Коментари - Борисов: Казваме кандидат-президента на ГЕРБ на 4 септември | Днес.dir.bg

Борисов: Казваме кандидат-президента на ГЕРБ на 4 септември

По всяка вероятност ГЕРБ ще обяви кандидата си за президент на 4 септември, съобщи премиерът Бойко Борисов пред журналисти, след като откри рехабилитираните пътища Перник - Брезник (12 км) и Овчарци - Сапарева баня (5 км).

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Казваме кандидат-президента на ГЕРБ на 4 септември | Днес.dir.bg

Коментари

добре,не одобрявате боъко борисов.това означава ли ,че одобрявате костов,парванов,доган,станишев и други другари.всичките тя са милионери в еуро, откраднати пари,.огледаъте се.стотици хиляди емигранти в чугхбина,матерялна и духовна мизеря в страната *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е те това е - само коня му липсва на Боко и картината е пълна. Смех, смех, смеееееееех!!!! Това не може да бъде верно, не заради друго, а защото го каза Боко - лъжливото министърпредседателче (като овчарче).

Този ход никак не е случаен! Идеята на Борисов е да няма достатъчно време, за да се извадят кирливите ризи на въпросния кандидат. Един честен политик никога не би направил нещо такова.

Боко ще го каже в последня момент защото още не са го съгласували с АБВГоце, кандидатурата ще е обща, коалиционна, завоалирано червена и вярна на 20 годишното мошеническо статукво!

САМО БОЙКО БОРИСОВ ! и да плюете, и да не плюете все тая. Той ще спечели . С него сме .

Ванко, Ванкооо... и ти като Б.Б., когото величаеш - празни глави, но инат много. По каква причина искаш да спечели Борисов? Щото е много "работлив" , а ти получаваш много повече от преди?

С него ли сте? Да се вземете заедно - и на май..та си да вървите. Заради вас огромната част от българите са в мизерията.

бтв медия грууууп распалете оганя хубаво да не огасне!

ЩЕ ЦИТИРАМ ДУМИТЕ КАЗАНИ ОТ БОРИСОВ САМО ПРЕДИ ДВА ДНИ : "Вече намерих кандидат-президент" !!! ОТ ПОСЛЕДВАЛИТЕ СЪЖДЕНИЯ НА ПРЕМИЕРА СТАВА ЯСНО И КОЯ Е ФИГУРАТА НА ТОЗИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!! БОРИСОВ СМЯТА, ЧЕ БИВШИЯ ПРЕМИЕР И ЦАР Е НАЙ ПОДГОТВЕН ЗА ПОСТА ПРЕЗИДЕНТ. ЧУЙТЕ КАКВО КАЗВА БОРИСОВ ПО ТОЗИ ПОВОД: " Няма президент, канцлер, който като дойде в България да не ме пита: "Какво прави царят" !!! ЯВНО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НЕ ПОЗНАВА КОНСТИТУЦИЯТА И НЕ ЗНАЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА, А НЕ ЦАРСТВО НА НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ОТ НЕГО НЕБЪЛГАРСКИ ЦАР , НА КОЙТО ДЪЛГИ ГОДИНИ Е БИЛ ПРИДВОРЕН СЛУГА И ОХРАНИТЕЛ. След като ни "оправи" по мъжки за 800 дни Бойковия цар е решил да повтори историята с идването му за втори път на бял кон. Намеренията му се споделят и от лицето Сергей Дмитриевич Станишев за когото Бойковия цар е най добрият му УЧИТЕЛ !!!! Очакваме БСП да излъчи някаква царска фигура подобна на цариската Миглена Кунева. НАПРИМЕР ЦАРСКИЯ МИНИСТЪР ПАСКАЛЕВ !!! Наистина ще сме поставени в пълен тупик - да гласуваме само за царисти !!!!

Моля ви ,тоя не го показвайте вече, че просто става отвратителен.

Ами той на 4 ще го каже. Но на 5 ще си го смени. Няма да е за първи, но дано да е за последен път? Писна ми от п.тки. Не обиждам жените, обаче. А нашият скромен работлив и лъжовен премиер.

ОТ УВАЖЕНИЕ И ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ Г-Н БОРИСОВ, ПОВТАРЯМ МОЛБАТА СИ! Г-Н БОРИСОВ, УТРЕ Е СРЯДА, СИЛНО СЪМ ЗАГРИЖЕН ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ЗДРАВЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ЗАТОВА НЕПРЕМЕНО ИДЕТЕ НА ЛЕКАР, МОЛЯ ВИ НЕ ГО ОТЛАГАЙТЕ!

Може и да го обяви с рязяне на ленти в деня на изборите. Българите и без това са свикнали след като са ги избрали да разберат за какво точно са гласували.

