Радан Кънев лично и силно обиден на Борисов

Съпредседателят на РБ Радан Кънев обяви, че е лично обиден на премиера, който заяви, че основно ГЕРБ са протестирали срещу кабинета "Орешарски".

Обратно в новината

Коментари - Радан Кънев лично и силно обиден на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зарежете ги тия двамацата нека се обичжад първо единия да обиди други, после другия да му го върне натъпкан. Днес е велик ден - Навършват се 102 години от превземането на Одринската крепост (13 март 1913 г.). Пленени са 14 турски генерали, заедно с командващия Шукри паша, 2000 офицери, 50 000 войници, 413 оръдия, 4 картечници. Българите губят в атаката по-малко от 2000 бойци...

Ама нищо не разбирам. Какъв ГЕРБ, какви реформатори? Нали протестите бяха спонтанни? Нали не бяха организирани от никакви партии?

ГЕРБРБ Дръпнаха едни 16 000 000 000=16 000 милиона =16 Милиарда лева ...на НАШЕ , да Наше име....или Ние Всички , нашите деца и внуци..станахме Гаранти на ГЕРБРБ да се налапат с нашите пари !!! .... Заради това ...ГЕРБРБ Никога няма наистина да се скарат , докато не опукат нашите 16 милиарда ! Опичайте си ума като гласувате !

На човек като Борисов, който систематично лъже да припомниме. Истината е обратната на твърдението на Борисов за оттеглянето на неговите демонстранти и оредяването на протестите след това. Защото демонстрантите се оттеглиха сами след неговата омаскаряваща протестите лична намеса на 4 септември 2013 г. в първия ден от есенна сесия на Народното събрание, когато той се правеше на опозиционер.

биографията на бб е тази, че няма загубени избори като вас - комуняги, въпреки , че редовно плюете повече от хамали за дребни стотинки - или не са толкова дребни.

Глупак,ти нещо не си в час!

Ако знаех, че Кънев ще използва думи като "измет" и др. в изказванията си, никога нямаше да гласувам за него. С такива определения се принизява до нивото на тези от "Атака". И най-важното - къде са реформите?

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

През 2009 г. - гласуваш за Атака - получаваш ГЕРБ, през 2013 г. - гласуваш за Атака - получаваш ДПС+БСП. А сега - гласуваш за Атака, следователно си националист. Руски националист.

ПО-ДОБРЕ РУСКИ, ОТКОЛКОТО АМЕРИКАНСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!

боко след като си го обидил редно е да го уважиш поне един път а после и да го повториш ,уважи го на място по избор ,ти избери къде

Стига любовни драми, бе Раданчо, кой к`во казал няма значение, като зашумули юргана - всичко се забравя...

не съм привърженик на Борисов, но все пак той има биография, докато радан кънев е някакъв изтърсак, същия какъвто е и пеевски

То точно туй му е и курусът - че има биография, щото я знаем каква е...

Всяка една т.н. "власт" си намира т.н. протест, който я сваля от власт. Оставка на шайката самонарекла се Борисов 2.

...политици-лайнари, журналисти-помияри, протестъри-доларосмукачки, америка за българия-пълни с пачки, народа гладен и оплют след изборите с храчки на "псевдополитици-перачки"....

"Вие луди ли сте? Да оставим мафията да смачка опозицията?" По-добре да управляваме с мафията, отколкото да сме опозиция - това всъщност казва Раданчо...

Играта кой е По По Най започна? Борисов с Герб или Радан с РъБовете.Кой е Кой? Кой е плащал повече? Аз залагам на Бойко Борисов,но защо? Защото Герб и Борисов са фрашкани с пари и не е проблем да снесат по 50 лв. на тълпа от 2000-3000 красиви,учени и полуумни лумпени , за да маат гащи из софйските улици и да хвърлят домати и павета по Парламента и трошат бусове и коли.Е това е демократичният герберско-реформаторски модел на спонтани протести на гражданското общество.Софиянци се съмяваха дали е така или не ,но набеденият за генерал Б.Борисов не издържа и разкри кой кой е? Отврат! Допуснахме тези дебеловрати и низкочели политически примати да управляват държавата България.За жалост агентите от Св.Синод, начело с патриарха ,днес наградиха събрата си Буда с орден.Отврат!

