Бойко Борисов обяви кой ще е кандидат-премиерът на ГЕРБ (видео)

Това е бившият министър на външните работи в кабинетите "Близнашки" и "Борисов 2" Даниел Митов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко и магаре да предложи за премиер, герберите и техните патерици ще одобрят.

Чифутче, няма как да е иначе....няма БГ външен министър след промените, който да не е от това котило, даже един (Н.М.) и военната си служба беше отбил в чифутско. Какво да се прави, такава е повелята сегашните ни кукловоди - кога ли всъщност не е са били те кукловодите ни, като изкючим годините на така наречения социализъм.

Много интересно, КОЙ "докладва" на ББ за Деси Радева? Каква му е тя, че да му докладват здравословното и състояние? Мисля че това интересува само семейството и. От кога пък службите докладват на БИВШИЯ премиер за хора извън близкия му роднински и приятелски кръг?

Изказаване на изключително комплексиран човек, тоя вече не е с акъла си. Толкова се е откъснал от действителността, че дори не се чува какво приказва. Толерантността и възпитанието на ББ никога не са били силната му страна, но с това си изказване вече излиза от всички човешки и политически норми. Това е положението, истинските политици могат да се оттеглят с достойнство, но това е нещо непознато за бившия ни премиер. Той няма достойнство, той е обиден, че 74% не го обичат безрезервно и отчаяно, както се обича езическо божество. Комплексиран ПРОСТАК.

То бива да си плазмодии,подлизурко,нещастник,но да приемеш предложение от ББ и да смяташ,че си някаква си личност е безумие!!!!!Ти ли ще управляваш като ще чакаш КОРЕКТИВА-ББ да ти дърпа конците!!!!

и аз ше седя до вас и ша ви глевдм как с пот на чело носите отговорност....

Митов ли??? Че той заедно с Плевнята не бяха ли меките китки на ГЕРБ

Знам го ! Подвизава се в гей обществото под псведонима Дуду Боата и Къдравата Сю .....

Тоз кат цветарка бре друга раута хванал лие

Докога ще ни занимавате с този ИДИОТ?

Тъй де. Само аз ли се питам или никой не ще да пита? И всички медии повтарят едно и също. Да завъриш 2002, предвид че си 77-ми набор в онова време, безметежно и мутренско странна работа. Нещо му се губят бая години от биографията. Да не говорим за средно образование, езици. Това с Нов Български .. няма лошо ама само тава ли? Това си мяза на чист ПР. Иначе типична цветарка - къде ще му дадат най много и най угоден на всички. За толкова време, толкова партии и последователи, че направо срам. Човек без вяра, последователност и дух. Угоден за да кажат после че са предложили правителство с достоен премиер. А кандидат премиера ясно - по някое време ще замине пак по предназначение. Нищо ново под слънцето. Нито излъчване на мутра, нито излъчване на нещо - каквото и да е било. Да не говорим за неща подобни на ерудиция, харизма, лидерство... . Плазмо.... Бат Бойко поне си мяза на мутра :) Ясно, е че ГЕРБ правят бутафория за да не ги подкрепи никой. Караянчева за Председател на народното събрание. Сериозно? Няма да забравя онзи кадър как я плескаха и стоеше тип - равнис мирно. Диван бизнес :)

Бях заложил на Рабъла, може и да е много тъп ама пред тоя и Боко е Айнщайн!

урода боко ...не е измислено наказанието за тоя изверг

По-глупав, да не кажа тъп народ от българския няма по света. Сигурен съм. Срамувам се, че съм българин и се радвам, че преди повече от седем години напуснах тази клоака. чАо

Комплексар, хубаво е, че си напуснал България!

Джери мангала да ми го лапа и да плаюе като Бойко!

Това тъпо пишлеме, Даниелчо, е егати тъпото парче. Да останеш в историята на България като част от мръсната играчка на Баце 100те Чекмеджета. Егати тъпото парче, какво ли му е обещано, колко Чекмеджета са му обещано на него да става за смях пред цяла България и историята за вечни времена.

Къдравата Сю!

Изглежда, че това е най-подготвения човек след Б. Б за премиер от партия ГЕРБ...

Който за последна грижа има български народ.

Борисов: „Реших да се оттегля от парламента, за ДА ИМ ЗАВРА чекмеджета, лъжи, компромати В ЗАДНИЯ ДВОР!“. Този ТЕЖКО БОЛЕН Човекоподобен няма ли поне 1 приятел, който да се погрижи за Него?!

Как Борисов не разбра, че не му върви с Дани-тата / Спомнете си за Данаил Кирилов/.

Ама Баце наистина си вярва,че всички ще жалим за него като по Тодор Живков.Как ги омагъосва тази власт......

Прекалено клякане пред уса, америк. кабинет ли ще редим

Поредният чехльо на Баце, кой изобщо го вълнува какво искат или предлагат мутрите.

Аз мислех , че РазБойко ще назначи за премиер любимеца си, Гошо Тръбата

слага бе джоба си кресливите Мая, Дончева, Капон и Ренета! А за Олигофренското трио да не говорим.

С какво ги слага в джоба си?Поредната пионка на Тиквата и шайката му. Образование и кариера -"Политолог" -плямпало и лаладжия.Станишев-Паднишев ноомер 2.

