Коментари - България и Сингапур задълбочават сътрудничеството си | Днес.dir.bg

България и Сингапур задълбочават сътрудничеството си

Засилването на партньорството в търговията, транспорта, технологичния трансфер, обсъдиха премиерът Борисов и вицепремиерът на Сингапур Тарман Шанмугаратнам.

Обратно в новината

Коментари - България и Сингапур задълбочават сътрудничеството си | Днес.dir.bg

Коментари

Ако някои политици и управници направят своите изказвания или направят това, което правят в Сингапур няма да излязат от затвора там.. Ако ви разкажа само защо, по каква причина един от техните висши управници си подаде оставката, бе принуден, заради какво негово изказване, ще се смаете! Ще ви прозвучи като Здрасти в сравнение с това, което всеки ден се чува в България.

Сингапур е интересна държава! Много интересна държава! С някои елементи на диктатура. С много висок стандарт, и много строги закони. Например глобата за хвърлена на улицата дъвка е около 5-6 средни български пенсии. Там присъдата за намерени наркотици без значение от количеството им е смъртна. Изключителна е репресията и срещу религиозната нетолерантност например... Особено впечатляващи са градините им и най-голямата и известната, архитектурата, символът им - лъв с опашка, концентрацията на бизнес и капитали, чистотата и подредеността. Може нашите управници да се заинтересуват как например са решили огромния им някога проблем с трафика - като таксуване на определени много заети улици в часовете пик, субсидиране на половината от сметката за такси - така създават и работни места, и т.н. В технологиите са впечатляващо напред също, те дори и пречиствателните си станции са облекли в цветя и зеленина и превърнали в част от парка си. с интересните архитектурни решения. Там за пръв път видях роботи да обслужва в хотела поръчките по етажите и стаите:) Интересна държава, в казиното им обичат да ходят богати араби и китайци, но се влиза с паспорт и специално удостоверяване на самоличността, интересно е, че таксуват по 200 долара собствените си жители, и само тях, явно за да се борят с пристрастието към хазарта. Интересна страна.

Май ще се окаже че КЛЮЧОВЕТЕ за златните БИТКОЙНИ се крият в СИНГАПУР

А от ЧИЛИ през Сингапур за порт Бургас минава канал за БЕЛО(кокосови стърготини брашно есктракт от еректросилия КОКА)

Голяяямо "ОБСЪЖДАНЕ, ЗАДЪЛБОЧАВАНЕ И ЗАСИЛВАНЕ НА ПАРТНЬОРСТВОТО В ТЪРГОВИЯТА, ТРАНСПОРТА, ТЕХНОЛОГИЧНИЯ ТРАНСФЕР"... е "Паднало"... според заглавието на автора, а на мегдан излиза че: Премиерът си е Осигурил на Гърба на Народа...Туристически Разходки, лични и на кръга-бизнесмени с цел, опознаване на Сингапур: ..."ТЕ СЕ ДОГОВОРИХА ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ, АКТИВНО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ И ЧРЕЗ ОБМЕН НА ДЕЛЕГАЦИИ И БИЗНЕС ДЕЛЕГАЦИЯ"... И абсолютно нищо конкретно /какво, кога и как/- не е посочено! А би било ДОБРЕ , ако ББ и Бг наркобизнесът/ наркоразпространителите ... проучат, обсъдят и приложат и у нас действащият в Сингапур: "Закон за Наркотици и наркотрафиканти", защото Младежта у нас се трови с нароктици ...загива бъдещето на нацията ни! И за това са виновни Законотворци, Прокуратура, Съд и Бизнес-наркомафията! "А ДАНО"... се сетят управляващите да направят необходимото по въпроса, "АМА НАДАЛИ"...Иначе сме на светлинни години от Сингапур!