За да гласуваш за този мафиот,лъжец и национален предател,трябва или да си много прост,или комплексар като него,или платен,или ром или да не си информиран изобщо.Нямам друго обяснение,че този все печели и в социологическите проучвания води постоянно.Погледнете го само как говори,как се държи,това е абсолютен срам за нас като нация.

С изказването в парламента Бойко потвърди ,че е голям лъжец манипулатор.От казаното от него се разбра ,че протестите срещу Орешарски са организирани и спонсорирани от Герб и лично от Борисов.По време на протестите той декларира ,че Герб и той нямат нищо общо с протестите.Те не били платени , а самоорганизирани от гражданите .Как да се вярва на Борисов ,когато преди година говореше едно , а днес публично признава ,че той лично е давал нареждания за протестите и метежа пред НС? Явно след година две Борисов ще признае публично ,че кредита от 16 милиарда е грешка,но парите дим да ги няма.

не думай :) обиди и цинизми, ауууу "Когато Борисов забраняваше на своите хора да излизат на протеста, тогава на нас се скъсаха да ни дават акъл всякакви врагове на Борисов да оставим да бъде смачкана ГЕРБ, а ние отговорихме: Вие луди ли сте? Да оставим мафията да смачка опозицията" всичко ще си кажете двамата бе, хахаха, значи и вие плащахте, бухахаха, ква опозиция те гони бе, че той тоя "красавец"(да не ме цензурирате пак де ;) на сниката нямаше и ден работа като опозиция, мафията сте вие, дето плащахте да бъде саботирана работата на парламента и да бъде съборено едно законно избрано правителство, тва с голата ц*ица ваше или гербаджийско творение беше ?? ;), а веригите в университета?? стана ми интересно просто :P

Между двамата /ББ и Раданчо/ има едно особено мъжко харесване...

Го набута Раданчо Идиотчо на мангала Костов, а сега седнал с Боци да си го мери!

Абсолютно всички са мафиоти. Просто системата така е направена, че освен прост и корумпиран човек, в политиката друг няма да оцелее. А гласуващите все ще вкарват в парламента боклуци, просто така работи системата. Поне да намалят броя им от 240 на 100, че доста пари хвърчат от кучкова, по чалгаджиики и все от джоба на дребния и среден българин

Даааа, истината боли......

Не мога да повярвам какви хора ни управляват и в каква държава живеем!Докъде се докарахме един прост човек да управлява страната. Значи всички протести срещу Орешарски са били цирк само и само пак Боко да стане премиер.Правителството на Орешарски не можа да свърши никаква работа заради прищевките на тоя.И като видя,че няма да стане с протести се съюзи с Местан и така на практика свалиха правителството.

стрино Пено! Чак сега ли разбра,че те оправиха без да искаш?!? Хубавото е ,че оправиха и тези, които бяха използвани и си ислеха,че са велики.

Публична тайна е, че костоваците и седесарите бяха зад срамните за страната ни "протести". Които особено с "нощта на белия автобус" ни дадоха имидж на бананова република. Имах съсед, който още в зората на демокрацията стана абсолютно върл седесар. Спеше в палатка в градинка в центъра на града ни, когато и в София имаше подобен палатков "Град на истината". Палеше свещи на терасата си, когато имаше нощни бдения, почит за "жертвите на комунизма" и все от този род. По терасите му няколко години се вееха огромни сини знамена с лъвчето. Дотук нищо необичайно или лошо. Обаче се намърда в местните седесарски структури и знам само за две случки, но и двете показателни. Единият си син го намърда на сладка работа в учреждение, което беше под управлението на седесар. Другия си син се опита с ходатайства при Костов да го намести в Министерството на Външните Работи като дипломат, макар че той си беше дипломиран лекар. Това не се получи, може би не беше чак толкова заслужил седесар. След време знам, че се беше разочаровал и поозлобил към СДС, точно както преди това се беше озлобил към БКП (БСП). И на двете места не са му отредили кой знае какво място около баницата и затова в края на краищата той им става върл враг. Това е само един пример, не кой знае какъв, но реален. Та ето ви убежденията, вярата и морала на "демократите". Ако на повечето от нас те ни се струват нагли - има си защо. Гонят си целите и газят де когото могат при това.

Стотици хиляди са подобните примери 100+

Що нещо си изписал, гаче ли привържениците на ГЕРБ, БСП и пр. са чисти идеалисти, които не си намърдват отрочетата "на позиции" - нали в една държава живеем, не ни изливай лимонада в ушите...

