Откриха 16-годишна ученичка, обявена за издирване

Полицията откри 16-годишната ученичка от Професионалната гимназия по химични технологии „Акад. Н. В. Зелинский“ в Бургас, която бе в неизвестност от пет дни.

Обратно в новината

Коментари - Откриха 16-годишна ученичка, обявена за издирване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле! Как се лей народна обич, затова че някаква уфсъ се хванала с Метинчо и какво бъдеще ѝ предричат хората, а никой не казва нищо, че по една "уважавана" телевизия има синоптичка, която е била кандидат снаха на Ахмед Доган. С какво онази е по-различна от тази? Или защото онази явно е била за пари и нагаждачка, тя е реализирана и успешна, а тази проста? Такива жени винаги е имало и ще има, жалко за родителите ѝ, че берат срама сега.

може и римлянин да е този мюмюн

какъвто и да е по лошата миризма и по имената им ще ги познаете,те не се къпят но се поливат с цели кофи одеклони,приличат на ходещи мъртъвци целите накиснати в миризми за да скрият разпадането на месото.

Национална предателка и предателка на бялата раса...... А предателствата се наказват жестоко и безмилостно !!!

България е малка, да не говоря за градовете, всичко се чува, знае и вижда. Феса и пръснал гъза ;)) Сега я очаква съдба на квартална сервитьорка и продавачка в mall-a, нормален мъж никога няма да си вземе някоя, която е гълтала на циганин/фес !

Наистина е заблудено това хубаво момиче да се хване с този метин ли реджеб или резапахлави но всичко се забрава ,дано осъзнае грешката и никога повече не се подлъгва по тези резаци

Тая сега кой нормално момче и после мъж ще я погледне? Като се знае, че е била с турчин? Жалко живота и е съсипан, но да е мислила по рано, сама си е виновна!

пито , платено

грозничка за метин става

аиде още една се е запътила към асансьора

Абе един няма ли да защити тва момче? Кво като е Метин? Поел е отговорност и е на 17!!! Момичето е добре и без родителска грижа. Ако беше за секс, можеше да си стои в къщи и да си излиза... с който си поиска... в случая няма бременни, няма изнасилени, няма гладни, няма прецакани, къв е проблема? ... Майката!

vasil

Повечето хора у нас не вярват ни в Христос,ни в Мохамед така че може би не е от голямо значение Метин ли ще е или Митко.Ако някой от тия беше мое дете,те нека си излизат,ама акъл ги лъже това да им е предтекст да не завършат средно образовсние

Като й гледам снимката, личи че е професионалистка. В смисъл учи в професионална гимназия д астане професионалестка.

Много е тъжно, че на 16 години българско момиче е толкова нагло, глупаво и безотговорно!!! За съжаление съвсем умишлено се разрушават всички критерии за смисъла на живота при хората на тази територия. Това е и причината за обезлюдяването й!!! Може би това е целта на някои хора ...

вече е късно,процеса е необратим

а после десет малки метинчета и забулена... много ще й хареса сигурно

Няма да чуете как Айшето избягало да се шиба с Иван или Пешо, защото на тяхната доктрина е при мюслитата само момчетата да могат имат връзка с гяури, защото после децата автоматично става мохамедани и с арабски имена. Често дори и момичето/майката бива "убедена" да мине в правата вяра. А за неначесаната ученичка тръгнала с мангала няма коментар..жалко за родителите и но и те имат вина!

Какво Ви очудва - и нашият " Пресголонаследник" също е ХАСАНЧО. ТАКИВА СЪЩО СА И " ЦАРСКИТЕ" РАБОТИ. Страшно е като си помислиш колко мърсотия има наоколо.

Едното име само по себе си не е проблем.Това момченце първо не е престолонаследник,че е от дъщерята на царя,и второ то си е кръстено в православната религия...!

Михаела Мюмюн,Гери Дюран;защо се забавлявате с глупости бе хора,а не отидете на опера,прочетете някоя книжка или хвърлите зарове за късмет...

счупила стъклото

Колко ли пъти са се изплющяли за тия пет дни?

не са спирали 24/7

малката мастийка безотговорно е лапала рязани патки

Еми българка...с Метинчо била. Какво друго да очакваш от най големи хурви на Европа. Има една песничка на гръцки рапер която се казва "българки" и говори за мачкане на чаршафи, проституция и други подобни. Всяко поколение по-долно и по-гнусно. Майките и бабити им се еха за по един пакет цигари и един чоропогашник с западните туристи, а сега дъщерите им ходят с цигани и турци.

