БСП:Кандидатите за ”Дондуков” 2 на ГЕРБ са начало на края им

Това е началото на края на ГЕРБ, продължение на сегашната линия в президентската институция. Послушни хора, които ще изпълняват само една воля, смята К. Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП:Кандидатите за ”Дондуков” 2 на ГЕРБ са начало на края им | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Постоянно фабрикуват бисери.. "...БСП предлага да има фонд Индустрия..." Абе другари, пак ли ще ремонтирате чинията с наши пари. Бе събудете се, нема да правим държавна помощ на вашите соц. идеи. Требва си капитал, а не "дайте да дадете".

Аз бих гласувал, ако беше Маргарита Попова. Сега - трябва да помисля. Всичко се върти около някой си издухал Генерал Румен Радев. Намирисва ми на сделка с БСП.

ама много милозливи тези от БСП-то, много жалостиви. Плачкат ли, че ГЕРБ е към края си, това ли значи началото на края или края на началото. Това са хора с широки души, почти като руските.

Цецовитечервенотиквеновчета прилагат провокативна тактика -абе Цецка е отврат ама Корнелия е бетер.Та във връзка с това искам да им препоръчам да ми цокат цецолинчето.

Какъв шанс за БСП се отвори, а те се оказаха начело с ... парашутист.

"Послушни хора, които ще изпълняват само една воля, смята К. Нинова." Много правилно смята г-жа Нинова. Пак ще спечел ГЕРБ. А техните кандидати само лиги ще точат.

ivo10

Цачева е пълен провал за ГЕРБ, но само като си помисля какво представляват Курнелия и компанията й и за кого работят, се замислям дали да не направя като руските въздържатели и да гласувам за ГЕРБ на принципа: Пию с отвращением. Марешки е губеща кауза. Каракачанов ми е неясен, а Трайчо безличен. Направо да се гръмнеш.

Прави що знаеш през чепа ми е.

Корнелия освен, че страда от двойственост - иска мъжки разговор и е тип подъл зъл кумоноид - тя казва:"Победата на Радев е абсо- лютно сигурна"? БСП има 350хил. гласоподаватели и ежегодно намаля с 50хил., а за Пезидент са нужни над 1500 гласа, явно Нинова е психо и най-висока мярка на тип отвратителен зъл подлец и лъжец Радев носил промяната, а лобира срещу Полша в интерес на Русия и и за НАТО е провокатор !?! Радев лъже Б.Б. и министъра и е вреден за държавното управление. Радев не приема закона за отбрана и е непригоден за функциите на Пре- зидент. Той е тип Орешарски приет само от Виетнам спря евроф-дове автор на всенародния гняв "КОЙ?" Изхода е Лустрация !

Цецка Цачева може би е най свестния кандидат на гейберастите, но не е печеливша. Курнелия, историята ти предоставя златна възможност да ликвидираш ГЕРБ, но дано да успееш. Нищо против Радев, но зьащо я докара тази Йотова? Българка е, но българите не я обичат. Не можа ли да се разбереш и да номинираш, някой антимигрантски настроен националист за вицепрезидент? Ние българите не искаме Борисов и мигранти.

ivo10

Цачева е грозна и антипатична, но в сравнение с курвенския характер на Курнелия и онази вещица Йотова, Цачева направо е светица. Така, че за която и от двете партии да гласуваш, ще си съучастник в последиците от президентското управление.

ГЕРБ избраха възможно най нелепия кандидат президент , кон да бяха сложили щях да гласувам за него ,ама за цецка никъв шанс , а тез мишоци от БСП по добре да се скрият някъде

Ами като повечето там са като Цецка , като я издигнаха за председател на НС , защо гласуваш въобще за тях.

Няма никакъв шанс за БСП. Това че ГЕРБ е избрал кофти кандидат е отношението на политическата класа към народа, но това включва и БСП, ДПС, Атака, НДСВ и т.н. Нека всички гласуват за Марешки!

Другари не се мотайте,а бързо разпределете задачите.Курнелия,спретни една Костинбродска афера!Сергей,тичай с папките които ваш симпатизант ти е предал,случайно!Илияна,дай на троловете по 1500лв и ги инструктирай какво да пишат/плюят/.Радев,до изборите замълчи,защото като си отвориш устата става голяма мъка. Другари,действайте,защото това е последният ви валс!

Докато не заиграете КАСАЧОК нема ви остаа-панимаете ли

Какво ще стане, ако БСП загуби ПАК изборите от едни "началото на края"?

ми ще им е за петнадесети път! вече са свикнали!

другари, не е важно кой ще изберем за президент, само да не е от бсп! предишният им президент ,първанов, ни вкара в нато, има опасност тоя летеца да ни вкара във воина с русия!

Ъхъ , аз съм у блатото , тук ме вкара Бацето.

къде да си с твоя акъл и образование?!

е вече ясен, нито Герб, нито Бсп, най- българският кандидат е Каракачанов, дано повече хора го осъзнаят!!!

