Борисов отложи визитата в Унгария заради бежанския бунт

Премиерът в оставка Бойко Борисов провежда съвещание заради ескалацията на напрежението в бежанския център в Харманли. Той отложи посещението си в Унгария.

Обратно в новината

Коментари - Борисов отложи визитата в Унгария заради бежанския бунт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква координация бълнувате бе герберасти?Всеки се спасява сам.Не виждате ли какво правят другите европейски държави? Затварят границите и това е.Какво чакате ?

И ВСЕКИ ДЕН ДА ХОДИ В УНГАРИЯ, КАТО ОРБАН НЯМАДА СТАНЕ, ЗАЩОТО ИМА СЛУГИНСКИ МАНТАЛИТЕТ

Ако Русия е зад нашия гръб, никой няма да посмее да ни пипне. Само тогава България ще запази границите си, ще има непретенциозен пазар и няма кой да ни налага да станем гетото на мигрантите от света.Ще останем държава, инак изчезваме.

Борисов май няма слабост към Орбан. Унгарецът веднъж му дойде на крака, сега го кани отново, ама нашият нещо се опиня. Кой знае защо ?!

Защото има бунт бе тъпанар безподобен.

Щото Орбан ще му каже: когато ти предлагах помощ за опазване на границата,ти отказа.Сега се оправяй сам.Моите войски ще пратя в Сърбия да пазят никой да не влиза от България.

Тоя господин на какво основание ползва правителсттвен самолет да лети до Унгария на разходка,или за тях оставка не е това,което е оставка за нормалните хора-подадоха оставка,парламента я прие,оттук нататък Плевнелиев да свиква консултативен съвет за национална сигурност и да помни,че историята му дава последен шанс да запише името си с нещо добро за България

Викаш да яха магарето и да пътува. Не е лоша идея и то да свърши някаква полезна работа поне в края на мандата.

ЗАРАДИ ЕГОТО СИ , ЛИГАВЕНЕТО И НЕРЕШИТЕЛНОСТТА СИ ,ТОЗИ ЧОВЕК РАЗБУТА БЪЛГАРИЯ!!! Хем му се иска ,хем не му стиска ...!

Моят коментар е малко в страни от новината! Но току-що, колежка англичанка, видя снимката на Бойко и ме попита, кой е този добре изглеждащ мъж? Излезна, че въпросът и е бил ироничен! Аз за секунда реших, че наистина така смята! Еми с такива видове, представете си имиджа на страната ни навън! И вчера гледах Ал Джазира - България не фигурира в емисиите, дори това, че безанчите са основовна тема на тлевзиията! Конфликтът в Харманли е незначителен за хотата навън! Събудете се! На никой не му пука за България! Въпрос на време нормалните хора да се изселят!

За българските президентски избори беше съобщено с 30 секунден репортаж в чужбина, но сега за френските отделят по 10 минути! Мда - в пълно право сте да не харесате този коментар!

Дежурното оправдание, така е и в другите страни. А бежанските лагери ги дължим на Цветанов, ходиха с Цвета Караянчева на конгреса на партията на Ердоган и му обещаха бежански лагери, дотогава никой не можеше да мине границата, чакаха ги войници с кучета, единичните случаи бяха затваряни в затворен лагер в Любимец, общо около хиляда души. Даже съвети даваха от Ал Джазира да не тръгват към България. Но смениха гранични войски с гранична полиция и се почна, бяха стигнали до 300 на ден. Орешарски ги спря и затова ДПС го свалиха, сега отново.

Премиерът Бойко Борисов е дал неточна информация във вчерашното си изявление, че лагерът в Харманли е бил създаден по времето на управлението на БСП и ДПС. Тогава той заяви, че лесно може да хвърли обвинението върху правителството на Пламен Орешарски, но няма смисъл да го прави. Проверка на Frognews показа, че решението за построяване на лагера в Харманли е взето именно по време на първия мандат на правителството на ГЕРБ.(В сайта "фрог" има снимка.) Това е станало с постановление 260 от 19 октомври 2012 г. и е подписано от тогавашния МВР шеф Цветан Цветанов..

Цветанов както винаги е цветущ,каква мисьл само!!!!!!!!!

