ГЕРБ с нови разкрития за депутата от БСП Георги Стоилов

ГЕРБ атакува БСП с нови разкрития за техния депутат Георги Стоилов, чийто брат беше задържан като лидер на престъпна група за рекет в Русе.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ с нови разкрития за депутата от БСП Георги Стоилов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с какъв морал поставихте на една скамейка в Парламента този покровител на комарджийството с гореизброените? Приемам, че не можете да знаете биографията на всеки, но..... все пак ...депутат!!! Че и решение за защита на депутатството му взехте след този скандал! Не го проучихте или нищо нередно не видяхте????? След като ползвате такива имена в партията си и говорите ежедневно пред народа за морал?????

Залите с ротативки са посещавани от най-долната крими-измет на всеки град от четвърт век насам. Тези не могат да имат достойно минало никога и по никакъв начин. Още 1991 г залите с ротативки, по-точно гаражите, налапаха първокласниците и всички деца, изнасящи тайно спестяванията на баби, дядовци, родители и то в енергийната криза с купонна система- зората на Прехода, още преди мутрите. Как може такива хора да държат и управляват фондовете на земеделието, без значение от коя партия са! Как може!!!!! ГНУС! ГНУС! ГНУС! Че и до ДЕПУТАТ и НС да стигнат???? Там където са ковани законите на Третата Българска държава от най-святите БЪЛГАРИ?????!!!!!!!!!!Нищо чудно, че цигани се гаврят с народа, собствените му политици, депутати, етнически партии, чуждопоклонници и предатели!!! Какъв крах! Какъв разпад и падение! НИНОВА.......Даже взехте партийно решение да го защитите, естествено НЕ без предварително проучване. Защо унижавате така грозно Иво Христов, В. Вацев, Т. Томов, Е. Йончева, отъждествили идеите си високо патриотични с вашата партия????

Големи разкрития! Мухахахаха! Мчи то на всички е известно, че БКП и БСП винаги са били ОПГ, организирана престъпна група, още от преди 1944-та!

Здравеопазване съсипано.Образованието мижаво .Вътрешната сигурност не съществува.Външната ни сигурност е в ръцете на други.Демогравският срив върви с пълна пара.Терминал 2 работи на пълни обороти .Определено сме като най бедната нация в ЕС с най-богати крадци на прехода.Политиците ни определено некадърни и ни занимават с клюки,лъжи и светло бъдеще.27 Години ни плашат и баланосват с комунисти ,ДС и насаждане на омраза между една шепа останал народ в България.

ще излезе,че спят с брат си в едно легло, но иначе нямат нищо общо :))

Боко ,какво стана с 16 милиарда лв.кредит + още 2 милиарда кредит при Бойко 2 ? Нещо като отчет нямали да дадете пред работодателят народа български.

Нежни поздрави на майките и сестрите на наслагалите минуси на този уместен въпрос..

АБЕ ТЕЗИ ХОРА ДЕТО ПИТАТ НАЯСНО ЛИ СА, ЧЕ ПАРТИЯТА Е НЕВИННА, ДОРИ КОГАТО СЪГРЕШИ !!!! КОМУНОИДИОТ И ВИНОВЕН ?????? АБЕ ВИЕ ПОЛУДЯХТЕ ЛИ ???

Типично за нискочелите е да се оправдават като посочват чужди проблеми. Господинът може и да е виновен, но това не замазва по никакъв начин делянчогейт и суджикгейт и всички останали провали с кадрите на ГЕРБ.

В БСП 1вно са забравили добрата стара максима: "който сее ветрове жъне бури". и още нещо - в ГЕРБ има достатъчно хора с опит при контактите си с номенклатурата на БКП за да знаят какви са им иширетите. Да сте чули БСП да говори срещу СДС? Нали това уж е автентичната десница. От там БСП трябва да се плаши. Но... се плаши от ББ. и има защо. Той много добре им знае апаратните игрички. Младите дихатели от типа на Крум Зарков и Жельо Бойчев сега се опитват да пасат в тази ливада дето ББ е срал преди 20 години. И точно на него пубертетските им иширети не минават. Много добре го каза Татяна Дончева тази сутрин - направи ги за смях. Ама и тя им знае иширетите.. Сега да видим какво е отношението на БСП към престъпниците и техните братя-депутати. Това не е кум, това не е сват а роден брат. Който на всичкото отгоре е правил дарения за БСП. няма значение колко е декларуирал - важното е че БСП-то взема пари от престъпници. И ако случката беше станала преди 1 месец и така и иначе. Сега, след две подадени оставки на депутати от ГЕРБ (за много по-малки прегрешения), нека да видим морала и на депутатите от БСП. Или щом са верни другари няма да ги закачаме. Голяма работа! Брат му бил бандюга!

