Коментари - Плевнелиев: Ако се справим с политическата криза, това ще отекне в Брюксел | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Ако се справим с политическата криза, това ще отекне в Брюксел

Ситуацията в България се следи много внимателно и съм сигурен, че сме в светлината на прожекторите. Ако успеем да преминем през кризата по достоен начин, това ще отекне и в Брюксел. Това заяви президентът Росен Плевнелиев след среща с председателя на Европейския съвет Херман ван Ромпой. Държавният глава разговаря и с Жозе Барозу, който се надява у нас да бъде съставено стабилно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Ако се справим с политическата криза, това ще отекне в Брюксел | Днес.dir.bg

Коментари

Щом като ситуацията се следи много внимателно от Брюксел, няма начин да не са разбрали, че вече 23 години ни управляват престъпници, и че ти не си по-различен от тях, ама няма да го каже или признае, защото от там дадоха зелена светлина да ни приемат в ЕС. А пък и при тях има такива явления. Още по-ясни трябва да са им станали нещата, след срещата с евродепутати, подготвена от Слави Бинев, на която трима български представители - една протестираща, един бивш кмет и един член на българско сдружение представиха обстановката и реалността в нашата страна, както и престъпни действия на управляващите през последните 23 години. За това естествено в медиите не беше казано нищо, само 2 от тях излъчиха информация и изказванията на тримата български участници, с които напълно съм съгласен. Необходимо е да има повече такива срещи, за да е сигурно, че ЕС е информиран правилно какво става у нас, за да знаят по-добре какви са ни управляващите и какви ги дробят.

В светлината на прожекторите сме, да, като най-бедната страна, чиито граждани се чудят как да отпратят като им захлопат на вратите. И няма ли най-после да преодолеем този исторически синдром на признанието и одобрението на чуждите?Вие от Брюксел ли се страхувате или от това, че след не много години няма да има работоспособно население в тази държава благодарение на емиграцията, мизерията и лошото здраве на хората?

Аз-лично съм инвалид по Страхуването. Както в Действен, така и в Страдателен аспект. Одобрявам Единствено-и-Само неща и Хора, които са Стойностни. -------- И Точно-Тези които де-факто Напъдиха Над Една Трета от Българ(к)ите от у Нас - Същите 'осигуряват' геноцида у Нас.

Брюксел не само ни следи, но и казва: България е демократична страна и ние няма да се намесваме, заяви ЕК...като не казва зад кой стои, не застава зад президента и оставя процесите да продължВАТ по естествен път. Защо г- президент ЕК оставя демократичните процеси да продължат по демократичен път? ....тоя въпрос е много интересен, първо, защото всеки може да отговори и второ ЕДИНСТВЕНО президента не може. ..."де го чукаш, де се пука!" ....как се превличат противоположностите, авторитаризъм и марионетки. Росене, не познаваш българската психология и история....гледай филма "Козия рог", може и да ти просветне!

Има опит за държавен преврат от страна на биесипе,понеже и на умрелите стана ясно кой режисира протестите. ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИДЕЯ НЕ ОСТАНА НИЩО! Вече бутнаха правителството ,наред е президента, а после дебили ще ни определят бъдещето. М/у другото дебилите са купени вече от тези срещу когото протестират. Време е да се отървем от руско -турския башибузук! Да не позволяваме ново руско -турско робство у нас. Те са шепа, ние нормалните милиони !

Не мога да се съглася с Вас, че бекапето и изодродьята-му са Активните генератори на Всенародния Протест, който Вече май стана Триседмичен. ... Ако-ли обаче се запитаме Кои Са Причините за Протеста - то ДА !, определено Са 'творенията' на Гореупоменатите.

Как мислиш е станал богат? С блага и мазна приказка. А на ония изобщо не им дреме - даже и да се избием...

Страшна Истина казахте. (Браво !)

Докарваш нещата до крайност с, става криза, а после същия олигофрен се хвали как я решава.

И за какво беше тая разходка до Брюксел, само и само по-далече от проблемите, а има толкова техника за телеконференции.

Плевенлиев изглежда интелигентен и умерен. И засега се справя много добре, без гръмки фрази или резки изказвания. Последователен и премерен в изказвания и постъпки. В началото не го харесвах много, но явно съм сбъркала в преценката си.

Умили ме с наивността си. Не по-малко благи и умерени, бяха царя ("Да гледаме по един позитивен начин на нещата!"). Сергея и той е много интелигентен и разумен. Лютфито как мазничко приказва. Ами добре, нека грабят и унищожават народа, нека хората се палят и умират в мизерия, нека младите бягат като от пожар и чума. Важно е политиците благо да приказват на добитъка/рая/гои по пътя към доячницата и кланницата, че от стресовите хормони млякото и месото си влошават качеството.

Ако искаш може да оторизираме теб да го наблюдаваш Брюксел, какъв е проблема..:) После идваш и докладваш..

"Плевнелиев: Ако се справим с политическата криза, това ще отекне в Брюксел" Този апел към кой го отправяш бе гусин Президент? Към лошия мат'рял ли? Или просто Бойко ти стовари на главата да се оправяш с неговите бакии и внезапно ти се наложи да пораснеш а !?!?

ТОО ТЪПАНАР Е ОТИШЕЛ ДА ПИТА КВО ДА ПРАЙ С ПРАВИТЕЛСТВОТО. ОН НЕ ЗНАА КОЛКО УШИ ИМА НА ГЛАВАТА. ОНО МОЖЕ, ОНО БИВА, АМА ТОЛКО АБНО И ОТВРАТИТЕЛНО КОПИЛЕНЦЕ, НЕ Е ИСТИНА.