С какво КОЙко за министър-председател е по-различно от ДП за шеф на ДАНС?

Тези думи на Борисов ме върнаха към онова бурно време, когато по думите на един известен журналист(цитирам по памет): някои колежки като че ли изпитват оргазъм, когато вземат интервюта от протестиращите. Това което най-много ме разочарова е гаврата с тези женички. Те си мислели, че интервюират първите представители на гражданското общество в България, а в същност са интервюирали едни обикновенни платени лумпени.

Г-н Борисов, Изкукахте.Две години питаме Кой? и говорим за модела Кой?,а вчера получаваме отговор от Борисов: Какъв модел кой,какви пет лева.АЗ съм.АЗ съм протеста.АЗ съм Пеевски,КТБ,държавата.АЗ,АЗ..........АЗ Вие сте болен човек г-н Борисов.Имате нужда от помощ.Бихме помолили д-р Михайлов да коментира вашия случай.

Е, пазителите, не сте съвсем коректни ! Борисов каза, че една малка част( 100-тина човека) са били от лумпените на РБ.

Няколко месеца по-късно: По улиците на София върви поредния протест и пита"Кой ни сра в гащите" От болницата в Карлуково Борисов извисява глас:"Как кой.АЗ ви срах в гащите".

Коректност, култура, памет, отговорност, това са думи-чуждици за мутрата-милиционер... Д-р Михайлов трябва да го поеме за продължително лечение, защото неговото е по рождение.

-Румче,дай му хапчетата ма. -Ма Цуро и хапчетата не помагат!!

И АБВ ли е създадено по времето на Костов, защото наименованието на политическата формация е само претенция и етикет, лишен от съдържание? (ни риба, ни рак)

Боко Тъпото е слаб ученик. Той повтаря за втори път мандата и не се научи да не говори глупости! Само като види насочен микрофон и мозъчната му кора се трансформира и става гладка, като аспиринче. С една гънка между двете полукълба!

ама е разбирач и има шлифее-е-ер......

Иначе матряла как щеше да разбере истината за протестите?

Какъв талант се изисква за 25 години да разпилееш такъва политически капитал като огромното народно доверие

Точно , точно злоупотребите с протестите докараха този 16 милиарден заем . Радан пише 1500 човека взема парите , а праща 100 на площада . Орешарски гледа от вътре , гледа и вика тези се отказаха от оставка та . Е там трима пият кафе . После и петното обещава 5000 калпака взема сухото и не води никои и така днес 50000000 утре 8000000 и накрая като теглиш черта та с един мандат за никъде .

ти нормален ли си ???

само за местните избори. Както си гукат с герб за заема...кой би ги избрал. Сега правят малко сръдини защото иначе защо да гласуват хората за тях? Е ,ББ ги издъни ,ама се сърдят само за пред хората.

Някои от тези от РБ хората ги изгониха през вратата, защото ги ограбиха с обещания за просперитет, а те влязоха през прозореца, благодарение на Кунева и Б.Б. Какво сега се гневи министър председателят? Стига е лъгал и ни е играл сцени от самодеен театър!

Нацупените вождове в старанието да се докарат по-революционери, се поиздадоха кой къде слагал и изтеглял хора на т.нар. спонтанни протести. Тепърва ще гледаме сеир, ама ще е на наш гръб.

Никой не гласувя на герберасите /няма толкова пълни идиоти/, но те имат 30% на изборите. Сега ясно ли ви е, защо са нужни 16 милиарда, и какво ще се покрие с тях?

Ама какво говорите, другаре! Вие по този начин проваляте цялата ми теза и обосновка! Протестите бяха спонтанни и никоя партия не участваше в тях! Те не бяха финансирани с нито един лев от никъде! Дори хората плащаха, за да участват! Може ли в тези 12 милиона протестиращи да няма от всички партии? Всеки като даде по двадесет стотинки и ето ти финансирането на нашите избори.

Метеж Метеж със гроздова ракия... Пържолки,банички за тия, които силом завладяха академичната ни стряха. Метеж срещу властта се буни пари се цакат на малоумни. Енергия на шепичка младежи, е впрегната да прави тук метежи! Забравиха на Пицко лафа, на БАН кога скрои кюляфа! За ГЕРБ науката бе слънце, ала в Пипона липсва зръце! Паси 29.10.2013г.