Цените растат ,а те т.н. Измислени политици ни отклоняват вниманието с Барекови новинки..От напаните на управляващите се вижда,че те не вярват в правосъдната система .а разпространяват слухове и клюки.

Каква смрад се носи около комунягите, а ? Затова те така яростно се разтичаха по Кум-гейта - за да замаскират колкото може вонята която идва от тях !Във всички бивши соц-страни те бяха поставени на мястото им, само у нас не, затова ще им миришем смладта докато ги има.

Преди време и Станишев започна играта плахо като този с 450лева, след това с Моника минаха през аферата Хохегер за няколко милиона и накрая обра заедно с Пеевски 4.5 милиарда от КТБ. Та има време и този от снимката да се развие под крилото на партията.

Герб са само Б-отбора на БСП- изпечените лъжци, крадци и убийци.

Ами то др. Стоилов няма нищо общо и със жена си

Който мисли че депутата няма нищо общо и не е знаел за това какви ги върши брат му, да си вдигне ръката! Колкото по-бързо БСП го разкара, толкова по-добре за тях!

Бил ли е Премиера ортак на Маргина , бай Миле и Пашата и ако да, какво е работил в доказано рекетьорската банда СИК? Отговорете, или си еб----------те ма------та нагла , проста, ГЕРБ-аджийска!

Гошо гащника от Стоиловград

...са винаги прави и когато съгрешат,дори!

ИЗДИРВА СЕ ЛИЦЕТО НА СНИМКАТА! Не говори!За последно е забелязан в парламента,където "Съединението прави силата"

Ордата на ГЕРБ е толкова жалка в опита си да докаже че и другите са маскари!ГЕРБ обаче вече са доказани маскари , келепираджии , най-вече корумпирани предатели на демократичните ценности!Вярно е че стадо без мърша не може , но и стадо от оядени хайдуци идва вече много на народа!ЩЕ ИМА БУНТ! БОЙКО СТЯГАЙ СЕ!

Та колко бяха "усвоените" от дружинката на Дилян Добрев обществени средства? 100 милиончета ли бяха?

Бил ви дарил само 450лв!!! А тези които ви привежда всеки месец под масата?!!!

"Не ме гледай така момче" Не ти ли разрешават да говориш?Можеш ли да пишеш,за да ни обясниш защо даде тези мръсни пари на БСП? Познаваш ли брат си? Ако ти кажат,че не си го виждал никога,ще потвърдиш ли? Ако ти кажат,че не познаваш и майка си и баща си,ще потвърдиш ли?Ако писмените ти отговори са ДА,тогава кой си?Не се притеснявай в тази партия всеки е с ролята,която му отреждат.Заповедите са:ГРАБИ!МЪЛЧИ!ЛЪЖИ!КРАДИ!

Ето какво пише за Тома Биков и ББ е Интернет. "друга интересна персона, която може да кандидатства за висока оценка по скалата за измекярщина от 1 до Антон Тодоров. Става дума за Тома Биков, който в средата на 2012 година написа статията КАРИКАТУРА НА ДИКТАТОР' посветена на БОЙКО БОРИСОВ: Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател А ВКакво си е повярваал Биков?

ТОЯ ДЕБИЛ ОЩЕ МАЛКО ЩЕ КАЖЕ ,ЧЕ НЯМА БРАТ САМО ЗА ДА СИ ЗАПАЗИ МЕСТЕНЦЕТО ЗА КОЕТО Е ДАЛ ТОЛКОВА ПАРИ

Абе, умен, какви разкрития за Стоилов, разкритията са за брат му. Ама е по-интересно да се каже, че са за депутата Стоилов. Ако на улицата, на която живее Стоилов, се засели Ал Капоне, гербаджиите пак ще писнат, че има нови разкрития за Стоилов за връзки с подземния свят на САЩ.