Novae

Генерал Радев и Корнелия Нинова пак си знаят тяхната песен: Бойко е този, който издигал Цачева. Това не е истината, тъй като много отдавна съм предложил по силата на закон Цецка Цачева за прездент и пазя линковете за това. Нека да дойдат мен да критикуват, а не Бойко.Но държа да споделя, че Бойко е непослушник и не прие второто ми предложение за вицепрезидент- това на Благов.Редно беше да му се реваншират в добронамереността, а не да се изявяват като млади к*рвенца в Свищов, където си стиснаха ръцете с бсп-то и подляха вода на Благов за кмет.Стига с военни на власт, на война ли ще ходим, пази Боже! Та Бойко има два дни да прецени позицията си окончателно, и да убеди Манушев да си стои мирно в Народното събрание

БСП: Кандидатите за "Дондуков" 2 на ГЕРБ са начало на края им И врачката Сергей се опита да гледа на кафе, но нищо не позна! Нинова не пада по-далеко от крушата Сергей! Нинова дрънка същитe заучени пароли Станишев: Бойко Борисов повече няма да е премиер! 16.10.2013 Станишев: Г-н Борисов няма да се върне на власт, запомнете го 6 декември 2013 "Няма да се върне г-н Борисов на власт, запомнете го и бъдете полезни като опозиция на българското общество" Станишев: Борисов няма да управлява пак, Орешарски може да е блестящ премиер 8 април 2013 "Лидерът на БСП Сергей Станишев не вярва на социологическите проучвания, които поставят БСП на второ място след ГЕРБ"

БСП:Кандидатите за "Дондуков" 2 на ГЕРБ са начало на края им" И това го казват хора, които от 16 години нямат спечелени избори? 2005-та БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (1) 2007-ма БСП със Сергей загуби Eвропейските (2) 2007-ма БСП със Сергей загуби и Mестните избори (3) 2009-та, БСП със Сергей загуби Eвропейските (4) 2009-та, БСП със Сергей загуби Парламентарнитe избори (5) 2009-та, БСП със Сергей загуби изборитe за кмет на София (6) 2011-та, БСП със Сергей загуби Mестния (7) 2011-та, БСП със Сергей загуби Президентския вот (8) 2013-та, БСП със Сергей загуби Парламентарнитe избори (9) 2014-ма, БСП със Сергей загуби Eвропейските избори (10) 2014-ма, БСП със Сергей загуби Парламентарнитe избори (11)

Тая пък кукумявка къде се обажда! Гладна кокошка просо сънува! Президент сигурно няма да е ГЕРБ-ерския травестит, но няма и да е вашия, защото не се различават много! Дано Българския народ се осъзнае малко и да гласува за всеки друг, но не и за долните ви схеми, каквито и хора сте между другото!

тва комунистите не са у ред,дори и народа да осмива кандидатката на герб не означава че ще гласува за проклетите комундели,народа помни кои и какви са и докъде ни докараха

тъпи злобни смешници пак ще ви бие ГЕРБ като "шкембе у дувар"

Виц на деня:"Ако спечеля шестица от тотото ще си купя депутат и ще го спукам от бой"! :)

ЗА 500 ЛЕВА ЕДИН МАКАРИЧ И НАПРАВО МОЖЕШ ДА ГО ГРЪМНЕ :)))

И аз ,и аз искам да участвам.Колко ще ми искаш- питам ,че съм пенсионер.

Мръсни, гадни, долни комунисти! Вашият край отдавна дойде! Не го ли разбрахте??? Махайте се от България! Никой не ви ще!

Ами те се махат, бе, дебилче!!Ето, братята от Дупница, Бокова, Кристалина-Сталинка, оня нещастен гъзолизец, бившият външен министър на Мутрата, Станишката...

И аз желая да се махнат комунистите, но Цачева, Борисов, Плевнелиев са комунисти и комсомолски секретари. Герб е втория ешалон на БКП!

СЕГА Е ВАЖНО МУТРИТЕ ДА НЕ НАПРАВЯТ АТЕНТАТ СРЕЩУ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ! .... НИКАКВО ДОВЕРИЕ НА НСО - ВСИЧКИТЕ СА СИК-УБИЙЦИ :)))

нито една партия от досегашното статукво на бкп и дс ,-бсп,дпс,атака,герб и всички участвли във властта не заслужават да им се обърне внимание!тези хора са спирала за лошият имидж на българия за необозримо бъдеще,трябва истинска промяна !

ДЯДЯ ВОВА ПОДАРИ НА БОЛГАРСКИЙ МУТРА КУРНАЛИН .... А КАКВО Е КУРНАЛИН ? .. КУРНАЛИН , КУРНАЛИН Е НАЙ ДОБРИЯ ВАЗЕЛИН :))))

Има ли пилот в самолета на БСП?Не, има един летец с аграрна физиономия и една лелка с прическа на лъвска маймуна и както толкова умна!

леле и онзи национален предател станишев се обади да сме избрали промяната господ да ни е на помощ ако бспето ще ни променя

Може и да е края на Герб, ама не знам какво се радва Нинова. Края на БСП отдавна настъпи, потъпкахте идеята, заради която някои хора умираха, други лежаха в затвора, а трети и градиха тази държава. Предатели!

