Коментари - Борисов говори с Лавров за Западните Балкани | Днес.dir.bg

Борисов говори с Лавров за Западните Балкани

Министърът-председателят Бойко Борисов и руският външен министър Сергей Лавров проведоха телефонен разговор.

Обратно в новината

Коментари - Борисов говори с Лавров за Западните Балкани | Днес.dir.bg

Коментари

Питам Борисов руснаците подарили ли са ни свободата или сме си я купили със много злато и др. активи на банката. Явно е второто, защото ако ни беше дарена щеше да е много по скромно. Дарителите са благородни и обикновено се стараят да останат анонимни. За руснаците такова нещо не може да се каже. Не само са осели цялата държава с техни паметници, но и не дават дума да се издума за геройството на румънците, украинците, финландците и всички останали участници във войната. Затова представители на тези държави не видяхме на тържествата.

Дано са организирали и втори разговор за предстоящата поредна газова криза.

На фалит ни обрече-Костов и роднината ти ГАД ЗЕЕВИ,Мариците 1 и 3,Софиянски със СОФИЙСКА ВОДА,Царя със изсечените гори ,Орешарски и Борисов с ЮЖЕН ПОТОК

Не се притеснявай Лавров,приемането на западните балкани в НАТО ,не е срещу РУСИЯ ,така ми наредиха да ти кажа,не ми се сърди ,аз съм само една пионка....

Вижда се, че пак до Русия ще опрем, защото нито една от другите Велики сили никога не ни е зачитала. Англичаните се чудили как да оставят поробените народи под игото на султана, американците унищожили София, която преди ВСВ е било доста красив град, немците ни докараха две национални катастрофи. Само от руснаците сме виждали добро. Народът знае това, за разлика от някои продажници, които се опитват да внушават обратното, но и те полека се събуждат.

Честит национален празник на всички българи.Благодарение на руския народ България се връща на картата,а бг народ поучава възможност да оцелее в следващите 140 години. Сега когато Русия пак се изправя след предателството,което преживя пак има надежда за бг народ,и всички народи да оцелеем,като прогоним злото отг земите си..

Всички чуждестранни политици знаят,че е достатъчно едно телефонно обждане и Б.Б. да си промени политиката - а тя се отнася за България!!!, само и само да не му се разсърдят и да не искат "повече да си играят с него".

Добре,че беше комунизма и Русия иначе джендърите още щяха да са с цървули и калпаци.

Лавров дошъл.за да даде инструкции на БСП ,Радев и Корнелия Нинова ,а се е срещнал с Борисов,за да му поиска ключа на държавата България. И без това руснаци вече са изкупили половин България.

Жалко, липсвала и г-жа Захарова. Надявам се да са договорили и кога руснаците ще си заберат всички паметници от соц. периода.

Оставете го Лавров да си говори с Ким и Асад и въобще не му обръщайте внимание.

Боже мили, тоя жендър пак западните Балкани дъвче, хем му казаха в прав текст, че нема да приемат никоя страна в ЕС. ВЕче наверно съжаляват, че и нас са приели. Днес е БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК, бе бобе. Занимавай се само със страната си, бе тикво проста.

AbuTalib

Горките източни балкани, пак ги прецакаха западните.

Тия сатрапи от 44 г. след Сталинската окупация ни откраднаха златото на предците ни и винаги ни държаха във фалит. 89 г. бяхме с външен дълг 2 ВБП!!!!!!!!!! Още плащаме и няколко голями кражби на Русия с наши лакеи. Лавров, дайте си ни архивите, не се прави на шита госпожица.

Сега във фалит пък ни държат Дънди Прешъс, които си взимат златото и редките метали на безценица.. Аман от нашедтвеници в нащата страна, както преди така и сега.

Кой позволява на чужденци да ни взимат природните богатства? Да не са дошли неканени? Това си е наша, българска работа. Щом някой ни потупа по рамото, веднага сме готови да му дадем всичко. Той да не е глупав, че да откаже! Такива са ни политиците, братче! И преди, и сега.

на руски граждани по българското черноморие се дължи на руската лингвистична ограниченост, на факта че само истински идиоти могат да се подвизават на българското черноморие и на факта, че по-възрастните руснаци изпитват носталгия към територии на бившата руска империя.

Това, че само идиоти могат да отидат на това застроено като панелен квартал Черонморие си прав. А панелните квартали са от Варна до Бургас, по цялото крайбрежие. От едната страна на пъта панелките, къде с летуващи, къде празни, от другата страна строителните боклуци на камари.

Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. 70% ВВП России приходится на газ и нефть. В общей сложности 95% ВВП империи приходится на природное сырье, и только 5% приходится на другие отрасли промышленности, в т.ч. оружие. С падением их цен ВВП России упал. В 2016 году их обогнали Южная Корея

Доста зловещо звучи подмятането за "постъпателното развитие на нашето сътрудничество". Може би затова по нашето Черноморие вече официално се говори на руски?

не мога да си представя шменти-капелите на Бай Х.й в разговор с Лавров, това е все едно да съберем двата полюса и въобще играта на въже не е за тъпи слонове, ама се питам на какъв език са разговаряли двамата, вероятно на някаква смесица с банкянски привкус, а вероятно се е получил монолог на Лавров, щото си познаваме лошия генетичен матрял

По-скоро Лавлов е понаучил български. Като онзи виц за двамата милиционери навремето. Та значи, среща един чужденец двама милиционери по соц. времето и иска да ги попита нещо на английски. Те не разбират. Онзи сменя поред на френски, немски, италиански и все пита. Накрая отчаян си отива. Единият от мицовете се усеща и казва на втория "ейй, трябва да учим чужди езици, ще отидем някъде, не можем да се оправим", а втория отговаря "Глупости, тоя като знаеше толкова много оправи ли се?".

Русия отново показва духовност и класа

Не е говорил за западните Балкани, а е помолил да го свържат с Лавров и да му благодари за това,че руското МИД е направило в сградата си изложба по повод 140 г. от победоносната война в резултат на която България е била освободена - според Лавров от османско иго, ,а според Борисов от чуждоземно владичество.

Лавров се обажда да го поздрави за нашия празник ,а този тъпак му говори за Западните Балкани.От тъпоумие и болен мозък спасение няма.

А какво е дала? Какво са взе ли от нас американците? А какво са ни дали? Какво са взели англичани немци, австрийци, французи(спарвка берлинския договор? А какво са ни дали)

По повод на Вашия въпрос: Да сте чували например за извозената уранова руда от Бухово, а има и много повече други неща...

сега борисов с поредната теменужка и офшорките зад нея ще купи и аец белене, честито!

Бойко да беши изброил и другите "руски" генерали, участвали в Освобождението на България: Йосиф Гурко, Валериан Дерожински, Казимир Ернрот, Николай Криденер, Фьодор Радецки, Едуард Тотлебен, Аполон Цимерман, Алексей Шаховски, Иван Шаковски, Юрий Шилдер - Шулднер, Виктор Дандевил, Александър Имеретински, Иван Тутолмин, Пьотър Вановски, Отон Раух, Иван Ганецки, Александър Деп, Арзас Тергукасов, Михаил Лорис - Меликов, Едуард Делингсхаузен, Василий Хейман, Казимир Левицки, Василий Каталей, Мартин Кучевски, Виктор Кренке!

боко знае само Винету и да събира рекет с бухалката, ти го караш да извършва сложни мисловни дейности?!?

Ще ги изброи, ако ги знае.

Поразходи се по черноморието, особено през лятото - може пък да добиеш бегла представа за руското присъствие.

За Руснаците това е запасния вариант пред наближаващия ИЗДЪН! Обаче там не съм забелязал да се мотат руски селяни!

Това присъствие е друго. То носи само дивиденти в хазната и колкото по-голямо е по-добре.Въпроса е да няма Кремълско присъствие и намеса в политиката на Балканските страни.

Троловете не само тровят чрез думи и образи останалите, но те и забраняват правото на свобода на словото и изразяването му от останалите. А сега какво.

- Какво образование трябва да завърши един представителен политик, за да изпълни всичките си обещания? - ОСНОВНО образование.

Честит национален празник на всички българи.Благодарение на руския народ България се връща на картата,а бг народ поучава възможност да оцелее в следващите 140 години. Сега когато Русия пак се изправя след предателството,което преживя пак има надежда за бг народ,и всички народи да оцелеем,като прогоним злото отг земите си..

В Русия дали има българофили? Надали. Тук, обаче, е пълно с родоотстъпници-русофили, които не знаят, че благодарение на нас - българите, руснаците имат писменост, религия и са получили езика си. Това изобщо не очаквам някой в любимата ви Русия да го огласи официално. Там все още се твърди, че св. св. Кирил и Методий са руснаци.

Ами направи си труда и прочети в настоящият "дир"какво казва Руският Патриарх на 02.03.2018 година - цитирам - "Чрез българите русите са получили езика си" !

