БСП предложи държавата да изкупи свинете от личните стопанства

Мерките, които се вземат във връзка с африканската чума по свинете, са закъснели, решенията са неработещи, ситуацията излиза извън контрол, каза Драгомир Стойнев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откъде-накъде да ги изкупи бесепе те сега имат пари не са си върнали субсидията.

Мозъчна чума е налазила мозъците в БСП.

tonk11

Не съм съгласен. Това е чист популизъм и за пореден път тези пе.....аси от бсп си правят реклама на чужд гръб. Абсолютни пе...ли. що не предложат да купят те прасетата а искат държавата да го направи? Що подлъгват така хората?

Бесепарите искат държавата да изкупи прасетата с парите на българските данъкоплатци , пък после те да ги изпапкат безплатно !

Вижте го бе, само му вижте физиономията! Отврат и отвъртре, и отвън.

Дайте му на този 12 прасета!

А не може ли всяка партия да изкупи прасчовците на симпатизантите си?;)) Предстоят местни избори - таман ще им пласирате обратно продукцията под формата на кебапчета и кюфтета;)

А обезщетението какво представлява? Но при всички случаи най-добре ще е стопаните доброволно да ги дадат на местното ТКЗС.

Мдааааа, мерките срещу чумата по кому.... упс, пардон, по свинете, са бая закъснели...

Този фъфльо пак плещи глупости! Ама ако те бяха на власт, дали щеше да дава такива предложения? - съмнявам се!

ако остатъкът от субсидията на бсп отиде за изкупуване на прасетата, може и да спечелят местните избори. а този съвет е безплатен, щото ги обичам

СЪБУДИХА СЕ ОТ ДЪЛБОК СЪН И ЗАПОЧНАХА ДА ДАВАТ ГЛУПАВИ СЪВЕТИ!

Няма лошо, но и да забрани отглеждането им докато тази напаст изчезне все пак е по сигурно да се гледат в ъв ферма под контрол

БСП предложи държавата да изкупи свинете от личните стопанства Аз предлагам БСП да ги изкупи и да ги закара на Позитано.

Правилно, но без ДПС,там си отглежда едно голямо и всеядно прасе.

Каква е разликата дали държавата ще изкупи свинете или ще обезщети стопаните със същата сума и те да се погрижат за евтаназията. Може би е необходимо да се наеме фирма, която ще иска още толкова пари, за да евтаназира изкупените прасета и тази фирма трябва да е на Пеевски?

БЕ другари вие като изкарате пари и ги вложите в хазната може да предлагате ,сега можете само да обещавате евентуално.

В парламента вече е пълно с прасета! Понеже американските замразени от 20 години са в излишък и трябва да се пласират някъде

Царе са на харченето на пари.

Прав е другарят. Според мен е добре по 10 лв. живо тегло. Да вложим и някой друг лев да си върнем ткзс и апк, та да има къде да се гледат държавните прасета. Хем и биосигурност ще си има. Стига с тая пазарна кочина, връщаме си плановата икономика.

ДЪРЖАВАТА ЛИ ГИ НАКАРА ДА ГЛЕДАТ ЖИВОТНИ , ВСЕКИ СИ ВЗЕМА РЕШЕНИЕ ИНДИВИДУАЛНО, ЗАТОВА СА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ , САМО В БЪЛГАРИЯ ЧАКАМЕ ДЪРЖАВАТА ДА НИ РЕШИ ПРОБЛЕМА, ТО ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА НИ ПЛАЩАХА СИГУРНО ВСИЧКО, НО ТОЗИ НЯМА ОТКЪДЕ ДА ЗНАЕ , КАКВОТО РЕШАХА ТОВА ПРАВЕХА, БЕЗ НИЕ ДА ИМАМЕ ПРАВО НА ГЛАС И МНЕНИЕ !

Тя да ги купи ама с какво,те откраднаха народните парички от субсидиите, сега вече горките са на подаяние !

Герб ще мине много тънко...Техните симпатизанти или седят в администрацията и прасета не гледат или са само на хартия. ДПС, по понятни причини -още по-тънко....

Аз предлагам като ги изкупи държавата да ги закара на Позитано.

Че това предложение е добро, до степен да ме изненадва, че идва от БСП и то се оказа популизъм: "Идеята на социалистите едва ли ще проработи, тъй като няма пазарни цени на животни, гледани в лични стопанства. По принцип продажбата им на втори лица е забранена, освен, ако собственикът не се е регистрирал, като производител. Освен това по-голяма част от хората предпочитат да използват месото за лична консумация, вместо да купуват такова с по-лошо качество от магазините. И на трето място стопаните със сигурност ще са на загуба, защото пазарната цена, която ще бъде определена от изкупвателните пунктове на големите месокомбинати е много по-ниска спрямо разходите, които те са вложили в своите животни."