Тия започнаха да мятат ла*на едни към други. Лошата новина е, че която и партия да бутнеш, ще замерише яко! Добрата новина е, че има яко зрелище! Не знам къде й беше акъла на Нинова да бръкне с пръчка в помийната яма на ГЕРБ, там се развоня, ся те правят същото и стана едно миризливо.... айде взимайте флагчетата и скандирайте да видим кой ще замирише най-лошо!

Айде , бе, гербери. Вие съвсем го подкарахте мързеливата - копи-пеист от статия в статия. Че сте ниско интелигентни - това го знаем, но не го демонстрирайте по най-баламурния начин..

Не поткрепям ГЕРБ, но БСП миришат много повече, и много по-лошо.

..като Курнела- понамирисват в кочината,си!

Не виждам в коментара , на който репликираш, някой да говори за миризми Така че те съветвам , тебе и този, дето те подкрепя, да ПОГЛЕДНЕТЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ГАЩИ. сАМО ОТ ТАМ УСЕЩАТЕ СМРАД.

биков е един посредствен актьор, завършил нископраговия ЮЗУ, политически службогонец, чиято единствена цел е да скача от партия в партия и от движение в джижение, за да се издигне. Взеха го в ГЕРб и сега от благодарност е готов на всичко - да лаже, да маже, , за да се хареса. Момчето за черна работа.

Тоя бик оф е пълен кретен! Без да коментирам дали депутатът е виновен, защо свързва връщането на парите на брат му с него- Георги Стоилов. Парите се връщат, защото са дадени от лице, заподозряно в нерегламентирани действия, а не защото е брат на еди кой си и дали този еди-кой си е виновен или невинен. Аман от кретени като бик оф.

ПОМИЯ ,ПОЛИТИЧЕСКА КОЧИНА !!!

Атакувай за да не се видят осраните ти гащи е принципа в мутренската партия герб насаден от мутрата дето им е ментор...Дали хората са ''забравили'' с кого е съдружник ментора им, къде беше момче за всичко бая години, какви машинации правеше в Унгария та герберите се репчат на други????

Георгистиловщиата е най-големия бич за България! Я проверете този бандит не е ли дарявал пари за кампанията на президента Румен Радев?!

То на Радев кампанията му даряваха последните си 400лв пенсионерите, които след това бяха хванали спонтанна амнезия.

Бате, дали можеш да повториш първата дума от гениалното си изречение.

Румен Тъпов,можеш ли,да ги повториш?

свобода на народа.

Ще е новина, истинска сензация ако изкарат един честен и неопетнен СОЦИАЛ-КОМУНИСТ. Изродите стават комунисти-социалисти за да крадат, да вземат насилствено от знаещите и можещите, защото сами не мога да създават материални ценности.

"Изродите стават комунисти-социалисти за да крадат, да вземат насилствено от знаещите и можещите, защото сами не мога да създават материални ценности." (цитат) А комунистите стават гербаджии за да могат да довършат кражбата, защото сами не могат да създават материални ценности! (край на цитата). Питайте ментора и Вожда на ГЕРБ какъв е бил в съвсем близкото минало - честен селянин или...крадлив комунист-кариерист!!!

ДОЛУ КОМУНИЗМА!!! ДОЛУ КОМУНИЗМА!!! ДОЛУ КОМУНИЗМА!!!

Какво е това дето искате да го сваляте и къде може да се види освен в кухи кратуни???

Наречете ги "КОМУНИСТИ" и повече не ги обиждайте, всички знаят защо. Днес тази дума е по мръсна и обидна от "ЦИГАНИН", затова се прекръстиха на "СОЦИАЛИСТИ".

Да, а комунистите в последствие станаха ГЕРБ!

КОМУНИСТ = ПРЕСТЪПНИК, СОЦИАЛИСТ = КРАДЕЦ!!!! НАРГОТРАФИКА В БЪЛГАРИЯ СЕ КОНТРОЛИРА ОТ КОМУНИСТИ, СОЦИАЛИСТИ И АГЕНТИ НА ДС /ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ/!!!!