Помислете какво не би понесла БСП? Не вярвам честен българин да иска да даде властта на тях и на Местан...Най=големия удар по БСП ще бъде ако Борисов получи ВТОРИ мандат. Той вече си взе поука от слущилото се...Видя къде сбърка. При него можете да очаквате да се коригира, но НЕ И ПРИ БСП ! Спомнете си учителската стачка. Социалистите не отстъпват и нямаше да отстъпят АКО те бяха на неговото място сега ! А еди втори мандат, това не се е случвало досега, ще страхотен удар по лидера на ПЕС. Да загуби такава ситуация, това ще му коства ВСИЧКО !!! Използвайте шанса да ликвидирате Жидрата. Отсичайки главата й вие ликвидирате и проблема с ДПС ! Сега е момента, на 12 май 2013 да покажете на цяла Европа какво могат българиете !

тва в германяита психиатрите хептен са я закършили май...

Да ти светна...Без ВТОРИ МАНДАТ не може да има направо ТРЕТИ...Разбра ли ? Има поредица и...логика.

те изтърваха българските!сигурно не са те установили дори!

Мижитурка!

и какво от това,много важно!!! или сигурно ни следят защото сме дарява за пример!!! :(((

Примери за неща които притежават пенсионните фондове : - акции във фирми с топлоелектроцентрали в България - акции във фирми със златни рудници в Аржентина - акции във фирми с петролни полета в Нигерия - акции във фирми с платени магистрали в Чили - акции във фирми с енергоразпределителни дружества в България - акции във фирми с вериги магазини в Южна Африка :)

В ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ ПО ДОЛУ ПРОЛИЧАВА ПРОСТОТИЯТА И НЕГРАМОТНОСТТА НА БОЛШИНСТВОТО ОТ ВАС ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВО СЕБЕ СИ И ТОГАВА ДАВАЙТЕ ОЦЕНКА НА ДРУГИТЕ ВАШЕТО САМОЧУВСТВИЕ Е БЕЗ ПОКРИТИЕ

Както някой каза, трябва ни спешно нов президент и предсрочни президентски избори, този вече е нелегитимен и работи открито против интересите на българите.

Престанете с тези политически поръчки на БСП. Стана ясно кой стои зад организацията на протестите! Получавам във фейсбук платени реклами на страници на протестиращите. Питам аз - кой плаща за това? Обикновен гражданин ли???

най-големия фне на СП - Цукерберг - еаг ти шемета си

кратуната!А може би си наясно,че е прекрасен президент,но си червена мушмула!

тъпанари тикви и рапони - фраш))))

Белите вождове в Брюксел се страхуват единствено от това , щото пожара в София да не подпали и тяхната чиновническа черга ....... .... В исторически план , За разлика от края на 20 век и пълното отричането на Комунизма , в Началото на 21 Век в цяла Европа се наблюдава засилване на антигонизма и класовата борба - Наричат тези нови движения с какви ли не модерни имена - анархисти, 'окупирай уолстрийт", , отмъстители", "анонимни" и т.н.... НО по своята същност всички са си чисто леви пролетарски движения :) Прогнозирам, че в Бъдеще ще има засилване на класовата борба - корпорациите искат акциите им постоянно да растат , а в един наситен пазар, това няма как да стане освен с изстискване на работническата класа :)

Точно така си е! Плевнелиев е получил от Рампой и Барозу съвети и разрешение да бъдат отпуснати повечко трохи за индианците в България, за да не викат толкова силно, че се чува и при тях. Дреме им, каква е демокрацията, съдебната система и корупцията у нас!

тази бедна,опоскана от комунягите страна!А освен това е и подозрително близка до една бедна,озъбена от глад и агресивна за чуждите постижения Русия!Затова не си въобразявай,че някой ти обръща внимание,мърльо,по-скоро гледат само да не пречиш и да не умреш от глад!Състрадание все пак!

Следят роско, следят, само, че не мене, а тебе приятелю. Ти вече се у .ра в очите на хората като замаза работата с програмното правителство и се надяваш да направиш същото с борбата на хората с монополите като разтягаш във времето. Дано хората не забравят и изправят новото правителство пред същия проблем, а именно на борба срещу разпродажбата на страната, концесиите, монополите, заменките, нерегламентираните държавни помощи, корупцията, борба срещу промонополните закони и лобитата в новия парламент. Борба срещу бездействащта правосъдна система, работеща само срещу бакшиши. Борба за разтуряне на шуробаджанашките сделки през последните 23г. Ти драги забави нещата с точно 3 месеца с надежда да заглъхнат от самосебе си, но то ти се пише на трибуквието и за тебе нема втори мандат, още от сега ти го казвам брат. Много си страхлив и не си мъж. Немаш т . .ки, за да си на това место.*

В момента експертите на БСП трескаво преценяват ситуацията. Те не стоят със скръстени ръце и ВНЕДРЯВАТ свои специалисти както някога в СДС и ОДС, после в НДСВ и ГЕРБ които се окопават за да служат при нужда на Баба Партия...Трудно е да бъдат разпознати, те са агенти под прикритие...Изхода е само ЕДИН. Нито един глас от колебаещите се за БСП !!! Няма алтернатива.

Ако ЕК подкрепя Плевнелиев, значи ли, че е против протестиращите ? Приятелят на моя враг приятел ли ми е ? И кой подкрепяше ГЕРБ ? И с чия подкрепа стигнахме дотук ? И кои фирми ограбват България, не ли все европейски ? И кой канцлер се е обаждал на Бойко, щото в Била чуждите стоки да се продават с 16% отстъпка, а българските с 40% ??? Европа не ми е мила, интересува ме само България !

твоята трудно се изтрайва!Какви протестиращи те тресат!Много им дреме за няколко платени червени пубери,пъпчиви и грозни,чиито дядовци някога живееха на гърба на народа?За тях ,както трябва,президента представлява България,а циганорите,не ги интересуват!