Аз предлагам вашата партия да ги изкупи и да си ги гледа.

Брутални, Свински, Популисти..

Драгомир Стойнев. Роден в Триполи, Либия, завършил магистратура в Сорбоната. От университетската скамейка директно съветник на Георги Седефчов Първанов (президент) и Сергей Дмитриевич Станишев (министър председател). На 37 години става министър на икономиката . Редовен червен депутат. Моля, в последователността на логиката, черпена от гореизложеното, какво, по дяволите, разбира другаря Стойнев от свине, че дава акъл!!!

Е..., че той е от най-голямата ферма за свине.. БСП

Освен това по-голяма част от хората предпочитат да използват месото за лична консумация, вместо да купуват такова с по-лошо качество от магазините..... Е нали имаме една камара хрантутници дето следят магазините да не продават боклуци....

Става, ако ги дадат на бспто като субсидия на партията. На позитано прасетата ще се чустват като у дома си.

По-добре да не решаваме, че кат гледам как решаваме...

Това са комунистите окото им все в чуждото защо ни извадите вие пари да ги общетите а само акъл давате червено тиквеници

Не пиши глупости, ами кажи кой оплеска пейзажа! Никой ли? Пак никой! Те ГЕРБ никога и в нищо не са виновни! Дали?! Май много произшествия им се събраха накрая. ТРЯБВА ДА СИ АДСКИ НЕКАДЪРЕН ЗА ДА ЛИКВИДИРАШ ЦЯЛ ОТРАСЪЛ!

Ти какво си завършил? Кадрите на Симеоново май от всичко разбират и са най-компетентни. Голям майтап беше, когато в студиото на "Панорама" , физкултурника Цветан Цветанов започна да учи Стойнев, който е завършил Сорбоната! Та на твоят въпрос, отговарям: За да дадеш рационално предложение се изисква висок коефициент на интелигентност! Точно Сорбоната определя този коефициент при Стойнев.

Прав си. Предложението на ГЕРБ да се ликвидира целият отрасъл е най-добро! Те това го могат.

А ГЕРБ какво е? Ферма за мутри!

По времето на комунизма глупчо, никой никого не е ограничавал при гледане на животни! Даже напротив! Това се поощряваше. Клане на животни никога не е имало! Аман от лъжливи седесарски отрепки!

Аз пък предлагам, тия, които ни докараха това чудо, просто да ги изметем от властта! Некадърници не ни трябват! Пак ли никой не е виновен?!

По лесно е, вместо да транспортираме животни, да изметем некадърниците, които ни докараха това! В момента кой управлява? ГЕРБ, БСП или стринка ми Гюрга! Хайде бързо бегай на митинг. Може и да спреш заразата!

Излиза, че според теб БСП са виновни. Нинова и Радев също! Що не вземеш да си сложиш термометъра. Май бая си слънчасала! И оглупяла! Те ликвидирали цял отрасъл, сега други им виновни!

Иначе ГЕРБ ако го предложат щеше да е добре, а ако го предлагат от БСП то това е популизъм. ЩО НЕ СИ Е#&ТЕ МАЙКАТА НЕЩАСТНИЦИ

Крайната цел на играта с болестите по животните е обезлюдяване на пограничните райони. Зад това стоят мощни геополитически и транснационални икономически интереси.Кой взе рушвета за внос на месо

Г-н Пелтеков пак се изходи....тия срам нямат, ей!

Щото твйта майка искаме. А пък комундета та да продължават с глупостите си. На есен ще получат поредния шамар.

абсп кога ще върне в бюджета надвзетите 6 000 000 лв. субсидии?

комунделите още си живеят в народната република, където имаше лични и държавни стопанства! дрОгаре, и най голямия свинекомплекс си елично стопанство, щото не е на всички!

Вижте му само физиономията на този... Предлагам БСП да осинови прасетата от "задния двор", тъкмо ще си допълни оредяващия електорат, без да понижи съществено средния електорален коефициент на интелигентност...

Звучи много добре, но защо БСП предлагат другите да правят неща, които те самите никога не са правили!?

Човекът е главна фигура в животновъдството — лозунг, провесен по стените в АПК Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! — призив за отглеждане на повече селскостопански животни