българия била държава? по-скоро неблагодарен платен руски генералски окръг! ............. Тогава през 1908 г., за да приключи сагата с независимостта и Съединението на поне две части от България, Османската империя поставя на масата едно изискване 125 милиона златни франка. Да й се платят за това, че България обявява независимост.. Ако не война. Кой спасява положението? Великобритания?! Франция?! Италия?! Германия?! Не. Русия спасява България, като опрощава вземанията, които има да получава от Турция, заради Руско-Турската освободителна война. Т.е. Русия плаща за независимостта на България. Това го казвам за сведение на патологичните русофоби, които в момента управляват България, които преподават в университетите като Нов български, които учат подрастващите студенти на неверни глупости за историята на България и които внушават омраза към Русия Освободителката на България.

Днес е ден на руското предателство! Русия изгони нашите естествени съюзници турците и ни предаде на нашите на зли врагове австро-унгарците-гермаците... Да и обявим днес воина! Да откраднем Мария Захарова и да си я турим за президент напук и на руснаци на западняци! а ако това не стига... да набием и едните и другите!!!....

Вземай си редовно хапчетата - може и да ти олекне.

не е Чипровското въстание ???

генерали са колячи на други славянски народи ???

нито Гърция, нито Сърбия, нито Черна гора, нито Румъния, няма за национален празник имперските руски домогвания до южните морета ???

Честит празник уважаеми сънародници, четейки по-долу коментарите съм потресена от националното разединение и се питам става ли от такъв народ държава, докажете, че ставате,че сте родолюбци, имайте самоуважение на най-светлия ни празник, оставете препирните и политическите скандали, бъдете над тях, имайте уважение и признателност и към падналите българи, щото техният дух е бил несломим и подпомогнат за да ви има днес ,бъдете позитивни,бъдете умни българи,богати духовно,за да пребъде нашата държава,честит празник велики българи

ти и за 9 септември пак ги пишеше същите банални пожелания и изтъркани шаблони, без да влагаш истински смисел или съчуствие към неволите на хората, ... звучиш като подигравка, незаслужен сарказъм на фона на демогравската национална катастрофа

си пише с А, не с Ъ...Неграмотен и необразован народ-ВСЕКИ ще го яха...

ПО-ТЪП коментар отдавна не бях чела...Всеки ден ли си толкова прост или само по празници...

kerelov@poshta.net

Грамотността не е порок, овладей я и тогава, може би, ще поумнееш малко.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, НА Българите разбира се!!!Защото май много ЧОРБАДЖИЙ СЕ НАВЪДИХА...

премиерът разговаря с министър, има си външна министърка, елегантна, с хубави рокли и хубава заплата, само тя е редно да си говори с нацупеното лице от снимката.

е изключително тъпа

роклите й са скъпи ,но кичозни

има си елемент в дипломацията, кой си ти,че негодуваш от нормални отношения, и що си толкова злобен, да не си дрогиран,че си скандално сърдит и напреко, май са те киснали в оцет от раждането ти

За коя "външна министърка" става дума - онази , която ни натресе "анадолската конФекция", без дори да е прочела какво пише в нея?

Руските генерали са тръгнали като окупатори,водени от имперските амбиции на царя.

Защо западните генерали не тръгнаха да освободят България, а си направиха сюнет и станаха генерали на Падишаха. 80% са западни резняци като теб. Имперските интереси на Русия съвпаднаха с българския национален интерес. Честит праздник неграмотнико продажен

'ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО !

Освобождението го дължим на държавниците си, на на Стамболов, който докара европейски цар, за да не се противопоставят Великите сили и Русия. Тия, които прочетоха Декларацията за независимостта, те ни освободиха, а руснаците насъскаха съседите ни да ни нападнат всички заедно, за да си останат завинаги в губернията. Защото това ви пише в знаменития Сан стефански мирен договор, Княжество България е руска губерния, а Източна Румелия е васално царство на Турция. Две империи си поделиха страната ни на 3 март.

На роби, държава и армия не се създават, защото робите са винаги предатели и неблагодарни Това не е знаел Александър Втори

Руснаци и булгари-народи с много общи корени и черти,почти еднакви и в същото време толкова различни и странни.Дали писмесност, религия,свобада и тирания мед и жило и накрая всичко разрушено с лека ръка.Многа са истините , но и заблужденията и съветската историография не санмалко.Специялно "Съветския период" не го приписвам изцяло на руснаците-това си е чиста еврейска доктрина за унищожаване на християнството Какво е било в по-старата история-вече е минало.Едно нещо само искам да чуя от официялна Русия.А това е-ДЕВЕТ МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ-ДЪРЖАВА С ИЗГРАДЕНА ИКОНОМИКА,ПЕРФЕКТНО РАБОТЕЩИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ И СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ С ЛЕКА РЪКА И НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО БЕ ПРОДАДЕА ЗА СКРАП И РАЗРУХА ОТ САМИТЕ РУСНАЦИ-ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН, А НЕ ДА БЪДЕ НАРОДА МИ ОБЯВЯВАН ЗА ПРЕДАТЕЛСКИ, ТОЧНО ОТ САМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.