Ех , кога ще мине таз пуста криза!

Само 2-2.5 милиона още и свършва.

В Брюксел никой ли не си задава въпросът, какъв комсомолски некадърник и спекулант с мътно минало е този дето се представя за български президент. Чакат да стане като с Борисов за да прогледната.

ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ КОИТО СЕ САМОНАЗНАЧАВАТ ЗА ЛИДЕРИ НА ПРОТЕСТИ И НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ ДВЕ ДУМИ НА КРЪСТ А КАКТО ИЗГЛЕЖДА СА И СЪС ЗАВЪРШЕН 8 КЛАС НЕ МЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ МНОГО ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ ДАНО ДА СА 100-200 ХИЛ В СРАВНЕНИЕ С ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ

Вземи пиши с малки букви бе, човек, оцвъкал си всички форуми вече. В интернет писането с големи букви не се смята за кой знае колко положително нещо. И слагай запетайка от време на време, пък и точки тук-там. Успех!

а ако ти треснем един шамар това как ще оттекне

Брюксел ни следи, а Москва не вярва на сълзи. Какво да правим?

Помислете какво не би понесла БСП? Не вярвам честен българин да иска да даде властта на тях и на Местан...Най=големия удар по БСП ще бъде ако Борисов получи ВТОРИ мандат. Той вече си взе поука от слущилото се...Видя къде сбърка. При него можете да очаквате да се коригира, но НЕ И ПРИ БСП ! Спомнете си учителската стачка. Социалистите не отстъпват и нямаше да отстъпят АКО те бяха на неговото място сега ! А еди втори мандат, това не се е случвало досега, ще страхотен удар по лидера на ПЕС. Да загуби такава ситуация, това ще му коства ВСИЧКО !!! Използвайте шанса да ликвидирате Жидрата. Отсичайки главата й вие ликвидирате и проблема с ДПС ! Сега е момента, на 12 май 2013 да покажете на цяла Европа какво могат българиете !

Абе дайте през май да изберем един нов и щогоде нормален човек за президент, тоя овехтял комсомолец не става за нищо и само ни излага и злепоставя.

През май няма да гласуваш за президент.

ама стакив шушумиги кат него и кат теб едва ли ...

Тупан, и да не се справим с политическата криза, това също ще отекне в Брюксел, бъди сигурен! И тогава пак ще станеш Господин Никой, че може и да те попитат откъде са ти милионите...

"с Барозу са обменили информация за ситуацията в България и за това какво ще се случва оттук нататък." А гражданите в България ще бъдат ли осветлени за това, което ще им се случва или да се сещат пост фактум?

Никой от ЕК няма да вземе сериозно едни изпозвачи от БСП които се домогват ОТНОВО до властта в България...Отново ще бъдат наложени неприятни процедури и спирания на фондове...Протестите изиграха и играят много важна роля. Те събудиха опасения в Брюксел за социални бунтове в ЕС. Мисля, сигурен съм че доходите още през 2013 ще нарастнат. Но това няма да стане ако продължава отрицанието на влстта и социалистическите призиви за въстание, революция и оставки навсякъде където искат БСП да се завърне.

Ало, човека от Германия, дотук ББ все се биеше в гърдите колко е гъст с вашата Меркел, колко одобрява тя него и неговата клика и такива разни полюции... А се оказа че даже няма на какъв език да говори - защото не знае езици. Не знам харесва ли го немският бизнес и политически елит, ама тука не от добро тълпата излезе на улицата - това го нямаше ни при Станишката, ни при Царот... Мизерия, отчаяние, самоубийства, безработица и некадърници в управлението... Вашият министър за здравеопазването лекар ли е? Щото нашият не е. Земеделският ни е лекар, ама ветеринарен...

Ти оттам може и да си сигурен за доходите, ама ние тък не виждаме как ще стане. Нещата са тотално объркани и е дошъл моментът да се почва отначало.

В България има отрицание на властта защото тя е корумпирана, а съдебната система е зависима, без разлика коя партия е на власт. Опасенията в Брюксел са, че българите искат пряка демокрация и върховенство на закона, така ли? Тогава предай на тези, които се опасяват: много им здраве от София!

Преди малко по бтв имах възможността да видя поредната издънка на пишман-президента Плевнелиев - влизат с еврейския министър-председател рамо до рамо през портала, нашия смешник подава ръка, но оня си върви и изобщо не му обръща никакво внимание, нашия се чуди кво да прави няколко секунди, държа ръка, държа, па си я прибра :))) Е това е - гаф след гаф, издънка след издънка, човек, който има претенции да има представителни функции не може да научи най-прости официални правила и не може да каже две изречения без да ги прочете, или пък бълва, назобен като пат с безсмислени политически изрази. И този човек ще е обединител на нацията, и ще държи със здрава ръка сегашното положение?

Малее. Ужас. Такъв гаф. Ужас. Страшна работа. Как може? Такава излагация. То бива-бива ама това вече на нищо не прилича.

Дрън дрън ярини, наивниците свършиха. Единствения измерим критерий за оценка на влстта у нас е шенген, а той се отдалечава все повече и ще бъде така докато има все още овластени плевнелиевци.

Какво общо има пък Шенген ?? Какво ни засяга ? Че нямало да ни проверяват паспортите, ще пестим по 5 минути на всяко посещение в Европа. Че има ли някой, който да не я е посетил, българин каква работа има там ? Българите имаме работа сега в нашата си страна, поврага европата. Впрочем аз съм за Шенген - всяка страна, вкл. нашата има право да се защити от нежелани посетители. Подкрепям Англия, Холандия, Германия - циганите трябва да се спрат. Но да спрат и да ни крадат златните деца, затова ще се преборим !

