на север си има още един цял комплект изкарване. А германеца просто е дращил нещо да си изкара хляба - дали е 0, 50, 100% вярно... не знам.

Да се обърнат към медииния балон Плевнялиев, нали той е по строителството, все още.

Простаков от опозицията, що се обажда тогава?...

Човека си е прав, нали те са по благоустройството и т.н., а не само да бутат бараките на пенионерите.

Казва се немска бира, немски туристи и т.н. а не германски! Аман от неграмотни журналисти.

не забравяите , че така наречените предприемачи плащат яко на министри и депутати за да застрояват. и не само това - децата им болни от шизофрения работят по етажите на властта, което е опасно за гражданите ,нооо....мал шанс имат истинските бг хора в тая криминална страна.

Никога не бих дошъл в БГ

Къде са еколозите да "защитят" започващия строеж на огромен комплекс в резервата до Камчия от г-жа ДА ( кунева-пръмова)

Слънчев бряг може да се опише само с две думи:Град на греха!

По-скоро като гето.

"Ако направите снимка на Слънчев бряг вечер и сравните броя на светещите прозорци с резервациите в хотелите, ще видите, че има фрапантна разлика в числата" - как да свети в стаята, когато картата за отключване не е в гнездото, а в джоба на туриста, който е в кръчмата!!!!!

Змия под дюиека или таралеж в гащите? Я най-добре работещ на изкопа пред хотела багер в 12.30 ч. през нощта.

Че що пък да не е три в едно? Кеф, майка му стара, кеф. И ужас...

Идилията е, за жалост, в Гърция.4 -етажни хотелчета,тук-таме,дълги,чисти плажове,няма мутри,чалга и простотия.

Десиславче, от созопол ли ти платиха за тази статия? В момента на Слънчев бряг няма места. Купонът е купон когато е шумно, а Созопол с гидини да мъкне пясък няма как да направи плажа на Слънчев бряг. Дюните са непокътнати. А от такива нихилистични изказвания страда народа ни. (За сведение: Истинския нихилист, вярващ в нищото, няма лоялности и никаква цел освен, може би, деструктивния импулс.) А Слънчев бряг е една разрастваща се перла. Ела след 5 години на Слънчев бряг!

на Слънчев бряг, даже след съдебно решение, доброволно няма да стъпя...

А на тебе , кой ти плати да пишеш глупостите си ,бе бастун . След 5 години от бетонов бряг няма да има и помен , защото нито български , нито немски, нито руски , нито какъвто и да е турист ще стъпи в клоаката ви пълна с фекалии и бетон . И не дей да обиждаш Созопол . Нашата компания всяка година ходи там и сме много доволни .Бетонов бряг не може да стъпи и на манашейката на културното ,природното и всякакво наследство , останало от Созопол .Кой знае от коя алчни и нагли мутри си , която притежава хотели във фекален бряг , че така го защитаваш . Свиквай с мисълта, че си обречен на фалит .

Аемилиус, ето как стоят нещата: Ти или си стрийт барманче от Родопите, или хотелиерче от 5-та линия(бившото картофено поле), или си гелосан бек, с 17 годишно Ауди, бръмчащ в "Час Пик" или си просто малоумен.Апропо, дюните ги застроиха и тях (Дюн, Оазис Вип" и пр.)

И какво точно ще стане след 5 години на СБ?? Вече освен за алкохолен туризъм, за нищо друго не става. Няма лошо де, нали и от това се печели. Трябва само още да го развивате този сегмент вместо да се напъвате да си чистите имиджа - няма да стане. Когато строихте като луди, не знаехте какво точно целите ,е сега се получи по естествен път, обаче не ви харесва. Сори! Аз вече ходя в Гърция.

И само да добавя по повод нихилизма - айде ако обичате да си плащате данъците, за да види нещо и народа от тази "разрастваща се перла".

Откога на клоаките казвате прели бре? То бива, бива! Вярно, Слънчев бряг е, ама така да слънчасате! Ужас... и простотия...

Ядосаха ме простотиите и - сбърках. да се чете перли вместо прели...

Ако всички туристи от всички легла в Слънчев бряг излязат на плажа ще стоят прави като пирони. Няма да има място къде да легат даже, за хавлии да не говорим.