БСП-то без Бойко не могат да дишат. Как ще я карат занапред. Да дойдел, ама веднага в НС да разясни ситуацията, че те са идиоти и не разбират А той като се затича, ще си счупи краката. Не е ли по-добре да свика отговорните институции и да се реши, ако може кво ще се прави. Не не и не - да дойде Бойко на крака на Курнелия да разяснява, да го питат и разпитват, ама друг път.

Да си разкаже интимните отношения с фрауто.

Обърнете внимание, че протести и бунтове има само тогава когато крадливата безродна свиня боко падне от власт. Тъй като "красивите и умни" бастуни се компрометираха и няма да им минат протестите, за това боко дърпа дявола за опашката в мигрантските лагери.

Ако не успее "бунтът" на бежанците да се готвят ба.ките!

НА КЛЕТИТЕ, БЕДНИ МИГРАНТИ, КОЙ ИМ ПЛАЩА МОБИЛНИТЕ РАЗГОВОРИ И ИНТЕРНЕТА ? КОЙ ГИ СНАБДЯВА СЪС СМАРТФОНИ !!! СПРЕТЕ ИМ МОБИЛНИЯ ТРАФИК И ПОСЛЕ МИ ГОВОРЕТЕ КОЛКО ВНИМАТЕЛЕН ТРЯБВА ДА СЪМ С ТИЯ ПОМИЯРИ, ЗА ДА НЕ АКТИВИРАЛИ СПЯЩА КЛЕТКА !!!

се размърдаха и само питат "ту това ту онова".Те само и за това стават между другото, само да питат а друг да работи и те да гледат сеир или да падне някой и друг келепир.Абе нещастници, идва време вие да бачкате а от ГЕРБ ,да ви питат.Тогава аз всинца ви ще гледам ,като патки оплетени в кълчища.За това съм и спокоен, защото няма да издържите и една година време в управлението,защото за нищо не ставате а само да се упражнявате в слово дрънкане.Всичките вие с малки изключения сте вредни за държавата.

Има ли още някой, който да не се досеща, защо Боко пробута Тетка за кандидат на ГЕРБ за президент? А и защо искаше така бързо да прехвърли горещия картоф на друго правителство, било то с друг мандат, било то служебно?

Cамо дето не му мина номера.

Дезертьор с власт.

БСП вече управляваща партия ли е, май като такава се изявява, ха-ха-ха......нещастници!!!!

Tа те са си нещастници по рогдение.

"Всички те му докладват каква е обстановката в центъра за мигранти след вчерашните бунтове и сблъсъци с полицията." Какво Му докладват, нали се изтъпанчи с керемидената тениска по тъмни доби в лагера. Или няма багаж да разбере какво се случва в Харманли и в България.

От километри личи твоя умствен багаж,след като и в такава обстановка разсъждаваш като простак.Докладите са за вска минута след неговото посещение.Не енужно само да можеш да чете,а да разбираш прочетеното.

"Цветанов: МВР успокои обстановката С действията, които бяха предприети от МВР в последните часове, нещата вече се успокоиха, заяви междувременно пред журналисти в Народното събрание зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, цитиран от Фокус. " Никога не съм си позволявал да обиждам пишещите коментари. За Вас може и да направя изключение.Сега прочетете горното направено от другият ви идол и обяснете - какво Му докладват. А защо като е толкова загрижен още не е " на терен"

Вижте какво става в България, а онзи глупак Методи Андреев ще демонтира петолъчките. Ако на това не му се казва идиот, други думи нямам.

Tрябва и да забранят бирата хеиникен,защото и тя има петолъчка.Hаи смешното правителство в историята.

Какво можеш да очакваш от циганин ?

А ДАЛИ НЕ Е ТОВА СЪБИРАНЕ ЗА ДА НЕ ОТИДЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА ДАДЕ ОБЯСНЕНИЕ ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА??????

Сега СИКаджията пак ще се "наложи" да спасява държавата. Ще имя изявления в стил: Ето бе, въпреки че сте неблагодарна пасмина, гласувала за Радев, Орешарски, БСП и ДПС, аз ВСЕ ПАК ще ви спася, какво да ви правя, нали сте мои хора....и умната на предсрочните, нали. Липсата на компетентност и адекватност у Бай Х.й отново блесна. Той е един регистратор на поразиите си и то задължително пред камера и лигави журналистки.

"Борисов трябваше да зимине по обяд на планирано посещение в Унгария,..." Да беше зИминал и да го ЗАЗИМЯТ там до пролетта.Белким се оправим като няма кой да пречи.