Представяте ли си с колко кирливи ризи ще да е този кандидат щом ще криат чак до Септември! По добре на 22 Октомври го обявете, за да няма време да го разберем що за стока е! А в Щатите кандидат-президентите са известни година предварително.

Топлофикация изяде главата на фандъкова а царя на бойко, да се дуят след изборите.............

Браво на Бойко ! Така се прави .Нека се пръскате по шевовете глупаци недни . Само Бойко и ГЕРБ.

едва ли има по-подходящ от царя

има , това е митю пищова

Чета и невярвам на ушите си.Той бил толерантен-точно Той!Дон Рапон,по онова време,когато ти си расъл и пасъл по банкянското ливаде,нямаше вотове-нито на доверие,нито обратното.Много Ти се иска,да си Вожд от тогава-безапелационен,бащица на народа,каквито и лъжи да говориш,да минават с бурни,нестихващи ръкопляскания.Иска Ти се един Твой римейк на времето на Твоя идол,др.Живков.Е,да,ама не.Не ти се получава.Вотовете,безмислени като настоящият или не,са Конституционна процедура,Рапоне.Както и да я наричаш,колкото и да не Ти се нрави.Повечето,по-нормално мислещи хора в БГ,вече осъзнаха,че Ти се пазиш от демокрацията,както дявол от тамян.И разбираш от нея,колкото прасе от кладенчова вода.Ама,Слава Богу,Рапоне,не сме нито в 1939,нито в Сев.Корея,под Твое ръководство,брадъре!

5! (пет! ПЕТ!) километра! Бюджетният дефицит май се предизвиква от разходите за ленти... Голф-игрищата, казват, ги откривал дупка по дупка... Що за мижитурчест и опростачен народ може да толерира политик с такъв маниер на изказване: "Аз казах...", "Аз намерих...", "Аз реших...", "Аз няма да дам...", "Аз ще дам...", "Аз ви плащам..."... Той бил известен с политическата си толерантност! Не сме имали политик, който така очевадно да не разбира разликата между тщеславие и достойнство, простащина и непосредственост, инсинуация и истина, хитрост и разум, претенция и покритие, показност и ефикасност... Той лъже най-просташки, но вече съм убеден, че не го разбира. Вече съм убеден, че не е просто простак, тъпанар, глупак, олигофрен, идиот, мухльо... Човекът е психически болен. Има нужда от лечение, а на свобода е опасен. Като премиер... жална ни майка. Не вярвате - вижте снимката! Иначе... молете се да има избор. Щото се споменава Петър Стоянов. Точно кръгъл глупак, като П. Стоянов, направи така, че празно чучело, като Г. Първанов, да изглежда добър президент.

Упражнявай се и се опиянявай колкото искаш в измислиците си... истинска мизантропщина. Аз, кой знае защо, се присъединявам към глупаците, не искам да ти вярвам и ще гласувам пак за Борисов. Още по-вече, че празното чучело Гоце, според теб, изглеждало май добър Президент...Другите били тъпанари, олигофрени, идиоти...психично болни.

Ако не си от обкръжението на Б.Б., то тогава явно си кръгъл глупак, да ме прощаваш. Защо ще гласуваш за него, кажи? Защото като гл.секретар много работа свърши, или пък като кмет, или сега, когато довърши няколко неща, но пък харчи дори повече пари за пътни, отколкото струват някои от тези неща? Или защото от две години положението на населението става все по-добро? Кажи!

НЕ ГО КАЗВАЙ!!!

Ние, от фабриката за производство на трикольорни ленти, казваме: Само така др. Борисов - откривай, откривай... селски клозет може да е, но всеки ден да е.

Не стига,че им живея пък ще им гласувам! Дето се вика, ако изборите променяха нещата щяха да ги забранят. Нещата са общо взето като следния виц: "Какво щеше да стане, ако не беше се случила промяната на 10 ноември? Внучката на Тато щеше да е депутат, синът на Димитър Станишев - премиер, а внукът на Борис Велчев - главен прокурор".

Е, по-голям НАГЛЕЦ, лъжец и хвалипръцковец от НЕГО няма. Той е уникален в манипулациите, лъжите и наглостта си и смята, че хората все още му вярват. ДА АМА НЕ. НАГЪЛ, НАГЪЛ, НАГЪЛ-до безобразие.

Остава да каже и коя година

Боко,Бокооо - след някой друг месец ти и смешната ти партийка ще изчезнете като софийски ляв завой!

все тая :))

Слънчасал си. Гледай да се оправиш...Бойко има по един коз във всеки джоб.

Тарикат Бойко. Но, хитрата сврака - с двата крака.