Г-н Президент, от както встъпихте на власт Вие ни поднасяте само лозунги и клишета, лишени от смисъл и съдържание, явно Ви е трудно да преодолеете миналото си на щатен комсомолски секретар. Сега е момента да се докажета, като независим и надпратиен Президент, от състава на служебното правителство, ние ще разберем доколко сте успял, и до колко са надвили лобитата. От този Ваш избор ще зависи и продължителноста Ви на поста-Президент, бъдете умен и не ни принуждавайте да ви изпратим преждеврменно ан блок с НС и МС Еспех!

Успех*

А, тая свърши, България вече е друга, разправяй си ги тия но от свое име, зщото не си вече никакъв президент, никой не ти вярва в България, ти си бита карта, ти си в моралното минало вече, а много скоро и физически.

Аз искам Г-н Плевнелиев за президент, а и всички, които подкрепят ГЕРБ. Според проучванията, в момента доверието в ГЕРБ се повишава и е най-високо сред политическите партии. Така че не говори празни приказки!

да бе да повишава се даже Тиквата е умен сигурно пък Цветанов честен...

"ВЕЧЕ е важно да наблегнем на образованието, иновациите, както и на политиките за заетост и растеж". А ГЕРБ са мислили, че са избрани, за да нещо друго? Ей, така приказваха и от правителството на тройната коалиция - като извън земни, които нямат представа, къде се намират и какво става. Получиха отрицателен вот - веднаж и завинаги. И ГЕРБ ще си го получат, но доста по-отрицателен!

Научи се да пишеш грамотно, за да имат думите ти някаква тежест!

с впечатление ,че президента е избиран на луната,марс или някъде другаде!Такива екземпляри,които не са участвали в изборите нямат моралното право да протестират и да пишат мръсотиите си!Това са хора без гражданска позиция,и като такива-сега да мълчат!Никому не съм разрешил да плюе по моя избранник!Същото се отнася и до Бойко и до ГЕРБ!Тука има някакви типове,които си позволяват неща,които ние -останалите граждани на страната не сме им разрешили!Протестират,да добре,но са нищожно количество-най-много 2 000души!Ако се надигнат 2000 000 млн.нези са свършили курса!Затова,другарчета,като пляската ,комунистическите си мръсотиики тука-в сайта,и като сипете хули по улицата,имайте предвид,че може да ви се случи нещо много лошо!Търпението ни е само до определен момент!

ТВОЯТ президент го избраха ония с чувалите бюлетини, размъквано в късна доба, така че дай да не се преструваме ;)

Браво !

Плевнелиев ходи в Брюксел и си мисля, че от там може да ни турнат Mеглена Kунева за служебен премиер.

ЕК ще застане на страната на новото българско правителство само АКО в него няма БСП и ДПС крадци и демагози !!!

Абсолютно безинтересно е зад какво ще застане Брюксел. От значение е кого ще подкрепи българският народ!

Ъ... В ЕК кои точно, крадци и демагози предпочетат да им поднесем? Освен БСП и ДПС имаме още: ГЕРБ, НДСВ, СДС-та няколко модела, Кунева с нейните граждани и др. по-дребни.

Имаме си много забавен президент. Като, че ли Европа следи мен или някой от обикновените Българи, а не управлението на България. Той, горкият май забрави, кой го натамани на президентското столче. До преди да се вдигне народа не беше толкова "народен", а в момента е готов дори да поведе протестите, но и някак си да не настъпи виновните - все едно, че не ГЕРБ е управлявал.

абе ако сме единни ще ги изметем всички....ама за съжаление пак само малка групичка са на улицата, а 90% вкъщи гледат сеир....еми така ще е

абе ако следствието, прокуратурата и съдът си вършеха добре работата, нямаше да се стигне до тук....като има безнаказаност, ще се краде.....който и да дойде

и в Прилепско, и в Крушево !!

В светлината на прожекторите сте другари " бивши комунисти и комсомолски секретари ".До кога ще делите хората на про и -анти-ГЕРБ ,на цигани и българи ,на турци и българи ,на евреи и българи ,на арменци и българи ,цигани ,турци ,на Ваши и наши.Кога ще намерите хора с подходящ умствен потенциал ,за да не сме в положението на най-нежелана държава в Европа,не само в ЕС.Провал след провал.Всички довели ни до просешка тояга ,имам предвид повечето хора ,до отчаяние и самоубийства ви ненавиждаме и рано или късно ще ви приветстваме в затворите - с доживотни присъди.

И на мен това ми направи впечатление. Това означава че досега са си мислили че всичко е наред.

те и тоалета ни следят от европа. толкова сме им длъжни!!!

Да ми следят....

Чета и се кръстя, щото съм християнин, но всички биха отправили молитва независимо религиозната си принадлежност! Да не е избран за президент, за да ни съобщава какво мисли този или онзи и как ни наблюдава!? Благодаря ти, по спокойни сме! А бе аланкоолу, вместо да ставаш говорител на някой си, вземи ни докладвай какво си направил и как си се справил! Поредния смотльо!

Хах тука някои про-европейско настроени хора да видят колко сме взели от ЕС и колко сме дали...пълна пародия.Да не казвам през кое ми е за ЕС и подобни.Българите свикнахме да сваляме гащите,по добре да се научиме да показваме зъби.

Е, стига вече, този "президент" не разбра ли, че трябва да казва нещо?! По-интересно е да знаем, какво са си приказвали с Ромпой и Барозу относно корупцията и зависимостта на съдебната система.

Приоритетите на българите са изчистени: -отрязване на пипалата на мафията, които се намират в централната и местната власт, -независима съдебна система, -ревизия на всички договори с чужди инвеститори, -улеснения за малкия и средния бизнес За приоритетите на президента - не знам. Да пита тези, които го назначиха!

Браво !

