Коментари - Има договорка за промяна в Изборния кодекс заради ЦИК | Днес.dir.bg

Има договорка за промяна в Изборния кодекс заради ЦИК

Лютви Местан заяви, че при президента е постигната договорка да се промени Изборният кодекс заради разпределението на квотите в ЦИК.

Обратно в новината

Коментари - Има договорка за промяна в Изборния кодекс заради ЦИК | Днес.dir.bg

Коментари

Бойче, Сретан мина на подписка.Връщай парите или увеличи броя на държавните ти пазванти.Ние данакоплатците ще ти плащаме и бронираният джип и пазвантите ,защото ти си ценен политически шут на България.Цецо ухото излезе по-смел от теб ,защото сне държавната охрана.

И това доживЯхме, шефът на ООД-то на Доган да се гаври със сините в България... Плюйте, плюйте се един друг, десни малоумници... Стигнахте съдбата, която заслужавате... Като награда децата ви ще връщат това, което тези, сегашните крадци ще откраднат... А вие се упражнявайте по Боко, в съответствие с опорните точки на кака ви Моника, която скоро ще стане известна като поредния милиардер, който се пръква от "бедна" България... Господ, като иска да накаже някого, първо му взима ума...

Плевнята е абсолютен гъзолизец. Става още по-нежен, когато БУДА е до него. Нашият главнокомандващ! - опази Боже!

Окончателно мога да кажа, че това е най-слабият президент, който някога сме имали. Гаф след гаф, крайно нежно присъствие и крайно видимо следене на интереси, които са в ощърб на България.

Той Борисов изплака цяла Европа! Все някой му е длъжен за нещО!? Пълен посерко!

Ето много пресен и очезизваден пример каква марионетка е Плевнята в ръцете на Буда :)

Американците ни завиждат - нашият мистър Бийн, a.k.a. Плевнелиев, е по-добър от техния!

Правилата на играта не биват да бъдат пренаписвани, затова че единият от участниците не може да спечели служебно мача, както го е правил до сега, дори с един играч повече. Законът трябва да важи за всички.

И президентът и ГЕРБ разполагаха с достатъчно време, за да внесат своите предложения по Изборния кодекс.

И така, какво излиза..... Когато на политиците им отьрва, могат да променят изборния кодекс "за един ден"...... А когато над половин милион Бьлгари искат референдум!!!! за нов изборен кодекс..... Трябвало поне половин година......!!!! Нищо, ние умеем да чакаме-народното сьбрание да спази закона, и да назначи Референдум за Нов изборен кодекс!!!!

Даваш ли , даваш Бат' Бойко, 2 места у ЦиРК комисията? Море гъзо (аферим, машаала) на Фидоската давам, двете места не ги давам!

Какви хора избираме? Предизборните им свади, позиране за пред масите и договорки означават, че за тях най-важното е да запазят властта и привилегиите, които тя им дава. Чудя се защо позволяваме да ни правят на глупави - срещу "щедро" подхвърлени 4-5 лева да гласуваме за безкрайните екстри, които сами си определят и ползват управляващите.

нямам намерение да си давам гласа на някакви хрантутници,които срещу 36 000 месечна заплата ще си разхождат тоалетите в европа и единствената промяна в тях ще бъде поназнайване на език.Който си е на партийна ясла- да ходи и да ми прислужва!

И как тогава ще се противопоставиш на тия,които не мислят като теб и гласуват под строй...Или после ще псуваме и плюем по форумите..Не съм съпричастен с такава позиция...

И президентът и ГЕРБ разполагаха с достатъчно време, за да внесат своите предложения по Изборния кодекс.

Да,разполагаха..но не са управляващи и няма кой да ги чуе

ЮДА БУДА И МЕСТАН СЕ СТРАХУВАТ ЧЕ АТАКА МОЖЕ ДА СТАНЕ ТРЕТАТА ПО ГОЛЕМИНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ДА ИЗМЕСТИ ХОДЖИТЕ :)))

ха-хааааа,мечтай си

Защо заради капризите на Боко да се променя закона? Ако законите се променяха заради този, който не е съгласен с тях, докъде ще я докараме?

Не смятам, че на прищявките на ГЕРБ трябва да се угаждат. От Брюксел не се смяха на Изборния кодекс на Фидосова, та сега ще ни се смеят.

Бойко ей това ти е вината ,че не назначи магаре за Президент . пРЕЗИДЕНТА не е магаре , по-лошо е ...