До Сингапур пътуваме безвизово с престой до 90 дни и това е едно от малкото хубави неща да сме член на ЕС. Влизането в страната е чиста формалност и става много бързо. Но ако имате повече от 1 кутия цигари, трябва да ги декларирате иначе много солена глоба. Дъвките са абсолютно забранени за внос, а за наркотици осъждат на смърт, молбите за помилване нямат никакъв ефект. За хулигански прояви бият с ратанова пръчка, като силата на удара стига 90 кг, а боят се изпълнява от здравеняк - майстор по бойни изкуства. По дупето, с предпазител за бъбреците. Присъства и лекар, а след 1 - 2 удара се припада. Кръвта шурти, а белезите остават до живот.

защо хвалебстваш и набъркваш тук ЕС, бе? Кой от обикновените, съзнателни и почтени българи може да си позволи да пътува навън, пък било и безвизово до Сингапур ?! И преди, всеки който е имал пари... е пътувал! Аман от новозабогатели Авантаджии- Бг капиталисти! Затова ли предупреждаваш "аверите" си какво ги чака в Сингапур?!

Този е просто момче, което иска да се похвали, че е бил там:) Няма лошо, че е бил, лошото е, че е прост

Разбрахме,че си бил там:) Влизането в Сингапур, впрочем и излизането ИЗОБЩО не e формалност, напротив, точно обратното е - проверката е много стриктна (и аз имам и европейски паспорт), ако не си забелязал - те обикновено са много дискретни.

А бе, Боко като се разхожда до какви ли не екзотични офшорки, някой проверява ли му куфарите? Дали не са пълни с пачки, които да крие в офшорни банки? Пачки, суджук, каквото тук са длъжни да му дават всички, които не искат да бъдат "ударени".

Циганинът, син на дъртия мангал бай Методи - отново в пр акция. Какви условия за бизнес, какви инвестиции се гонят като ветрове в празната му тиква? За 2017г преките чужди инвестиции са намалели 2 пъти спрямо 2016г. - това означава, че България въобще не е подходяща за инвестиции и привличане на чужди капитали. Докато на власт са глупаци като този дебел примат, който няма визия за развитие на страната ни дори за 1 месец напред, тук ще идват да инвестират разни заблудени чужденци, които осъзнавайки реалността в България, бързо, бързо я напускат след година, две.

Хъ , подходящо място за инвестиции , хъ хъ ...те като чуят за КТБ и бягат със сто!

Преди около 50 години Сингапур бил беден остров с рибарски колиби и бедно население. Ти били изгонени от федерацията Малейша, заради преобладаващо бедно китайско население и невписване в параметрите на мюсюлманската религия. Единственото което поискали сингапурците от малайците е да продължат да им дават вода, поради липса на големи сладководни източници на острова. Така след 50 години, под управлението на Ли Куан Ю, Сингапур застава на едно от първите места по стандарт, качество на живот, технологичен напредък и внедрени научно-технически постижения. Това показва, че дори една държава да е водена от диктатор и когато той е умен, несамовлюбен, мъдър и обичащ народа си, то резултатите могат да бъдат много добри. Каква разлика с нашите тикви, нали? Иначе сингапурците не са нито много умни, нито много работливи, нито физически добре сложени. Обаче държавата ги е дисциплинирала и създала условия за бърз технологичен, образователен и инвестиционен напредък. Дисциплината е била внушена от публичния бой с пръчки и хилядни глоби за дъвчене на дъвка без медицинско например, до обесване и стриктно прилагане на смъртни присъди. Днес нещата са доста по-различни, но тази дисциплинираност си остава и поддържа по други, в повечето случаи финансови пътища! И най-важното, хората които ги управляват мислят за народа си и не са еднокнижни тикви!

Да ама чичко СОРОС и шефа му РОТШИЛД са решили че там в тая част трябва да има 1-МЯСТО което да дърпат и прибрира парата в района .

Бокич,там замесените с дрога ги бесят бе,бегай по-далечко!

"Нерде Сингапур, нерде кукуригу!" Баба Вуна.