Разликата между метеж и ментеж е една буква!

Радан беше надежда за нещо свежо в политиката, но се оказа една беззъба поостаряла проститутка.

Малоумник! Винаги си е бил тъпа п---а.

Боко ако си мъж,като изтеглиш този заем от 16 милиарда,ако искаш народа да те уважава,и да не те изгони със камъни,вземи им увеличи заплатите и пенсиите,пари си имате всички във Парламента.спрете се малко със кражбите и помислете за народа,и без това народа ще ги връща тези пари,поне нещо да види добро от тях.Не разочаровай материала Боко.

Ама вече публично признахте,че симпатизантите ви са като комсом.о-ция под стро протестират,под строй се оттеглят.Няма свободни хора,така ли?

Увеличение на заплати и пенсии не става просто така. Може да се получи, ако въпросният заем се използва за инвестиции в РЕАЛНАТА ИКОНОМИКА. Обаче идеята е друга - да се подкупят панелните таласъми с т.нар "саниране", да се попълни ямата КТБ, да се пооткрадне нещо и така нататък. С други думи, никакво увеличение на доходи не очаквайте.

Работата не е в талъсъмите шъ знаеш, а във фирмите, дето ще лапнат милиардчето! Талъсъмите сме ние, българските граждани, които ще останем огорчени, защото работата на така наречените фирми ще е качествена като при магистралите! След тях стиропорът ще пада и ще троши тиквите на такива като теб! хахаха

Боко, ако си мъж, нас...ери тавана! Какво само пик...аеш до стената?

Да попитам-следващите избори,които наричат месни, дали имат някакво значение за бъдещето на сегашните държавници?

Местните избори са най-важни за партийните функционери. Ако загубят влияние партиите им, част от тях остават на сухо и съответно се изпарява лоялността им...

Тогава задължително ще гласувам!

Да не говорим, че местната власт ще проведе и изборите за НС ....

Реформи няма, източването продължава, а ние се занимаваме с това, кой на кого се бил нацупил.

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Знаят те и още как, ама нали келипир има в тая работа-трят си.Как за кой, за сикаджийската нервозна мутра.

Радане , дръж се.Щом и Гоце вие в един глас с дервиша Борисов значи твърдо сте прави.Борисов е лицемер ,знаеме си го.

Всиички от изброените боклуци в казана! Палете огъня!

Трябвало е да довърши изказването си, като подчертае, че сегашният външен м-р е продължение на "традицията" на назначения, начиная с лицето С. Паси, през Вигенин и този последния!

реално той никога не е прав, щото никога не е искрен. оставката? Дълга? Големия шлем? Пръв натовец беше, сега друго разправя.... как да му имаш доверие?

Докато само си пишем по форумите а не излезем да протестираме,но без политическа окраска,ще ни тъпчат колкото си искат.За това събудисе народе и всички пред парламента,президентството и министерския съвет.ОСТАВКА!!!!

Освен по конкретен повод няма как да протестираме всички заедно. Имаме различни приоритети - примерно аз няма как аз да искам същото като бедните и неграмотните. Не съм доволен от правителството, ама не защото токът е скъп. НЕ съм достатъчно доволен от доходите, ама не защото искам 1000лв. на месец, а защото мисля, че заслужавам 10000. Не ми дреме, че някой , който не знае да чете няма работа - да се научи да чете. И т.н. и т.н.

Е, сега като се разбра, че не са били на протестите, ще върнат ли парите?

Аз пък съм обиден и на двамата, защото си присвояват протеста. Аз не съм нито от ГЕРБ, нито от РБ, а бях на протестите просто като човек....И бяхме много такива, спонтанно, още от съботата след петъчното решение на парламента за ДП начело на ДАНС. Няма да я забравя тая събота. И никой не ме е организирал. А после се появиха партии, протестни мрежи и т.н, които си приписват протеста. А той си беше чисто граждански - поне в началото!

Не лъжи това е голям грях. Само кажи с колко ти набъбна сметката от парите на прокопитата. Никой не ти вярва

Напълно Ви разбирам господине, но много хора (вкл. аз) тогава предупреждаваха, че ще стане точно така. В замяна на това вие протестърите ни наричахте мръсни комунисти, кумундета, турци и какво ли още не...