Да. Уважиха. Парламента уважи собствената си партийна структура. Че Мая нещо се бе оляла с този продължителен еллекторален мерак за задоволяване с избирателни избори..

Кико

Грозен пазарлък. Пак нищо добро за народа. Партии. партии само търсят да се уредят себе си и нищо за народа. Само мажоритарната система може да ни помогне.

някой знае ли изобщо и в детайли за какъв изборен кодекс става въпрос !? самият факт, че по начин по който днес не се везимат даже и петоразрядни по значение домакински решения, се прави изборен кодекс, обезсмисля всяка всяка секунда за преценка на качеството му. това е като да печеш гофно на фурна и да спориш за температурата и подправките....

какво значение има състава на ЦИК, важно е да спретнем пак кюляф , като Костинбродския.

Кико

Аферата Констинброд беше организирана фино от руските агенти в България - Бареков, Мая и свързани. Както в Крим, така и тук - създаваш истерия в медиите, че народът е заплашен и не оставяш време за мислене на хората. Така че може пак да очкваме такива постановки.

Нема соростий , нема и местий ? Бокича, Местаня- Лични уруспий ! Студио бТТВ "Трътките"-2 (две) Седалище : КарЕдере 2, (Бе Ге Р.S. Току-що братко на Станишко го закла, че е "Диф Капиталис ! Абее, що ли, не им го, в задниците лакоми, забия ?

тъпакът плевню да промени указа и да излиза в дългосрочна отпуска!!!!!!!

А, пчеличката такъв ИК сътвори, че от първия ден почнаха да се чудят, как да и ринат л....та. Ама на, Президентът е виновен.

Ного ти покафене езика, откак си лизахте кафето и дупето с Бокича? От него ли прифана да говориш, че "такова нещо Синя коалиция май няма", Докато НДСВ, на Цара, и с него много сте се лизали, нали, го минавате за нещо живо, като в носа Му ретките сополи? Ахх, бай Местия, не те харесвам тъй! Политическа мастия ? Спаска Литрова , "7 дни спирт"

Мухобойко пак е лъгал нещо...

Тия не защитават българия и не заслужават да ходят в брюксел.

Боко тиквата пак пристана булка на агата, в тоя случай местан, макар с доган да му беше по-хубаво. Все пак последния генерал го направи!

Новата коалиция ГЕРБ + ДПС = Краденето продължава. Господ да Ви е на помощ, българи !

Още малко време му трябваше на Тато, и нито лЮТВИ, нито дОГАН и останалите ходжи щеше да ги има. Това не е български парламент, а меджилиса. Жалко за България и нас БЪЛГАРИТЕ.

"Трябва да отидат, да си променят закона. Иначе ще им се смеят от Брюксел." Мутрата си е мутра. Той не се чувства част от този парламент. "Те" другите трябва да отидат, "те" другите трябва да променят закона. На "тях" някой щял в Брюксел да се смее. Тази мутра не се смята за законотворец, тя дори не смята групата си в НС за законотворческа. Ако има тупане по рамото, тогава има само "АЗ". По-тъп политик дори не беше и Гошо Тъпото!!!

ръцете. Какво да направи? Да е спечелил изборите и да клекне на комунистите да го оставят без представил в ръководството на цик? Ай ша ва и в комунистическите интриганти!

Да назначат Цвъчката за шеф на ЦИК и да му възложат лично да напечата бюлетините в Костинброд, че белким Боци се успокои! Ми нали той все пак спечели парламентарните избори, да се слуша неговият глас, той да е капитан!

Следва промяна на Изборния кодекс за да излезе сметката на Борисов и Плевналиев!!!

председател, зам. председател и секретар имат ли право на глас и политическо представяне, ако имат значи е нормално те да са в общата бройка за квотите

Задкулисните договорки изтъргуваха промени Изборният кодекс заради разпределението на квотите в ЦИК.

Опааа! Поредната фалшификация на изборите е факт. Двамата агенти на Държавна сигурност - Местан и оперетния генерал Борисов, се договориха така, че за изиграят избирателите, особенно левите, което е типично за идиотския преход. Това означава, че продължаваа разпада на държавата, грабежа, золумите и опасността от срива на нацията. Защото десницата няма друг начин на поведение, освен лаене, агресия и лъжи, Прочее, пийте една вода...