Станишев е най успешния български политик, а тази утка е голямо нищо..поредния бушон на Баце

Да,да, вярно, по-добре му приляга най-древната професия, която практикува от 2006г., както четем в биографията му.

Тоя Митов един нормален работен ден няма, ужас, цял живот на краварска хранилка. Ако такъв соросоид стане премиер, държавата загива.

е прекрасен избор!

За какво може да ни служи, че не се сещам. Следващата година ще е в нова партия. Дори и ГЕРБ не трябва да го подкрепят.

Последни напъни и после при Бай Ставри, още малко Боци....

Какъв бай Ставри, тоя е за народен съд.

Ако ДПС и ИТН влязат в коалиция вадете тоягите - това е Мултигруп3

брао бе 3 мандата търпя безчинскта а сега си се сетил з абивши мутри... или лично бойче те хранеше тези мандати,а?

Викаш, че по-добре ще е да е СИК 4 ли?

Ако ДПС и ИТН влязат в коалиция теглете

Този мазник и ветропоказател, дето е сменил незнамколко партии и е бил обвиняем за престъпление по служба, той ли ще е новия премиер?! Ххаххаххааа!

САМО ГЕРБ!

СДС пристана на утайката на БКП - ГЕРБ. Смях!

добре с е подкрепяте бивши и настощи отпадъци ,отиващи дружно в историята при дедо ви крадлиф от мадрид

ХА ХА ХА ХА

Ако ДПС и ИТН влязат в коалиция бягайте от България

Абе предпочитаме истински мъж ... с топки.

като ше е _утка що не предложи некоя истинска, като деса сфирката.. а да, тя шела да те замести у партиата....и немое да носи две дини под една мишница

У дупарата на ГЕРБ с 500.

толкова ревете срещу Митов, нали няма да мине правителството на ГЕРБ. Чака ни правителство със министър на културата Тошко и на здравоепазването другич Тошко. Да ние честити дет се вика.

що още повече ревете,че Слафчо ви победи?

Пак ли мятате лайна, червени дебили? САМО ГЕРБ!

Продължаваш с лозУнгите и скандиранията, а герберче?! :)))))

Това имат в изобилие, това хвърлят. Просто друго не могат.

Само в смисъл на самотно - самотен ГЕРБ.

Тулупът обявил и още една новина - че България скоро ще изтегли контингента си от Афганистан. Абе тиква, контингентът ни ще се изтегли по решение на САЩ, които подписаха споразумение с талибаните за изтегляне на ВСИЧКИ ЧУЖДИ АРМИИ от страната. Това не е решение на ББ или на ГЕРБ. Вие сте страхливци и не посмяхте 10 години да се изтеглите - това направиха Испания, Италия и други страни. А вие сте лакеи на САЩ.

Мислех си, че ще предложи ПКП (Поцинкованата Кофа Празна), щото таковата нали е жена. Пък то Митов, нито е черен, но пък може само да се е родил мъж ,а след това да се е самоопределил с друга социална роля. Модерна работа в модерни времена.

Премиер?И почвам да бЕгам, бате!

чудесно с тоя очилат джендър още по бързо ше се свърши с тая партийка

Не искате агенти, ето американски агенти. На талази. Някой минал пред руското посолство, и веднага порицание. Но биографията на господина е дотойна за възхвала.

"През 2010 г. заминава в мисията на Националния демократически институт (НДИ) на САЩ в Ирак, където е програмен мениджър на Програмата за развитие и подпомагане на политическите партии." Ако сте се прозяли два пъти докато прочетете за тази длъжност - това е целта. Да звучи тотално безинтересно и безлично и повече да не ровите. Защото няма как да напишат примерно ЦРУ школа, нали така? Значи е бил в услуга на чужди правителства и евентуално и организации и такъв ще става премиер на майка България? Ще защитава българските интереси яростно и упорито? Цачева щеше да бъде много по добро предложение...

Чудя се да ли ще доживея някога да видя в коментарите на българските вестници,българи които обсъждат дадена тема и спорят без да псуват и се държат цивилизовано,а не като аборигени.Струва ми се че не,жалко за което.

Не мисля, то все по-зле става. Виж в парламента какви вкараха- защото мисленето им такова-нискоинтелектуално, чалгарско, злобно-воинствено. Липсва мисъл за просперитет, управленски капацитет и международно признание на тези, които трябва да ни управляват. Човек преди да пусне бюлетината трябва да помисли, ако може. Бог да пази България!

Този задник само заради възраста си не е успял да бъде и член на БКП!

ГЕРБ имат Нулев шанс да са в някакво управление ... ..някога! ГЕРБ ще се разпаднат до краят на 2021 без десетките милиарди разпределени по чекмеджетата им. ГЕРБ ще бъдат унищожени от всеобщата,Национална ярост към 11 годишният Тоталитаризъм в който оцеляха до 6 милиона от нас.

Послушко на тати Бойко.... браво

Щом Джуджето Недоебчо - Тошко Африкански лапна малко ПУХ, - Прост чиндолски Хуй сринаха се всички сметки на един ЕВнух - С.Т.

Щом Джуджето Недоебчо лапмна малко ПУХ, сринаха се всички сметки на един ЕВнух

от самолет даже изглежда като типичен европедал .