Празния хладилник победи популизма от телевизора. Само за 2012г. 36хил. семейства са принудени да напуснат домовете си, поради неспособност да погасяват ипотеките си. 120 хил. българи са останали на улицата през 2012г. Фискалния резерв при 8,8 млрд. заварени от ГЕРБ през 2009г., днес той е около 3,7 млрд. поголмно стопен и опоскан обяснение няма. Безработицата счупи всякакви рекорди през управлението на ГЕРБ по официални данни 420 хил. безработни българи, 30% младежка безработица. За периода 2005г.-2009г. безработицата беше свалена с 31%, на практика излиза, че ГЕРБ са увеличили безработицата с почти 100%, а показателите за безработицата е като тази във фалиралите държави. Защо българите избраха един провален кмет, който дори и когато стана премиер не успя най-накрая да се справи с кучетата в София, камо ли с народа! А да, забравих! Той се улиса с асфалта, а някои негови изказвания ни показаха, че кучетата са по-важни от човеците.

Има ли още глупаци,които да му се връзват и гласуват за Рамадан Кънев??? Да питам какво стана със тези 16 милиарда лева,Боко изтеглили ги??? Целта на Боко му беше малките партии да го подкрепят да гласуват със''ЗА'' за заема,и сега вече не са му нужни.Даже мисля че и една стотинка няма да видят от този заем коалиционните партньори на ГЕРБ,кога е било Мутра да дава пари,ааа???Мутрата знае само как да взима пари,ако се наложи и със Бухалка във ръка.

РБ воглаве с "излюпения" Раданчо станаха много ЛАКОМИ!!! Току виж ще бият ДПС-то от набутване във властта!!? Не им ли присяда бе????Прави впечатление и коментарите на Раданчо , които започват ил и сваршват с израза: РБ и ДСБ предлагат , ДСБ и РБ решиха??? Нещо много се изхвърля със скапаното ДСБ!!!

През пролетта на 2009 г. Борисов посещава Вашингтон и се среща със зам. директора на Европейския департамент на МВФ. Мой познат от този департамент, присъствал на срещата, ми разказа тогава за поведението на г-н Борисов. Той започнал с познатите ни тиради за лошото наследство, което ще получи като бъдещ министър председател на България, от престъпната Тройна коалиция, за корупцията и престъпността в досегашното правителство, за намеренията му да вкара всички сегашни министри в затвора и т.н. Домакинът го послушал няколко минути, но го прекъснал деликатно, като казал, че в МВФ не се занимават с политика и че това, което Борисов разказва не го интересува. Казал му, че се интересува много повече каква финансова политика ще провежда бъдещото правителство на Борисов. Без да се замисля Бойко отговорил: Каквато ни кажете вие. Това изненадало домакина, който до тогава не бил чувал подобен отговор, макар че се бил срещал със стотици важни личности от страните членки на МВФ. Той направил необходимото да се излезе от конфузното положение и от своя страна разказал на Борисов с какво се занимава неговият департамент. Борисов мълчал и кимал одобрително. Не е трудно да си представим какво е помислил домакинът за Борисов и за България, какво е разказвал на своите началници и колеги в департамента за нашия бъдещ министър председател, какви съвети е давал на своите колеги, посещаващи България с официална мисия през следващите месеци и години. Беше ме срам като българин, като слушах този разказ на моя познат. Не зная как бихте се чувствали вие, читателю, слушайки такъв разказ!

Това си го изсмукал от пръстите! Не може да замъгляваш ореола на свети ТОЙ! ТОЙ не е КОЙ! ТОЙ е! Никой няма право да го показва глупав или неосведомен! Явно, празноглавието у българския електорат е предпочитаемата му характеристика. Електорат, който не може да излъчи нищо и гласува ли гласува, за едно и също мизерстване вече четвърт век. Роби, които обожават господарите си!

Трудно му е на ББ да се примири, че не е едноличен господар и когато тръгне през просото му дърпат ушите и той с мрънкане и фасони от1960г гледа да си "отмъсти"! Много му се иска да се прегърне с Местан ама няма как защото на следващите избори вместо 85 ще има 40 депутата. Радан лекичко си го побутва с остена нашият мъца ама върви.

Този смешник Радан вече се взема прекалено на сериозно. Въобще, голяма грешка направи Боко като допусна до себе си в управлението този въпросния, Пръмова, Лукарски и още няколко абсолютно не на мястото си и не за функциите си хора.