17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЪТЛЬОТО ОКОЧАТЕЛНО СЛЪНЧАСА

Много ме съмнява, че Беларус (филиал на Русия) ще ремонтира самолетите ни. Дори не бих се учудил, ако ремонтира първите самолети, да ни плени последната партида или да ни ги върне небоеспособни.

Добре че след 50 години червено фашистко робство се отървахме от червената чума... То не само ние, ами всички поробени източно европейки страни, Балтииските държави, Монголия, Куба, африканските държави.... избягаха от руският ГУЛАГ Сега руските олигофрени се чудят на кой да пробутат старите си допотопни железа.

страхотна новина. Очаквам през интернет благодарните българи да излязат масово на улицата и да благодарят на правителството и лично на МП-я, че си върши работата. Едва ли не са си бръкнали в джоба. Излиза, че след като недообичваме Русия следсва да мразим и собствените си самолети, защото са руски !?

По-черен от дявола го изкарахте Борисов !! А той просто си гледа партията, не Шипка. На Шипка пари не дават, само шамари.

Ама какво сте ремнали срещу Борисов ?? Тук не му е мястото, има си площади за тази работа.

Всички медии цитират новината, но НИТО ЕДНА не казва коя е фирмата, която ще извършва ремонта на Су-25. Предишния път двигателите ги ремонтираше ПОЛСКА ФИРМА. Сега май ще е БЕЛОРУСКА. Обаче така се поднася новината, че се внушава че парите отиват в Русия. А дали е така? В един вестник коментатор пише, че русофилите да били спокойни - щяло да има пари и за Русия, не само за САЩ за Ф-16. А дали е така!? И дали хората правят разлика между 2,5 милиарда и 82,5 милиона.

Армията ни разполага с 14 подобни щурмовика.... От тях обаче летят само 5, а останалите са приземени заради изтичане на ресурса на различни агрегати. По принцип армията ни ще трябва да разчита на тях поне още 5 години, докато новите F-16 бъдат приети на въоръжение. В края на миналата година военният министър Каракачанов успя да сключи договор с Беларус за ремонт на 8 машини ...

Само 15 секунди изказване Борисов не каза нищо вярно по темата Белене.Първо, това не е третото удължаване на живота на реакторите на АЕЦ Козлодуй, а второто. Второ, не е десет години до края на живота на 5 и 6 реактор на АЕЦ "Козлодуй", а до 2037 и 2039 с опция за още десет години. Тоест няма НИКАКВА непосредствена нужда, да не говорим криза.Трето, германските и френските компании, гдето ги бил поканил, не са стратегически инвеститори. Става реч за ядрени централи, за ядрена енергетика. И за изпълнители или доставчици, или финансовите инженери.Четвърто, БСП се наддигнаха, защото в новото раздаване за АЕЦ "Белене" за тях няма нищо, нито за Радев. Защото на БСП "любовта" към ядрената енергия минава през сметката.А Христо Ковачки е символ на управлението му. Човекът, който бе доказано че е укрил 14 милиона лева ДДС от държавата, съдът го доказа и .... нищо. Сега е стратегически инвеститор с няколко компании, някои с нищожен капитал.И според него няма проблем, и всички трябва да му викат Осанна, Конграчулейшънс. Същият олигарх, който се подозира че манипулира цените на борсата, за наша с вас сметка. И Борисов нищо да не знае? Не става. Никога не е късно човек да се орезили, особено по темата Белене.Включително като се прави на ни чул, ни видял по темата - защо финансира ядрената програма на Русия и нови оръжтия, които са насочени към нас? Защото зад всичко това стои Росатом.Нищо чудно сега да поприберат Ковачки на по-задна позиция. Временно.

Су-25 са стари щурмовици. За същите цели САЩ ползва А-10, с изрисувано диво прасе на носа. Като обстрелват наземни цели с ракети, летейки срещу тях, а не като бомбардировач. Странното е, че преди при ГЕРБ продават няколко Су-25 на Грузия на средна цена от ... 101 000лв. И не не съм пропуснал някоя нула. сто и една хиляди е. Уж в много лошо състояние. Странно е при такива продажби, да има такава цена за ремонти. Не знам колко бройки имаме.

тъпата си и мързелива администрация,че колкото я увеличаваш,толова работа не се върши.Администрацията е толкова набъбнала,че вече не може да се разбере кой за какво е назначен и отговорен.По 5 агенции за едно и също.