Живея в австралия. Преди години когато пристигнах, имах натрапчивото усещане, че съм поне 20 30 години напред в бъдещето, в сравнение с българия. това е лично усещане, трябва да се изживее. Преди година, шефът ми тук отиде до сингапур за да проучва бизнес възможностите там. Върна се със АБСОЛЮТНО същото чувство което аз имах - каза че сингапур са поне 10 години пред австралия. Та... българия и сингапур биха могли да имат дооооста полезно сътрудничество. хахахахаа

Какви инвестиции, бе лалугер? Инфраструктурата ни никаква, администрацията ни корумпирана и алчна до безумие, народът ни прост и мързелив до напикаване. В какво да инвестират хората - в красивата ни Родина? И кво - да си оградят място с тяхна администрация близо до пристанище и да си внесат работници от Китай или Индия. Само данъците си да плащат тук, та да има какво да лапат дупетатите?

Ще инвестират във вас ,простия матриал на лъжкинята- на сингапурците им трябват - червени бастуни ,фатмаци и бабугери за да копат на тройна норма канал от Бузлуджа до Индокитай! От Бойко се иска само да осигури конни стражари с бичове като в Гонда вода и Еникьой!

наистина сме подходящо място за инвестиции...имаме крещяща нужда от високотехнологични компании които да инвестират в биоинжинерство ,генноинжинерство както и в нанотехнологиите щото ако не се намери некой да налее мозък у тиквата и тоя спечели още едни избори .....

Приятелю разсме ме Имаме и нотариуси които за дребни стотинки могат да продадът твоята фирма без твое знание Имаме и съд който после ще узакони сделката Имаме и много други неща но това е повече отдостатъчно

абе боце кой нормален ще известира при такава корупция и престъпност? че и няма квалифицирани кадри ако случайно се излъже някой да инвестира. По добре да си хвърли парите на лотария...по има шанс да удари нещо.

Кой ще дойде да инвестира в страна, в която за 10 години чуждестранните инвестиции са паднали 20 (ДВАДЕСЕТ) пъти.. Колко от тях ТИ си начело на държавата? Кой ще дойде да инвестира в страна, за която в европейски медии се мъдри заглавие: НОВАТА СТРАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕС Е ПРОЯДЕНА ОТ КОРУПЦИЯ

Какво ще търгуваме със Сингапур? Агнетата разбрахме, тях ги пазим за Катар , картофи и боб ли? Ми ние за нас си не можем да произведем, внасяме...както и 90% от всички хранителни продукти Машини ли ще им продаваш, на технологии ли ще ги учиш? Или само ще ги каниш на "евтина" водка в "Слънчака", кратун такъв

Сега е време Делян Пеевски да регистрира 10 офшорки и да започне масово да приватизира България, за да оправдае думите на Боко Суджука!

Сингапур е интересна страна. Съчетава екзотиката и вълшебните аромати на Далечния изток, подредеността и спретнатостта на Германия и китността на Швейцария и Франция. Много дисциплиниран народ, дружелюбен и към чужденците при това. Градът с най много паркове в света, най чист въздух за мегаполис, най доброто летище за 6-та поредна година. Едно от най добрите метра в света, трафикът по улиците е по рехав и от в Добрич, при население от 6 млн жители. Далечко си е, 12 часа полет от Франкфурт, но затова пък с двуетажния Еърбъс А-380. Около 1300 лв е отиване и връщане, но хотели под 200 лв трудно се намират, нагоре са. Заслужава де да се види. Каквото може да бъде направено перфекетно и то така че да радва душата и сърцето, там така е направено. Споменах ли вече, че престъпността е почти нулева? Но и законите са абсолютно драконовски.

Боце, просто понятие си нямаш колко сме изостанали от Сингапур! И не само сме назад, а сме и много встрани! Така че и да се обърнат и да започнат да тичат срещу нас, пак няма да се срещнем! Виж там, срещай се с други подобни на теб дебили! Например, диктаторът на Мианмар. И той, като теб, се изживява на богоподобен! Може като него да смениш десетичната бройна система и да премахнеш някои цифри, като небойкоугодни!

Пред Бойко си като фъшкия пред колайдер,дръта червена мижитурко!

Колкото и да плюеш, море няма да напревиш?Дори и за локвичка, голям зор ще видиш!?Най много от злоба язва да си докараш.