Където стъпи Андрешко, трева не никне.

но според мен Хитрешко по-им приляга на тия....

Глупаци, псевдо бизнесмени, ДС - мафиоти. Не съм стъпвал в Сл. бряг повече от 10г. и скоро няма да стъпя. Да си обслужват баби и тинейджъри от германия, англия, русия и от където искат.

Комунистите да си поемат отговорността, Бойко за кво го избраха хората нали щеше да им търси сметка? Много бързо забравиха за кво са там Герб, само подмяна на администрацията със свои не стига, трябва да има наказани.

Точно комунистическият Слънчев бряг си спомнят с носталгия немците. За сегашния се обръщайте към тия, които обявиха държавата за лош стопанин.

ИМАХА ПРЕДВИД, ЧЕ ТЕ Я УПРАВЛЯВАТ. ЗАТОВА ТАКА ГОВОРЕХА. ЧЕСТНИ ХОРА. ПРИЗНАВАТ СИ.

Не се напъвай по форумите като не знаеш! Комунистически беше "Златни пясъци". В "Слънчев бряг" и "Дружба" почиваше простолюдието.

Ти чуваш ли се какво говориш бе? Не беше проблем да почиваме където си искаме тогава! Кого лъжеш?

Много вярно описание на българското черноморие. Поздравявам авторката !

Коментари - От Германия: В България строежите са по-страшни от змиите | Днес.dir.bg

От Германия: В България строежите са по-страшни от змиите

Бира, вурст и шлагери - България се опитва да предложи на германските туристи какво ли не, само и само да ги привлече, да се чувстват те като у дома си. И всичко на възможно най-ниски цени. Стига ли им това на германците?

Обратно в новината

Коментари - От Германия: В България строежите са по-страшни от змиите | Днес.dir.bg

Коментари

Има логика. Никой турист, независимо дали германец или българин, не отива някъде само заради хотел или за шведска маса. Хората отиват на почивка, за да общуват с природата. В Слънчев бряг природата е ликвидирана на 100%, така че е логично да няма повече туристи. едкнственото, с което е известен Слънчев бряг в момента са алкашките шествия и дрогираните отрепки. Естествено, че никой, който има пари, няма да отиде там. Хората търсят спокойствие за почивката си, а не кутийка в пренаселен град.

Прекрасен пример, как се строи незаконно в защитена зона даде настоящият строителния министър с незаконата си вила и път до нея в Черноморец.

Германците са прави - България е една огромна пералня за пари, като това засяга съвсем логично и родния ни туризъм! А бате Бойко строи магистрали...

След тази случка с удавеното детенце и "ласкавато"мнение на журналистката,едва ли другото лято ще дойдат толкова много германски туристи.Представителите на строителния и туристическия бранш,трябва да разберат,че единствено лакомията им ще бъде виновна за това..Не всичко е пари.......има и закони,които ако бяха спазвали,нямаше да има такива негативни отзиви.

Словосъчетанието "евтини цени" е неправилно. Самите цени откъде се купуват и на каква цена? Евтини са стоки с ниски цени, така че се казва "ниски цени" или "евтини стоки/услуги"

отвратително вярно :(

Повечето по-информирани и с някакви възможности хора от години предпочитат морето в Гърция -3-4 етажни хотелчета, спокойствие навсякъде, вкл. и на плажа,ако искаш си слагай собствен чадър, ако искаш срещу едно кафе цял ден ползвай чадър на плажа. Няма кой да те притеснява, мутри да ти казват къде може и къде не може да се настаняваш на плажа, няма да ти искат по 14 лв за чадър и 2 шезлонга. Такива цени има само у нас, щото ние сме богати.......

Амин!

едва ли ще те разбере Дюлгеров,неговите идоли са Глория и Мара отварачката

Много обобщаваща оценка. И поради това крайна и невярна. Не можеш да кажеш ей така, че всичко е некачествено. Факт. Иначе проблемите на Слънчев бряг не са некачественото строителство. Там поголовно се наруши градоустройствения план. Нароиха се хотели на мястото на парковете. Набутаха ги чак на плажната ивица. Така че не бъркайте едното с другото.