Коментари - Плевнелиев: Ако се справим с политическата криза, това ще отекне в Брюксел | Днес.dir.bg

Плевнелиев: Ако се справим с политическата криза, това ще отекне в Брюксел

Ситуацията в България се следи много внимателно и съм сигурен, че сме в светлината на прожекторите. Ако успеем да преминем през кризата по достоен начин, това ще отекне и в Брюксел. Това заяви президентът Росен Плевнелиев след среща с председателя на Европейския съвет Херман ван Ромпой. Държавният глава разговаря и с Жозе Барозу, който се надява у нас да бъде съставено стабилно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Ако се справим с политическата криза, това ще отекне в Брюксел | Днес.dir.bg

Коментари

Щом като ситуацията се следи много внимателно от Брюксел, няма начин да не са разбрали, че вече 23 години ни управляват престъпници, и че ти не си по-различен от тях, ама няма да го каже или признае, защото от там дадоха зелена светлина да ни приемат в ЕС. А пък и при тях има такива явления. Още по-ясни трябва да са им станали нещата, след срещата с евродепутати, подготвена от Слави Бинев, на която трима български представители - една протестираща, един бивш кмет и един член на българско сдружение представиха обстановката и реалността в нашата страна, както и престъпни действия на управляващите през последните 23 години. За това естествено в медиите не беше казано нищо, само 2 от тях излъчиха информация и изказванията на тримата български участници, с които напълно съм съгласен. Необходимо е да има повече такива срещи, за да е сигурно, че ЕС е информиран правилно какво става у нас, за да знаят по-добре какви са ни управляващите и какви ги дробят.

В светлината на прожекторите сме, да, като най-бедната страна, чиито граждани се чудят как да отпратят като им захлопат на вратите. И няма ли най-после да преодолеем този исторически синдром на признанието и одобрението на чуждите?Вие от Брюксел ли се страхувате или от това, че след не много години няма да има работоспособно население в тази държава благодарение на емиграцията, мизерията и лошото здраве на хората?

Аз-лично съм инвалид по Страхуването. Както в Действен, така и в Страдателен аспект. Одобрявам Единствено-и-Само неща и Хора, които са Стойностни. -------- И Точно-Тези които де-факто Напъдиха Над Една Трета от Българ(к)ите от у Нас - Същите 'осигуряват' геноцида у Нас.

Брюксел не само ни следи, но и казва: България е демократична страна и ние няма да се намесваме, заяви ЕК...като не казва зад кой стои, не застава зад президента и оставя процесите да продължВАТ по естествен път. Защо г- президент ЕК оставя демократичните процеси да продължат по демократичен път? ....тоя въпрос е много интересен, първо, защото всеки може да отговори и второ ЕДИНСТВЕНО президента не може. ..."де го чукаш, де се пука!" ....как се превличат противоположностите, авторитаризъм и марионетки. Росене, не познаваш българската психология и история....гледай филма "Козия рог", може и да ти просветне!

Има опит за държавен преврат от страна на биесипе,понеже и на умрелите стана ясно кой режисира протестите. ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИДЕЯ НЕ ОСТАНА НИЩО! Вече бутнаха правителството ,наред е президента, а после дебили ще ни определят бъдещето. М/у другото дебилите са купени вече от тези срещу когото протестират. Време е да се отървем от руско -турския башибузук! Да не позволяваме ново руско -турско робство у нас. Те са шепа, ние нормалните милиони !

Не мога да се съглася с Вас, че бекапето и изодродьята-му са Активните генератори на Всенародния Протест, който Вече май стана Триседмичен. ... Ако-ли обаче се запитаме Кои Са Причините за Протеста - то ДА !, определено Са 'творенията' на Гореупоменатите.

Как мислиш е станал богат? С блага и мазна приказка. А на ония изобщо не им дреме - даже и да се избием...

Страшна Истина казахте. (Браво !)

Докарваш нещата до крайност с, става криза, а после същия олигофрен се хвали как я решава.

И за какво беше тая разходка до Брюксел, само и само по-далече от проблемите, а има толкова техника за телеконференции.

Плевенлиев изглежда интелигентен и умерен. И засега се справя много добре, без гръмки фрази или резки изказвания. Последователен и премерен в изказвания и постъпки. В началото не го харесвах много, но явно съм сбъркала в преценката си.

Умили ме с наивността си. Не по-малко благи и умерени, бяха царя ("Да гледаме по един позитивен начин на нещата!"). Сергея и той е много интелигентен и разумен. Лютфито как мазничко приказва. Ами добре, нека грабят и унищожават народа, нека хората се палят и умират в мизерия, нека младите бягат като от пожар и чума. Важно е политиците благо да приказват на добитъка/рая/гои по пътя към доячницата и кланницата, че от стресовите хормони млякото и месото си влошават качеството.

Ако искаш може да оторизираме теб да го наблюдаваш Брюксел, какъв е проблема..:) После идваш и докладваш..

"Плевнелиев: Ако се справим с политическата криза, това ще отекне в Брюксел" Този апел към кой го отправяш бе гусин Президент? Към лошия мат'рял ли? Или просто Бойко ти стовари на главата да се оправяш с неговите бакии и внезапно ти се наложи да пораснеш а !?!?

ТОО ТЪПАНАР Е ОТИШЕЛ ДА ПИТА КВО ДА ПРАЙ С ПРАВИТЕЛСТВОТО. ОН НЕ ЗНАА КОЛКО УШИ ИМА НА ГЛАВАТА. ОНО МОЖЕ, ОНО БИВА, АМА ТОЛКО АБНО И ОТВРАТИТЕЛНО КОПИЛЕНЦЕ, НЕ Е ИСТИНА.