Обидното е, че премиера възприема народа ни като много късопаметен. Само преди два дни заяви, че вече е намерил кандидат президента си. АМИ ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА : "Борисов: Вече намерих кандидат-президент" И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ТОВА НАИСТИНА Е БОЙКОВИЯ ЦАР КОЙТО НИ ОПРАВИ ЗА ОСЕМСТОТИН ДНИ, А ОХРАНИТЕЛЯ МУ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ НИ ДОВЪРШИ ЗА ОЩЕ ТОЛКОВА.

Не си ли помисли поне за момент, че журналистите променят казаното и могат да му предадат какъвто си искат смисъл. Сензации са необходими, ПОМНЕЩ. И хляб и зрелища в добавка.

Да журналистите са виновни за глупавите приказки на ББ. Това човек който не следи медиите може само да го каже. Та журналистите отразяват всяко "изпускане" през устата на любимеца ви ББ. Какво са виновни за неговите зрелища???

СТОЙЧКОВ ПРЕЗИДЕНТ ГОЛЕМ СМЕХ !!!

Тия в парламента не са ли изпратени да работят ами само на вотове си играят? А на форумните Паисиевци, кой им плаща? Захващайте се здраво за работа, че иначе ние сме следващите след Гърците. С тази разлика, че на нас няма кой да помага.

Не е ли по добре това да стане на 9 септември, по време на манифестацията?

Бонзата Бойко , а не ГЕРБ ще каже и заповяда , за кого да гласува стадото герб..;))) Компир- когато не може да се направи правителство следват ИЗБОРИ..:)) Кой ти е казал , че трябва да векуваш във властта ?? Тошо ли ?? . Просто това са наглеци да искат вот на недоверие,.".:)))) Прав си , прав си ..Я веднага в пандиза- както другарят Путин..действа:))

Днес, Г.Кадиев каза, че съветниците от ГЕРБ заявявали на хората от БСП да внимават какво говорят, защото имали досие за всеки. Склонна съм да му вярвам. Честито! Полицейщината е на всяко ниво. Не ни трябват избори. Бойко - това е държавата! Да назначава когото иска.

Намерила на кого да вярва? - на Кадиев...

Другарката дУУУмокрация е права да верва на Кадиев!

"Ще им гледам акъла" ще има много да търсиш, за да видиш акъл у БСП

Там със сигурност ще се намери нещо за гледане ама от ББ "акъл" да излезе - едва ли

Това си е вече откровенна подигравка с хората. Явно е в сила една от трите идей: 1. Бойко е толкова самовлюбен че мисли че и 2 дена преди изборите да каже кандидата и народа ще го хареса. 2. Бойко е заделил толкова пари за фалшификации че какво ще гласуват хората му е все тая. 3. Бойко вижда че правителството му пада и има идеята да стане президент и в последвалата парламентарна криза да си назначи юнаците за служебен кабинет

Дано на 3 .09.2011г.го срешне на път за тоалетната.

Ооо, Борисов, искам да паднеш от власт и да се наложи да отговаряш за бездействието на правителството през тези две години! Искам да видя тези нагли физиономии, които денонощно се гаврят с народа от де що медии има да отговарят пред закона за съсипването на държавата! А, че предишните бяха по-добри няма съмнение. Щом на "това крадене", както ГЕРБ го определя предишното управление, успяха да отделят 8 милиарда фискален резерв, милиард и шестотин хиляди здравен, то наистина са много кадърни! А вие за сметка на това, за две години успяхте да изхарчите всички тези милиарди, описани по-горе, че и пенсионния фонд взехте на хората! Да не говорим, че пенсиите на хората през тези четири години на тройната коалиция се увеличаваха всяка години и им даваха и за коледа. Така, че за мен безспорно предишното управление бе много по-кадърно от сегашното, което дори не мога да нарека управление, а си е чиста разсипия!

Имаш право да искаш каквото ти се иска, но да лъжеш...никой няма да ти вярва. От тройната безродна небългарска шайка по-лошо не можеше да се случи - и крадци и лъжци и наглеци.

това е статистиката , пич , минималната заплата и пенсиите се увеличаваха всяка година - виж в гугъл . 2001- минимална 67 лв - 2009 - 240 лв. и не е мръднала вече две години , а инфлацията е около 20 % . факти .

Колкото и да е тъжно си абсолютно прав ,мога само да добавя ,че безработицата беше три пъти по-малко а стандарта на живот два пъти по -висок. Гласувахме за Боко защото очаквахме още по-добри доходи а то какво стана ,скоро ще се молим на Станишката пак да ни управлява поне може да вдига доходи и трупа резерв.

да са крали да са крали колко да са крали щом няма осъдени.пък че по времето на онез работа имаше бол .да моъеше и на интервюто за работа да извиваш ръце вземах 2000 чисто

И това защо? Бойко каза, че вече има кандидат-президент, поради какви причини ще бъде обявяван след толкова време, малко преди изборите?