Бил съм в поне десет хотела в Слънчев Бряг, които на 6-7 година от посторяването си изглеждат и се експлоатират по зле от Тодор Живковите. И това е гарнирано с груби архитектурни грешки, безпардонно потъпкване на ЗУТ и здравия разум и ултранекачествени материали, които не знам от къде са ги взели. Предлагам лустрационни закони - всеки които е проектирал и строил на Слънчев бряг да няма право да върши това в следващите 20 години.

В главата ти е пълна каша - омеси една камара понятия, които знаеш отгоре-отгоре без да си имаш понятие каква е връзката между тях. Ти вкара в едно градоустройството, архитектурата и сградостроителството в някакъв буламач, мислейки че за това можеш да даваш оценки само защото си чувал, че можеш да го правиш. В конкретика няма да влизам - тук не е училище за такива като теб. Ти вероятно си някакъв самоук "супер стар", който се подвизава по форумите. Специално за теб трябва да се издаде един лустрационен закон - който не разбира, да не пише глупости.

Истината, поднесена с думи прости

Немските и английските статии ни са ясни- изобщо няма да я чета. Видяхме какво стана в Англия. Ако е така както го представят, защо всяко лято идват все повече туристи??

Така така, има заговор на нахални журналисти (западни разбира се) да очернят красивите ни курорти Заразата на черния пиар заля и нашите туристически босове - и те реват от нискобюджетен алкохолен колежански туризъм Спекулаци и лъжи - в Слънчев бряг идва само милионери и холивудски звезди

Ти не ги чети западните туристи...Аз лично видях в близкото минало запалена гората при "Златна рибка" преди Созопол от няколко километра. След палежа започна строежа. Вдигнаха блокове и край... Германци са ме питали има ли нудистки плаж в близост. Какво да каже човек, освен да ги убеждава, че българските кръчми и блокове са най-добрите? Хората имат друг манталитет и интерес. Прескочили са постсоциалистическия реализъм и чалгата.

идват повече туристи? хмм, хотелиерите май не са на същото мнение.

Българският туризъм изобщо не се изчерпва със "Слънчев бряг". Има качествени места ,които и сега работят достатъчно добре .Работя на подобно място и проблемите на Сл. бряг са ни много далечни.

Къде бе Марев - къде видя нормален туристически бизнесмен в България?!?!?! Всички без изключенише са посткомунистически креатури скъпи ми Марев и чак като те се махнат от този бизнес, той чак тогава ще просперира... Това е истината брат - крадец и мафиот, бизнесмен не стават...

Албена

Слънчев бряг е само нарицателното име, но повечето места по Черноморието (даже май всички) са със същата характеристика. Никой от така наречените хтелиери не се интересува от природния ресурс, а само от кръчмата и леглата си. Нещо повече - и сега продължават да унищожават защитени територии за да строят още повече грозни хотели. Градове на местата на защитени територии. Естествено, че от тях няма никаква печалба, но продължават.

От България :А в Германия жените са по-грозни и от кравата Милка!

Някой иска да ни превърне в старчески дом за кукуригалници, без една стотинка в джобовете. МА НЯМА ДА СТАНЕ:) Мир и спокойствие....в Германските курорти! Тия дето пият и пушат и ХАРЧАТ....ТУКА:) Изкукуригалците да си седят в Германия!

То харченето е до манталитет. Харчат българи, турци, сърби, румънци, руснаци. Германец да харчи и да хвърля пари на вятъра... Това да го видя няма да го повярвам :)

Змиите и таралежите са на Златни- не на Сл. Бр. ;)

Грешиш! Учил съм го в училище, когато училищата бяха истински.

КАК НЕ, СУЛЮ И ПУЛЬО СТАНАХА ХОТЕЛИЕРИ! В БАНСКО С ГРЪЦКА МУЗИКА ПОСРЕЩАТ ГРЪЦКИТЕ ГРУПИ! КАКЪВТО Е КМЕТА, ТАКИВА СА И ХОТЕЛИЕРИТЕ! АМИ КЪДЕ ДА СЕ УЧАТ НА ХОЛЕЛИЕРСКИ БИЗНЕС, А И КОЙ ЩЕ ТИ ПЛАТИ, АКО СИ КЛАСЕН ХОТЕЛИЕР! ВСИЧКИ СА ЗАТЪНАЛИ ПО БОРЧОВЕ И ЛЕКИ ЖЕНИ - И НА МОРЕТО И ВЪВ ВЪТРЕШНОСТТА! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО В БГ!