Как още не сте разбрали че администрацията му набъбва за да има гласове '' за подкрепа'' по време на избори че и тя като шайката много се страхува за местенцето си че без него работа ще трябва стига да има кой да се излъже да те вземе..

Ами както е почнал да дава тук 50, там 80 да вземе да даде и едни 200-300 млн за ремонт на българската подводница. Тя може и да я няма вече, но защо пък да не даде ? Кво му плаща.

Той ни лъже , ние се правим че му вярваме , така ще е до следващите избори , дано Държавните служители го осъзнаят и не гласуват със семействата си за гроб , то Държавата заприлича на Гробище !

Тази вечер Израел отново е надупил руските, иранските, сирииските мърши в Сирия, край Дамаск... и от фалшивото ватно ПВО-боклуците С-300/400 няма и следа - ни чули, ни ведели.

вчера Нетаняху разговаря с Путин по телефона. Дали пък не е искал разрешение да нанася удари без да му свалят самолетите?

Щастлив човек ще да си ти, "Паисий Х", ако наистина вярваш на това, дето си написал... Като гледам и другите ти коментари, май наистина си много, ама много щастлив... Типичен синдром.

Добре че след 50 години червено фашистко робство се отървахме от червената чума... То не само ние, ами всички поробени източно европейки страни, Балтииските държави, Монголия, Куба, африканските държави.... избягаха от руският ГУЛАГ Сега руските олигофрени се чудят на кой да пробутат старите си допотопни железа.

Основното мото на руския "бизнес" – ако не излъжеш – няма да продадеш .... -От Су-57 и МиГ-29К - клиентът Индия се отказа... -От Su-30MKM.- клиентът Индонезия се отказа ... сега дори палмово масло няма да ядат -ватните аборигени-разменяха самолетите си за палмово малсо. -От клиента на Ka-52 Египет се отказа ... -От SuperJet100 куп клиенти отказаха Вот Ето путинския пробив ... могат да разчитат само на зомбирани държави като Зимбабве, Венецуела, Тамбукту ... няма кой друг да купуват руски боклук. Винаги държавите, които са направили фатална голяма грешка при закупуването на руски боклук, дълбоко съжаляват. -Индия също отказа да купува руски ракети въздух-въздух, тъй като се оказало, че руснаците са ги измамили, което показва, че далекобойността им е 110 км. И се оказа, че по-малко от 80 км. И индииците загубиха битката с пакистанския F-16. Индииците при дистанция от 90км изтрелват своите ракети по пакистанските Ф-16, а те пролетели по-малко от 80км и паднали на земята.

Нещо за боинг да ни кажеш, драги ?

Ето такива Боклуци ни набута Каракачанов с нови купени паспорти !

От Су-57 Русия ги отказа! Като отказа в Индия да се произвеждат разни части и май двигателят. После пак индийците тръгнаха да се договарят. Те сами произвеждат част от стари съветски самолети и най-много да им докарват части. По време на санкции, военните в САЩ обясняват в конгреса, че искат да продължат да купуват хеликоптери Ми-17 за Афганистан, защото били много по-издръжливи на лоши условия. Съотвено и продължиха да ги купуват. Не като Ф-16, където по медии в Румъния казали, че лятял само във хубаво време. ;) Не ги пуснали да летят на парад поради заледяване.

Многоооо щедър чиляк,с чуждите(вашите/нашите )пари!

3 бараки, за сметка на това куп генерали

Ке умрам от смех! Бил посетил и се бил запознал със базата и самолетите,били го информирали за платени 82,510 млн., тва е около 82 и половина милиарда, ама карай да върви, грешка на редактора. За наште приатели, за техните къщи за ония гости, наръгаха 200 / ДВЕСТА/ милиона еврака с давност 5 години. Голем смех!

Нарича се "десетична... запетая" Така, например, е на твоят джобен калкулатор. Може да бъде и "десетична точка". За да бъде това, което ТИ си написал, трябва да я няма запетаята... драги ми "математико". :)))

на ВВС Радев ни е завещал тонове старо желязо.

президента да коментира.

Стари безполезни съветски железа. Не си струват дори парите за ремонт.

Напълно излишни пари подарени на руските ни неприятели.Тези самолети са бракувани още по бай Тошово време.Ако трябваше да се влагат пари но беше най добре да се ремонтират Су-29,но не в Русия,а в Полша.Защото щеше да бъде по евтино,по бълзо и самолетите наистина щяха да бъдат ремонтирани!

