Антъни Блинкен: САЩ силно подрепят България

Силно подкрепяме България и оценяваме това, което направи българският премиер, заяви заместник-държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен на брифинг в София.

Обратно в новината

Коментари - Антъни Блинкен: САЩ силно подрепят България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гадове, стойте по-далеч от Европа!

Антъни бе!що не го туриш на майка се в г ъза!!!!!!!!!

Как я подкрепяш, бе чичо, че на нас, простите българи, калпавия матриял на боко не ни е ясно!

Прости сте вие от атака и феновете на путин простака! Българите сме и винаги ще бъдем умни и способни хора!

антъни е хазар:) защо хазарите са толкова умни и кадърни?

Лъжа - гадна, долна лъжа. Ако ви пукаше щяхте са спазвате законите и да сте отменили визите...

оценяваме това, което направи българският премиер-И по-точно, държи пенсионерите без пари. Хвала на него!

Това е лъжа за пенсионерите другарю!Борисов се е поучил от първият си мандат и винаги намира пари за добавки и актуализации.А. ...овньовците от БСПДПС-то само лъжеха хората да гласуват за тях.За да може да крадът и да делят с руските си началници!

Международните бандити много обичат България защото винаги е готова да взема държавногарантирани кредити от Световната лихварска пасмина - останалото са подробности от пейзажа!

Как умело създадоха мита за Европа, за да има за какво да драпат нищите духом!Който и каквото и да ви говори от САЩ и Европа, вкл и управляващите на България, знайте че става дума за пари.И най-вече всичко което имате(умения и способности,въжделения и мечти, и най вече пари) как да се превърне в техни пари. Демокрацията е приспивна приказка, разказвана от богатите/управляващи, на бедните управлявани наивници.Измислена е, за да не се случват революции, които обикновено са кървави и при които по традиция най-често богатите/управляващите се лишават и от управлението и от богатството си.А доста често и от живота си.Затова беше измислена демокрацията.Продължавайте да вярвате на приспивните слова за права и свободи, като всъщност целта е да се заличат народностите и националното самоусещане.И така хората да се превърнат само в работна сила и потребители.Затова бяха създадени и ще се поддържат мигрантските потоци, легална и нелегална имиграция, защото работи най вече за богатите/управляващите.

Несъмнено сте прав и ние, българският народ, виждаме следните три варианта: 1) да спечелите избори 2) да направите революция 3) да се преселите на недемократично място. При това не е необходимо да споделяте прозрения.

ла/ла,силна подкрепа,но без визи/не.....ла?ла

и за какво са ти визи?

От тая подкрепа сме НАЙ -МИЗЕРСТВАЩИТЕ В ЕВРОПА. При бай Тошо май не беше така а,а, аааааааа?

Тва ПОДКРЕПА ,яде ли се ????

ако някой ти казва че не става въпрос за пари - ЗНАЧИ СТАВА ВЪПРОС ЗА МНОГО ПАРИ!!!!

все още не сме останали гладни - лошото ще дойде когато се продаде земята , която ни е хранила години наред, на чужденците и със нископлатения труд няма да можем да си изхраним децата - храна, облекло, обучение, ток, вода - всичко ще струва много скъпо, а доходите - ниски . Националното богатство постепенно отива в чуждестранните сметки. Ставаме циганското гето на Европа.

САЩ силно подрепят България...изозад, с помоща на Борисов и плевнята. Това е истината.

САЩ силно подрепят България...изозад, с помоща на Борисов и плевнята. Това е истината.

След като агресивната азиатска кочина продължава да краде земя и в 21 век, по-малките страни търсят закрила в НАТО...

САЩ силно подкрепят България в бедността и корупцията! Колкото по беди, по сме подкрепени!

Бедни сме заради азиатската кочина русия и слугите и в България които ни окрадоха спестяванията,фабриките и енергетиката!

"...които ни окрадоха спестяванията, фабриките и енергетиката!..." и ги дадоха на САЩ и ЕС! Справка - американските ТЕЦ-ове, които бълват евтин ток и останалите благини, които получихме.

алооооо, кой ти окраде фабриките бе, миндил нещастен, коя година се случи това? АААА верно забравих, те и КТБ като ограбваха руснаците бяха.... г . ъ зо бли зец

Ей (руски),,гост" много си .....ост!Фабриките ги крадяха от червеникавата номенклатура докато имаше пазар за производството им.Чрез схемите с наши хора на входа и наши на изхода!После нарязаха машините за скрап!С хиперинфлацията и пирамидите окрадоха спестяванията на хората,а после пуснаха рекетьори да довършат започнатото от комунистите и кагебистите.И КЪБ е окрадена по руска заповед и с руска помощ!И пенсионните фондове са на руски форми.Предполагам от, ,оркестъра" на ботоксовия,шиьофреничен гном който съсипа Русия последните две години!

Наш "герест" Боко с осанката си никак не му приличаше толкоз много да се навежда при срещата им ! От самолет се вижда подлога на кой е... !

Даже се виждат задните части на БОКО когато се наведе пред стопаните си.

подрепят?

К-ъто кой го изяде?

