Румен Петков: Няма избори, които Станишев да не може да загуби

Задължително трябва да се свика конгрес на БСП по най-бързата технология - за организационни, структурни и кадрови промени. Това заяви в Плевен бившият депутат от партията Румен Петков, който вчера поиска оставката на лидера Сергей Станишев.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А а ,сега друга песен запя,ама след като му биха шута иначе в парламента скаква ярост плюеше ББ ,и подкрепяше станишев

СТАНИШЕВ И ДВА ГЛАСА ДА СРЕЧЕЛИ ПАК ЩЕ УБЕЖДАВА, ЧЕ Е МОРАЛНИЯ ПОБЕДИТЕЛ И ТРЯБВА ДА Е ВЕЧНО НАЧЕЛО, ОТ КОЕТО ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИИ ПЕЧЕЛЯТ.

Добре де, тоя защо не е в затвора? Преминал е през всичките глави на наказателния кодекс - като се започне от хулиганство и се стигне до прикриване на двойното убийство на Белнейски?

Г- Петков, замълчете! Заради такива като Вас в България липсва реална лява идея, реална опозиция и реална демокрация! Вие сте от хората, които опорочиха прехода и които направиха така, че мнозинството българи да бъдат разединени и да нямат реално представителство в парламента, защото така беше по-лесно да разграбвате народното богатство! Хора като Вас са нужни само за себе си, не за България!Спрете да дразните с изявите си, достатъчно сме омерзени! БАСТА !

Цвък

Тоз го мразя най-много от всички комундета, но трябва да призная, че намери най-точните, обосновани и лесно за разбиране думи, които описват състоянието на сетрго: Няма избори, които серго да не може да изгуби....КРАСОТА.:-) :-) :-)

Въпреки ,че не са в една лодка,бат Румбо и кака Танчето Дончева са ми най симпатични от цялата им червена бандитско темерутска партия,/виж Пирински,Първанов ,Станишев,Миков,Овчаров,Червеняков - отчаяни борсуци,тутманици и темерути/,особенно когато почнат двамата да се цакат ниско с велики лафове.Поразяващата уста и Запалката имат още светло бъдеще! Ненадминати майстори на краткият заковаващ лаф!!

Твоето време свърши. Заради такива като теб , хората загубиха доверие в БСП. Сега , когато си вън от парламент, власт и т.н. , свий си парцалите и спри да говориш глупости. Смешен си.Не се излагай!

Румен Петков е време да направи всичко възможно да реализира безспорните си организаторски способности в областта на моторните спортове, защото направи невероятни неща България да я споменават с изключителен респект при провеждането на състезания по мотоциклетизъм( във всичките му разновидности).

1."Когато от политика се откажат ОТВРАТЕНИТЕ в политиката остават ОТВРАТИТЕЛНИТЕ"! 2.Думи-многооо!Хора-малко!!!

а по ли е добре агнета много, мълчание много?-))

Никой не е прпрок в собственото си село. Другите викат "Осанна!", селото вика: "Разпни го!"

НИЩО ПОДОБНО! НЕ СТАНИШЕВ Е ПРОБЛЕМА НА БСП, А ПОДОБНИ НА РУМЕН ПЕТКОВ РАДИКАЛНИ ПАРТИЙЦИ. АКО СТАНИШЕВ ВМЕСТО НА КОМПРОМАТИ И ОПЛЮВАНЕ НА ГЕРБ БЕШЕ ВОДИЛ ПОЗИТИВНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЩЕШЕ ДА ИМА ДРУГ РЕЗУЛТАТ. ЯВНО НЕ МУ СЕ ИЗЛИЗАЛО НА ПАНГАРА. И СИ Е ПРАВ! ТРЯБВА ДА СИ МАЗОХИСТ ЗА ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВА, КЪДЕТО ВСИЧКИ МЕДИИ И ОПОНЕНТИ ТЕ ЗАЛИВАТ ЕЖЕДНЕВНО С ПОМИЯ.

Както се видя, Станишев може да печели избори, когато се състезава сам със себе си. Следващия път БСП ще се състезава с БСП. Само де не му скокне Светльо Витков, че пак ще загуби

Румба Станишката спечели като единствен кандидат изборите за председател на ПЕС.Да не омаловажаваме този му успех подплатен с не малко народна пара все пак.