Корнелия ще забие последния пирон в ковчега на БСП.

Боже, Боже ! Ела си събери верисиите! По-противно същество от Корнелия май не съм срещала. Нахалство, нахалство и от къде това самочувствие? И Радев се напъва да надскочи простотията си, ама не му се случва!

Лельо Нели,стогодишната бабичка сдаде багажа отдавна! Огледай се за нова партийка докато е време. Ти го можеш!

Радев печели изборите. БСП идва на власт след предсрочни избори. Изчезват едни пари и народа ги сваля. Предсрочни избори, идва Борисов.

Аз

Нинова прибързва. До изборите има 36 дни. Боко може 35 пъти да си смени кандидата.

Цачева или който/която да е от тази партия за мен е едно и също. Искам правителство , а не шайка за преразпределение на националното имущество в ръцете на примитивни и алчни елементи. Не искам предателство на националните интереси и обслужване на чужди такива.

за по-нататък. Ще трябва и лъскане на имиджа. Но ако искат да правят политика - Цачева е добър избор.

политика и питам.Защо кандидатите на БСП-то са избани от инициативен комитет,а не открито от партията,а ГЕРБ на форум пред целия си актив обявиха официално кандитатурата си.Ако Цецка загуби естественно цялата отговорност ще носи Бойко.Ако загуби генерала и рошавата,както винаги,БСП-то ще се отметнат и пак ще анализират нещата,че само са подкрепяли тази двойка.Познато от години,за години.

Корнелийо, за Н-ти път ви се казва на вас, комунистите, че един народ се обединява около кауза, а не около личност. Около личности се обединяват в Русия и Северна Корея. Затова ли избрахте другаря Радев, щото има далечна визуална прилика с Путин? Плешив и с излъчване на цепеница?

Novae

От русия са казали на бсп-то, че ще правят второ издание на ВОСР, но през Февруари, че оплели конците през Октомври 1917 г . .Та за това им трябва генерал, щото не се знае как ще тръгнат нещата им, може и военно полежение да се обяви, а това е прерогатив на президента?!

Не съм възхитен от избора на ГЕРБ, но се учудвам на тъпотията на Нинова, Радев и сие. С това пошло и глупаво говорене само сплотяват електората на ГЕРБ. Уважавай опонента за да бъдеш уважаван. Това е толкова просто, но явно не е за прости хора.

Айде герберчета стягайте куфарите и да не забравите да си вземете четка за зъби , налъми и лъжица.

Курнелийо, че какво ѝ има на сегашната политика? Или, казваш, трябва отново да се наведем на Русия ли?

Проводник на интересите на САЩ , довела до тотално унищожаване на държавността във всичките и измерения - икономика , независима политика , въоръжени сили.

И да ми пишеш минуси и да не ми пишеш все тая .За мен деня на новото Освобождение е деня в който ви махне от властта -който и да е.

Кристалина Георгиева - ген.секретар на ООН,Цецка Цачева - президент на България.Извънреден пленум на БСП-то след изборите и в късни доби се гласува ново ръководство на партията и Изпълнителното бюро.Нинова отива да ниже тютюн в "Булгартабак"

тя курнелия може и да е права, но герб поне участва на избори самостоятелно! кога бсп ще се престраши да се яви на избори като бсп, а не като коалиция от пет шестнадесет партии?

Като гледам тая сбабичасана кикимора К.Нинова как се кефи на неадекватния избор на Бойко ми иде да взема все пак да гласувам за Цецка! Я си преставете,че с тая мъртвешка физиономия вземе да ги бие комунягите! По- голямо падение и унижение да паднеш от Цецка има ли???? :)

След като два-три месеца БСП-то и мурзилчетата по форумите не знаеха кой ще е кандидата на ГЕРБ,се изприщиха и хвана запек.Днес като се установи кой ще е кандидата на ГЕРБ,като ги хвана едно обилно разстройство,осраха и омацаха до ушите целия форум за три-четири часа.Ама най-сетне се облекчиха.

Защо,пак си в синьо,ма?...

Дегизировка другарю!:))))

Това е лилаво.

Корнелия Нинова с късите крака: "Ша прайм позитивка кампания" Радев катастрофиралия пилот: "Ген. Радев: Пореден унизителен скеч" СМЯЯЯЯХ, ДРУГАРИ!

къси крака, ама голем диференциал брато.

Разбирам че КУРнелия плюе но и правя услуга, като и подсказвам къде да плюе: -Плюй другарко назад ,и ако падне където трябва -НЯМА да боли много!:))))

Края? Глупости на търкалета Нинче, бат Бойко ти пуска гювеч, все пак си пада по теб.

Да избереш Овенен за кандидат, свикнал цял живот да изпълнява заповеди и да козирува и да го изтъпаниш за ''независим''?!Какво нещо е простотията другарска?!Ами добре, избрали са военен, ама нямат ли мозък поне на какво да наблягате и какво да премълчават?Нямат ами, тъпи фалит-майстори