Тактиката на Борисов - всеки ден да ходи да реже всякакви ленти и лентичета и така до септември. И тогава - хоп! когото посочи Б.Б. - него ще изберат доволните хора. ;) На нашият Велик и Вездесъщ премиер развитието му е спряло на около тринадесетата година, ама няма ли хора с малко акъл наоколо му.

Само преди два дни премиера ви посочи че "Вече намерих кандидат-президент" Само ти и още няколко олигофрена във форума не сте разбрали, че това е Бойковия цар. Ами прочетете изказването на Борисов и тогава коментирайте.

Хич ми не дреме кого е харесал Бойко, но поведението му е жалко за човек, който управлява цяла държава.

За какво ти е? Ха е станал президент, ден през ден ще чуваш - "Кажи си Бойко!" В това време с брат си ще трупат бизнес и имоти. С какво е по-различен от Цонев и Бисеров да речем?

Не само че не съм по-различенот Хр.Бисеров и Цонев, но съм същия демократ като Б.Бонев, Бакърджиев, Софиянски и цялата бойна червено-синя лаеща срещу Костов дружина! Тва съм аз Пешо Китариста от Филибето!

Мен да питате, изобщо не е нужно да го обявява. Може ей така за приличие ден преди изборите да му каже името. То и без това изборите ще са яко манипулирани и всички гъболюбители ще се водят гласували за ГЕРБ, така че какво значение...

ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ

БАТЕ, НАЛИ СЕГА СМЕ С ВАНЕТО КОСТОВ!

Все едно, няма да бъде избран.

такава очевадна лъжа може само комунист да напише.........КАКВО НАПРАВИХА С ТЕЗИ 10%!!!!!!,явно в джоба си ги сложиха.....нали и Доган за това говореше на предишните избори......мърши такива!!!!

Ами това, на което сега ББ реже лентичките, това е усвоеноto в 10 процента. Или ти си мишлиш, че ББ е напостроил магистрали, градинки и пр. за една година???!!!

Отвори днешният в-к 'Сега" и в статията Мит......,че прочетеш истината .А тя е от 14то място по усвояемост сега сме между 25-27 място. 25% от проектите подготвени 2008-2009 г.не са придвижени, а 1000 проекта по Програмата за развитие на селските райони са затлачени някъде по министерства и агенции.Не всичко което не ти харесва, е комунистическа пропаганда.

Във всяко състезание е така. Като печеш банички и поради употреба на допинг ти дръпнат шалтера за няколко дена, то е много ясно, че след това конкуренцията ще бъде далеч напред, а ти тепърва трябва да подгряваш фурната.

Хей, редакторите! Да не сте се объркали бе, маскари?! Моя рожден ден е на 7 септември!

Верно другорю Живков, така е , на 7 септември, а един наш човек, шумкаря, се е объркал за 11 септември. Те са все са сбъркани, щото много заболяха от "Луда крава" покрай крадения кашкавал от мандрите!

Герб явно се страхуват да си обявят кандидата по-рано,защото пак ще да е някой доволно облажил се от държавната хазна и ще го чакат тежки разкрития.Затова - в последния момент...Егати шмекерджелъците.

Защо си мислиш, че Герб се страхуват да обявят кандидатурата си? Напротив. Прочети статията побликувана преди два дни в ДНЕС ДИР БГ - "Борисов: Вече намерих кандидат-президент" Човека е намерил кандидат президент в лицето на царя си на когото бе охранител. Каза ви го точно и ясно и вие пак не сте разбрали. Кой е малоумника Борисов или вие?

Демокрация ,но в сащ-погледнете как там в момента републиканците ще определят кандидата за президент.И какво става в българия-"Аз ще кажа".Едва ли някой в първите години след 10-ти ноември е допускал,4е отново ше се появи тато,сега боко.

Борисов: Казваме кандидат-президента на ГЕРБ на 4 септември, ако до тогава нашият кандидат излезе от пандиза!

аХАхаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХахаХ това беше добро, браво.

Няма да мога да спя до 4-ти септември, ужас!

Спокойно! Стоичков ще е! Това го потвърдиха от щаба му в ЮАР, като лично га заяви и неговия дългогодишен говорител Путко Мафани! Ще си правят мачле с Боко в двора на "Дондуков", на малки вратички с големи фалове!

аз залагам на барби,до тогава ще са го изритали и няма да има къде да играе

реално погледнато какво ви пука кога този или онзи ще се кандидатира за президент, кмет или лукова глава? въобще ще ходите ли да гласувате на тези избори или ще проверите какви гъби растат в гората през есента?

Май чувствам някъква задявка с др. Генерал? Ето и гъби спокойно можем да берем, защото отровните вече ги изнесохме... Немога да разбера, какъв е всъщност този нихилизъм?!

