БСП и ИТН единни по 8 приоритета, ББР ще се преструктурира в банка на малкия бизнес

До този момент нямаме отговор от "Демократична България" и от "Изправи се БГ! Ние идваме!" на поканите за среща, те да се разберат с партията на Слави Трифонов, не е наша работа, заяви Корнелия Нинова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А шат на патката главата?

Всички вкупом вън веднага от парламента. Незабавно. Нямате работа там, нито сте ни нужни. Никой от Вас не става. Точка

Нали приоритет беше здравеопазването, за което ще премахнат търгашеските дружества от картела на частните болници.

Я, кой се е изтъпанил до другарката Нинова? С Румен Гечев заедно ще "градят" бъдещето на българската икономика и финанси!!! Напред другари, да оберем всичко, което е натрупанов в България и българите докато не ни допускаха до властта!!! Сега дойде нашето време. Пфу...!!! Мамицата ви комунистическа

БКП съ стари примеси = ИТН БСП ДПС ИБНИ(да седна) ДБ(ДС)

1.2 коефицент за нова фалирала банка в близките години.

1.01

Очевадно е, че Слави вкарва БСП във властта. От всички с които преговарят ИТН, БСП са им най-важни. Демек те са булката и младоженецът. ДБ и ИБНИ са им нужни само за свидетели. ;)

Чалгопитеците си счупиха сами държавата.

Отборът на Green Socks взеха много да бавят топката! Май публиката ще излезе на терена!

Популисте говорят неща с които да се харесат на хората. В повечето пъти тези неща са неизпълними. Реалността е че само две партии в България могат да съставят правителство БСП и ГЕРБ. Та сега Славчо ще трябва да избира от тези двете а обещанията за промени в референдума си останаха в миналото .

Това искахме ние мамини и татини дечица протестъри.

Изроди!

Всички сме будали... знаем какво значи проверка и преструктуриране... стани да седна...

„Тия които си приличат се привличат!“ И ДПС като прибавиш и новата тройна коалиция е готова!!?

Че тя нали и до сега си беше такава. Какво ще и преструктурират. А това, че някой е давал кредити не където трябва е друг въпрос. Явно преструктурирането цели да се намърдат тези нещастници.

Тази за власт и на дявола СВ…..ИРКИ ще прави

Е кво толкова!

Каква невероятна футболна дама!!! Корнелия клекна на чалгаря и е съгласна на всичко!

Това е най-нормалното в момента!

Подозирам че Ицето е незаконно синче на чичо си Меди! Приликата е очевидна!

Слави се опитва да покаже,че няма да може да управлява с партиите на статуквото,надявам се да сте го разбрали и да го покажете на следващите избори! Ако Слави се хване със змията,дяволското статукво в България на БСП-ДПС-ГЕРБ-ГАЛЕВАТА-ДБ ,то го очаква провал,щегоразпокъсат на парчета алчните за власт комунисти!

Само не разбрах защо споменаваш ГЕРБ!

Като нямало вече платен вот как така Маямата и Ристьо са в парламента?

С това непредсказуемо идиoтчe, Тошко африкански, нещата вървят към избори до дупка, но няма вече кой да гласува.

До кога ще се ошмулва зеления чорап?

Нали фатмака каза че искал коалиции, не че някой го е питал! Сега е момента Ристьо и Маямата да се коалират! Прокопиев и Чери ще кажат ДА :)

Е виновен... 12 години не смачка наистина червената чума.. дали от зависимости... дали щото е силна и в опозиция... Но не го направи ... дали не е можел или искал няма значение... ей сега дебелите гласуваха и воала.. на бял кон...

Не ти ли прави впечатление че БСПту и ДПСту са единствените разумни в случая?

Специално са перфектни в изказвания и поведение... най адекватно говореха и на предизборната... НО си остава комунистическа мафиотска корпорация...

Всъщност ги смачка, направи всичко възможно, той и началниците му да поставят тая лелкя начело на БСП и му еба майката! Успя да напълни и БСП с калинки и подмазвачи, това е най-големия му успех, като политик.

Бсп ... ами дпс... а отделно комунистите са и новите партии със стари мутри... дори дб успяха да излъжат че са десни и демократи... а са въшливи... Ама от пари...комундели...

Ахаххахахаххааахххахххахахахахааааа Българиооо майко, "..партията на Слави Трифонов и БСП.." аххаххаххахахаа

Ристьо и Маямата ли? Че те са само пълнеж!

Ами туй е проблема я..че няма кой :)))))))

А то не беше ли ясно от самото начало че няма кой?

Направо да слеят двете партии, така или иначе са комуняги и лидерите им не знаят къде са. Някой очаква ли изобщо нещо добро от тях?

Давай мандатаа :)

Маямата що не се ИБНИ с Ристьо и марш да ги няма!

Как са избесняли... настървени с лиги течащи... след толкова години пак имат възможност да крадат и да фалирата държавата ... май 7ми или 8ми от 1944та насам...

Недей така, БСП ще преизчеслят пенсиите, ама друг път.