Все повече хора са принудени да работят над 65 г. възраст и все повече партийни дембели, роднини и любовници работят без да знаят какво, но за повечко пари.

"Заради многото категории работещи с право на ранна пенсия обаче средната възраст на новите пенсионери през м.г. е била едва 56,2 г., колкото и през 2012 г." Ето ти я истината!

Боко пак изманипулира управляващите. Той цял народ лъже, та как няма да излъже 20 - тина пишман политици!!!

дай им места бе местан - да ни ривът че не мога да ги слушам

като не ни харесва нещо хоп да сменим кодекса.

"Да отидели да си оправят закона"?! Интересно, Тиквата да не е наблюдател там?

Леля Цецка не може да се справи с кюстендилската фурия. Фидосова, върни се! С калкулатор.

Доворена промяна в закона заради казуса с ЦИК Оправете си заглавието ДИР-ници

Изборния кодекс- поредния шедьовър на червените законотворОВЦИ :)))

Що, този на 200 кг дама Фидоска по ли ти харесваше? Що като имаха цялата власт не направиха Кодекс, който да отговаря на желанията на обикновения българин?

Троловете са червено занимание!

ЖЕНСКИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАЗАР ЗАПОЧНА ДНЕС ПРИ ЧЕХЛЬО ПЛЕВНЕЛИЕВ..

Как се подреждат начело в листите на всички партии само интересуващи се от собственото си благополучие? А народа - кучета го яли!

Ето ви поредното потвърждение ако сте се съмнявали, че ГЕРБ,БСП и ДПС са си "плюли в устата".

Бай Лютви, стига си ни баламосвал. Твоята основна задача, възложена от твоя настойник Ердоган, е да насаждаш ислямизма у нас. Но, как няма да е така, след като изпуснахме момента преди години, когато трябваше да се обяви твоята партия като противоконституционна. Ти вече прекаляваш с натрапването на турския език при изборните агитации, в искането ти да имаш повече представители в ЦИК, в желанието ти да конфронтираш българщината ни, която май единствено ни е останала от величието на българската държава преди.

ЦИК, декларации за Украйна... безспорно важни теми. А къде е индустриализацията? А истинските закони, които ще донесат обещаното подобрение на финансовото състояние на страната? Те са вятър и мъгла...

Коментари - Има договорка за промяна в Изборния кодекс заради ЦИК | Днес.dir.bg

Има договорка за промяна в Изборния кодекс заради ЦИК

Лютви Местан заяви, че при президента е постигната договорка да се промени Изборният кодекс заради разпределението на квотите в ЦИК.

Обратно в новината

Коментари - Има договорка за промяна в Изборния кодекс заради ЦИК | Днес.dir.bg

Коментари

Бойче, Сретан мина на подписка.Връщай парите или увеличи броя на държавните ти пазванти.Ние данакоплатците ще ти плащаме и бронираният джип и пазвантите ,защото ти си ценен политически шут на България.Цецо ухото излезе по-смел от теб ,защото сне държавната охрана.

И това доживЯхме, шефът на ООД-то на Доган да се гаври със сините в България... Плюйте, плюйте се един друг, десни малоумници... Стигнахте съдбата, която заслужавате... Като награда децата ви ще връщат това, което тези, сегашните крадци ще откраднат... А вие се упражнявайте по Боко, в съответствие с опорните точки на кака ви Моника, която скоро ще стане известна като поредния милиардер, който се пръква от "бедна" България... Господ, като иска да накаже някого, първо му взима ума...

Плевнята е абсолютен гъзолизец. Става още по-нежен, когато БУДА е до него. Нашият главнокомандващ! - опази Боже!

Окончателно мога да кажа, че това е най-слабият президент, който някога сме имали. Гаф след гаф, крайно нежно присъствие и крайно видимо следене на интереси, които са в ощърб на България.

Той Борисов изплака цяла Европа! Все някой му е длъжен за нещО!? Пълен посерко!

Ето много пресен и очезизваден пример каква марионетка е Плевнята в ръцете на Буда :)

Американците ни завиждат - нашият мистър Бийн, a.k.a. Плевнелиев, е по-добър от техния!

Правилата на играта не биват да бъдат пренаписвани, затова че единият от участниците не може да спечели служебно мача, както го е правил до сега, дори с един играч повече. Законът трябва да важи за всички.

И президентът и ГЕРБ разполагаха с достатъчно време, за да внесат своите предложения по Изборния кодекс.