Коментари - Борисов: Казваме кандидат-президента на ГЕРБ на 4 септември | Днес.dir.bg

Борисов: Казваме кандидат-президента на ГЕРБ на 4 септември

По всяка вероятност ГЕРБ ще обяви кандидата си за президент на 4 септември, съобщи премиерът Бойко Борисов пред журналисти, след като откри рехабилитираните пътища Перник - Брезник (12 км) и Овчарци - Сапарева баня (5 км).

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Казваме кандидат-президента на ГЕРБ на 4 септември | Днес.dir.bg

Коментари

добре,не одобрявате боъко борисов.това означава ли ,че одобрявате костов,парванов,доган,станишев и други другари.всичките тя са милионери в еуро, откраднати пари,.огледаъте се.стотици хиляди емигранти в чугхбина,матерялна и духовна мизеря в страната *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е те това е - само коня му липсва на Боко и картината е пълна. Смех, смех, смеееееееех!!!! Това не може да бъде верно, не заради друго, а защото го каза Боко - лъжливото министърпредседателче (като овчарче).

Този ход никак не е случаен! Идеята на Борисов е да няма достатъчно време, за да се извадят кирливите ризи на въпросния кандидат. Един честен политик никога не би направил нещо такова.

Боко ще го каже в последня момент защото още не са го съгласували с АБВГоце, кандидатурата ще е обща, коалиционна, завоалирано червена и вярна на 20 годишното мошеническо статукво!

САМО БОЙКО БОРИСОВ ! и да плюете, и да не плюете все тая. Той ще спечели . С него сме .

Ванко, Ванкооо... и ти като Б.Б., когото величаеш - празни глави, но инат много. По каква причина искаш да спечели Борисов? Щото е много "работлив" , а ти получаваш много повече от преди?

С него ли сте? Да се вземете заедно - и на май..та си да вървите. Заради вас огромната част от българите са в мизерията.

бтв медия грууууп распалете оганя хубаво да не огасне!

ЩЕ ЦИТИРАМ ДУМИТЕ КАЗАНИ ОТ БОРИСОВ САМО ПРЕДИ ДВА ДНИ : "Вече намерих кандидат-президент" !!! ОТ ПОСЛЕДВАЛИТЕ СЪЖДЕНИЯ НА ПРЕМИЕРА СТАВА ЯСНО И КОЯ Е ФИГУРАТА НА ТОЗИ КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!!!! БОРИСОВ СМЯТА, ЧЕ БИВШИЯ ПРЕМИЕР И ЦАР Е НАЙ ПОДГОТВЕН ЗА ПОСТА ПРЕЗИДЕНТ. ЧУЙТЕ КАКВО КАЗВА БОРИСОВ ПО ТОЗИ ПОВОД: " Няма президент, канцлер, който като дойде в България да не ме пита: "Какво прави царят" !!! ЯВНО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НЕ ПОЗНАВА КОНСТИТУЦИЯТА И НЕ ЗНАЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е РЕПУБЛИКА, А НЕ ЦАРСТВО НА НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ОТ НЕГО НЕБЪЛГАРСКИ ЦАР , НА КОЙТО ДЪЛГИ ГОДИНИ Е БИЛ ПРИДВОРЕН СЛУГА И ОХРАНИТЕЛ. След като ни "оправи" по мъжки за 800 дни Бойковия цар е решил да повтори историята с идването му за втори път на бял кон. Намеренията му се споделят и от лицето Сергей Дмитриевич Станишев за когото Бойковия цар е най добрият му УЧИТЕЛ !!!! Очакваме БСП да излъчи някаква царска фигура подобна на цариската Миглена Кунева. НАПРИМЕР ЦАРСКИЯ МИНИСТЪР ПАСКАЛЕВ !!! Наистина ще сме поставени в пълен тупик - да гласуваме само за царисти !!!!

Моля ви ,тоя не го показвайте вече, че просто става отвратителен.

Ами той на 4 ще го каже. Но на 5 ще си го смени. Няма да е за първи, но дано да е за последен път? Писна ми от п.тки. Не обиждам жените, обаче. А нашият скромен работлив и лъжовен премиер.

ОТ УВАЖЕНИЕ И ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ Г-Н БОРИСОВ, ПОВТАРЯМ МОЛБАТА СИ! Г-Н БОРИСОВ, УТРЕ Е СРЯДА, СИЛНО СЪМ ЗАГРИЖЕН ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ЗДРАВЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ЗАТОВА НЕПРЕМЕНО ИДЕТЕ НА ЛЕКАР, МОЛЯ ВИ НЕ ГО ОТЛАГАЙТЕ!

Може и да го обяви с рязяне на ленти в деня на изборите. Българите и без това са свикнали след като са ги избрали да разберат за какво точно са гласували.