Помислете какво не би понесла БСП? Не вярвам честен българин да иска да даде властта на тях и на Местан...Най=големия удар по БСП ще бъде ако Борисов получи ВТОРИ мандат. Той вече си взе поука от слущилото се...Видя къде сбърка. При него можете да очаквате да се коригира, но НЕ И ПРИ БСП ! Спомнете си учителската стачка. Социалистите не отстъпват и нямаше да отстъпят АКО те бяха на неговото място сега ! А еди втори мандат, това не се е случвало досега, ще страхотен удар по лидера на ПЕС. Да загуби такава ситуация, това ще му коства ВСИЧКО !!! Използвайте шанса да ликвидирате Жидрата. Отсичайки главата й вие ликвидирате и проблема с ДПС ! Сега е момента, на 12 май 2013 да покажете на цяла Европа какво могат българиете !

тва в германяита психиатрите хептен са я закършили май...

Да ти светна...Без ВТОРИ МАНДАТ не може да има направо ТРЕТИ...Разбра ли ? Има поредица и...логика.

те изтърваха българските!сигурно не са те установили дори!

Мижитурка!

и какво от това,много важно!!! или сигурно ни следят защото сме дарява за пример!!! :(((

Примери за неща които притежават пенсионните фондове : - акции във фирми с топлоелектроцентрали в България - акции във фирми със златни рудници в Аржентина - акции във фирми с петролни полета в Нигерия - акции във фирми с платени магистрали в Чили - акции във фирми с енергоразпределителни дружества в България - акции във фирми с вериги магазини в Южна Африка :)

В ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ ПО ДОЛУ ПРОЛИЧАВА ПРОСТОТИЯТА И НЕГРАМОТНОСТТА НА БОЛШИНСТВОТО ОТ ВАС ПОГЛЕДНЕТЕ ПЪРВО СЕБЕ СИ И ТОГАВА ДАВАЙТЕ ОЦЕНКА НА ДРУГИТЕ ВАШЕТО САМОЧУВСТВИЕ Е БЕЗ ПОКРИТИЕ

Както някой каза, трябва ни спешно нов президент и предсрочни президентски избори, този вече е нелегитимен и работи открито против интересите на българите.

Престанете с тези политически поръчки на БСП. Стана ясно кой стои зад организацията на протестите! Получавам във фейсбук платени реклами на страници на протестиращите. Питам аз - кой плаща за това? Обикновен гражданин ли???

най-големия фне на СП - Цукерберг - еаг ти шемета си

кратуната!А може би си наясно,че е прекрасен президент,но си червена мушмула!

тъпанари тикви и рапони - фраш))))

Белите вождове в Брюксел се страхуват единствено от това , щото пожара в София да не подпали и тяхната чиновническа черга ....... .... В исторически план , За разлика от края на 20 век и пълното отричането на Комунизма , в Началото на 21 Век в цяла Европа се наблюдава засилване на антигонизма и класовата борба - Наричат тези нови движения с какви ли не модерни имена - анархисти, 'окупирай уолстрийт", , отмъстители", "анонимни" и т.н.... НО по своята същност всички са си чисто леви пролетарски движения :) Прогнозирам, че в Бъдеще ще има засилване на класовата борба - корпорациите искат акциите им постоянно да растат , а в един наситен пазар, това няма как да стане освен с изстискване на работническата класа :)

Точно така си е! Плевнелиев е получил от Рампой и Барозу съвети и разрешение да бъдат отпуснати повечко трохи за индианците в България, за да не викат толкова силно, че се чува и при тях. Дреме им, каква е демокрацията, съдебната система и корупцията у нас!

тази бедна,опоскана от комунягите страна!А освен това е и подозрително близка до една бедна,озъбена от глад и агресивна за чуждите постижения Русия!Затова не си въобразявай,че някой ти обръща внимание,мърльо,по-скоро гледат само да не пречиш и да не умреш от глад!Състрадание все пак!

Следят роско, следят, само, че не мене, а тебе приятелю. Ти вече се у .ра в очите на хората като замаза работата с програмното правителство и се надяваш да направиш същото с борбата на хората с монополите като разтягаш във времето. Дано хората не забравят и изправят новото правителство пред същия проблем, а именно на борба срещу разпродажбата на страната, концесиите, монополите, заменките, нерегламентираните държавни помощи, корупцията, борба срещу промонополните закони и лобитата в новия парламент. Борба срещу бездействащта правосъдна система, работеща само срещу бакшиши. Борба за разтуряне на шуробаджанашките сделки през последните 23г. Ти драги забави нещата с точно 3 месеца с надежда да заглъхнат от самосебе си, но то ти се пише на трибуквието и за тебе нема втори мандат, още от сега ти го казвам брат. Много си страхлив и не си мъж. Немаш т . .ки, за да си на това место.*

В момента експертите на БСП трескаво преценяват ситуацията. Те не стоят със скръстени ръце и ВНЕДРЯВАТ свои специалисти както някога в СДС и ОДС, после в НДСВ и ГЕРБ които се окопават за да служат при нужда на Баба Партия...Трудно е да бъдат разпознати, те са агенти под прикритие...Изхода е само ЕДИН. Нито един глас от колебаещите се за БСП !!! Няма алтернатива.

Ако ЕК подкрепя Плевнелиев, значи ли, че е против протестиращите ? Приятелят на моя враг приятел ли ми е ? И кой подкрепяше ГЕРБ ? И с чия подкрепа стигнахме дотук ? И кои фирми ограбват България, не ли все европейски ? И кой канцлер се е обаждал на Бойко, щото в Била чуждите стоки да се продават с 16% отстъпка, а българските с 40% ??? Европа не ми е мила, интересува ме само България !

твоята трудно се изтрайва!Какви протестиращи те тресат!Много им дреме за няколко платени червени пубери,пъпчиви и грозни,чиито дядовци някога живееха на гърба на народа?За тях ,както трябва,президента представлява България,а циганорите,не ги интересуват!