След като сте толкова добре осведомен, ще осведомите ли и нас какви са тези самолети Су-29, които споменавате? Признавам си, не само за наличието на такива в българската авиация, но и за съществуването изобщо на такъв модел Су, не съм дори и чувал...

Осведомен е някакъв професор Вучков по самолетите...

За теб безродник , са неприятели , а за 99% Българи , Руснаците са Освободители от Османско робство ! Възвръщане на Държавата България !

Или без мярка? Безмерно плащане, а дали са безмерни? Явно са безсмъртни поне. Като кофа без дъно. Докога? Докато има да плащат. Не може и тако, и вако. Пропиляхме 30 г. в размисъл накъде и още не смеем да го заявим. Не разчитайте на брекзита да се върне някой.

То и циганите от Столипиново не искат да се върнат в Блатото България !

Чудя се ТОЯ вярва ли си, като плещи или смята, че ние му вярваме??

Щом като повече от 10 г. гласувате за този тупан и мафиотската му партия ГЕРБ,значи сте съгласни с глупостите,които плещи с повод и без повод.

то това за скрап бе... ква е тази допотопна "техника"?

Тоя не мога да го гледам вече. Нужнила ме зове всеки път като видя тъппатаму муцуна!

Как само му се иска да се снима в кабината, ама не може да се побере там....

Споко! Ще воюваме Бокича и Шкембе войвода в първите редици.

до 22 Работиш като чистач с две образования- основно и от Факултето.. За това заплатата ти е 700 лв.

Tи за колко работиш (или лижеш) бе герберски утрепко

Е, това е, с американските самолети ще пазим небето на Естония, а ние си оставаме с руските самолети. Хвърлихме луди пари, от залъка на бедните и се хвалим че ни хвалят от Американския Департамент че им финансираме военната индустрия.

Дир успявате ли да изтриете негативните коментари за ГЕРБ? Не правителството, а Българския народ ги е отделил тези пари лишавайки си от доста неща за разлика от вас от ГЕРБ! Нещо да коментира Борисов как един пенсионер може да живее с пенсия от под 220 лв. - достоен живот от успешното му управление!

Еййй. Богат човек тоз Бойко. Колко пари имал. Днес го видях с един валяк - строеше магистрала Хемус.

Сърхош!!!

ББ се оплака, че по повод сделката за F-16 бил ИЗТЪРПЯЛ МНОГО. И препоръча да четем изявленията на Департамента, защото "това, което излиза от департамента на Щатите, го четат всички". Та, Департаментът на САЩ публично поздрави РБ и лично ББ за сделката: "Ниe cъщo тaкa oцeнявaмe ocнoвнaтa рoля, кoятo Кoнгрecът нa CAЩ изигрa в пoдкрeпa нa изпoлзвaнeтo нa ЧУЖДЕСТРАННО ВОЕННО ФИНАНСИРАНЕ за част от тази придобивка и кooрдинирaнитe уcилия нa прaвитeлcтвoтo нa CAЩ зa пocтигaнe нa тoзи уcпeх." КОЙ ще попита Банкянския за какво ЧУЖДЕСТРАННО ВОЕННО ФИНАНСИРАНЕ иде реч?! И за КАКВА сума?! При положение че само за изтребителите за 1 месец държавата взе 700.6 млн. лв. вътрешни заеми и е планирала още 200 млн. лв. заем за идния понеделник: "На 26 август Българска народна банка ще проведе аукцион за продажба на лихвоносни съкровищни облигации със срочност двадесет години (7 305 дневни) от отворен тип с фиксиран лихвен процент от емисия с падеж 21 юни 2039 г. Номинална стойност на предложеното количество е 200 млн. лева."?! ... Бутат ГО в правилната посока и Нашия чупи рекорд след рекорд по продажност... А в същото време пенсии за 620 000 лв. на 5 000 пенсионери са запорирани заради неплатени сметки за ток, вода и парно... Ястреба взе на Босия цървулите...

Ами нали от там си го командват че го бяха обрисували менторите в мутренски краски и гледа там да го хвалят за да продължава да властва че иначе както го ''обичат'' в България без власт бая ядове ще бере ако не позачезне от страната, ама дали менторите му ще го искат ...

Надява се човекът, че цял свят чете и ръкопляска.

но спестихме от качеството на гумите му, и дадохме милиони за да ремонтираме старите Москвичи.

ф-16 и су-25 са коренно различни по предназначение самолети.Само един празноглавец може да ги сравнява.Прочети, ограмоти се и после пръцкай !