Представяте ли си с колко кирливи ризи ще да е този кандидат щом ще криат чак до Септември! По добре на 22 Октомври го обявете, за да няма време да го разберем що за стока е! А в Щатите кандидат-президентите са известни година предварително.

Топлофикация изяде главата на фандъкова а царя на бойко, да се дуят след изборите.............

Браво на Бойко ! Така се прави .Нека се пръскате по шевовете глупаци недни . Само Бойко и ГЕРБ.

едва ли има по-подходящ от царя

има , това е митю пищова

Чета и невярвам на ушите си.Той бил толерантен-точно Той!Дон Рапон,по онова време,когато ти си расъл и пасъл по банкянското ливаде,нямаше вотове-нито на доверие,нито обратното.Много Ти се иска,да си Вожд от тогава-безапелационен,бащица на народа,каквито и лъжи да говориш,да минават с бурни,нестихващи ръкопляскания.Иска Ти се един Твой римейк на времето на Твоя идол,др.Живков.Е,да,ама не.Не ти се получава.Вотовете,безмислени като настоящият или не,са Конституционна процедура,Рапоне.Както и да я наричаш,колкото и да не Ти се нрави.Повечето,по-нормално мислещи хора в БГ,вече осъзнаха,че Ти се пазиш от демокрацията,както дявол от тамян.И разбираш от нея,колкото прасе от кладенчова вода.Ама,Слава Богу,Рапоне,не сме нито в 1939,нито в Сев.Корея,под Твое ръководство,брадъре!

5! (пет! ПЕТ!) километра! Бюджетният дефицит май се предизвиква от разходите за ленти... Голф-игрищата, казват, ги откривал дупка по дупка... Що за мижитурчест и опростачен народ може да толерира политик с такъв маниер на изказване: "Аз казах...", "Аз намерих...", "Аз реших...", "Аз няма да дам...", "Аз ще дам...", "Аз ви плащам..."... Той бил известен с политическата си толерантност! Не сме имали политик, който така очевадно да не разбира разликата между тщеславие и достойнство, простащина и непосредственост, инсинуация и истина, хитрост и разум, претенция и покритие, показност и ефикасност... Той лъже най-просташки, но вече съм убеден, че не го разбира. Вече съм убеден, че не е просто простак, тъпанар, глупак, олигофрен, идиот, мухльо... Човекът е психически болен. Има нужда от лечение, а на свобода е опасен. Като премиер... жална ни майка. Не вярвате - вижте снимката! Иначе... молете се да има избор. Щото се споменава Петър Стоянов. Точно кръгъл глупак, като П. Стоянов, направи така, че празно чучело, като Г. Първанов, да изглежда добър президент.

Упражнявай се и се опиянявай колкото искаш в измислиците си... истинска мизантропщина. Аз, кой знае защо, се присъединявам към глупаците, не искам да ти вярвам и ще гласувам пак за Борисов. Още по-вече, че празното чучело Гоце, според теб, изглеждало май добър Президент...Другите били тъпанари, олигофрени, идиоти...психично болни.

Ако не си от обкръжението на Б.Б., то тогава явно си кръгъл глупак, да ме прощаваш. Защо ще гласуваш за него, кажи? Защото като гл.секретар много работа свърши, или пък като кмет, или сега, когато довърши няколко неща, но пък харчи дори повече пари за пътни, отколкото струват някои от тези неща? Или защото от две години положението на населението става все по-добро? Кажи!

НЕ ГО КАЗВАЙ!!!

Ние, от фабриката за производство на трикольорни ленти, казваме: Само така др. Борисов - откривай, откривай... селски клозет може да е, но всеки ден да е.

Не стига,че им живея пък ще им гласувам! Дето се вика, ако изборите променяха нещата щяха да ги забранят. Нещата са общо взето като следния виц: "Какво щеше да стане, ако не беше се случила промяната на 10 ноември? Внучката на Тато щеше да е депутат, синът на Димитър Станишев - премиер, а внукът на Борис Велчев - главен прокурор".

Е, по-голям НАГЛЕЦ, лъжец и хвалипръцковец от НЕГО няма. Той е уникален в манипулациите, лъжите и наглостта си и смята, че хората все още му вярват. ДА АМА НЕ. НАГЪЛ, НАГЪЛ, НАГЪЛ-до безобразие.

Остава да каже и коя година

Боко,Бокооо - след някой друг месец ти и смешната ти партийка ще изчезнете като софийски ляв завой!

все тая :))

Слънчасал си. Гледай да се оправиш...Бойко има по един коз във всеки джоб.

Тарикат Бойко. Но, хитрата сврака - с двата крака.