Ех , кога ще мине таз пуста криза!

Само 2-2.5 милиона още и свършва.

В Брюксел никой ли не си задава въпросът, какъв комсомолски некадърник и спекулант с мътно минало е този дето се представя за български президент. Чакат да стане като с Борисов за да прогледната.

ТЕЗИ МАЛОУМНИЦИ КОИТО СЕ САМОНАЗНАЧАВАТ ЗА ЛИДЕРИ НА ПРОТЕСТИ И НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ ДВЕ ДУМИ НА КРЪСТ А КАКТО ИЗГЛЕЖДА СА И СЪС ЗАВЪРШЕН 8 КЛАС НЕ МЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ МНОГО ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ГИ ПОДКРЕПЯТ ДАНО ДА СА 100-200 ХИЛ В СРАВНЕНИЕ С ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ

Вземи пиши с малки букви бе, човек, оцвъкал си всички форуми вече. В интернет писането с големи букви не се смята за кой знае колко положително нещо. И слагай запетайка от време на време, пък и точки тук-там. Успех!

а ако ти треснем един шамар това как ще оттекне

Брюксел ни следи, а Москва не вярва на сълзи. Какво да правим?

Помислете какво не би понесла БСП? Не вярвам честен българин да иска да даде властта на тях и на Местан...Най=големия удар по БСП ще бъде ако Борисов получи ВТОРИ мандат. Той вече си взе поука от слущилото се...Видя къде сбърка. При него можете да очаквате да се коригира, но НЕ И ПРИ БСП ! Спомнете си учителската стачка. Социалистите не отстъпват и нямаше да отстъпят АКО те бяха на неговото място сега ! А еди втори мандат, това не се е случвало досега, ще страхотен удар по лидера на ПЕС. Да загуби такава ситуация, това ще му коства ВСИЧКО !!! Използвайте шанса да ликвидирате Жидрата. Отсичайки главата й вие ликвидирате и проблема с ДПС ! Сега е момента, на 12 май 2013 да покажете на цяла Европа какво могат българиете !

Абе дайте през май да изберем един нов и щогоде нормален човек за президент, тоя овехтял комсомолец не става за нищо и само ни излага и злепоставя.

През май няма да гласуваш за президент.

ама стакив шушумиги кат него и кат теб едва ли ...

Тупан, и да не се справим с политическата криза, това също ще отекне в Брюксел, бъди сигурен! И тогава пак ще станеш Господин Никой, че може и да те попитат откъде са ти милионите...

"с Барозу са обменили информация за ситуацията в България и за това какво ще се случва оттук нататък." А гражданите в България ще бъдат ли осветлени за това, което ще им се случва или да се сещат пост фактум?

Никой от ЕК няма да вземе сериозно едни изпозвачи от БСП които се домогват ОТНОВО до властта в България...Отново ще бъдат наложени неприятни процедури и спирания на фондове...Протестите изиграха и играят много важна роля. Те събудиха опасения в Брюксел за социални бунтове в ЕС. Мисля, сигурен съм че доходите още през 2013 ще нарастнат. Но това няма да стане ако продължава отрицанието на влстта и социалистическите призиви за въстание, революция и оставки навсякъде където искат БСП да се завърне.

Ало, човека от Германия, дотук ББ все се биеше в гърдите колко е гъст с вашата Меркел, колко одобрява тя него и неговата клика и такива разни полюции... А се оказа че даже няма на какъв език да говори - защото не знае езици. Не знам харесва ли го немският бизнес и политически елит, ама тука не от добро тълпата излезе на улицата - това го нямаше ни при Станишката, ни при Царот... Мизерия, отчаяние, самоубийства, безработица и некадърници в управлението... Вашият министър за здравеопазването лекар ли е? Щото нашият не е. Земеделският ни е лекар, ама ветеринарен...

Ти оттам може и да си сигурен за доходите, ама ние тък не виждаме как ще стане. Нещата са тотално объркани и е дошъл моментът да се почва отначало.

В България има отрицание на властта защото тя е корумпирана, а съдебната система е зависима, без разлика коя партия е на власт. Опасенията в Брюксел са, че българите искат пряка демокрация и върховенство на закона, така ли? Тогава предай на тези, които се опасяват: много им здраве от София!

Преди малко по бтв имах възможността да видя поредната издънка на пишман-президента Плевнелиев - влизат с еврейския министър-председател рамо до рамо през портала, нашия смешник подава ръка, но оня си върви и изобщо не му обръща никакво внимание, нашия се чуди кво да прави няколко секунди, държа ръка, държа, па си я прибра :))) Е това е - гаф след гаф, издънка след издънка, човек, който има претенции да има представителни функции не може да научи най-прости официални правила и не може да каже две изречения без да ги прочете, или пък бълва, назобен като пат с безсмислени политически изрази. И този човек ще е обединител на нацията, и ще държи със здрава ръка сегашното положение?

Малее. Ужас. Такъв гаф. Ужас. Страшна работа. Как може? Такава излагация. То бива-бива ама това вече на нищо не прилича.

Дрън дрън ярини, наивниците свършиха. Единствения измерим критерий за оценка на влстта у нас е шенген, а той се отдалечава все повече и ще бъде така докато има все още овластени плевнелиевци.

Какво общо има пък Шенген ?? Какво ни засяга ? Че нямало да ни проверяват паспортите, ще пестим по 5 минути на всяко посещение в Европа. Че има ли някой, който да не я е посетил, българин каква работа има там ? Българите имаме работа сега в нашата си страна, поврага европата. Впрочем аз съм за Шенген - всяка страна, вкл. нашата има право да се защити от нежелани посетители. Подкрепям Англия, Холандия, Германия - циганите трябва да се спрат. Но да спрат и да ни крадат златните деца, затова ще се преборим !