Абе Борисов, ти що само обикаляш обаче избирателно и си правиш евтин авто пиар бе? Защо не отиде при хората с уж чумясалите прасета да им обясниш на народен език, така както само ти умееш защо аджеба е нужно да си унищожат здравите прасета? Защо не отиде да им кажеш поради каква причина не може да им дадеш като обещетение повече от 300лева, като то няма и да ги получат тези 300лв щото половината отиват за дезинфекция. В същото време платихте за направата на 8 броя уж модерни нови хвърчила които ще получим незнайно кога може би? А днес гордо се пъчиш че си осигурил 80 и кусур милиона за поправка на старите хвърчила. Отиде и откри една зала, щото скоро не беше рязъл лентички и явно ти беше домъчняло за таз твърде важна и отговорна дейност. И за финал, ти нали беше по професия пожарникар бре господине? Та като е така що се идеш да се качиш на една пожарна кола и да покажеш на колегите си огнеборци как премиер гаси пожар, защото в последните дни сметищата в страната горят и то здраво горят Бойко.Обаче ти ходиш пак го казвам избирателно, палиш джипа и хоп на магистралата или при разкопките. Май не си научил много от твоя бивш началник с когото някои те сравняват, обаче съвсем незаслужено.

Ами нали това вие работата бе боко на правителството - да си изпълнявате поети ангажименти а не да раздавате според интересите си чужди пари.. Не спря тоя самохвалко да се самохвали че жиганката е умрела сигурно...

Защо бе, анус хлъзгав? Нали "даваш" милиарди за хартиени самолетчета! Защо пак опря до старата руска техника? Капут долен!

Хората на Шипка празнуват годишнини от боевете за освобождението на България от Османско робство , този се разкарва като Цветарка ! Ако отиде ще го освиркат всички Българи , качили се на този свещен връх св. Никола ! Назначения от САЩ си е Назначен , ходи като цветарка из България и само там където търси далаверка !

Бъркаш върховете, това не ти е Бузлуджа!

Бузлуджа с кюфте ще го почерпят... все пак е съпартиец;)

Дебел , тъп , ръси глупости---а Държавата му гори!!!! Препеченоглава наденица , тлъста свинска!:))))))

А българите са на Шипка, за да почетат героичната епопея, но какво го интересуват българските празници.

Демагогията Му е присъща. Правителството,в случая-той,нищо не осигуряват. Правителството събира преки и непреки данъци. Такси. Приходи от много др.неща. Това СА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ и на България.Тези,които са пожелали Булгарбаши да прерапределя парите НИ,делегират "даването "и ЛИЧНИТЕ Му хвалби от това. Демагог. Абсолютен тоталиратен Вожд. Приписва на себе си заслуги.

Тъй де, само където при социалистите всички тия пари щяха да отидат единствено по джобовете на партийците!

Троле, то и сега е така, кой 10, кой 15%, пълнят си джобовете гербаджийските престъпници.

че тия не действат по социалистически ли? Това, че сте решили да приемете, че едните не действат по старомоден социалистически начин на прибиране, не означава, че е вярно, а че сте се поддали на манипулирането и не виждате по-далеч от носа си.

двамата шишковци опаткаха бюджета за години напред ...

Ей на , за 100млн щяхме да имаме боеспособни самолети, а тоя престъпник даде милиарди на американските олигарси вместо да вдигне стандарта на народа си.

Боеспособни? Разсмя ме!

Да боеспособни, за раика от онези стелтови ф16, които са платени, но никой не ги е виждал.

Ами то и Суто няма как да ги види защото бива засечен и свален преди да го направи.

Бойко, в Хасково има хора които на тонера викат тунер и поддържат държавни фирми!!!

Червените тролове са свикани тук на ленински съботник

ама Бойко поведе четата...

до 33 ати какво предлагаш кой да ни управи

Чух че путю ши праща войскъ да си прибере летящите кофчези и да установи на власт курнела с булшийтска диктатура

Аз пък чух си пе...аст

В бара в който киснеш по цял ден, на Позитано 21 ли го чу? Слух е, не му вярвай!

ако са мирикански- що са мирикански. ако са русские-що са русские... нема угодия. шсъупрайми

Правителството нищо не е осигурило. Пхарчиха поредните пари на българските граждани за глупости вместо за работни места, образование и здравеопазване. За какво са ти тези Су-25 и Ф-16, когато пенсионерите взимат 300 лева и немогат да си платят тока и парното с тях? За какво им е такава държава???

А бе тея руски тенекии защо още не са ги бракували. Бахти боклука .

Защото са най-добрите.