аргументи,се превръщат в коректори на правописа във форума.Да доказват колко са учени и грамотни,а другите колко са неграмотни и необразовани.Ни в клин,ни в ръкав.А това значи,че мурзилажа се нерви,нерви,щото виждат,че работата загрубя ,че със техните камъни ,по техните глави.Най-вече на Курнито и камарилата им.

Е то лошо няма, нека си вадят кирливите ризи един на друг, но нека и другите партии да се включат, така ще по интересно.

Империята (на ГЕРБ) отвръща на удара - част II. Да му мислят съпартийците на Елена Йончева, които толкова и се радваха, а сега ще трябва да си платят за греховете и! И този случай няма да остане единствен!

Още един със забавено мислене като Десислава Атанасова. И на него трябва да му се обяснява, че няма нищо нередно, тъй като в момента на дарението, въпросният бизнесмен не е имал нито обвинение, нито влязла в сила присъда! Просто като фасул! А сега, когато я ясно, че това са "мръсни" пари, няма нищо по логично от това да се върнат! Какво не е ясно? А що се отнася до това дали е бил в съдружие във фирма до 2013 година; това е глупост, която няма нужда от коментар. И да е бил, какво от това? Къде е престъплението?Пък била взривена кола, ама не негова, ама я шофирал той.....! Дрън, дрън, дрън! Глупости! Какъв е проблемът? ГЕРБ гледат и за сламка да се хванат, защото напоследък много станаха техните нечисти изпълнения. Сега гледат с какво да отвърнат. Примерите им обаче, са дървени. Същият този Тома Биков направи "разкритията" за назначенията с връзки на БСП в Брегово. Назначени с връзки: детска учителка, леля в детска градина, шофьор и какви ли не още смехории. Те страшни назначения! ГЕРБ се хваща и за сламка и изпада в смешни положения!

Чудесни опорни точки, другарю! Ама защо ни трябваше на баир лозе, с тая Елена Станишева?

жали себе си, герберско говедо

Има поне 3ма комуняги ГЕОРГИ СТОИЛОВци, доказани комунистически бандити, единия е бивш партзанин, после архитект, втория е професор в ТУ, син на активни крадци и третия е този русенски мафиот.

Щом е бъркал в меда, вън! Не искам да храня мекерета с моите пари!

И "нашите " и "вашите"... включИха лайномета! А изборите са още далеко... Кой знае пък до тогава какви ще стане!?! :-((( О сраха цялата територия! Пак добре,че няма държава ! Иначе и на нея щяха да...!

за Биков.Този замести Антон Тодоров.Защо плюе достойните социалисти от БСП.Другари от Висшия съвет на партията.Призовавам ви ежеседмично да искате оставки на депутати от ГЕРБ,та до края на годината да останат без депутати и следващата година да имаме предсрочни избори.Пикам и на председателството на ЕС.Предпочитам Государственая дума/ГОСДУМА/ на матушка Русия.

Защо никой не казва ,че Боко е бил съдружник с ПАшата и Маргините.

За да се пукат червените боклуци.

... не е бил съдружник... слугувал е...

pompai

В момента гледаме -Гарвана на Гарвана око вади и се кефя ,че изваждат поне малка част от керливите си ризи.

КИРЛИВИТЕ ризи!!

Заставам твърдо зад братята Стоилови, купувачи на гласове, наркопласьори, лъжкини и хазартни босове. Ако БСП се очисти от всичките си професионалисти, кой ще остане в партията.

не знам дари Т.Биков е търсил под вола теле, но се оказа, че са намерили крокодил!

намерили са цяло стадо телета

Кумгейт е афера за корупция и конфликт на интереси защото замесените са на държавна работа.А с този от БСП /с брат му де/ е от частна фирма и за действията си носи отговорност пред правосъдието,ако е вършил тези неща.Той и бойко е бил член на БКП,но това никъде не се раздухва.И никоя институция от управляващите не го разисква,защо ли?

И Цецка и Цецко все още си пазят партийните билети и някои други. Единствените гербаджий без партийни книжки са родените след 1990.

така е а всички комунистиййй са родени преди 1990