си за садене на тикви и кратуни

Коментари - България и Сингапур задълбочават сътрудничеството си | Днес.dir.bg

България и Сингапур задълбочават сътрудничеството си

Засилването на партньорството в търговията, транспорта, технологичния трансфер, обсъдиха премиерът Борисов и вицепремиерът на Сингапур Тарман Шанмугаратнам.

Обратно в новината

Коментари - България и Сингапур задълбочават сътрудничеството си | Днес.dir.bg

Коментари

Ако някои политици и управници направят своите изказвания или направят това, което правят в Сингапур няма да излязат от затвора там.. Ако ви разкажа само защо, по каква причина един от техните висши управници си подаде оставката, бе принуден, заради какво негово изказване, ще се смаете! Ще ви прозвучи като Здрасти в сравнение с това, което всеки ден се чува в България.

Сингапур е интересна държава! Много интересна държава! С някои елементи на диктатура. С много висок стандарт, и много строги закони. Например глобата за хвърлена на улицата дъвка е около 5-6 средни български пенсии. Там присъдата за намерени наркотици без значение от количеството им е смъртна. Изключителна е репресията и срещу религиозната нетолерантност например... Особено впечатляващи са градините им и най-голямата и известната, архитектурата, символът им - лъв с опашка, концентрацията на бизнес и капитали, чистотата и подредеността. Може нашите управници да се заинтересуват как например са решили огромния им някога проблем с трафика - като таксуване на определени много заети улици в часовете пик, субсидиране на половината от сметката за такси - така създават и работни места, и т.н. В технологиите са впечатляващо напред също, те дори и пречиствателните си станции са облекли в цветя и зеленина и превърнали в част от парка си. с интересните архитектурни решения. Там за пръв път видях роботи да обслужва в хотела поръчките по етажите и стаите:) Интересна държава, в казиното им обичат да ходят богати араби и китайци, но се влиза с паспорт и специално удостоверяване на самоличността, интересно е, че таксуват по 200 долара собствените си жители, и само тях, явно за да се борят с пристрастието към хазарта. Интересна страна.

Май ще се окаже че КЛЮЧОВЕТЕ за златните БИТКОЙНИ се крият в СИНГАПУР

А от ЧИЛИ през Сингапур за порт Бургас минава канал за БЕЛО(кокосови стърготини брашно есктракт от еректросилия КОКА)

Голяяямо "ОБСЪЖДАНЕ, ЗАДЪЛБОЧАВАНЕ И ЗАСИЛВАНЕ НА ПАРТНЬОРСТВОТО В ТЪРГОВИЯТА, ТРАНСПОРТА, ТЕХНОЛОГИЧНИЯ ТРАНСФЕР"... е "Паднало"... според заглавието на автора, а на мегдан излиза че: Премиерът си е Осигурил на Гърба на Народа...Туристически Разходки, лични и на кръга-бизнесмени с цел, опознаване на Сингапур: ..."ТЕ СЕ ДОГОВОРИХА ВРЪЗКИТЕ МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ, АКТИВНО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ И ЧРЕЗ ОБМЕН НА ДЕЛЕГАЦИИ И БИЗНЕС ДЕЛЕГАЦИЯ"... И абсолютно нищо конкретно /какво, кога и как/- не е посочено! А би било ДОБРЕ , ако ББ и Бг наркобизнесът/ наркоразпространителите ... проучат, обсъдят и приложат и у нас действащият в Сингапур: "Закон за Наркотици и наркотрафиканти", защото Младежта у нас се трови с нароктици ...загива бъдещето на нацията ни! И за това са виновни Законотворци, Прокуратура, Съд и Бизнес-наркомафията! "А ДАНО"... се сетят управляващите да направят необходимото по въпроса, "АМА НАДАЛИ"...Иначе сме на светлинни години от Сингапур!