освен за пране на пари в строителството се прилага и скритогредова бетонова конструкция.или отхвърлена е запънатата плочогредова която е по сигурна и много по евтина.при новият метод при леко поклащане на сградата плочите могат да се съберът ,в избата и колоноте да останат да стърчат и показват къде е била сградата с една дума некадърни проектанти умишлено оскъпяват проекта за да вземат повече пари.

Не знам какъв си, ама явно не си конструктор. Пък се опитваш да кажеш нещо, от което имаш представа от чужди изказвания. А неграмотния ти изказ допълва картинката ти - пълен некадърник. Май си си събрал ума в избата.

Абе, fiut, как си могъл да напишеш тези глупости? Чул-недочул нещо и вече се извъди специалист, а? Ти май не правиш разлика между "качество на изпълнение на строеж" и "строителна конструкция"! Ограмоти се малко, защото всеки, който разбира нещо от стр. к-ции ще се скъса от смях, като ти чете писаниците!

Както винаги българските юнаци са по-черногледи от чужденците. Добре е да си критичен и да променяш нещата към по-добро. Мърморене и бездействие е противно съчетание.

Ако всички градове приличаха на Сланчев бряг,щяхме да сме върха.Ама толкова пари няма отде да се краднат:Д

"щяхме да сме върха" ?!?!? олеле.. човек, много извратено е това.

Как пък не спряха да ни плюят! Ми то техните тур оператори правят яките кинти, както винаги! Вече дразни малко... А нашите медии само препечатват...

Ти наистина си "Унзин" (глупост). Прочети малко повече, за да разбереш, че правилните думи са "немец" и "немски". Освен това в немския (не германския) език не существува думата "bistlle".

Поправям се, цитираната дума е "bistte", каквато не съществува в немския език.

Немски идва от "ням", така поляците са наричали германците, заради мучащия език, който прилича на звуци като от глухоням. Правилното е "германски". Все едно на българския да викат "ганьовски", заради бай Ганьо.

Немският си е немски, а иначе има много германски езици - северногермански, западно и източно германски - датски, немски, скандинавските езици /без финския - унгарски и фински спадат към угро-финските езици/. Както и много романски - италиански, испански, румънски, рето-романски, португалски, френски..., също и три групи славянски... и т.н.

С моите приятели изкарахме 15 чудесни дни на южното ни черноморие. От Слънчев бряг до Синеморец за по 3-4 дни на няколко места, на много различни плажове. Това го правим за втора поредна година! Извод : ако си подбираш местата на които ходиш ще си намериш онова което ти се иска. От приятния лукс на единици хотели 5*, през хотелчето в Созопол до квартирата на някоя баба в Несебър близо до Какаото... И това е само от Слънчев бряг на юг, на север си има още един цял комплект изкарване. А германеца просто е дращил нещо да си изкара хляба - дали е 0, 50, 100% вярно... не знам.

Да се обърнат към медииния балон Плевнялиев, нали той е по строителството, все още.

Простаков от опозицията, що се обажда тогава?...

Човека си е прав, нали те са по благоустройството и т.н., а не само да бутат бараките на пенионерите.

Казва се немска бира, немски туристи и т.н. а не германски! Аман от неграмотни журналисти.

не забравяите , че така наречените предприемачи плащат яко на министри и депутати за да застрояват. и не само това - децата им болни от шизофрения работят по етажите на властта, което е опасно за гражданите ,нооо....мал шанс имат истинските бг хора в тая криминална страна.

Никога не бих дошъл в БГ

Къде са еколозите да "защитят" започващия строеж на огромен комплекс в резервата до Камчия от г-жа ДА ( кунева-пръмова)

Слънчев бряг може да се опише само с две думи:Град на греха!

По-скоро като гето.

"Ако направите снимка на Слънчев бряг вечер и сравните броя на светещите прозорци с резервациите в хотелите, ще видите, че има фрапантна разлика в числата" - как да свети в стаята, когато картата за отключване не е в гнездото, а в джоба на туриста, който е в кръчмата!!!!!