Правилно си се нарекъл СМРАД - от изказването ти смърди на тъп злобен див балкански селянин. А ако се замислиш над откритото ти женомразство и очевидни комплекси в отношенията ти с другия пол, ще откриеш причината за избора на момичетата като това от статията. Колко трябва да си прост, че да се аргументираш с текстове от песни на гръцки певци?!

Тоя пич не е женомразец и нещата са точно така. Сегашната младеж израстна в трудни времена. Момчеъата все бабаити а момичетата принцеси. Всичко знаят и за важни ся имат. Незнам дали някога ще разберат колко са прости всъщност. Като родителите си. Държава от необразовани простаци и цигани. Това остана на "територията"

Добре все пак, че са я намерили. Може да е ползвана, но все пак си е жива и здрава. Тъпата овца мечтае да стане метиновица!!!

"Ползвана"?!? В кой век живееш бе, пич? Не е истина какви глупаци и открити женомразци са се развихрили в този форум...И после се чудите защо животът ви е мизерен. С този манталитет и мислене никога няма да постигнете щастлив и качествен живот.

Хората са се "развихрили" щото им е писнало да угаждат на алчните капризни нищожества наречени" ЖЕНИ" Я се погледнете докъде докарахте мъжете с вечното си искане това и онова и непрекъснато недоволство. Мъжете отдавна трябваше да ви покажат къде ви е мястото / както едно време когато е имало истински мъже и всичко е било ОК/ но вие създадохте толковс много педали/ това не само в БГ/ че сега се. " радвате " на произведенията си и ще мрънкате постоянно което е любимото ви занимание като жалки същества.

да ни занимавате с историита на знайни и незнайни буклуци

ходила да бий котиту на спокойствие

Намерилисая с надут корем

През 1984 моя съученичка в 8 клас се залюби с местния селски бараба ,поне с 15 години по голям и изчезна за седмица! След като мвр я върнаха вкъщи 1месец не стъпи в училище ,защото баща и беше скъсал два кожени колана в нея.Накрая повтори клас,забременя,сега е първа кипра а детето го дадоха в дом- израстна младеж с разбито бъдеще,заради ненечесана трътка за 5 минути!

на никого!

Gal

По на запад българите ни смятат за 2ра ръка хора....и то не от мургавите българи...

Сега майката да ходи два месеца да чисти всеки ден кенефите в районното щото е знаела и си е правила пас докато се е разчуло

Това моме няма никакъв разум в главата!Човека с когото е тръгнала е от етнос с който няма никакво развитие освен да замине към Амстердам.

Българите теглят най вече заради главите си. Останалото е само следствие.

Засърбяло я между палците....

Няма проблем, нови 16 милиарда ще бъдат изтеглени, ще ги плаща внука на Метин с лихвите ... Сега на 17 години баща, ясно че държавата ще помогне, за развъждането ...

d4

нема лошо! обновяване на гено фонда. че те в Камено всичките са мургави с лилави венци. малко свежа кръв трябва. момето си го бива!

На това момиче родителите явно не са му казали, че не е хубаво да се събира с втора ръка хора.

ТАКА СЕ СТАВА ИЗВЕСТЕН..............

Кой ще плаща

Щом и "приятелят" и Метин го няма... те и затова не ги търсят тяхните... Много се омешаха боите... Цигани с българки, българи с циганки... и се пръкват едни бозави деца... Нито с циганите - цигани, нито с българите - българи...

Наричат се джоревци

Джоревци, моревци - тюрлю гювеч... Боята - при боя! Кой българин ще я вземе като са си я разменяли из махалата?!

джУревци -мисля , че е правилно, ама не съм сигурен.Да не се засгне некой Джоро...

Намериха я.

гледа ерудирано се ше имъдри нещо такова убау моме може и да се е почесала по сънната артерия и да се е заклала с тия ноктие....

papion

Да не е пристанала на Метин, те турците раничко се женят? Те може и на меден месец да са, а вие ги търсите.

Значи МВР спазва изричната молба на родителите да не публикуват снимка, но дир е над МВР и си го позволява! А в същото време вчера крие лицето на убиеца на 11 годишно дете?! Малоумна история! Некадърността е поголовна и спешно трябва да се вземат мерки, защото вече застрашава националната сигурност!

Те родителите са леля и свяко на Метин няа страшно ша ги женим

Хаха, българските момичета вече Метиновците ги... обичат! Да не е в неизвестност поради... щастливо събитие! И възрастта е точна за т.нар. горди и независими българи!

Ноктите по-дълги от пръстите.

Метин сигурно е циганин. Та е възможно Мето да е изтъргувал това красиво дете на някой арабин...

Като чета как се казва приятеля й, ми става зле. И точно поради тая причина хич не са ми добри предчувствията