Дръпнаха му кокала и сега ол-еееееееее. Нагло, самозабравило се, човече.

Браво Румене! Браво Петков! САМО ГЕРБ!! Урааааа....! Аз съм сигурен, че и ти си гласувал са ГЕРБ!! Само така! Това е правилния избор! Сега за да не се притеснявам върви се изпикай в някой шадраван, само това да не е в Плевен! Сменяй шадраваните в които пикаеш, за да не са размерише водата в тях на .... БСП боклуци! Ха ха ха !

Тъпо, цинично, просташки клозетно по бойковски. Лишено от хумор и омърсяващо форума. А на всичко отгоре с много плюсчета от харесали го дебили. Тъжно.

Наистина е гадно, когато те отстранят от копанката но трябва да бъдеш мъж и да признаеш, че това действие бе продиктувано от голямото неодобрение към Петков в последните години. Не престана да работи срещу Станишев и партията, която декларира, че подкрепя.

Абсолютно прав е Петков. Това което направиха всички други лидери на загубилите партии, трябва да повтори и Станишев. И никакви други мотиви за съхраняване на позицията му в ПЕС нямат морално право да се изтъкват след 6-7 поредни загуби от една престъпна личност. "Личност" съчетаваща пълна липса на управленска компетентност, интелект, възпитание, поведение на политик и най-важното идеи и виждане за политиката на страната. За да те бие, както го казва тази "личност", не да те побеждава, а именно да те бие това е резил, за който не можеш да си затваряш очите, а да се гръмнеш. Това го заявявам като интелигент с трайни червени предпочитания.

И като добавка - Станишев в голяма степен е вече изхабен. В не малка степен дори е органически /макар и безпричинно/ мразен от дясно мислещи избиратели. А БСП има нужда, а и достатъчно кадрови потенциал за нов лидер. Лидер боец, лидер компетентен ерудит с ясни, привлекателни за болшинството от хората цели и идеи за развитието на страната. Затова моето послание е - Станишев, отстъпи, покажи че си европеец и дай път на друг.

Аз пък мисля,че Р.Петков е прав.Вместо с компромати,които не донесоха гласове на БСП, Станишев и хората му трябваше да обясняват социалната и икономическата политика,да стигнат до всеки човек.Прав е и за "чиновниците" от СДС /Нинова,Орешарски/,които изместиха верни и преданни кадри на БСП.

Давай брат натискай, сега му е майката.

сега е момента другарите да опънат Станишко , откога го дебнат. Прав е Румен Пет, такъв номер спретнаха с бюлетините и пак провал.

това е лицето на българския комунист, не виждам какво се коментира.

Г-Петков, Партията ви губи заради мтакива като вас. Хората не могат да забравят онзи недостоен фарс с Маджо и неумелия ви опит да му осигурите охрана. Беше много вонливо и ощебийно! Не се забравя! За другите Ви изцепки,няма достатъчно място да се опишат. Има само едно,да ви отпишат и точно това става.Хората не забравят

niko3@

кампанята ви наистина в последните две изборни кампании наистина е погрешна,защото залагате на черня пр г-н петков,залагате на очерняне на противника,вместо да покажете положителното при вас и накрая след грешките,които допуснахте г-на станишев трябваше да подаде оставка още миналя пат заради него загубихте,а и топлата вразка с дпс.

преди 1 минута Защо никъде не прочетох ПЕС да ни поздрави че сме първа сила на тези избори ? Сигурно е защото имаме по-малко гласове от ГЕРБ.Не може да е друго.

Знаеш ли кой е всъщност Моцарт? Т.е. чий проект е този измамник и плрагиатор? за да се скрие позорът , изкараха че Салиери го бил отровил от завист! Ха-ха...

Проблемът на БСП е в това, че не работят структурите по места. Какво стана, нали Румен Петков сам се оттегли в интерес на партията, както Масларова, Овчаров, но те са по-сдържани не почват да плюят. Това можете да си го кажете на форумите г-н Петков! НАПРОТИВ БСП В МОМЕНТА ИМА НЕ ЛОШ РЕЗУЛТАТ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СТРУКТУРИ НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ СА В РЪЦЕТЕ НА ГЕРБ. СТРАХЪТ ДА НЕ ЗАГУБИШ РАБОТА И ВЛАСТ Е ГОЛЯМ....

