Борисов: Манталитет на комунист е да не поздравиш победителя

България ще има активно и динамично президентство, заяви на пресконференция в НДК избраният за президент Росен Плевнелиев. По думите му още от първия ден ще бъдат отворени вратите на президентството за гражданските институции и за регионите.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Манталитет на комунист е да не поздравиш победителя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да имаш право с това, което казваш, но животът не е черно и бяло! А повечето коментари тук са в тези два цвята. Затова БСП взе толкова много гласове , след като една голяма част от първенците й са за затвора - т.е. народът мрази да мисли, щото така е по-удобно... и продължава да гласува по инерция. Ако аршинът, с който се опитваш да мериш , се приложи в глобален мащаб, ще се получат много интересни резултати! Но...нали като българи първо трябва да плюем - при това , колкото може повече, 'щото това ни доставя извратено удоволствие , а за другото - майната му...

Случаят с атентата на църквата Св.Неделя е същият като революцията на "младотурците" в Османската империя - едни и същи хора стоят в основата!...

Никой от пишещите не може и не знае какво мисли народа,за да се разбере това се правят избори,можеш да казваш,аз не съм съгласен,аз мисля така и така,но да се говори от името на народа е кореспонденция към ония червени палачи,които убиваха в името на народа

Ей червени боклучета, и да плюете и да не плюете - духнахте супата! Това трябваше да стане преди 20 год., но по-добре късно отколкото никога! Честита победа и честито тотално разкарване на червената мафия от Викшите позиции!

Има една книжка-,,Как да се държим в обществото,, . Според изискванията на етикецията , не е редно ако човекът с по- висок сан е прав да има седнали с по- нисък такъв. Президентът пръв трябва да седне и пръв да стане от масата. Тези неща Бойко трябва да ги знае , а не да се излага. Погледът на Маргарита е красноречив на снимката, но ...

Бойко, а ти обади ли се на оня пернишки булдог Росица Янакиева, която разкъса вашата кандидатка, а на оня сливенски байно дето победи Лечков или на банкерчето от Видин, а на младия самоковски адвокат, който спечели пред огромните пари на Сичанов? Сигурен съм, че и твоето спортменство не е стигнало до там, че да ги поздравиш ... не трябва Герб да е навсякъде на власт!!!

Младежкото БСП беше мобилизирано да бълва огън и жупел в интернет. Мислеха, че като повтарят хиляди пъти лъжите си ще заблудят народа.

народа. Не говори от името на всички, разкарай се!

Кое е тва митично младежко БСП, за което всички гербери дрънкате, кои са тия хора ... или всеки който не е съгласен с Вас автоматик го зачислявате да членува в младежкото БСП.

Ама толкова добре знаеш, за какво става въпрос, но не смееш да се покажеш от землянката.

Щом комунистите съскат като змии, значи нещо добро се случва.

да те управляват, ренегати - дегенерати. Аре, честит ти резидент!

Да, това е индикативно! И аз се кефя, ако започнат да пищят из ДИР-а. Тогава задължително България се придвижва от комунизъм към свобода. Даже да не съм забелязал някой процес, техните реакции ми го показват и се радвам, радвам - защото заслужаваме хубава държава, а не комунистическа. Честити избори! Болшевиките пак пищят, значи напрдваме!

Отвратен Гнус ме е от тази тъпа мутра! Само как лъжеше снощи - отврат! Той, син на баща комунист бил репресиран от дете. Ама Тиква, наборе, репресии е имало до към 53-та година. Ти си роден 1959, кого лъжеш бе, изрод! Кой те е репресирал теб бе, майора от ДС, роднината на Иван Славков! Кога от комунист стана антикомунист, като започна да крадеш от народа и държавата ли, мутро! Такива като теб, слугинска подлого, са мръсниците, които хвърлиха държавата ни на лешоядите, вие убивате народа ни! Гнус ме от теб, Тиква, срам ме е - и двата антикомунистически клана - твоят живковиския и станишевия перестроечен сте мръсници кариеристи, докопали властта и предали народа и държавата ни! Ще има възмездие, Тиква. Да знаеш, летиш с главата надолу към пропастта!