Е как да иде като му се счупи самолета?

При целия този хаос кандидатите за президент-вицепрезидент на България от РБ нагло заявиха в дебатите по телевизията, че "външен враг номер едно на България е Русия и тя е много по-голям враг от ИД, Турция и от "бежанците""...

Още Захари Стоянов е казал кой ни е главния враг. Мигрантите ще минат и заминат, но проблемът с Русия ще остане.

Сега в лагера при мигрантите трябва да се набутат Мутрата,Бъчварова и оная мисирка Кристалинка да осъществят мечтата си за мирно съжителство!!!!!!!За успешната им интигация да поканят Местан!!!!!!!Той Местан разбира как се постига етнически мир гарниран с еврогейски ценности!!!!!!!!!!!!!

Цветанов е избил рибата с изказването си. Да се надяваме, че е едно от последните в политическата му кариера: Няма държава в ЕС, която в момента има за решение подобни казуси с бежанския поток, да е застрахована, че не би могла да има такива размирици. Вече трябва да се прави необходимата добра координация между съответните институции, които имат пряко отношение за мерките, които трябва да се предприемат, подчерта Цветанов.

Бъчварова и за старшина не става горката.

Точка първа: Прилагане на Иранския модел за третиране на незаконни мигранти от Афганистан. How Afghans are treated in Iran

При предния златен век - Симеон I бяхме толкова силни, че даже не обърнахме внимание на маджарите, а те оставиха България без отвъддунавските и територии, докато решаваме тъй важния европейски бих казал въпрос с Цариградския престол. Сега решаваме важния въпрос с еврочленството, натовката сигурност, 2та процента БВП за отбрана и председателстването на ЕС. Докато ги решаваме май пак ни го набутват изотзадзе, а далеч не сме европейска сила дет се вика от първата тройка, даже не сме и в двайсетицата даже. Дет се вика, кол в гъза ни забиват ордите ислямски, ние евросламката чоплим... Улазя, улазя....

Референдум за президентска държава. България е била добре само когато има овчар стадото

Ти такъв като Роско как го виждаш като водач на стадото, бе смешник. Дрънкате без да мислите.

Има само един изход от това, което става в България. Джихадисти, претенции за територии от Турция, подготовка за война в Украйна и т.н. т.н. е зад нас да застане Русия. Инак народе изчезваме. Ако това не се разбере, после ще бъде късно.

Тц!Тя Русия и сега ни ограбва до шушка и саботира реформите и политическият живот у нас!По далече от Русия ако искаме България да не се превърне в пустиня и мизерия каквато е по голямата част от руската територия!

КОЯ АМЕРИКА ПОЗНАВАМЕ? Posted by admin on юли 11, 2011 Годината е 1947 началото на Студената война . АЛЪН ДЪЛЕС първият шеф на ЦРУ заявява: Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателствототоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ! Годината е 1947!

А какви ви звучи следния сценарий: След няколко седмици да кажем същите тези 3000 навлека палят лагера, превземат Харманли и за нула време го правят малък Мосул. В този град в момента десетина хиляди идилци държат в шах десетократно по - големи и добре въоръжени иракски и американски сили. Местното население на Харманли - деца и жени е на предната линия като щит, нашествениците са се барикадирали по къщите и се готвят да водят партизанска война. Въпрос на два часа е да се случи реално. Какво ще стане в следващите няколко дни. От Турция и откъде ли не влизат десетина хиляди същите такива пришълци и окупират територията от турската граница до Харманли. Тези хора са идеално обучени именно това да правят. Генно им е заложено, в такъв свят са се родили и за тях няма друго верую освен войната и избиване на неверниците. За седмица града е прокопан с тунели и Харманли става мъничкия Мосул. На бял кон ИДИЛ влиза в Европа, като при това си има и обща граница с Турция. Оттам прииждат нови тълпи и след месец стават милион. Оръжие в Турция бол и то всякакво, тоест ще дойдат въоръжени. Кой ще ги спре да продължат към Пловдив, Стара Загора или Бургас...НИКОЙ!!! Полицията ни ще се разбяга при първия откос срещу нея с калашник, армията ни пък не става за нищо, ООН ще изпраска една декларация в наща защита и толкова........колкото помогнаха едно време в Кипър след турската инвазия. Великите сили първо ще си направят консултациите и ако се намесят България става новата Сирия. Сценария е достатъчно проигран, за да не е невъзможен. Просто още не е игран в Европа, но при наличие на десетки хиляди радикално настроени ислямисти по цялата и територия става вече задължителен. Само трябва да се намери подходящото място, а ние сме именно тази територия. Слаба държава, неподготвена армия, сухоземна граница с излямизираща се страна и т.н.