Меси, аман ... стига толкоз "подкрепа"...

ние благодарим за силната подкрепа(краварската политика) в светлия път към братство с Русия. сенк ю вери мейн!

силно и отзад

Подкрепа за предателската политика на нашите шушумиги на власт за затриване на българската нация. И това е под диктата на третостепенен чиновник на чичо Сам. Голяма работа са ББ и Плеврита няма що.

Малийи, ама колко силно ни подкрепят! Ама направо прав ни го държат! Дали ще си признаят нашите горди национални предатели, каква подлост и предателство са се съгласили да извършат спрямо България и българския народ! Най-вероятно не! Ама защо не дойде оная лелка Викито? Какъв е тоя нов гастрольор? А, сигурно е дошъл да вземе списъка на тия българи, които утре ще си закачат Георгиевската лентичка! Е, добре де, що тябва да бият толкова дълъг път , що не си приберат президентчето и генерал-губернатора, а ако може и цялото Народно събрание , пък даже и със сградата, та да не харчат бинзин да идват до тук!

"Благодаря" за подкрепата,която помним още с 300000 тона развалена царевица в началото на "спасителния" преход.

Помним! Как от консумацията на тази царевица комунистическите кокошки спряха да снасят,защото комунистическите петли спряха да ги онождат! И на другарките им спря мензиса,а другарите комуняги ги напусна ерекцията!

Няма съмнение, че нашите първи ръководители са го привикали за да му окажат натиск за закриване на Американските ТЕЦ- ове, които са основен фактор за дестабилизиране на енергийната ни сигурност.

няма как да стане защото има договори - произвеждат или не плаща им се колкото сме заявили че ще консумираме, но като си съсипахме икономиката и нямаме нужда от такава консумация - сами сме си виновни. Затова произведена или не заявената енергия трябва да се плаща по договор. Народът ни го е казал : НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА, ТОЯ ДЕТО МУ Я ДАВА. То и сега не е много ясно след като сме в НАТОвска ЕВРОПА и тя не се въоръжава защо точно ние - най-бедната евродържава трябва да платим милиарди на американските оръжейни производители. Е, затова ще има и потупване по рамото.

Тез американчовци просто не знаят с кого си имат работа. Ще им видим и на тях сметката, въпрос на няколко годинки е. Който с нас се е захванал, не е прокопсал.

трай коньо за зелена трева.... То това само приказки не става, а нас за друго не ни бива.....

А пък аз подкрепям да се изметете от България. Да ви пикам на "модернизацията на армията", отупахте от праха Ньойския договор, ама ще се намери и кой вас да отупа.

ДА, ПОДКРЕПАТА Е И ОТПРЕД И ОТЗАД, ОСОБЕНО СА ПОДКРЕПЯНИ ОТПРЕД И ОТЗАД ПРЕМИЕРА И ЧЕХЛЬО.....КОМСОМОЛЕЦА, ДЕ....

истината е , че народа не може да ви диша!

Купи си шнорхел бе!

Чудя се всички плюят ,,краварите" и с нокти изъби драпат да идат там .Как поне един не емигрира в Съветския съюз.Парадокс- хем плюят, хем опашката пред американскотопосолство не свършва? Защо???

как защо, ами защото искаме да отидем и с Божията помощ да си върнем част от парите, които краварите крадат от България!, затова пиле шарено искаме да ходим там, защото ни ограбват точно те!

Така, Немския Пресов Орган, обясни на свойте Слушатели, Мрънкането на Н.Пр. Генерал Бойко, пред УСА- краварин за пропускане на Руски Самолет, превозващ Водка и Сельодка, за Пилотите воюващи в Сирия!

Явно става дума за сриването ни по урвата.

Ако САЩ ни подкрепяше наистина: - нямаше да има визи за 7 милиона българи все едно не сме им съюзници и не сме част от ЕС - американските централи нямаше да ни продават толкова скъпо тока на непазарен принцип, по-скъпо от руските атомни реактори на АЕЦ - САЩ щяха да си плащат наем за базите си у нас, като в Турция - ако толкова ни подкрепяха щяха да направят стратегически заводи у нас с най-новите си технологии - щяха да инвестират в България, а не в Турция - ако ни ценяха цяха да плащат в техните предприятия на българите заплати, като тези на американците, а не неколкократно по-ниски все едно сме втора ръка хора - щяха да купуват българска продукция, а не да ни изпращат танкове и да ни окопират Трябват реални действия, а не добри слова и потупвания само.

браво на това място си колега!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ завода ни постриха за елементи за автомобилната и самолетна промишленост. В София ,Пловдив и Ботевград. Само в Пловдивския са необходими 1500 висококвалифицирани работници. Чети бре глупчо!

За 26г. само три ли бе умник? За толкова години,СССР построи в България десетки заводи и не само.

Точно!!!

САЩ са готови да воюват с Русия до последния европеец.

"Силно подкрепяме България...", заяви заместник-държавният секретар на САЩ..." Дръж ме, Маро, файтон мА клати! Просълзих се.

Какво лицемерие. Чудя се наистина ли американците си вярват че някъде ги обичат и уважават изключвайки платените им васални правителства и групи мозъчно увредени елементи.

