”Форбс” назова най-богатите родни бизнесмени

В първия си брой на български език популярното списание "Форбс" (Forbes) публикува списък с имената на най-влиятелните предприемачи в България. Той съдържа 21 имена.

Обратно в новината

Коментари - ”Форбс” назова най-богатите родни бизнесмени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Ахмед Доган, Румен Гайтански, Валентин Златев, Иван Костов къде ги забравиха...

ББ,какво ще кажеш,няма да има данък ЛУКС,толкова за глупави мишлета ли ни имаш,може да сме бедни,но пък глупави........Й хайде измисли сега данък БЕДНИ,то така и така ни е...те,поне да помогнем на тази опоскана от такива като половинката ти държавица

ТАА ЦВЕТЕЛИНКА ПА МЛОГО УМНА БЕЛА. САМО ОТ КОМИСИОННИТЕ ПРИ СМЯНА НА ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ 60-70 МИЛИОНА. ПРАВЕТЕ СМЕТКА САМИ-НА ВСЕКИ ЗАСМЯНА КОМИСИОНАТА Е ОКОЛО14-15 ЛЕВА , УМНОЖЕТЕ ГО ПО ОКОЛО 4 МИЛИОНА ДУШИ И ХОООП НАД60 МИЛИОНА. И ТИ ДА СПИШ С ПРЕМИЕРА И ТИ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕШ. НО ВСЕ ПАК НЯМА КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ

вместо на цветелинка дай ги на мен.банката е точно толкова нейна,колкото и моя.

булгаря не заслуява парите които имат ;) реално погледнато населението е много некадарно и глупаво, а суровините са много малко, и булгаря реално трябва да е по бедна от гана.. но понеже евросауза ни дават, а навремето русия, ние нечестно живеем с висок стандарт, и отгоре на всичко се оплакваме ;) булгарите живеят супер добре като се има предвид нищожните им качества и суровини.. няма защо пенсионери да се оплакват за пенсии, те получават прекалено много.. няма защо млади да се оплакват от ниски заплати това са супер големи заплати за тяхните качества.. просто ние булгарите живеем нечестно спрямо много други нации

*Коментарът е определен като спам или извън темата.

Няма правда на този свят. Тъкмо се отървахме от д-р Чолаков и попаднахме на д-р Чакъров. А, бе защо всички `Ч` доктори в Швеция са Чалнати?

"Форбс" назова най-богатите родни престъпници.

Така си и мислех.... не мога и не мога да си меря пишката с магарето .....

Тези от Форбс имат много големи пропуски: къде са тези от Правец ЗЛАТЕВИ?

И на Златев парите му са в руски банки...Фобс е американско издание

В коя стара демокрация по света жената или приятелката на премиера е в десятката на най-богатите хора? Мисля, че това е доста показателно що за денокрация сме.

Тези хора са обречени и мафията ще знае откъде може да си набави лесно средства.Но нека данъчните проверът какви средства притежават и колко данъци са платили за периода на прехода.

Блаженни са верующите, че с данъци ще ги хванеш! ПЪРВО- данъчните декларации се пазят само до 5 години, а не за целия преход ,ВТОРО- това техните дупедати дето са в НС са го измислили в тяхна защита ВТОРО- ще гониш Михаля... Питай Попова защо е така...Олигархията взаимно се крепи

Напълно вярно.

хане ,нещо тук те гони или болна съвест за кражби, или за лакействане на някой от изброените богаташи. Да не би да си носил цяла нощ нощното цукало на работодателя си?

Всеки случай не е твой ...

д-р Йоло Чолаков и д-р Йоцо Чакъров. Съвпадение ли е, приемственост ли е или раздвоение на личността?!?!

списъка на форбс е абсолютно повърхностен, непълен и смешен, говори за пълно непознаване ан родната криминална действителност в страна като БГ. То да бяха само Мутрите изброени в списъка, щеше да е добре, ама къде скрихте "консултанта-философ по хидроинжинерство - Доган 700 милиона евро от предприсъединителните фондове на страната изчезнаха през неговите ръце (май тоя ще се окаже по богат и от родната бизнес факирка Цветелина Борисов, ами Ощинския Андрей Иван, дето притежава половин банкя, коопераци, всички маршрутки в софията, неговото място къде е в списъка, ами Милен Велчев и неговия брат , който построи килиметър хотели по черноморието, ами Румен Овчаров и далаверите му в енергетиката колко милиони печалба му "спечелиха", ами Костов и фондациите на жена му и милионите на дъщеря в швейцарките банка, за които писаха ниаколко вестника преди известно време..............Криминогеннаа обста, ами Алексей Петров точил за охрана на Кремиковци по няколко стотин милиона на година от държавата, ами Дамбоците, чиято яхта за 9 милиона лева видяхме по Нова вързана на пристанището в Гърция и още и още и още примери от мизернта и най-най-най-най-бедна дъжава в Европа.................крадлива политическа клика, умряла полиция, червясала от корупция съдебна система, имения за милиони на собственици милиардери никога не плащали данъци на държавата....как може тия от Форбс да не се информират първо за какво пишат и дават мнения, защото стакива статии от сорта всъщност се озаконяват и легализират престъпници забогатели с крупни измами и злоупотребили с служебно положение по важни държавни места. С една дума, това се казва МАФИЯ.