Змия под дюиека или таралеж в гащите? Я най-добре работещ на изкопа пред хотела багер в 12.30 ч. през нощта.

Че що пък да не е три в едно? Кеф, майка му стара, кеф. И ужас...

Идилията е, за жалост, в Гърция.4 -етажни хотелчета,тук-таме,дълги,чисти плажове,няма мутри,чалга и простотия.

Десиславче, от созопол ли ти платиха за тази статия? В момента на Слънчев бряг няма места. Купонът е купон когато е шумно, а Созопол с гидини да мъкне пясък няма как да направи плажа на Слънчев бряг. Дюните са непокътнати. А от такива нихилистични изказвания страда народа ни. (За сведение: Истинския нихилист, вярващ в нищото, няма лоялности и никаква цел освен, може би, деструктивния импулс.) А Слънчев бряг е една разрастваща се перла. Ела след 5 години на Слънчев бряг!

на Слънчев бряг, даже след съдебно решение, доброволно няма да стъпя...

А на тебе , кой ти плати да пишеш глупостите си ,бе бастун . След 5 години от бетонов бряг няма да има и помен , защото нито български , нито немски, нито руски , нито какъвто и да е турист ще стъпи в клоаката ви пълна с фекалии и бетон . И не дей да обиждаш Созопол . Нашата компания всяка година ходи там и сме много доволни .Бетонов бряг не може да стъпи и на манашейката на културното ,природното и всякакво наследство , останало от Созопол .Кой знае от коя алчни и нагли мутри си , която притежава хотели във фекален бряг , че така го защитаваш . Свиквай с мисълта, че си обречен на фалит .

Аемилиус, ето как стоят нещата: Ти или си стрийт барманче от Родопите, или хотелиерче от 5-та линия(бившото картофено поле), или си гелосан бек, с 17 годишно Ауди, бръмчащ в "Час Пик" или си просто малоумен.Апропо, дюните ги застроиха и тях (Дюн, Оазис Вип" и пр.)

И какво точно ще стане след 5 години на СБ?? Вече освен за алкохолен туризъм, за нищо друго не става. Няма лошо де, нали и от това се печели. Трябва само още да го развивате този сегмент вместо да се напъвате да си чистите имиджа - няма да стане. Когато строихте като луди, не знаехте какво точно целите ,е сега се получи по естествен път, обаче не ви харесва. Сори! Аз вече ходя в Гърция.

И само да добавя по повод нихилизма - айде ако обичате да си плащате данъците, за да види нещо и народа от тази "разрастваща се перла".

Откога на клоаките казвате прели бре? То бива, бива! Вярно, Слънчев бряг е, ама така да слънчасате! Ужас... и простотия...

Ядосаха ме простотиите и - сбърках. да се чете перли вместо прели...

Ако всички туристи от всички легла в Слънчев бряг излязат на плажа ще стоят прави като пирони. Няма да има място къде да легат даже, за хавлии да не говорим.

Където стъпи Андрешко, трева не никне.

но според мен Хитрешко по-им приляга на тия....

Глупаци, псевдо бизнесмени, ДС - мафиоти. Не съм стъпвал в Сл. бряг повече от 10г. и скоро няма да стъпя. Да си обслужват баби и тинейджъри от германия, англия, русия и от където искат.

Комунистите да си поемат отговорността, Бойко за кво го избраха хората нали щеше да им търси сметка? Много бързо забравиха за кво са там Герб, само подмяна на администрацията със свои не стига, трябва да има наказани.

Точно комунистическият Слънчев бряг си спомнят с носталгия немците. За сегашния се обръщайте към тия, които обявиха държавата за лош стопанин.

ИМАХА ПРЕДВИД, ЧЕ ТЕ Я УПРАВЛЯВАТ. ЗАТОВА ТАКА ГОВОРЕХА. ЧЕСТНИ ХОРА. ПРИЗНАВАТ СИ.

Не се напъвай по форумите като не знаеш! Комунистически беше "Златни пясъци". В "Слънчев бряг" и "Дружба" почиваше простолюдието.

Ти чуваш ли се какво говориш бе? Не беше проблем да почиваме където си искаме тогава! Кого лъжеш?

Много вярно описание на българското черноморие. Поздравявам авторката !