Пиите си хапчетата, другари.

Той хубаво ще си пие хапчетата, а ти през това време научи българския правопис, ако ще минаваш за много начетен и интелигентен. Всеки има право на мнение.

Ами ти какъв си бе Борисов, не си ли бивш партиец от БКП-то, а сега си пълен ренегат, защото циганите, бабичките и простаците ви избират и държат на власт, като им купувате гласовете и т.н вдовишки пенсий и в кеш прод изборните секции, а и на други места - преди, по време и след изборите!?

долу комунягите

Долу комунягите на Борисов, Костофф, Станишев, Мартинката, Доган и пр.! Време е да дойдат комунистите.

Аз ли съм тъп или нещо гнило има тук: "внук на монархофашист, враг на народната власт" става бодигард на Тато???

Това е.

Хайде сега, ченгесарски номера от селски вечеринки. Тук се обменят мнения, а не лична информация и оперативни данни. Аврора си е наша и не я даваме! Айде къш!

Точно така др.Борисов.Ти като стар комунист ги разбираш нещата.Какъв наглец!

На тези избори ако дясното пространство беше единно, имаха голям шанс, но уви.....едни и същи...народа не ги иска, но те не изпускат "кокала"....

Всички пишете Борисов така, Борисов онака - а истината е една....народа не припозна алтернатива на ГЕРБ.Мартин Димитров направи такива предиизборни глупости, та разцепи и малкото останало от тъй нареченото "синьо" пространство.Единствената алтернатива беше БСП, която народа не иска...Та за сега е така.Ще видим след две години на парламентарните избори какво ще бъде.Народа гледа с надежда в синьото пространство, но там лидерството не може да бъде преодоляно,също като земеделците,които и до днес не могат да се разберат кой да е начело и кой да лапа повече.

Абсурдно е какво говори Борисов за комунистите. Все едно, че нито той, нито баща му, нито дядо му са имали някога нещо общо с тази партия. Още по-абсурдно е, колко много хора вярват на този лъжец и лицемер. Ами това е... Тежко ни... Честита ни "демократична" бойковска диктатура!

Всъщност ББ никога не е отричал че е бил член на БКП. Но навреме се е осъзнал. В тази връзка, нека да припомним на Дришльо Станишко че и Хитлер и Мусолини са започнали кариерата си като социалисти. и Сталин. Идасли поради тази причина или поради някаква друга, в периода 1939-1941 Сталин и Хитлер са съюзници, и като такива започват втората световна война. По същото време родните комунисти под диктовката на Москва не смеят да обелят и дума срещу Хитлер. Чак след 22.06.1941, след заповед от Москва за една нощ стават антифашисти - за да получават 45 години пенсии за това. А после за една нощ хоп - отново социалисти. За да спасят престъпниците от партийната номенклатура жертваха цялата партия. Айде стига!

Колко навреме се е осъзнал? Когато стана главен секретар на МВР по време на управлението на Доган и царо ли се осъзна?

Е то оставаше и да отрича, че е член на БКП... И как точно се е осъзнал, като не е напускал компартията. Чак такова яростно плюене, към любимата му довчера партия, не е нормално и е признак за пълна безпринципност и чисто използвачество. Нагло дебелоочие да си плюеш така на сурата и караш другите да ти вярват, че си чист като сълза.

В манталитета на цървула е да се държи така, но и комунист също може.

Благодари се,че ги има комунистите,защото иначе нямаш с какво да се оправдаваш

Голосуй, не голосуй, все равно получишь ХУЙ !!!!!!!!

Ех тези комунисти! Защо така не са ви изтрили от лицето на земята всичките боклуци, сега нямаше да ги имаме тези проблеми! Лагерите са направени с подписите на Никола Петков и други видни демокраати. Дядо му на Борисов са си го пребили по селски защото докато другите са били на война , той е издевателствал над жените им. Църквата Св.Неделя е взривена от недоволни военни минали на страната на БКП защото не са били съгласни с царското управление. Това е истината, всичко друго са изопачени лъжи, а от устата на боко дори звучат смешно и ревливо...