Обидното е, че премиера възприема народа ни като много късопаметен. Само преди два дни заяви, че вече е намерил кандидат президента си. АМИ ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА : "Борисов: Вече намерих кандидат-президент" И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ , ЧЕ ТОВА НАИСТИНА Е БОЙКОВИЯ ЦАР КОЙТО НИ ОПРАВИ ЗА ОСЕМСТОТИН ДНИ, А ОХРАНИТЕЛЯ МУ ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ НИ ДОВЪРШИ ЗА ОЩЕ ТОЛКОВА.

Не си ли помисли поне за момент, че журналистите променят казаното и могат да му предадат какъвто си искат смисъл. Сензации са необходими, ПОМНЕЩ. И хляб и зрелища в добавка.

Да журналистите са виновни за глупавите приказки на ББ. Това човек който не следи медиите може само да го каже. Та журналистите отразяват всяко "изпускане" през устата на любимеца ви ББ. Какво са виновни за неговите зрелища???

СТОЙЧКОВ ПРЕЗИДЕНТ ГОЛЕМ СМЕХ !!!

Тия в парламента не са ли изпратени да работят ами само на вотове си играят? А на форумните Паисиевци, кой им плаща? Захващайте се здраво за работа, че иначе ние сме следващите след Гърците. С тази разлика, че на нас няма кой да помага.

Не е ли по добре това да стане на 9 септември, по време на манифестацията?

Бонзата Бойко , а не ГЕРБ ще каже и заповяда , за кого да гласува стадото герб..;))) Компир- когато не може да се направи правителство следват ИЗБОРИ..:)) Кой ти е казал , че трябва да векуваш във властта ?? Тошо ли ?? . Просто това са наглеци да искат вот на недоверие,.".:)))) Прав си , прав си ..Я веднага в пандиза- както другарят Путин..действа:))

Днес, Г.Кадиев каза, че съветниците от ГЕРБ заявявали на хората от БСП да внимават какво говорят, защото имали досие за всеки. Склонна съм да му вярвам. Честито! Полицейщината е на всяко ниво. Не ни трябват избори. Бойко - това е държавата! Да назначава когото иска.

Намерила на кого да вярва? - на Кадиев...

Другарката дУУУмокрация е права да верва на Кадиев!

"Ще им гледам акъла" ще има много да търсиш, за да видиш акъл у БСП

Там със сигурност ще се намери нещо за гледане ама от ББ "акъл" да излезе - едва ли

Това си е вече откровенна подигравка с хората. Явно е в сила една от трите идей: 1. Бойко е толкова самовлюбен че мисли че и 2 дена преди изборите да каже кандидата и народа ще го хареса. 2. Бойко е заделил толкова пари за фалшификации че какво ще гласуват хората му е все тая. 3. Бойко вижда че правителството му пада и има идеята да стане президент и в последвалата парламентарна криза да си назначи юнаците за служебен кабинет

Дано на 3 .09.2011г.го срешне на път за тоалетната.

Ооо, Борисов, искам да паднеш от власт и да се наложи да отговаряш за бездействието на правителството през тези две години! Искам да видя тези нагли физиономии, които денонощно се гаврят с народа от де що медии има да отговарят пред закона за съсипването на държавата! А, че предишните бяха по-добри няма съмнение. Щом на "това крадене", както ГЕРБ го определя предишното управление, успяха да отделят 8 милиарда фискален резерв, милиард и шестотин хиляди здравен, то наистина са много кадърни! А вие за сметка на това, за две години успяхте да изхарчите всички тези милиарди, описани по-горе, че и пенсионния фонд взехте на хората! Да не говорим, че пенсиите на хората през тези четири години на тройната коалиция се увеличаваха всяка години и им даваха и за коледа. Така, че за мен безспорно предишното управление бе много по-кадърно от сегашното, което дори не мога да нарека управление, а си е чиста разсипия!

Имаш право да искаш каквото ти се иска, но да лъжеш...никой няма да ти вярва. От тройната безродна небългарска шайка по-лошо не можеше да се случи - и крадци и лъжци и наглеци.

това е статистиката , пич , минималната заплата и пенсиите се увеличаваха всяка година - виж в гугъл . 2001- минимална 67 лв - 2009 - 240 лв. и не е мръднала вече две години , а инфлацията е около 20 % . факти .

Колкото и да е тъжно си абсолютно прав ,мога само да добавя ,че безработицата беше три пъти по-малко а стандарта на живот два пъти по -висок. Гласувахме за Боко защото очаквахме още по-добри доходи а то какво стана ,скоро ще се молим на Станишката пак да ни управлява поне може да вдига доходи и трупа резерв.

да са крали да са крали колко да са крали щом няма осъдени.пък че по времето на онез работа имаше бол .да моъеше и на интервюто за работа да извиваш ръце вземах 2000 чисто

И това защо? Бойко каза, че вече има кандидат-президент, поради какви причини ще бъде обявяван след толкова време, малко преди изборите?