Абсурд ! - Е невъзможно да Сте чак толкова Зле.

Когато един нормален човек опонира , то той се обосновава, в противен случай е поредната свадлива свахя.Къде е абсурда.

Икономиката на България беше разрушена от ИКОНОМИЧЕСКАТА МАФИЯ, а тя е международна.

Има ли значение кой вълк ще изяде стадото, след като пазача го е пуснал.

Икономиката на България беше разрушена от генералите на ДС които фалираха предприятиа за да ги купят на безценица и да си осигурят икономическата власт, но способните ипредприемчиви хора решиха да напуснат тая феодална кочина, и сега тука останаха само мутри и мангали, България загина

Същите руски генерали,които са се били с турците в България са потушили полското възстание и са го потопили в кръв.

Пука ми какво е ставало в полша. Да не бяха потушавали турското въстание, че да си кюрд!

Коментариите на много индивиди- правнуци на роби,показват,че наистина сме робско,крадливо и неблагодарно племе ,което не заслужава дарената му с реки от кръв свобода!

Скот .

Булгаристанецът е скот и се управлява от кравари.

Кучето говори със стопанина си. Боко винаги е бил любимеца на Путин. Никой друг в Източна Европа не е толкова послушно кученце като Борисов.

е по средата. Ако попитаме поляците, какво ли биха казали за генералите, защото са се подвизавали и там. Аз знам. Научете и вие. Затова по-кротко с крайностите и патетичните залитания. В тогавашния калабалък и ние сме спечелили нещо, но после Съединението и Независимостта са си чисто наше дело, дори и на освободителите сме се изрепчили. А Славейков-баща казал на един прием на руския губернатор как много ги тачим и обичаме, но е време да си ходят у дома отвъд Дунав. То гости, гости, но домакините трябва да раздигат трапезата и да си лягат вече. Но кой да се усети, и така си я карахме, та и днес още личи това отношение. И все пак техният патриарх най-после призна вчера, че сме им дали словото и писмеността. Сега очакваме и другото признние - за покръстването! Тогава вече ще седнем като истински братя с изяснени недоразумения.

Уместно се Извини Згуряев...че Късака такива ги изпонакегебейчи... - ама Имаше ново приплъзване в Края на Изявлението-му ... .. доста барутливо е Изобщо ..та дано НЕ стане нещо поТака днес !

дедите на тези като Лавров, комунистите, убиха Цар Освободител, ... убиха аристокрацията, духовинството и буржоазния елитна Руската Империя, превърнаха я в работническо селска, Позор кочина с нечувана престъпнос и жестокост

За Протокола : а. вчера - Късака представи новия НуПагади б. днес - ей го в на тов.ген.Згуряев (ака Кирилл) ...и Флюп ! - нашио се изтаковА . НО ! - Е пропуснал че Макрон&Меркел&Мей&Тръмп -> Започнаха шокането на Късака .

За Дървосекача: а. И задника да си съдере, омразата си няма да предаде и тя ще го яде отвътре. б. Дядо Боже всичко вижда. Той може да бави, но не забравя. Да му мислят продажниците и неблагодарниците!

Навалицата - Вече Ви Е подбрала ?! - НапълноВъзможно ! ..та глей са, О. Ткачал Задунайшкин : > Съсипахте форумаТук ! > Охибридихте Афера.бг и Унищожихте Името на г-ца Томова ! И ! - съвсем закономерно Сте в СписъкаГабриел . ... пък И от камитьет Р.Е.Птилией - питат какво да Ви правят ...

Минусите няма да ти помогнат.

Мчи ако Сте почнали Сам да Се минУсите - какво да Ви прави Човек я ?!

Тоз арменски ЧЕРКЕЗ Лавров да НЕса обажда даже НЕ е руснак а армено-грузински горски евреи /СЕРГОИ- наиврит СЕР-САРа-МИНИСТЬР властови човекГОИ-ГЕИ-СЛУГА РОБ наведено момче прислуга/

Боко рапортува на началника си.