Румен Петков е най- големият антикомунист у нас. Ето, че критикува яростно Станишев, както никой друг! Браво Румене, ти си честен и отговорен човек. Веднага ще те приемем в ГЕРБ на ръководно място.

България може да заприлича на нормална държава едва тогава когата хората започнат да мислят разумно и комунистите изчезнат завинаги но уви няма как да стане при положение че 80% от народа живее ден за ден и няма никакво виждане за собственото си бъдеще.Няма нищо чудно в това едни и същи хора да обират народа от Десетилетия и в същото време пак те да викат как народа бил ограбен.За това гласувайте си за БСП и си плащайте сметките редовно ......

Приятелю, проблемът ти се състои в това, че истинските комунисти отдавна са изчезнал вид! Докато тях ги имаше, проблемите за които пишеш просто ги нямаше!Неплатени сметки бяха немислими, а безработица, просия, мизерия и самоубийства бяха абсурдни понятия!!!България имаше икономика, извела ни на 25 място в света! Да не говориме, че на олимпийски игри бяхме 6(шести) в подреждането по нации!!!

на олимпиадата в Москва ?

Да кажа на другарите една подробност, навремето нещата се случваха с целувки в устата между бай Тошо Брежнев така че не говоре те за реална икономика защото всички ходехме облечени еднакво.Предлагам всички другари да си ходят в ссср.

БКП индустриализира държавата и аграрния сектор и я подреди на 25- място в света по жизнен стандарт. След буржоазната контрареволюция през 1989, истинските комунисти бяха отсвирени от т.н. "социалисти" (БСП).Последните ликвидираха 95% от промишлеността и 100% селското стопанство в интерес на Капинтерна на интернационалните банкстери (б.а банкери). Трябва да си върнем БЪЛГАРИЯ, която ни отнеха мекеретата на буржоазията наричащи се "социалисти".

И за голямо съжаление начело на БСП бе "издигнат" един чистокръвен евреин, чиято единствена задача е маргинализирането на тази партия. От своето основаване партията е била ръководена от колоси като Д. Благоев, Я. Сакъзов, Г. Кирков, Г. Георгиев, Ф. Козовски, В. Коларов, Г. Димитров...но никога от евреин!

Даже и Тато не допускаше на властови позиции евреи.

симпатиите ви са 50 на 50:) На мен ми се струва, че Румен Петков е афектиран, въпреки, че ми е симпатичен.

Др.Петров ,чес Ви прави от тези ваши изявления,аз само заради Станишев гласувах за друга Партия.До къде ще стигне тази негова наглост и нахалство заедно с женското си ограждение. Време е да го изхвърлите.Поздравявам Ви.

Аз пък заради Станишев гласувах за БСП - затова че махна другаря Петков и другаря Овчаров.

Причината за загубата на БСП ,дори след скандалите с подслушванията.дори и след "зелената светлина" с нередовните бюлетини е друга и С.Станишев има само около 1/5-та от вината. Първата причина за тяхната загуба в намалелия електорат на БСП.Все пак минаха години ,а хората не живеят вечно.Много от твърдият им електорат си замина и дано почиват в мир. Електоратът им намаля и по друга прична ,за която сами те са си виновни.А именно- Маса години докато властваха (а те бяха маса години на власт по един или друг начин),те ,тия същите БСП ,възпитаваха поколение след поколение а нихилизъм,безпардоние и флашив мироглед. Е ,те тия същите хлапета ,дето така ги възпитаваха ,сега вече са порастли и гласуват.Ама те са безпардонни нихилисти и чалгари. За какво им е да си нарушат рахатлъка в неделя сутрин след съботната чалготека?Да идат да гласуват....?!Малииии!И дума да не става.Нали няма да избират Азис или някоя от ония с по едното име,за депутат? Друг проблем им е ,че те много са се осрали,както и Кожа и Костов (И.Костов),да не говорим за Меглена и другите. И понеже много се разприказвах,да взема да приключвам,макарче няма да съм изброил всичките им проблеми за да спечелят изборите. Последно но не на последно място им е проблема с кадрите им и най- вече с морала и излъчването на тези кадри .(последното е проблем на всички партии в БГ ). Вземете от някъде снимките на хората ,които са били,а и на тези които сега ще се настанят в Народното събрание!Огледайте ги добре и преценете кой колко струва !Ей така ,само по физиономия!