ATTENTION ! MINE FIELD ! landmines --------------------------------------------- WARNING! بارودی سرنگوں! بارودی سرنگوں ------------------------------------------ خبرتیا! مینونو! د ماینونو Дали едни такива табели по границата и около лагера няма да намалят желанието за разходки на "бежанците" из Родината.

Сложих ? в името вместо на края на изречението. Извинете.

Афганистанците, пакистанците и африканците не четат арабски, а това са 60-70% от влизащите...

Пояснение за да няма недоразумение. Това не е арабски. Чичко Гугъл го преведе на Пущу- официален език в Афганистан и Урду - Официален език в Пакистан и един от 23-те официални езика в Индия.

пейте робини таз робска песен! гарги грачат грозно зловещо о1и се люшкат, уста проклина всеки мигрант и черен петък... ... айде и полюцията да побачка малко, стига са рекетьорствали!

Всичко това доказва ,че Бойко е аматьор ,безотговорен тип ,неглижиращ проблемите и затова получи ,какво ...червен картон ,но май нищо не е разбрал !!! Само един куриоз ,пример за ХЛАПАШКО ПОВЕДЕНИЕ , лагерът отпред затворен , а отзад НЯМА ОГРАДА ,ГЛУПАЦИ ,та тя се прави за един ден ,оставка!!!!!!!!!

При тези деяния на мигрантите/ джихадисти/ МВР трябваше да ги размаже на място и вече никога и да не си помислят да правят бунтове.На който не му изнася, да си взема бохчата и вън от страната. А то 24 полицаи ранени?? Боже, Боже, полицията ни пази.

1. Защо не е завършена оградата? 2. Защо в първия мандат на лицето Бойко Методиев Борисов той е отказал предложението на службите да се строи стена? 3. Защо не е изпратена армията да охранява турската граница? 4. Защо полицията не прави нищо против каналджиите. Ако няма каналджии, талибаните и другите диваци няма да минават през България?

ЗАЩОТО ТАКА ИМ Е ЗАПОВЯДАНО НА "ИЕС МЕНИТЕ"

ОТ ПОНЕДЕЛНИК, ЗАПОЧВАТЕ ДА ДЕПОРТИРАТЕ МАЙМУНИТЕ ОБРАТНО В АФГАНИСТАН СЪС САМОЛЕТИ. ДО 3 МЕСЕЦА ДА СИ ПРИКЛЮЧИЛ!

ще плаща разходите - ти май това го забрави .

ОТ ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ :)

Вариант първи. Хан Тервел прави съюз с Византия за спиране на арабските ислямски пълчища, окрилени от новата тогава ислямска вяра. Ров, вал, цялата войска на границата. Вероятно и помощ от съюзни народи, примерно печенеги. Вариант едно успешен. 250 000 арабска армия е победена, унищожена, избита, умряла от глад, студ, болести... Вариант две. Цар Иван Шишман и Византийските му императори. 3ма царе в България, двама императори във Византия. Всеки вика орките в помощ срещу другия, да ги наеме, да ги използва, да му работят черна работа, да ги приобщи.... Вариант 2 завършва с 500 години турско робство за нас, а от Византия възкръсва само днешна Гърция, едно бледо копие. Ами решавайте, време няма, даже е късно. ЕС ни налага вариант 2, аз съм за едно. Постнах и хипотезата златен век преди малко. Тя е хипотеза, не е вариант, но все пак.

Има 1 вариянт:ЕКСТРАДАЦИЯ на всички без изключения.

тия наистина ни мислят за идиоти - първо създават проблема (за не разбралите - пускат мигрантите в България ), а после се правят , че геройски се борят с него .И какво прави Тиквата в Харманли - ние нямаме ли си ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР питам аз ,или тя е само за статистиката ??? Тикво , Тикво - кога ще престанеш с твой те циркаджии ски номера -я по добре се махай , че си омръзнал на всички ???!!!