И така, какво излиза..... Когато на политиците им отьрва, могат да променят изборния кодекс "за един ден"...... А когато над половин милион Бьлгари искат референдум!!!! за нов изборен кодекс..... Трябвало поне половин година......!!!! Нищо, ние умеем да чакаме-народното сьбрание да спази закона, и да назначи Референдум за Нов изборен кодекс!!!!

Даваш ли , даваш Бат' Бойко, 2 места у ЦиРК комисията? Море гъзо (аферим, машаала) на Фидоската давам, двете места не ги давам!

Какви хора избираме? Предизборните им свади, позиране за пред масите и договорки означават, че за тях най-важното е да запазят властта и привилегиите, които тя им дава. Чудя се защо позволяваме да ни правят на глупави - срещу "щедро" подхвърлени 4-5 лева да гласуваме за безкрайните екстри, които сами си определят и ползват управляващите.

нямам намерение да си давам гласа на някакви хрантутници,които срещу 36 000 месечна заплата ще си разхождат тоалетите в европа и единствената промяна в тях ще бъде поназнайване на език.Който си е на партийна ясла- да ходи и да ми прислужва!

И как тогава ще се противопоставиш на тия,които не мислят като теб и гласуват под строй...Или после ще псуваме и плюем по форумите..Не съм съпричастен с такава позиция...

И президентът и ГЕРБ разполагаха с достатъчно време, за да внесат своите предложения по Изборния кодекс.

Да,разполагаха..но не са управляващи и няма кой да ги чуе

ЮДА БУДА И МЕСТАН СЕ СТРАХУВАТ ЧЕ АТАКА МОЖЕ ДА СТАНЕ ТРЕТАТА ПО ГОЛЕМИНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ДА ИЗМЕСТИ ХОДЖИТЕ :)))

ха-хааааа,мечтай си

Защо заради капризите на Боко да се променя закона? Ако законите се променяха заради този, който не е съгласен с тях, докъде ще я докараме?

Не смятам, че на прищявките на ГЕРБ трябва да се угаждат. От Брюксел не се смяха на Изборния кодекс на Фидосова, та сега ще ни се смеят.

Бойко ей това ти е вината ,че не назначи магаре за Президент . пРЕЗИДЕНТА не е магаре , по-лошо е ...

Да. Уважиха. Парламента уважи собствената си партийна структура. Че Мая нещо се бе оляла с този продължителен еллекторален мерак за задоволяване с избирателни избори..

Кико

Грозен пазарлък. Пак нищо добро за народа. Партии. партии само търсят да се уредят себе си и нищо за народа. Само мажоритарната система може да ни помогне.

някой знае ли изобщо и в детайли за какъв изборен кодекс става въпрос !? самият факт, че по начин по който днес не се везимат даже и петоразрядни по значение домакински решения, се прави изборен кодекс, обезсмисля всяка всяка секунда за преценка на качеството му. това е като да печеш гофно на фурна и да спориш за температурата и подправките....

какво значение има състава на ЦИК, важно е да спретнем пак кюляф , като Костинбродския.

Кико

Аферата Констинброд беше организирана фино от руските агенти в България - Бареков, Мая и свързани. Както в Крим, така и тук - създаваш истерия в медиите, че народът е заплашен и не оставяш време за мислене на хората. Така че може пак да очкваме такива постановки.

Нема соростий , нема и местий ? Бокича, Местаня- Лични уруспий ! Студио бТТВ "Трътките"-2 (две) Седалище : КарЕдере 2, (Бе Ге Р.S. Току-що братко на Станишко го закла, че е "Диф Капиталис ! Абее, що ли, не им го, в задниците лакоми, забия ?

тъпакът плевню да промени указа и да излиза в дългосрочна отпуска!!!!!!!

А, пчеличката такъв ИК сътвори, че от първия ден почнаха да се чудят, как да и ринат л....та. Ама на, Президентът е виновен.

Ного ти покафене езика, откак си лизахте кафето и дупето с Бокича? От него ли прифана да говориш, че "такова нещо Синя коалиция май няма", Докато НДСВ, на Цара, и с него много сте се лизали, нали, го минавате за нещо живо, като в носа Му ретките сополи? Ахх, бай Местия, не те харесвам тъй! Политическа мастия ? Спаска Литрова , "7 дни спирт"

Мухобойко пак е лъгал нещо...

Тия не защитават българия и не заслужават да ходят в брюксел.