Ми като са го пребили дядо му на Боко, той чий го е дирил с партиен билет - горила на бившия Първи?! Достоен негов ученик! Късопаметен и сляп народ! Дупе да му е яко оттук насетне - започва милиционерската ера на пълзящия нов тоталитаризъм! Днес ме е срам заради народа, към който, уви, принадлежа...

...пак си чел историята през червените очила. Всъщност, не си я чел - слушал си другарска сказка в "Клуба по интереси".

Най-добър отговор за действията на комунистите даде на времето един дядо. Той каза "Те биха ни е.али мамата на всички, но нямаше кой да ги храни..."

Много точно. 6!

Като ви чета коментарите ми иде да извикам както Рьоне от "Ало,ало" викаше на жена си "Ама че си глупава"...Плевнелиев и кметовете /независимо от партията/получиха нови хранилки,ББ още повече власт,съответно пари,какво получихте вие?Два дена радост /или злорадство/,активните участници и продавачите на гласове-по някой лев,а останалите?Честит ви Хелоуин-празник на Вси светии, маскирани вампири и вещици и светлина от тиквен фенер!

Другарю Борисов , и твоят манталитет е такъв, все пак си член на БКП, не си спомняме да си връщал партийният си билет! :)))

Манталитета на комунистите е такива като теб и обкръжението ти да ги изпраща на народен съд и да копаете картофи в някой затвор, но щом не си в затвора , а дори си премиер на България, значи тези толкова са комунисти!

Кой, каквото успя, напазарува и на тези избори. Въпросът е, как ще го употребява! Просташко е да се фукаш пред съседите с придобивките си.

За кво да поздравява, една справка направих в ЦИК за миналите избори за НС - 2009 г. Герб имат 1.5 - 1.6 млн. гласа, БСП - 750 000, сега БСП над 1 млн. на втория тур, Герб си остават със същите гласове. 1.5 зомбита, манипулирани че живеят по-добре. Ей тая зима да ги видим като писнат от високи цени и данъци.

Тази зима ще е много студена, шамане. Индианците вече трета година дърва мъкнат.

А не е ли манталитет на комунист да демагогстваш, да наричаш народа 'кучета' и да фалшифицираш избори, а, Борисов? Кой вярва на безумните ти клетви, след всички лъжи, които изрече за 10 години във властта!

ЧЕСТИТО! БРАВО НА ГЕРБ! жалките червени човечета - станишката,бате ламбо,калфинчо и прочие - народа не ви иска,май не го разбирате,а?

Много глупаво писание, БСП си е увеличил броя на гласовете, а герб не. :))) даже са им по-малко.

Стига си плямпал глупости. ГЕРБ за първи път участват на президентски избори, а и на балотаж. Освен това всeки избори са специфични. Хайде да не започвам и с арсенала от мръсни номера на социалистите и техните съюзници от ДПС и един милион други партийки и движенийца.

ЕЕЕ..комунисти! Не се научихте да приемате победата...по МЪЖКИ! Кажете- Паднахме, ще се борим, но ЩЕ ПОДКРЕПЯМЕ В ИМЕТО НА НАРОДА!!! - КОМУНИСТИ- СТИГА С ТАЗИ МРЪСНА БОРБА ЗА ВЛАСТ! Оставете най-после каруцата да тръгне...стига сте я дърпали в калта... Иначе сте жадни да карате скъпи коли......и т.н

До сега имаше кой да задържа каруцата в калта! А сега каруцата полетя към блатото с пълна скорост!

И ТУК ЦЕНЗУРА...ВСИЧКО ПРОТИВ ГЕРБ И БОЙКО СЕ ТРИЕ И НЕ СЕ ПУСКА!!!

Защо пишеш глупости ма , Инно? Каква цензура те гони, това да не ти е времето на бае Тошо, а? Е, за щастие онова време никога повече, ама НИКОГА няма да се върне! Както казваше Георги Петрушев, подобно на "ла Пасионария" - НО ПАСАРАН!!!