Коментари - Борисов говори с Лавров за Западните Балкани | Днес.dir.bg

Борисов говори с Лавров за Западните Балкани

Министърът-председателят Бойко Борисов и руският външен министър Сергей Лавров проведоха телефонен разговор.

Обратно в новината

Коментари - Борисов говори с Лавров за Западните Балкани | Днес.dir.bg

Коментари

Питам Борисов руснаците подарили ли са ни свободата или сме си я купили със много злато и др. активи на банката. Явно е второто, защото ако ни беше дарена щеше да е много по скромно. Дарителите са благородни и обикновено се стараят да останат анонимни. За руснаците такова нещо не може да се каже. Не само са осели цялата държава с техни паметници, но и не дават дума да се издума за геройството на румънците, украинците, финландците и всички останали участници във войната. Затова представители на тези държави не видяхме на тържествата.

Дано са организирали и втори разговор за предстоящата поредна газова криза.

На фалит ни обрече-Костов и роднината ти ГАД ЗЕЕВИ,Мариците 1 и 3,Софиянски със СОФИЙСКА ВОДА,Царя със изсечените гори ,Орешарски и Борисов с ЮЖЕН ПОТОК

Не се притеснявай Лавров,приемането на западните балкани в НАТО ,не е срещу РУСИЯ ,така ми наредиха да ти кажа,не ми се сърди ,аз съм само една пионка....

Вижда се, че пак до Русия ще опрем, защото нито една от другите Велики сили никога не ни е зачитала. Англичаните се чудили как да оставят поробените народи под игото на султана, американците унищожили София, която преди ВСВ е било доста красив град, немците ни докараха две национални катастрофи. Само от руснаците сме виждали добро. Народът знае това, за разлика от някои продажници, които се опитват да внушават обратното, но и те полека се събуждат.

Честит национален празник на всички българи.Благодарение на руския народ България се връща на картата,а бг народ поучава възможност да оцелее в следващите 140 години. Сега когато Русия пак се изправя след предателството,което преживя пак има надежда за бг народ,и всички народи да оцелеем,като прогоним злото отг земите си..

Всички чуждестранни политици знаят,че е достатъчно едно телефонно обждане и Б.Б. да си промени политиката - а тя се отнася за България!!!, само и само да не му се разсърдят и да не искат "повече да си играят с него".

Добре,че беше комунизма и Русия иначе джендърите още щяха да са с цървули и калпаци.

Лавров дошъл.за да даде инструкции на БСП ,Радев и Корнелия Нинова ,а се е срещнал с Борисов,за да му поиска ключа на държавата България. И без това руснаци вече са изкупили половин България.

Жалко, липсвала и г-жа Захарова. Надявам се да са договорили и кога руснаците ще си заберат всички паметници от соц. периода.

Оставете го Лавров да си говори с Ким и Асад и въобще не му обръщайте внимание.

Боже мили, тоя жендър пак западните Балкани дъвче, хем му казаха в прав текст, че нема да приемат никоя страна в ЕС. ВЕче наверно съжаляват, че и нас са приели. Днес е БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИК, бе бобе. Занимавай се само със страната си, бе тикво проста.

AbuTalib

Горките източни балкани, пак ги прецакаха западните.

Тия сатрапи от 44 г. след Сталинската окупация ни откраднаха златото на предците ни и винаги ни държаха във фалит. 89 г. бяхме с външен дълг 2 ВБП!!!!!!!!!! Още плащаме и няколко голями кражби на Русия с наши лакеи. Лавров, дайте си ни архивите, не се прави на шита госпожица.

Сега във фалит пък ни държат Дънди Прешъс, които си взимат златото и редките метали на безценица.. Аман от нашедтвеници в нащата страна, както преди така и сега.

Кой позволява на чужденци да ни взимат природните богатства? Да не са дошли неканени? Това си е наша, българска работа. Щом някой ни потупа по рамото, веднага сме готови да му дадем всичко. Той да не е глупав, че да откаже! Такива са ни политиците, братче! И преди, и сега.

на руски граждани по българското черноморие се дължи на руската лингвистична ограниченост, на факта че само истински идиоти могат да се подвизават на българското черноморие и на факта, че по-възрастните руснаци изпитват носталгия към територии на бившата руска империя.

Това, че само идиоти могат да отидат на това застроено като панелен квартал Черонморие си прав. А панелните квартали са от Варна до Бургас, по цялото крайбрежие. От едната страна на пъта панелките, къде с летуващи, къде празни, от другата страна строителните боклуци на камари.

Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света. 70% ВВП России приходится на газ и нефть. В общей сложности 95% ВВП империи приходится на природное сырье, и только 5% приходится на другие отрасли промышленности, в т.ч. оружие. С падением их цен ВВП России упал. В 2016 году их обогнали Южная Корея

Доста зловещо звучи подмятането за "постъпателното развитие на нашето сътрудничество". Може би затова по нашето Черноморие вече официално се говори на руски?

не мога да си представя шменти-капелите на Бай Х.й в разговор с Лавров, това е все едно да съберем двата полюса и въобще играта на въже не е за тъпи слонове, ама се питам на какъв език са разговаряли двамата, вероятно на някаква смесица с банкянски привкус, а вероятно се е получил монолог на Лавров, щото си познаваме лошия генетичен матрял

По-скоро Лавлов е понаучил български. Като онзи виц за двамата милиционери навремето. Та значи, среща един чужденец двама милиционери по соц. времето и иска да ги попита нещо на английски. Те не разбират. Онзи сменя поред на френски, немски, италиански и все пита. Накрая отчаян си отива. Единият от мицовете се усеща и казва на втория "ейй, трябва да учим чужди езици, ще отидем някъде, не можем да се оправим", а втория отговаря "Глупости, тоя като знаеше толкова много оправи ли се?".

Русия отново показва духовност и класа

Не е говорил за западните Балкани, а е помолил да го свържат с Лавров и да му благодари за това,че руското МИД е направило в сградата си изложба по повод 140 г. от победоносната война в резултат на която България е била освободена - според Лавров от османско иго, ,а според Борисов от чуждоземно владичество.

Лавров се обажда да го поздрави за нашия празник ,а този тъпак му говори за Западните Балкани.От тъпоумие и болен мозък спасение няма.

А какво е дала? Какво са взе ли от нас американците? А какво са ни дали? Какво са взели англичани немци, австрийци, французи(спарвка берлинския договор? А какво са ни дали)

По повод на Вашия въпрос: Да сте чували например за извозената уранова руда от Бухово, а има и много повече други неща...

сега борисов с поредната теменужка и офшорките зад нея ще купи и аец белене, честито!

Бойко да беши изброил и другите "руски" генерали, участвали в Освобождението на България: Йосиф Гурко, Валериан Дерожински, Казимир Ернрот, Николай Криденер, Фьодор Радецки, Едуард Тотлебен, Аполон Цимерман, Алексей Шаховски, Иван Шаковски, Юрий Шилдер - Шулднер, Виктор Дандевил, Александър Имеретински, Иван Тутолмин, Пьотър Вановски, Отон Раух, Иван Ганецки, Александър Деп, Арзас Тергукасов, Михаил Лорис - Меликов, Едуард Делингсхаузен, Василий Хейман, Казимир Левицки, Василий Каталей, Мартин Кучевски, Виктор Кренке!

боко знае само Винету и да събира рекет с бухалката, ти го караш да извършва сложни мисловни дейности?!?

Ще ги изброи, ако ги знае.

Поразходи се по черноморието, особено през лятото - може пък да добиеш бегла представа за руското присъствие.

За Руснаците това е запасния вариант пред наближаващия ИЗДЪН! Обаче там не съм забелязал да се мотат руски селяни!

Това присъствие е друго. То носи само дивиденти в хазната и колкото по-голямо е по-добре.Въпроса е да няма Кремълско присъствие и намеса в политиката на Балканските страни.

Троловете не само тровят чрез думи и образи останалите, но те и забраняват правото на свобода на словото и изразяването му от останалите. А сега какво.

- Какво образование трябва да завърши един представителен политик, за да изпълни всичките си обещания? - ОСНОВНО образование.

Честит национален празник на всички българи.Благодарение на руския народ България се връща на картата,а бг народ поучава възможност да оцелее в следващите 140 години. Сега когато Русия пак се изправя след предателството,което преживя пак има надежда за бг народ,и всички народи да оцелеем,като прогоним злото отг земите си..

В Русия дали има българофили? Надали. Тук, обаче, е пълно с родоотстъпници-русофили, които не знаят, че благодарение на нас - българите, руснаците имат писменост, религия и са получили езика си. Това изобщо не очаквам някой в любимата ви Русия да го огласи официално. Там все още се твърди, че св. св. Кирил и Методий са руснаци.

Ами направи си труда и прочети в настоящият "дир"какво казва Руският Патриарх на 02.03.2018 година - цитирам - "Чрез българите русите са получили езика си" !