Много късно чадо, духът е изпуснат от бутилката. Мнооого по-рано трябваше да се съвещавате и да вземете решение скакалците да ги няма тук.Сега представяте ли си ,ако започне верижна реакция - Харманли - "Военна рампа" - Овча купел....

че в цялата тази работа има пари - АМА МНОГО ПАРИ !!!

Прав си, така е и не е необходимо да познавам от три пъти къде отиват парите.

Нямало държава в Европа, която да знае как да се справи, казва пророка. Има. Германия. Отпреди няколко десетилетия. Решението е елементрано.

Щом народа търпи и мълчи, сега да си сърба попарата! Не може да се криеш и да избягваш проблема, така не го решаваш. За това се излиза и се протестира, ако трябва с цената да ти шият главата после. Свободата се отвоюва, не се печели!

Фири

Да бе протестна мрежа го доказА! Нема ода на работ ше ода протестирам против секой дебил и некадърник. Ти ебем и гражданското общество, за кво са тиоя избори тогава? избираме Перко Наумов да си върши работата срещу солидна запшлата и привилегии, той се насира и аз трее го следа като куче и да протестирам на студа па и да ми шият главата и после пак да гласувам с гъза си!

МИСЛЯ ЧЕ В ТОЗИ МОМЕНТ МАТЕМАТИКЪТ/А НЕ ПОЛИТИК/ ПРОФЕСОР МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ МНОГО БЪРЗО И МНОГО ПРАВИЛНО АНАЛИЗИРА НАСТОЯЩИТЕ СЪБИТИЯ.ДЛЪЖНОСТНИТЕ ЛИЦА КОИТО ИМАХА ВРЕМЕ ПАРИ И РЕСУРСИ МИСЛЕХА МНОГО БАВНО.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОБМИСЛЯНЕ НА ВАРИАНТИ.ДА БЪДАТ РАНЯВАНИ ЩАТНИ БЪЛГАРСКИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ НЕКАНЕНИ ЧУЖДЕНЦИ СА ВИНОВНИ ТЕХНИТЕ НАЧАЛНИЦИ.

Фири

Цв.Цв се изцвъка по темата с кухи фрази. Ми за кво зимат заплати тия бе Цвъци, нали да тренират, да се кординират, да мислат! Кво беше тва затваране когато хиенките от бтв влизат и излизат когато си поискат от "затворения" лагер? Аз ви разбирам, че искате да им оставите дупка се пробат да минат границата със Сърбия ма кво се обърка, мързеше ги мангалите да заобикалят отзад като репортерите и искаха през централния вход?

Като ходи до Унгария да вземе да препише от техният премиер малко политиката за бежанците. И ние не ги искаме ама никой не ни пита.

Полицията отново обърка нещата. Още при първият хвърлен камък трябваше да СМАЧКА талибаните и да им покаже, че в България управляват българите, а не меките китки от Запада или ислямистите от Юга. Но с такъв премиер - толкова. За този на снимката България и българите не са важни, важно е да се снима с Меркел, да си общува с "журналистки", да лъже по ТВ-тата и да краде милиарди от бюджета.

Да осъдят като 5 точка в дневния ред "Несполучливата приватизация на ВиК дружества, режима на водата и заплахите за националната сигурност". На пръв поглед - нищо общо между трите, но вчера през деня полицаите не можаха да пуснат водното оръдие заради режима на водата в Харманли.

Цецо, то не като да крадеш само, Трябва да спреш трафикантите ама за да ги спреш не трябва да взимаш пари от тях. Сега по най бързия начин репатриране кой от къде е дошъл иначе ще се колиме. Стига предизборни пинизи

А КЪВ УБАВЕЦ БЯХ, ГА СА ПРАВИХ НА ПОЩЕНСКИ ГЪЛЪБ... Ама сега - след посещението при ЕРДОГАНА, и най-вече СИМИТЛИ.. съм си обикновена ГУГУТКА..

Чували сте за златния век. Симеон. Днес някои историци твърдят, че Симеон в мечтата си за Цариградския престол е изоставил отвъддунавска България на маджарските орди. Резултатът според някои историци - България фактически губи отвъддунавските си територии завинаги, точно когато уж е най-силна. Колко е вярно и има ли златен век наистина в познатия му вид - историята да си работи. Сега пак сме в златен век евронатовски, великочленски. Оставихме се на орките щото сме много напред и много велики. Де сме ний, де са те. Да внимаваме все пак какво може да загубим.