интересно защо са за госпоя цветелина бориславова има повече информация,ако забелязвате за никои друг от горепосочените не е подадена подробна информация.дали не се опитват да насочат вниманието кум нея с цел да компрометират премиера които според мен се справя доста по добре с работата си от предишните? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да справя се много добре с рязане на лентички в това най го бива,но не и да се справи с поверената му длъжност!!!

Изключителна ирония е това, в България да излиза Форбс, при това, когато извън Щатите само в 10 страни го има....Пълен абсурд, на целият ни гол Г..!

Така е, ирония и лицимерие. Американците са публикували само тези, чийто пари се намират в техните банки и са под око на ЦРУ понеже сега американците нямат пари и ползват чужди независимо от произхода им. Но Овчаровц и Догановци са по хитри. Те си пазят краденото в руски и турски банки и за това не се знаят, пък и се покровителстват от ръководствата на тези страни. Ами къде е Сашо Дончев на Овергъз? 20 години има обща фирма с Газпром, натупал е милиарди от посредничеството. Къде се пазят тези милиарди?

Ох добре, че пак са ме прпуснали да не привличам вниманието на данъчните.

Аман от завистливи ххххххх. И защо ги няма Кирчеви, Джанкови и Славчо Христов на демократите финансовата империя защото са престъпници. А те не са и демократи те са си 100% комуняги.

Всички посочени криминални до козирката..

откъде натрупаха тези пари.И аз се трудя и то не-малко.Но уви!

Трудно е докато забършеш първия милион. След това слагаш бялата якичка и ставаш чист като сълза...

Икономистите са изчислили, че преди 10 години българите са били много по-бедни от другите хора по света. ----- Да бе сега сме по-богати ама аз защо не съм видял нищо от това богатство или останалите 90% от бългаския народ.То работа не могат да ни осигурят тръгнали да ми разправят че сме били богати е преди не сме били много по-богати но поне е имало работа за всеки а сега работа има ама за 300лв. е хайде ток,вода,телефон,храна и на края на месеца със заем от приятел е така богат не се става!На един млад човек които тепърва му трябват пари за да създаде семейство за къде по-напред с 300 че и 600лв. да са ще ни съсипят тези и не само тези но и предните и по-предните и първите и последните и тнт такъв е плана драги ми сънародници!Започвам да си мисля че ги ядат тези манипулаторни хартийки(пари) защото не им стигат та все искат още и още а пък забравят че всички отиваме накрая на едно и също място!

Ами да - по-богати сме като цяло, ако не се броят едни 30 млрд. евро сумарен дълг. Преди 20 години не беше толкова.

БГ ОЛИГАРХИЯ 1.1480 млрд.лв.Божков 2.350 млн. лв... 3.430... 4.260... 5.260... 6.520... 7.305... 8.405... 9.445... 10.480... 11.198... 12.167... 13.285... 14.650... 15.850... общо 7.085 млрд.лв

Ако тази точка, която си сложил, показва хилядите, то това, което си написал, е пълна глупост и въобще не мислиш. (За сравнение годишният БВП на България е около 100 млрд. лв.) Ако точката е десетична запетая, сметката ти пак не е вярна. (На втория ред си написал млн.) С други думи: идиот си, не се излагай повече по форумите!

Пак са ме изтървали,еииииии

ЕДВА ЛИ СА САМО ТЕЗИ! КЪДЕ Е ВАСИЛ ПАНАЙОТОВ ВАСИЛЕВ? ПРИВАТИЗИРАЛ ХЛАДИЛНИЯТ ЗАВОД И ИЗГОНИЛ ВСИЧКИ ОТ ТАМ!

Бат Боко, за два мандата като кмет и министър председател, използва властта си да направи своята Пепеляшка три пъти олигарх и един от най богатите хора на Европа при най- беден народ в Европа.Какъв жалък парадок и национален позор! А опозицията в НС - БСП и ДПС заедно с критикарите СДС+ДСБ също позорно мълчи, защото си са еднакви и по срурЯта. Прост народ- слаба държава и все по беден!!

Сега един по един тия да се проучат от данъчните как са забогатели. Само, че това никога няма да се случи - нали те ни управляват.

Не могат да го видят, защото данъчните декларации се пазат само до 5 години. Те сами са го измислили това, за да правят народа балъци и демонстрират борба с престъпността и незаконно забогателите.

Доста смешен списък! Подхвърлят ни откровени клоуни. Ясно е, че най-богатите няма да бъдат назовани, най-малкото защото хората, съставящи списъците са много далече от техния свят /не са в час/.

И ето как на Боко спонсорите лъснаха в класацийката.....

Все един отбор юнаци, започнали бизнеса си с краден първи милион, направили богатствата си използвали властта за кражби и смъкване стотици кожи от гърба. Такива бизнесмени като нашите, честния бизнес свят сопола си не хвърля. Европа нази гледа, сочи и се смеее...

Вижте им бизнеса. Какъвто бизнесмена, такъв и бизнеса- хазарт, проституция, кражби, открита престъпност...

"Всъщност, когато българинът мери богатството си, той се концентрира върху стандарта на живот за развитите европейски държави. Когато обаче се погледне по-мащабно, разгледат се всички държави в света, сметките показват, че две трети живеят в страни по-бедни от България. А три четвърти от световното население живее с доход, по-нисък от този в България." ----- Изумителна тъпотия! Българскитге пенсионери не само не са богаташи, ами са докарани до скотско състояние - имат пари само за лекарства!

Ами ще ги гледаме и издържаме срещу апартаментче, къщичка или друго имотче. 90% от българите живеят в собствени жилища.

все комунистически изчагия.