българия била държава? по-скоро неблагодарен платен руски генералски окръг! ............. Тогава през 1908 г., за да приключи сагата с независимостта и Съединението на поне две части от България, Османската империя поставя на масата едно изискване 125 милиона златни франка. Да й се платят за това, че България обявява независимост.. Ако не война. Кой спасява положението? Великобритания?! Франция?! Италия?! Германия?! Не. Русия спасява България, като опрощава вземанията, които има да получава от Турция, заради Руско-Турската освободителна война. Т.е. Русия плаща за независимостта на България. Това го казвам за сведение на патологичните русофоби, които в момента управляват България, които преподават в университетите като Нов български, които учат подрастващите студенти на неверни глупости за историята на България и които внушават омраза към Русия Освободителката на България.

Днес е ден на руското предателство! Русия изгони нашите естествени съюзници турците и ни предаде на нашите на зли врагове австро-унгарците-гермаците... Да и обявим днес воина! Да откраднем Мария Захарова и да си я турим за президент напук и на руснаци на западняци! а ако това не стига... да набием и едните и другите!!!....

Вземай си редовно хапчетата - може и да ти олекне.

не е Чипровското въстание ???

генерали са колячи на други славянски народи ???

нито Гърция, нито Сърбия, нито Черна гора, нито Румъния, няма за национален празник имперските руски домогвания до южните морета ???

Честит празник уважаеми сънародници, четейки по-долу коментарите съм потресена от националното разединение и се питам става ли от такъв народ държава, докажете, че ставате,че сте родолюбци, имайте самоуважение на най-светлия ни празник, оставете препирните и политическите скандали, бъдете над тях, имайте уважение и признателност и към падналите българи, щото техният дух е бил несломим и подпомогнат за да ви има днес ,бъдете позитивни,бъдете умни българи,богати духовно,за да пребъде нашата държава,честит празник велики българи

ти и за 9 септември пак ги пишеше същите банални пожелания и изтъркани шаблони, без да влагаш истински смисел или съчуствие към неволите на хората, ... звучиш като подигравка, незаслужен сарказъм на фона на демогравската национална катастрофа

си пише с А, не с Ъ...Неграмотен и необразован народ-ВСЕКИ ще го яха...

ПО-ТЪП коментар отдавна не бях чела...Всеки ден ли си толкова прост или само по празници...

kerelov@poshta.net

Грамотността не е порок, овладей я и тогава, може би, ще поумнееш малко.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, НА Българите разбира се!!!Защото май много ЧОРБАДЖИЙ СЕ НАВЪДИХА...

премиерът разговаря с министър, има си външна министърка, елегантна, с хубави рокли и хубава заплата, само тя е редно да си говори с нацупеното лице от снимката.

е изключително тъпа

роклите й са скъпи ,но кичозни

има си елемент в дипломацията, кой си ти,че негодуваш от нормални отношения, и що си толкова злобен, да не си дрогиран,че си скандално сърдит и напреко, май са те киснали в оцет от раждането ти

За коя "външна министърка" става дума - онази , която ни натресе "анадолската конФекция", без дори да е прочела какво пише в нея?

Руските генерали са тръгнали като окупатори,водени от имперските амбиции на царя.

Защо западните генерали не тръгнаха да освободят България, а си направиха сюнет и станаха генерали на Падишаха. 80% са западни резняци като теб. Имперските интереси на Русия съвпаднаха с българския национален интерес. Честит праздник неграмотнико продажен

'ЧЕСТИТО ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО !

Освобождението го дължим на държавниците си, на на Стамболов, който докара европейски цар, за да не се противопоставят Великите сили и Русия. Тия, които прочетоха Декларацията за независимостта, те ни освободиха, а руснаците насъскаха съседите ни да ни нападнат всички заедно, за да си останат завинаги в губернията. Защото това ви пише в знаменития Сан стефански мирен договор, Княжество България е руска губерния, а Източна Румелия е васално царство на Турция. Две империи си поделиха страната ни на 3 март.

На роби, държава и армия не се създават, защото робите са винаги предатели и неблагодарни Това не е знаел Александър Втори

Руснаци и булгари-народи с много общи корени и черти,почти еднакви и в същото време толкова различни и странни.Дали писмесност, религия,свобада и тирания мед и жило и накрая всичко разрушено с лека ръка.Многа са истините , но и заблужденията и съветската историография не санмалко.Специялно "Съветския период" не го приписвам изцяло на руснаците-това си е чиста еврейска доктрина за унищожаване на християнството Какво е било в по-старата история-вече е минало.Едно нещо само искам да чуя от официялна Русия.А това е-ДЕВЕТ МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ-ДЪРЖАВА С ИЗГРАДЕНА ИКОНОМИКА,ПЕРФЕКТНО РАБОТЕЩИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ И СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ С ЛЕКА РЪКА И НАЙ-БЕЗЦЕРЕМОННО БЕ ПРОДАДЕА ЗА СКРАП И РАЗРУХА ОТ САМИТЕ РУСНАЦИ-ГОРБАЧОВ И ЕЛЦИН, А НЕ ДА БЪДЕ НАРОДА МИ ОБЯВЯВАН ЗА ПРЕДАТЕЛСКИ, ТОЧНО ОТ САМИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.