Имам само една обструкция- поколението не е чалгари. И едно допълнение- БСП обра пасивите и на БКП и на Йосиф Сталин. Иначе анализът е сравнително точен:)

Благодаря за комнетара! Но не съм съгласен с това ,че за всички тия години не изградиха чалгарско у хората. За да не съм голословен ,давам и примери: 1) "Яки момчета с винкел в ръка,търсят Рихтер ."(След земетресенитето в Пернишко) 2)"Вафла БОРЕЦ" 3)"вафла Б.Б." Да не изреждам повече,че няма да му издържат на ДИР.БГ сървърите! Само питам,кой търговец ще си ибере такива имена на продукцията?Нали всепак иска да продава,а това значи ,че името ще продава стоката...

Ей. Недей така, че момчето има да отваря 250 хиляди работни места!

когато имаш струг не е необходимо да купуваш нов- достатъчно е да пуснеш стария. ( тъй де- работните места ги е имало):)

А ако го няма стария? Нахранил Дон Цеци примерно....

Р. Петков да не е минал към ГЕРБ, заради победата им?

тия сега ше се изядат един друг - смех

Точно това е постановката, момчето ми, повярвай! И не знам за кой ГРОБ говориш?! Да не би да е този, който комунягите копаеха за Бойко, но сами паднаха в него?!

За кой Бойко говориш? че не мога да се сетя?

...Румбата ачик си го признава, че това в Костинброд си е тяхна постановка за "зелена светлина" на БСП.

Точно това в Костинброд си беше чиста ГЕРБерия - след СРС-тата какво да очакваш от Цецо лъжецо? От ужас че го хванаха Бойко пак влезнал в болница, или може би от радост заради "победата"

Осрана от некадърната съветска прокуратура и нейните послушковци от КГБ крилото на ДАНС. Повикали една платена чалгарска медия с тъпоглав "журналист" и мислят си че само с компромати ще стане. То не става само така, трябва и акъл, нещо от което наследствената съветска съдебна система се нуждая критично много вече. Поне да ги бяхте загробили ГРОБ веднъж за винаги. Но не би! Сега винаги ще има съменеия. Защо? защото се тлъсти некадърници, където най- големия некадърни взима 2000 лв. заплата... Съдемна система. Смях.

Един ден,ако се изчистите от хора ,които злоупотребяват с държавна власт за да се харесат на жена,предават секретни документи на престъпни босове и се опитват да вядят девиден не от собствени качества ,а от злепоставяне на опонент..може и аз да гласувам за вас!

Е, не съм фен на Р.ПАтков, но тоя пъте насрл хамстерчето...

Изборите не ги губи Станишев, а БСП! По дифолт, дърто! Щот никой не си прави илюзии за същността ви и мръсните ви терористки, превратаджийски, и сталинистки предателски корени. Вие, които насила пишехте на българи в паспортите македонци!

ЗначИ, кЪтУ пИчелим, пИелим НИЕ, кЪту губим, губи Партията, маМка-Й...

бонус - неадекватен коментар!

С това изявление започва борбата в БСП срещу СерГейчо!! Олигарсите на БСП, или по-точно групата на агент Гоце ще принудят Русначето да се маха!! В негово лице те "виждат" ВРАГА с партиен билет!!

Дай Боже, тази гнойна пъпка в българската политика Станишко бъде низвергната и от своите.

БСП е толкова бита карта, че подарени избори може да загуби.

Да де, прав си обаче се очертава да управлява държавата...

Очертва се да дофалира държавата, което даже тъпите мутромилиционерчета не успяха да сторят.

О времена о нрави!

евала Румба! Почвай го СерГея! време е да си ходи на топло при жена си. с тази чарна кампания, която спретна, вероятно по идея на Моника ни доведе до тук! Да се маха на мига и да идва Първанов - достойния лидер на партията.

и как похарчиха 150000 лева народна пара, за да получат сащите резултати. ама те си мислят че страната им е бащиния.

Тоя като плюе Станишев,дава ли си сметка за възможността да последва съдбата на"Фрог"пред някое заведение,или Мая да му прати прокурори.При това най-демократично.А според Станишев България май имаше нужда повече от изливане на помия срещу опонента,вместо аргоментирано да да защитиш своите обещания и обориш състоялността на тези на опонента.

защо не му го кажеш в очите? Не си ли говорите, партийци? А? Разцентровате твърдия електорат, а се говори, че скоро пак ще има избори:)