Г-н Президент, от както встъпихте на власт Вие ни поднасяте само лозунги и клишета, лишени от смисъл и съдържание, явно Ви е трудно да преодолеете миналото си на щатен комсомолски секретар. Сега е момента да се докажета, като независим и надпратиен Президент, от състава на служебното правителство, ние ще разберем доколко сте успял, и до колко са надвили лобитата. От този Ваш избор ще зависи и продължителноста Ви на поста-Президент, бъдете умен и не ни принуждавайте да ви изпратим преждеврменно ан блок с НС и МС Еспех!

Успех*

А, тая свърши, България вече е друга, разправяй си ги тия но от свое име, зщото не си вече никакъв президент, никой не ти вярва в България, ти си бита карта, ти си в моралното минало вече, а много скоро и физически.

Аз искам Г-н Плевнелиев за президент, а и всички, които подкрепят ГЕРБ. Според проучванията, в момента доверието в ГЕРБ се повишава и е най-високо сред политическите партии. Така че не говори празни приказки!

да бе да повишава се даже Тиквата е умен сигурно пък Цветанов честен...

"ВЕЧЕ е важно да наблегнем на образованието, иновациите, както и на политиките за заетост и растеж". А ГЕРБ са мислили, че са избрани, за да нещо друго? Ей, така приказваха и от правителството на тройната коалиция - като извън земни, които нямат представа, къде се намират и какво става. Получиха отрицателен вот - веднаж и завинаги. И ГЕРБ ще си го получат, но доста по-отрицателен!

Научи се да пишеш грамотно, за да имат думите ти някаква тежест!

с впечатление ,че президента е избиран на луната,марс или някъде другаде!Такива екземпляри,които не са участвали в изборите нямат моралното право да протестират и да пишат мръсотиите си!Това са хора без гражданска позиция,и като такива-сега да мълчат!Никому не съм разрешил да плюе по моя избранник!Същото се отнася и до Бойко и до ГЕРБ!Тука има някакви типове,които си позволяват неща,които ние -останалите граждани на страната не сме им разрешили!Протестират,да добре,но са нищожно количество-най-много 2 000души!Ако се надигнат 2000 000 млн.нези са свършили курса!Затова,другарчета,като пляската ,комунистическите си мръсотиики тука-в сайта,и като сипете хули по улицата,имайте предвид,че може да ви се случи нещо много лошо!Търпението ни е само до определен момент!

ТВОЯТ президент го избраха ония с чувалите бюлетини, размъквано в късна доба, така че дай да не се преструваме ;)

Браво !

Плевнелиев ходи в Брюксел и си мисля, че от там може да ни турнат Mеглена Kунева за служебен премиер.

ЕК ще застане на страната на новото българско правителство само АКО в него няма БСП и ДПС крадци и демагози !!!

Абсолютно безинтересно е зад какво ще застане Брюксел. От значение е кого ще подкрепи българският народ!

Ъ... В ЕК кои точно, крадци и демагози предпочетат да им поднесем? Освен БСП и ДПС имаме още: ГЕРБ, НДСВ, СДС-та няколко модела, Кунева с нейните граждани и др. по-дребни.

Имаме си много забавен президент. Като, че ли Европа следи мен или някой от обикновените Българи, а не управлението на България. Той, горкият май забрави, кой го натамани на президентското столче. До преди да се вдигне народа не беше толкова "народен", а в момента е готов дори да поведе протестите, но и някак си да не настъпи виновните - все едно, че не ГЕРБ е управлявал.

абе ако сме единни ще ги изметем всички....ама за съжаление пак само малка групичка са на улицата, а 90% вкъщи гледат сеир....еми така ще е

абе ако следствието, прокуратурата и съдът си вършеха добре работата, нямаше да се стигне до тук....като има безнаказаност, ще се краде.....който и да дойде

и в Прилепско, и в Крушево !!

В светлината на прожекторите сте другари " бивши комунисти и комсомолски секретари ".До кога ще делите хората на про и -анти-ГЕРБ ,на цигани и българи ,на турци и българи ,на евреи и българи ,на арменци и българи ,цигани ,турци ,на Ваши и наши.Кога ще намерите хора с подходящ умствен потенциал ,за да не сме в положението на най-нежелана държава в Европа,не само в ЕС.Провал след провал.Всички довели ни до просешка тояга ,имам предвид повечето хора ,до отчаяние и самоубийства ви ненавиждаме и рано или късно ще ви приветстваме в затворите - с доживотни присъди.

И на мен това ми направи впечатление. Това означава че досега са си мислили че всичко е наред.

те и тоалета ни следят от европа. толкова сме им длъжни!!!

Да ми следят....

Чета и се кръстя, щото съм християнин, но всички биха отправили молитва независимо религиозната си принадлежност! Да не е избран за президент, за да ни съобщава какво мисли този или онзи и как ни наблюдава!? Благодаря ти, по спокойни сме! А бе аланкоолу, вместо да ставаш говорител на някой си, вземи ни докладвай какво си направил и как си се справил! Поредния смотльо!

Хах тука някои про-европейско настроени хора да видят колко сме взели от ЕС и колко сме дали...пълна пародия.Да не казвам през кое ми е за ЕС и подобни.Българите свикнахме да сваляме гащите,по добре да се научиме да показваме зъби.

Е, стига вече, този "президент" не разбра ли, че трябва да казва нещо?! По-интересно е да знаем, какво са си приказвали с Ромпой и Барозу относно корупцията и зависимостта на съдебната система.

Приоритетите на българите са изчистени: -отрязване на пипалата на мафията, които се намират в централната и местната власт, -независима съдебна система, -ревизия на всички договори с чужди инвеститори, -улеснения за малкия и средния бизнес За приоритетите на президента - не знам. Да пита тези, които го назначиха!

Браво !