Държавата построй магистрали и вместо държавата да печели от това, ще ги дадат на концесии, зелената енергия беше на- големия унищожител на енергетиката ни, защото сметките скачаха с около 30 процента, за да субсидираме зелената мафия. тези планират да платят 1 милиард за да ни скочат сметките с още 30 процента, атакуват по най-неолибирален начин здравеопазването, планират да стане частно, не става въпрос за реформа, а за корена промяна на здравеопазването, което от обеществено достъпно, да стане финансово недостъпно за българите

ДПС има 95 депутата , БСП 30 ,това вече е мнозинство .Другото е цирк за пред има толкова прост народ .

БСП , ДПС и ИТН / създадени от Доган / са единни . Това вече го преживяхме . Уплавляваха ни . Ебниги и Дай пари , ще обикалят наоколо и ще дрънчат пари . Нищо ново под слънцето . Крадене докъде може .

Друг разумен вариант няма в момента!

То и друг неразумен вариант няма ...

Най хубавото е, че разбрахме, че досега не сме имали никакви проблеми, освен една банка, която Борисов не е допуснал да се разграби

Проблем има но той ако беше Борисов щеше да никакъв. Опитват се да го направят още по голям.

Освен че за година (не календарна, а от среда до среда) умряха над 36 хиляди човека повече. 1/3 по-голяма смъртност за година в България. Освен че и преди това си бяхме номер 1 по смъртност. Че смъкнаха раждаемостта качваща се до почти 81 хиляди 2009г., когато идват до 59 хиляди и малко 2020г. Че брутният външен дълг е с над 20 милиарда лева повече. Че няма правосъдие и прокуратура бездейства престъпно. И така нататък.

Патката

За неразбралите - Бойко няма да се върне, ни на бял кон, ни на бял джип. Ще има избори 2 в 1. И дотогава ново служебно правителство ще чегърта бойковите калинки от властта. А самия Бойко ще изперка съвсем.

Лошо им се пише на чалгарите ,Мунчо е дал заповед да ходят на опера два пъти месечно.

Мокрите сънища на един социалист, чалгар... Догодина спазарете Славчо да ви попее на Бузлуджа... а после всички заедно в летящата чиния и дим да ви няма....

Някои хора помним 1997ма. И тогава почнаха с една банка, после фалираха 24 банки. Няма да ви кажа де ще си пренеса парите още днес.

"За мини "Марица Изток" е договорено следващото правителство да поиска от Брюксел удължаване на срока до намиране на решение за работниците." Ама не може ли ние щот сме най-готини в ЕС да ни пуснат малко аванта ... е днес утре ... още два три месеца и ще намерим решение ... а иначе да ни спират фондовете няма нужда ... на това залагаме ... наглост и непукицъм и всичко ще си дойде по местата.

Фалиралата приватизаторка и фалиралия Слави обслужвал прехода, ще "преструктурират" банка

Целият филм е с цел да дадат властта на Фатмака.

Ето това е управление на новия морал и новите лица! БСП, ИТН и ДПС, урааааааа! То като се замисля и Слави какво ново лице е... От 30 години е по телевизията!

да, тези по площадите от миналата година да духат супата; Яхна ги Слави !

А за концесията на магистралите да не мислиш да плащаме тол такса при преминаване

Айде най-големите комуняги се събраха

Най-големите комуняги са в ГЕРБ. Начело с несменяемият Вожд - ПБХ. Идва от пр-ст банкянски х-й.

ядене, пиене, сране, *бане, крадене, лежане, лъжене, дърдорене

Шбсп направи примък, така дпс изодзад,итн отпред,бсп го държи да не мърда а президентчето сш го слага от фсички ,съкън да го изберат

Да им е честита "промяната" на всички гласували за учиндолския чалгар и умрелите БСП. Бойко е цвете в сравнение с тия

Абсолютно си прав, с изключение на едно нещо - само Реал Мадрид

Правителство се избира, правителство се сваля след вот на недоверие. И петдесет споразумения да се подпишат ако не се спазват се стига до второто. Това което прави ДБ и ИБНИ си е политиканстване.

Престоктуриране На банка от БСП е равно на фалит.Честито на печлившите.

е ти па, може от Москва да са казали на Курнелия какво да прави с ББР.. ...важното е ние да сме живи и здрави!

ПИПО

Дали са се договорили за изпращането на българин и македонец заедно в космоса?

Отряда "Чавдар" и Слави имат еднакви икономически виждания за България. Честито на печелившите. Слави, знака, който показваше 1997, спомняш ли си го????? Само пипате данъците и едни 50000 палят кънките с 200 и заминават някъде, където няма да им прибират парите партизаните от снимката в статията.

Каква наглост, какво безочие!БСП - четвъртокласна партийка, която не успя да влезе във властта през парадния вход, сега напира да влезе през задния вход! От БСП точат лиги, сополи и зъби да вземат някое и друго министерство и да си гепат на воля, както беше при Олигархски! На дебелата, мазна Корнела крадливото Гуци се канело министър на отбраната да става!Зер още повече да краде и корумпирства, колкото му душа иска! Мръсна, крадлива, разбойническа, комунистическа сган!

Румен Гечев ли ще е финансов министър....??? 1997ма...

Човекът се доказа през 97-ма! ... и пак ще го направи!:)))

червено-чалгарската мъгла започна да се спуска...

По-скоро показва, че ДБ не са нищо друго освен плямпачи. На тях им дай само да сочат с пръст и да обвиняват. Политиката не е само да развяваш байраяка на Росенец.