Боко тиквата пак пристана булка на агата, в тоя случай местан, макар с доган да му беше по-хубаво. Все пак последния генерал го направи!

Новата коалиция ГЕРБ + ДПС = Краденето продължава. Господ да Ви е на помощ, българи !

Още малко време му трябваше на Тато, и нито лЮТВИ, нито дОГАН и останалите ходжи щеше да ги има. Това не е български парламент, а меджилиса. Жалко за България и нас БЪЛГАРИТЕ.

"Трябва да отидат, да си променят закона. Иначе ще им се смеят от Брюксел." Мутрата си е мутра. Той не се чувства част от този парламент. "Те" другите трябва да отидат, "те" другите трябва да променят закона. На "тях" някой щял в Брюксел да се смее. Тази мутра не се смята за законотворец, тя дори не смята групата си в НС за законотворческа. Ако има тупане по рамото, тогава има само "АЗ". По-тъп политик дори не беше и Гошо Тъпото!!!

ръцете. Какво да направи? Да е спечелил изборите и да клекне на комунистите да го оставят без представил в ръководството на цик? Ай ша ва и в комунистическите интриганти!

Да назначат Цвъчката за шеф на ЦИК и да му възложат лично да напечата бюлетините в Костинброд, че белким Боци се успокои! Ми нали той все пак спечели парламентарните избори, да се слуша неговият глас, той да е капитан!

Следва промяна на Изборния кодекс за да излезе сметката на Борисов и Плевналиев!!!

председател, зам. председател и секретар имат ли право на глас и политическо представяне, ако имат значи е нормално те да са в общата бройка за квотите

Задкулисните договорки изтъргуваха промени Изборният кодекс заради разпределението на квотите в ЦИК.

Опааа! Поредната фалшификация на изборите е факт. Двамата агенти на Държавна сигурност - Местан и оперетния генерал Борисов, се договориха така, че за изиграят избирателите, особенно левите, което е типично за идиотския преход. Това означава, че продължаваа разпада на държавата, грабежа, золумите и опасността от срива на нацията. Защото десницата няма друг начин на поведение, освен лаене, агресия и лъжи, Прочее, пийте една вода...

Все повече хора са принудени да работят над 65 г. възраст и все повече партийни дембели, роднини и любовници работят без да знаят какво, но за повечко пари.

"Заради многото категории работещи с право на ранна пенсия обаче средната възраст на новите пенсионери през м.г. е била едва 56,2 г., колкото и през 2012 г." Ето ти я истината!

Боко пак изманипулира управляващите. Той цял народ лъже, та как няма да излъже 20 - тина пишман политици!!!

дай им места бе местан - да ни ривът че не мога да ги слушам

като не ни харесва нещо хоп да сменим кодекса.

"Да отидели да си оправят закона"?! Интересно, Тиквата да не е наблюдател там?

Леля Цецка не може да се справи с кюстендилската фурия. Фидосова, върни се! С калкулатор.

Доворена промяна в закона заради казуса с ЦИК Оправете си заглавието ДИР-ници

Изборния кодекс- поредния шедьовър на червените законотворОВЦИ :)))

Що, този на 200 кг дама Фидоска по ли ти харесваше? Що като имаха цялата власт не направиха Кодекс, който да отговаря на желанията на обикновения българин?

Троловете са червено занимание!

ЖЕНСКИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАЗАР ЗАПОЧНА ДНЕС ПРИ ЧЕХЛЬО ПЛЕВНЕЛИЕВ..

Как се подреждат начело в листите на всички партии само интересуващи се от собственото си благополучие? А народа - кучета го яли!

Ето ви поредното потвърждение ако сте се съмнявали, че ГЕРБ,БСП и ДПС са си "плюли в устата".

Бай Лютви, стига си ни баламосвал. Твоята основна задача, възложена от твоя настойник Ердоган, е да насаждаш ислямизма у нас. Но, как няма да е така, след като изпуснахме момента преди години, когато трябваше да се обяви твоята партия като противоконституционна. Ти вече прекаляваш с натрапването на турския език при изборните агитации, в искането ти да имаш повече представители в ЦИК, в желанието ти да конфронтираш българщината ни, която май единствено ни е останала от величието на българската държава преди.

ЦИК, декларации за Украйна... безспорно важни теми. А къде е индустриализацията? А истинските закони, които ще донесат обещаното подобрение на финансовото състояние на страната? Те са вятър и мъгла...