Абсурд ! - Е невъзможно да Сте чак толкова Зле.

Когато един нормален човек опонира , то той се обосновава, в противен случай е поредната свадлива свахя.Къде е абсурда.

Икономиката на България беше разрушена от ИКОНОМИЧЕСКАТА МАФИЯ, а тя е международна.

Има ли значение кой вълк ще изяде стадото, след като пазача го е пуснал.

Икономиката на България беше разрушена от генералите на ДС които фалираха предприятиа за да ги купят на безценица и да си осигурят икономическата власт, но способните ипредприемчиви хора решиха да напуснат тая феодална кочина, и сега тука останаха само мутри и мангали, България загина

Същите руски генерали,които са се били с турците в България са потушили полското възстание и са го потопили в кръв.

Пука ми какво е ставало в полша. Да не бяха потушавали турското въстание, че да си кюрд!

Коментариите на много индивиди- правнуци на роби,показват,че наистина сме робско,крадливо и неблагодарно племе ,което не заслужава дарената му с реки от кръв свобода!

Скот .

Булгаристанецът е скот и се управлява от кравари.

Кучето говори със стопанина си. Боко винаги е бил любимеца на Путин. Никой друг в Източна Европа не е толкова послушно кученце като Борисов.

е по средата. Ако попитаме поляците, какво ли биха казали за генералите, защото са се подвизавали и там. Аз знам. Научете и вие. Затова по-кротко с крайностите и патетичните залитания. В тогавашния калабалък и ние сме спечелили нещо, но после Съединението и Независимостта са си чисто наше дело, дори и на освободителите сме се изрепчили. А Славейков-баща казал на един прием на руския губернатор как много ги тачим и обичаме, но е време да си ходят у дома отвъд Дунав. То гости, гости, но домакините трябва да раздигат трапезата и да си лягат вече. Но кой да се усети, и така си я карахме, та и днес още личи това отношение. И все пак техният патриарх най-после призна вчера, че сме им дали словото и писмеността. Сега очакваме и другото признние - за покръстването! Тогава вече ще седнем като истински братя с изяснени недоразумения.

Уместно се Извини Згуряев...че Късака такива ги изпонакегебейчи... - ама Имаше ново приплъзване в Края на Изявлението-му ... .. доста барутливо е Изобщо ..та дано НЕ стане нещо поТака днес !

дедите на тези като Лавров, комунистите, убиха Цар Освободител, ... убиха аристокрацията, духовинството и буржоазния елитна Руската Империя, превърнаха я в работническо селска, Позор кочина с нечувана престъпнос и жестокост

За Протокола : а. вчера - Късака представи новия НуПагади б. днес - ей го в на тов.ген.Згуряев (ака Кирилл) ...и Флюп ! - нашио се изтаковА . НО ! - Е пропуснал че Макрон&Меркел&Мей&Тръмп -> Започнаха шокането на Късака .

За Дървосекача: а. И задника да си съдере, омразата си няма да предаде и тя ще го яде отвътре. б. Дядо Боже всичко вижда. Той може да бави, но не забравя. Да му мислят продажниците и неблагодарниците!

Навалицата - Вече Ви Е подбрала ?! - НапълноВъзможно ! ..та глей са, О. Ткачал Задунайшкин : > Съсипахте форумаТук ! > Охибридихте Афера.бг и Унищожихте Името на г-ца Томова ! И ! - съвсем закономерно Сте в СписъкаГабриел . ... пък И от камитьет Р.Е.Птилией - питат какво да Ви правят ...

Минусите няма да ти помогнат.

Мчи ако Сте почнали Сам да Се минУсите - какво да Ви прави Човек я ?!

Тоз арменски ЧЕРКЕЗ Лавров да НЕса обажда даже НЕ е руснак а армено-грузински горски евреи /СЕРГОИ- наиврит СЕР-САРа-МИНИСТЬР властови човекГОИ-ГЕИ-СЛУГА РОБ наведено момче прислуга/

Боко рапортува на началника си.