Кой го казва това, един комунист, пазещ комунистическият бивш лидер бай Тошо! Много грозно прозвуча!

Много хубава снимка.Бойко седнал, а президентът е прав...:) Твърде многозначителен поглед има Маргото:)... но... Честит HELLOWEEN!

Къде ли е сега синята мъгла?

доколкото знам б.б. е още комунист *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПОБЕДАААА!!!! ОТ тук нататък все ще е така!!! Няма връщане на комунизъм!!! Той трябва да остане далеч в миналото! Идете в западните държави и още от летището ще познаете , че там не е имало комунизъм!! Тук НЕБИВА да се врзща повече!!!!!

Абе пат...о, а какъв е пожарникаря - мутра? Що не се заинтерсуваш малко от автобиографията му? Защо той говори само за дядо си (че кой го интерсува дядо му?) а не за себе си? Кой лижеше гъ..на оная власт и се увърташе около Тодор Живков? Имаш ли представа, въобще, колко доверен трябва да си, за да станеш охрана на "първият? И сега "крадеца вика дръжте крадеца"! Жалко за Б-я, че преобладава "лошият" , посредствен, елементарен материал.То за това сме на това дереже, я. Всеки с малко по-вече мозък в главата си, трябвада се срамува от сегашното управление на страната - бивши (а има ли бивши?) мутри, милиционери, празноглави спортисти.И то на най-високото ниво.Няма да закриват БАН ли? Че то по-вечето от тях не знят какво означават тези 3 букви (БАН).

...и баща му е не по-малко интересен!

Жалко, простаците взеха връх в държавата, моля всички останали интелигентни да напуснат защото са обречени на геноцид.

Пожарникаря спечели не защото бе силен, а защото нямаше алтернатива !!! ЗА ЧОВЕКА ПАРТИЯ ГЛАСУВАХА ПО МАЛКО ОТ 25% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС. Повече от 50% от българите имащи право на глас не гласуваха защото не разпознаха нито в ГЕРБ нито в БСП партията която може да реши проблемите им !!! МЕДИЙНАТА КАМПАНИЯ ПРОВЕДЕНА ОТ АГЕНЦИИТЕ ПРОУЧВАЩИ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ПРЕДРЕШИ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВОТА И БЕЗАЛТЕРНАТИВНОСТТА НА ГЕРБ И БСП !!!1 Финната настройка на вота бе извършена от ПЛАТЕНИТЕ до една изберателни комисии, които работеха на Сталиновия принцип - НЕ Е ВАЖНО КОЙ ГЛАСУВА, ВАЖНО Е КОЙ БРОИ. Такава грандиозна манипулация на вота на ниво ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ НЕ Е ИМАЛО до сега на нито едни избори !!!!! Браво на Цветанов , браво Борисов. НАПРАВИХТЕ ИЗБОРИТЕ ШМЕНТИНИ КАПЕЛИ !!!! С този състав на изборните комисии ще броите и получавате какъвто си пожелаете изборен резултат !!! СПЕЧЕЛИ БОЙКОВИЯ ЦАР И УЧИТЕЛЯ НА СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧ - ИСПАНСКИЯ ТАРИКАТ, КОЙТО ПРЕВЪРНА РЕПУБЛИКАТА В МОНАРХИЯ, А БЪЛГАРИТЕ В НЕГОВИ РОБИ !!!

Извадки от тъжните следизборните шумолявения на мишока Станишев.

Чудовищна наглост! Бил внук на дядо-монархофашист! А другият му дядо,който го вкарал в "магнаурската школа", след завършването на която "командвал батальон" при покръстването на турците? Колко е удобно да имаш двама дядовци! Е,първият май беше прадядо, но да не издребняваме.

аззз

ГЕРБ честито и попътен вятър на Президента. Откри се нова глава в историята на България.

Браво! Дано комунистите поне сега да млъкнат и след този народен шамар. Били купували гласове...а кой измисли тая система а ?

