Лисабон ни върна издирвания от 9 г. убиец Кела

34-годишният Пламен Дишков-Кела, който от години беше издирван чрез Интерпол за убийство, а в края на август бе арестуван в Португалия, снощи бе докаран на летище – София и предаден на Главна дирекция „Охрана на съдебната власт”, съобщи МВР.

Обратно в новината

Коментари - Лисабон ни върна издирвания от 9 г. убиец Кела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В медиите все почтени "бизнесмени", кой от кой с по-звучни прякори...

поредната мръсна гад от мутренските времена , заслужава да лежи до живот мухльото , маса хора са го отнесли заради тоя кретен ,ся да му се връща десеторно и на всички останали като него

Само след две седмици да не пребие някое ченге дето му е сякъл пътя с колата.Че те осъдените за убийства имат такова хоби напоследък

много си ограничен да слезее и да пребие някои полицаи.отиди и завурши пурво ти средно образование.и една молба!прави разлика от човек до човек.мутра ти още щом говориш за мутри и полицаи,незнам от кое село си.и още какво комплексирано човече си и завидливо такова... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Този Кела явно е нямал пари за адвокат и подкупи- застрелял бизнесмен- 20год. убили или изнасилили някое дете или баба - 2-3 год условно.

20 години ще спи спокоино в затвора и данъкоплаците ще го хранят,а после като излезе започва отново да убива

ч8 е много прав .те са го докарали тук за да го освободят

А Димо Дяков - Дебелия, кога?

Е, НЕ МОЖА ДА СЕ СКРИЕ... НАПРАВИШ ЛИ ЗЛО, ТОВА И ПОЛУЧАВАШ, НЕКА СЕГА ГНИЕ 20 Г.

АБЕ ТИЯ ОТ ИНТЕРПОЛ СА ПО СМОТАНИ И ОТ НАШЕТО МВР-НАЧЕЛО С ЦВРЪЦКО ПАЛАША. ТЕ ГО ИЗДИРВАТ ЦЕЛИ 12 ГОДИНИ. ТОВА Е ЗА РЕКОРД НА ГИНЕС. МАШАЛА НА БЪРЗИТЕ ИМ РЕАКЦИИ. И НИЕ СМЕ ТРЪГНАЛИ ДА СЕ УЧИМ ОТ ТЯХ. ТА ТЕ СА ПО СМОТАНИ И ОТ НАШАТА РОДНА ПАЗЕЩАНИ ПОЛИЦИЯ НА ВЕСКО -ПОТНОТО КУТРЕ.

скандални схеми за източване на пари на клиенти в Инвестбанк собственост на Петя Славова. Думата източване е твърде мека, става дума за кражба от сметки на физически лица и фирми са изтеглени милиони левове без знанието на титулярите на сметките. Това не е по-различно, ако в автобуса някой бръкне в джоба или чантата ви и ви измъкне портфейла с парите. Въпреки че пострадалате са се оплакали на най-различни институции, както и на ръководството на самата банка, разбира се, парите им все още не са върнати. В днешния ни брой публикуваме още документи по скандала, включително и самопризнанията на един от участниците в кражбата, както и доказателство за бездействието на прокуратурата.

Един от наи гадните мафиоти кофти човек изрод не 20 а 200 години трябва да гние копелето

Те са го хванали-ние ще го пуснем!А на бас!

Aми тои е толкова болен че не знам дали ще изкара до деня на влюбените(14 фрб)ще го пуснат разбира се ние сма хуманна местност,а и плявата като всtъпи в длъжност първата му работа ще е да го помилва,нали са с боко от една и съща групировка.

Сега първо ще го лекуваме, че тия португалци са го измъчили завалийката, после ще го пуснем да се лекува под домашен арест и т.н.т. и до година две ще е навън!Тия не разбраха ли, че е по-добре нашите осъдени там да лежат?