Тактиката на Борисов - всеки ден да ходи да реже всякакви ленти и лентичета и така до септември. И тогава - хоп! когото посочи Б.Б. - него ще изберат доволните хора. ;) На нашият Велик и Вездесъщ премиер развитието му е спряло на около тринадесетата година, ама няма ли хора с малко акъл наоколо му.

Само преди два дни премиера ви посочи че "Вече намерих кандидат-президент" Само ти и още няколко олигофрена във форума не сте разбрали, че това е Бойковия цар. Ами прочетете изказването на Борисов и тогава коментирайте.

Хич ми не дреме кого е харесал Бойко, но поведението му е жалко за човек, който управлява цяла държава.

За какво ти е? Ха е станал президент, ден през ден ще чуваш - "Кажи си Бойко!" В това време с брат си ще трупат бизнес и имоти. С какво е по-различен от Цонев и Бисеров да речем?

Не само че не съм по-различенот Хр.Бисеров и Цонев, но съм същия демократ като Б.Бонев, Бакърджиев, Софиянски и цялата бойна червено-синя лаеща срещу Костов дружина! Тва съм аз Пешо Китариста от Филибето!

Мен да питате, изобщо не е нужно да го обявява. Може ей така за приличие ден преди изборите да му каже името. То и без това изборите ще са яко манипулирани и всички гъболюбители ще се водят гласували за ГЕРБ, така че какво значение...

ЦВЕТЕЛИН КЪНЧЕВ

БАТЕ, НАЛИ СЕГА СМЕ С ВАНЕТО КОСТОВ!

Все едно, няма да бъде избран.

такава очевадна лъжа може само комунист да напише.........КАКВО НАПРАВИХА С ТЕЗИ 10%!!!!!!,явно в джоба си ги сложиха.....нали и Доган за това говореше на предишните избори......мърши такива!!!!

Ами това, на което сега ББ реже лентичките, това е усвоеноto в 10 процента. Или ти си мишлиш, че ББ е напостроил магистрали, градинки и пр. за една година???!!!

Отвори днешният в-к 'Сега" и в статията Мит......,че прочетеш истината .А тя е от 14то място по усвояемост сега сме между 25-27 място. 25% от проектите подготвени 2008-2009 г.не са придвижени, а 1000 проекта по Програмата за развитие на селските райони са затлачени някъде по министерства и агенции.Не всичко което не ти харесва, е комунистическа пропаганда.

Във всяко състезание е така. Като печеш банички и поради употреба на допинг ти дръпнат шалтера за няколко дена, то е много ясно, че след това конкуренцията ще бъде далеч напред, а ти тепърва трябва да подгряваш фурната.

Хей, редакторите! Да не сте се объркали бе, маскари?! Моя рожден ден е на 7 септември!

Верно другорю Живков, така е , на 7 септември, а един наш човек, шумкаря, се е объркал за 11 септември. Те са все са сбъркани, щото много заболяха от "Луда крава" покрай крадения кашкавал от мандрите!

Герб явно се страхуват да си обявят кандидата по-рано,защото пак ще да е някой доволно облажил се от държавната хазна и ще го чакат тежки разкрития.Затова - в последния момент...Егати шмекерджелъците.

Защо си мислиш, че Герб се страхуват да обявят кандидатурата си? Напротив. Прочети статията побликувана преди два дни в ДНЕС ДИР БГ - "Борисов: Вече намерих кандидат-президент" Човека е намерил кандидат президент в лицето на царя си на когото бе охранител. Каза ви го точно и ясно и вие пак не сте разбрали. Кой е малоумника Борисов или вие?

Демокрация ,но в сащ-погледнете как там в момента републиканците ще определят кандидата за президент.И какво става в българия-"Аз ще кажа".Едва ли някой в първите години след 10-ти ноември е допускал,4е отново ше се появи тато,сега боко.

Борисов: Казваме кандидат-президента на ГЕРБ на 4 септември, ако до тогава нашият кандидат излезе от пандиза!

аХАхаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХаХахаХ това беше добро, браво.

Няма да мога да спя до 4-ти септември, ужас!

Спокойно! Стоичков ще е! Това го потвърдиха от щаба му в ЮАР, като лично га заяви и неговия дългогодишен говорител Путко Мафани! Ще си правят мачле с Боко в двора на "Дондуков", на малки вратички с големи фалове!

аз залагам на барби,до тогава ще са го изритали и няма да има къде да играе

реално погледнато какво ви пука кога този или онзи ще се кандидатира за президент, кмет или лукова глава? въобще ще ходите ли да гласувате на тези избори или ще проверите какви гъби растат в гората през есента?

Май чувствам някъква задявка с др. Генерал? Ето и гъби спокойно можем да берем, защото отровните вече ги изнесохме... Немога да разбера, какъв е всъщност този нихилизъм?!