Не знам дали помните добре филма Капитан Петко войвода, но новият ни президент удивително прилича на Спас Турчев :)

xaxaxa

И по-добре, че не прилича на капитан Петко Войвода! Знаете защо!

Тъп си Спасе, това е филм.Ако имаш предвид, че Плевнелиев прилича на артиста, който играеше Турчев/Петър Чернев/, то е нелепо такова сравнение. А за делата му тепърва ще се говори. Така че замълчете и не се хилете.

А ти си Тосун бей,нали?!

Петко войвода е бил достоен Българин сражавал се заедно с Гарибалди, а прилика с актьор които е играл в тази роля само може да ни радва.

Борисов е единственият истински мъж в политиката ни в последните 23 години. Дано не е поредният, който ще ни подведе!

Искрено се надявам. Той е последната надежда да станем нормална европейска държава.

Ще е поредният,който ще ни поведе към нищото.

Станчо, ти май си от тези които не са осъзнал ,че той вече се промени и ни подведе мнооого жестоко!

Много качествена пресконференция беше, много съдържателни отговори за разлика от тъпите въпроси на репортерки, които не знам по колко дни работят в тези медии, но не знаят и не помнят елементарни неща отпреди две години и задават клюкарски и тъпи въпроси, все едни и същи от началото на кампанията! За разлика от заклинанията и лъжите, манипулациите и заплахите на БСП, които са зелени и черни от яд! Говорят такива страхотии за нарушения, че сигурно са били на други избори, не на тези, на които гласувах с приятели, семейство и познати,и видяхме резултата накрая. Пълни идиоти!

Не знам на кои избори сте били? Аз бях в секция с доста цигани. Първо из целия град два-три дни летяха Мерцедеси и БМВ-та. В изборния ден с очите си видях: 4-5 млади ромчета на по 20-22 години стояха отстрани; един автомобил с 4 дебеловрати момчета бяха спрели фронтално срещу входа на секцията; един полицай приятелски говореше с ромите. В един момент тия от колата махнаха на един от тях. Той се приближи до колата, те му казаха нещо и циганинът бързо се отдалечи. В тази секция пристигаха стари циганки, не знаещи български. На въпрос на член на комисията: Кажи си третото име, циганката каза: Виж там нали пише (в стар паспорт). Тя не знаеше за какво гласува, за кого гласува. Какъв ли е бил мотива? Гласувам и участвам на всички избори от 1990 година. По опорочени избори е нямало. В седмицата на баотажа са се обаждали на директори на фирми и учреждения с нареждане да уволнят този или онзи - все симпатизанти на опозицията. На тормоз бяха подложени хора, които отказаха на ГЕРБ или обратно присъединени към други сили.

Станишев не може да бъде даже комунист, това е мъжка работа, макар и позорна. А всички знаем колко мъж е Станишката...

А ти от къде ли знаеш?

Така си е и аз не знам защо ни обиждат със Станишков. Та той е типичен десен - без нито един ден трудов стаж.

КОМУНЯГИТЕ ГО ИЗДУХАХА

Не се шегувай,издуха го само народа!В близките 12 месеца ще е на ясно.

Боко Борисов - комунист #1

сърби ли? мажи с кремче и подухвай...ще мине

Българи, нямахме кой знае какъв избор, но избрахме по-добрия вариант. Честито на всички, които мислят като мен! Честито и на онези, които мислят по друг начин! От утре ви чака работа. Много работа. Защото не новия президент и не новия кмет ще направят живота ви по-добър, а вие, самите, с вашите усилия и упорит труд. Другото е бошлаф. Бъдете здрави!

Подкрепям! За съжаление, на простия и мързеливия тези думи няма как да му ги обясниш...

Щом Борисов го казва,значи е истина!Кой по-добре от него познава комунистическият манталитет?Нали за това още не си е върнал партийната книжка...

дядо илия, малко останахте тези дето вярвате вав ,,дядо мраз,, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пази си я, ще му трябва като въведе пак член Първи.