До Сингапур пътуваме безвизово с престой до 90 дни и това е едно от малкото хубави неща да сме член на ЕС. Влизането в страната е чиста формалност и става много бързо. Но ако имате повече от 1 кутия цигари, трябва да ги декларирате иначе много солена глоба. Дъвките са абсолютно забранени за внос, а за наркотици осъждат на смърт, молбите за помилване нямат никакъв ефект. За хулигански прояви бият с ратанова пръчка, като силата на удара стига 90 кг, а боят се изпълнява от здравеняк - майстор по бойни изкуства. По дупето, с предпазител за бъбреците. Присъства и лекар, а след 1 - 2 удара се припада. Кръвта шурти, а белезите остават до живот.

защо хвалебстваш и набъркваш тук ЕС, бе? Кой от обикновените, съзнателни и почтени българи може да си позволи да пътува навън, пък било и безвизово до Сингапур ?! И преди, всеки който е имал пари... е пътувал! Аман от новозабогатели Авантаджии- Бг капиталисти! Затова ли предупреждаваш "аверите" си какво ги чака в Сингапур?!

Този е просто момче, което иска да се похвали, че е бил там:) Няма лошо, че е бил, лошото е, че е прост

Разбрахме,че си бил там:) Влизането в Сингапур, впрочем и излизането ИЗОБЩО не e формалност, напротив, точно обратното е - проверката е много стриктна (и аз имам и европейски паспорт), ако не си забелязал - те обикновено са много дискретни.

А бе, Боко като се разхожда до какви ли не екзотични офшорки, някой проверява ли му куфарите? Дали не са пълни с пачки, които да крие в офшорни банки? Пачки, суджук, каквото тук са длъжни да му дават всички, които не искат да бъдат "ударени".

Циганинът, син на дъртия мангал бай Методи - отново в пр акция. Какви условия за бизнес, какви инвестиции се гонят като ветрове в празната му тиква? За 2017г преките чужди инвестиции са намалели 2 пъти спрямо 2016г. - това означава, че България въобще не е подходяща за инвестиции и привличане на чужди капитали. Докато на власт са глупаци като този дебел примат, който няма визия за развитие на страната ни дори за 1 месец напред, тук ще идват да инвестират разни заблудени чужденци, които осъзнавайки реалността в България, бързо, бързо я напускат след година, две.

Хъ , подходящо място за инвестиции , хъ хъ ...те като чуят за КТБ и бягат със сто!

Преди около 50 години Сингапур бил беден остров с рибарски колиби и бедно население. Ти били изгонени от федерацията Малейша, заради преобладаващо бедно китайско население и невписване в параметрите на мюсюлманската религия. Единственото което поискали сингапурците от малайците е да продължат да им дават вода, поради липса на големи сладководни източници на острова. Така след 50 години, под управлението на Ли Куан Ю, Сингапур застава на едно от първите места по стандарт, качество на живот, технологичен напредък и внедрени научно-технически постижения. Това показва, че дори една държава да е водена от диктатор и когато той е умен, несамовлюбен, мъдър и обичащ народа си, то резултатите могат да бъдат много добри. Каква разлика с нашите тикви, нали? Иначе сингапурците не са нито много умни, нито много работливи, нито физически добре сложени. Обаче държавата ги е дисциплинирала и създала условия за бърз технологичен, образователен и инвестиционен напредък. Дисциплината е била внушена от публичния бой с пръчки и хилядни глоби за дъвчене на дъвка без медицинско например, до обесване и стриктно прилагане на смъртни присъди. Днес нещата са доста по-различни, но тази дисциплинираност си остава и поддържа по други, в повечето случаи финансови пътища! И най-важното, хората които ги управляват мислят за народа си и не са еднокнижни тикви!

Да ама чичко СОРОС и шефа му РОТШИЛД са решили че там в тая част трябва да има 1-МЯСТО което да дърпат и прибрира парата в района .

Бокич,там замесените с дрога ги бесят бе,бегай по-далечко!

"Нерде Сингапур, нерде кукуригу!" Баба Вуна.