Кои американци, щото 20% от тях са руснаци! Или имаш предвид Латинска Америка, и там всички са американци?

Всички мразят американците, ама ги канят да си направят бази (казват че били 800)! Всички обичат руснаците, ама ги изритаха отвсякъде (остана им 1 брой в Сирия)! Е къде е любовта и къде е омразата?

Нахалното и нагло настаняване, натрапване и ако щеш наместване -(най -точно) сега покана ли му се казва?

Глей с'я !!! Има една наука - история и викат ! Та според тая ми ти наука след края на втората световна война е поделена Европа-та , в това число и кой къде да разположи свои войски ! Та оттогава(1945 г.) има бази на територията на "Велика Германия" и не мърдат оттам !?!?!? И понеже много си "навътре" в нещата я ме "светни" кой аджеба ги е поканил, дал им валутния резерв, дал им до незнам си коя година собствеността върху срадствата за масова информация, а ???? Така стоят нещата с Германия и ха сега си помисли държави без гащи като нашата "КО ПРА'ЯТ ????".

Канят американците да си направят бази ,защото ги е страх да не им направят цветни революции,а както знаете властта е сладка и може много да се краде. Освен това някои управници които се съпротивляват на сащ и защитават националните интереси може да ги постигне и съдбата на Кадафи-страх лозе пази.

Не всички. Сърбите не ги поканиха.

ГОВОРИШ ?! И ЗА ЧИИ "ПОКАНИ" ?! НАРОДИТЕ СА ЕДНО , А ТИ УМИШЛЕНО ГИ ПОДМЕНЯШ С УПРАВЛЯВАЩИЯ ЕЛИТ !!! И ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ ХАМЕРИКАНЦИТЕ ИМАТ ЧУДЕСНИЯ НАВИК ДА СЕ САМОПОКАНВАТ !!!

СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ СА ГАРАНТИРАНИ ОТ ФЕОДАЛА БОРИСОВ,НО КАК САЩ ГАРАНТИРАТ НАШИТЕ НАРОДНИ ИНТЕРЕСИ???НАРОДА НЕ ЖЕЛАЕ ДА СЛУЖАТ ДЕЦАТА МУ В ЧУЖДИ МИСИИ И ДА СА ПУШЕЧНО МЕСО!!!НАРОДА НЕ ЖЕЛАЕ ДА НИ ОКУПИРА ЧУЖДА АРМИЯ!!!НАРОДА НЕ ЖЕЛАЕ ДА СЕ КОПУВА СКЪПОТО И ОСТАРЯЛО ОРЪЖИЕ НА САЩ,НАРОДА НЕ ЖЕЛАЕ ДА ОЧАСТВА ВЪВ ВОЕНЕН СБЛЪСЪК СЪС БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД!!!

Най-големия майтап е, че българите, които се пишат русофили, всъщност са АМЕРИКАНОФИЛИ! Съгласно Конституцията на РФ, в Русия има над 100 националности, но руска националност няма! Думата "руски" се използва в Конституцията само веднаж Чл.68, ал. 1 "русский язык"! Т.к. за 100 години терор всички руснаци избягаха от Русия и болшинството се установиха в САЩ, значи нашите русофили всъщност са тъпи, заблудени АМЕРИКАНОФИЛИ, които плюят братушките! Голям майтап!

Ми то излиза, че братския Руски народ изцяло живее в НАТО (САЩ, Франция, Англия, Германия, България) като емигранти! Ето защо "русосифилистиците" искат да ни скарат с тях! Голям майтап!

Ехо, Премиера, четеш ли мнението на твоя народ, които те избраха за премиер?!

Чувалите нямат мнение.

Само с потупване по рамото не става,май?!

Ма разбира се! САЩ много силно ни подкрепя с техен чеп у наше дупе.

Какво му е, кажете, да плачем, или да се смеем, моля кажете!

Ми как какво? Поглеждаш с презрение американското двуличие и лицемерие и отминаваш!

И какво постигнахме? Строеж на пътища, които веднага след като резнат лентичката, трябва да се ремонтират. Друго?

Е как друго какво? Ми дупка в морето постигнахме също!)))

най корумпираният бай боико балкански говори за борбата с корупцията ,такъв му е рода,малки дребни душички от село банкя

Подкрепят ни? Откак се отказахме от истинските си приятели, вървим уверено надолу - няма икономика, няма армия, половината народ едва свързва двата края, но ни убеждават, че трябва още да се натоварим с отглеждането на чужди хора, които не желаем. Аха, сетих се! Подкрепят ни "американските централи", които и нищо да не произвеждат, пак искат пари. Превърнаха ни в цел на руските ракети, при, не дай, боже, военен конфликт. Остава да започнат да ни убеждават, че ако станем провинция на най-близкия им съюзник, ще живеем по-добре. Не ни познават достатъчно - чак толкова глупави не сме!

Ако САЩ са ни ,,приятели", то враг не ни трябва

Yankee,go home. Тук в българия не сте желани и не ви искаме ,,подкрепата".

САЩ силно подпират България. Отзад.