Живея в австралия. Преди години когато пристигнах, имах натрапчивото усещане, че съм поне 20 30 години напред в бъдещето, в сравнение с българия. това е лично усещане, трябва да се изживее. Преди година, шефът ми тук отиде до сингапур за да проучва бизнес възможностите там. Върна се със АБСОЛЮТНО същото чувство което аз имах - каза че сингапур са поне 10 години пред австралия. Та... българия и сингапур биха могли да имат дооооста полезно сътрудничество. хахахахаа

Какви инвестиции, бе лалугер? Инфраструктурата ни никаква, администрацията ни корумпирана и алчна до безумие, народът ни прост и мързелив до напикаване. В какво да инвестират хората - в красивата ни Родина? И кво - да си оградят място с тяхна администрация близо до пристанище и да си внесат работници от Китай или Индия. Само данъците си да плащат тук, та да има какво да лапат дупетатите?

Ще инвестират във вас ,простия матриал на лъжкинята- на сингапурците им трябват - червени бастуни ,фатмаци и бабугери за да копат на тройна норма канал от Бузлуджа до Индокитай! От Бойко се иска само да осигури конни стражари с бичове като в Гонда вода и Еникьой!

наистина сме подходящо място за инвестиции...имаме крещяща нужда от високотехнологични компании които да инвестират в биоинжинерство ,генноинжинерство както и в нанотехнологиите щото ако не се намери некой да налее мозък у тиквата и тоя спечели още едни избори .....

Приятелю разсме ме Имаме и нотариуси които за дребни стотинки могат да продадът твоята фирма без твое знание Имаме и съд който после ще узакони сделката Имаме и много други неща но това е повече отдостатъчно

абе боце кой нормален ще известира при такава корупция и престъпност? че и няма квалифицирани кадри ако случайно се излъже някой да инвестира. По добре да си хвърли парите на лотария...по има шанс да удари нещо.

Кой ще дойде да инвестира в страна, в която за 10 години чуждестранните инвестиции са паднали 20 (ДВАДЕСЕТ) пъти.. Колко от тях ТИ си начело на държавата? Кой ще дойде да инвестира в страна, за която в европейски медии се мъдри заглавие: НОВАТА СТРАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕС Е ПРОЯДЕНА ОТ КОРУПЦИЯ

Какво ще търгуваме със Сингапур? Агнетата разбрахме, тях ги пазим за Катар , картофи и боб ли? Ми ние за нас си не можем да произведем, внасяме...както и 90% от всички хранителни продукти Машини ли ще им продаваш, на технологии ли ще ги учиш? Или само ще ги каниш на "евтина" водка в "Слънчака", кратун такъв

Сега е време Делян Пеевски да регистрира 10 офшорки и да започне масово да приватизира България, за да оправдае думите на Боко Суджука!

Сингапур е интересна страна. Съчетава екзотиката и вълшебните аромати на Далечния изток, подредеността и спретнатостта на Германия и китността на Швейцария и Франция. Много дисциплиниран народ, дружелюбен и към чужденците при това. Градът с най много паркове в света, най чист въздух за мегаполис, най доброто летище за 6-та поредна година. Едно от най добрите метра в света, трафикът по улиците е по рехав и от в Добрич, при население от 6 млн жители. Далечко си е, 12 часа полет от Франкфурт, но затова пък с двуетажния Еърбъс А-380. Около 1300 лв е отиване и връщане, но хотели под 200 лв трудно се намират, нагоре са. Заслужава де да се види. Каквото може да бъде направено перфекетно и то така че да радва душата и сърцето, там така е направено. Споменах ли вече, че престъпността е почти нулева? Но и законите са абсолютно драконовски.

Боце, просто понятие си нямаш колко сме изостанали от Сингапур! И не само сме назад, а сме и много встрани! Така че и да се обърнат и да започнат да тичат срещу нас, пак няма да се срещнем! Виж там, срещай се с други подобни на теб дебили! Например, диктаторът на Мианмар. И той, като теб, се изживява на богоподобен! Може като него да смениш десетичната бройна система и да премахнеш някои цифри, като небойкоугодни!

Пред Бойко си като фъшкия пред колайдер,дръта червена мижитурко!

Колкото и да плюеш, море няма да напревиш?Дори и за локвичка, голям зор ще видиш!?Най много от злоба язва да си докараш.

си за садене на тикви и кратуни