Коментари - Няма документи кой е летял с Борисов | Днес.dir.bg

Няма документи кой е летял с Борисов

Липсва документация кой е придружавал бившия премиер Бойко Борисов при полетите с военната авиация. Самолети са ползвани в предизборната кампания през 2011 г. и за откриване на обекти.

Обратно в новината

Коментари - Няма документи кой е летял с Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

То новина щеше да бъде ако имаше такива документи...

Ludiamaus

На гемиите от край време има книга в която се вписват и екипажа и пасажерите! Този "екипажен списък" се заверява в морска администрация при всяко отплаване от пристанище! Това касае и застрахователната отговорност! Това, че Вие нямате отчетност не е по вина на Боко или Цоко, а си е вина на Вас законотворците! И трябва да се засрамите да търсите под вола теле! Но явно е че не знаете какво е това срам! Вие сте свикнали, ако трябва да направите някаква санкция да не е от момента на осъзнаването И, а от момента в който трябва да го начукате на опонента си! Най -доброто решение е песента на Лили Иванова "ИДИ СИ" ;ИДЕТЕ СИ С МИР ПОЖИВО ПОЗДРАВО!

Защо си мислите,че проблема е в закона,закони има,няма кой да ги спазва.Никой не търси под вола теле,но не може да липсват средства за елементари неща от бюджета,а да има за разходки за кеф и избори.Това е злоупотреба с власт.Дори англ.кралица отчита публично всеки разход, само за нашите мунчовци няма закон,който да ги принуди да се отчитат при харченето на народна пара.

Лаков, ти и твоя чорбаджия Сидеров - импотентен хистерик нямате право изобщо да си отвяряте джуките. Анадънму ?

Ей, лаков ли си, нещастник ли си, голямо разкритие направи! Какви загуби, какво разхищение! А какво ше кажеш за Белене, за Цанков камък? Колко пари са загробени там? Кой ше ги плаща? Или, както казва д-р Тони Филипов, ти си отговорил на обявата, че се търси артист за отрицателна роля в порнофилм!

Ок, то няма политик, който като бръкне в кацата, да не си оближе пръстите! Е, нашите политици бъркат и с черпак! Ами осъдете тиквоча, ама само тези дребните прегрешения ли му намерихте???!!!

Кратунчо да си плати масрафите. Ако няма толкова пари, да вземе заем от Цветелина. Или от тъщата на Цвъко, че тя е по-дащна.

Не е регламентирано!????. Брей та брей, както за подслушванията не е регламенъирано вътрешно нормативно за ведомството, така и сега!!! От коя година е това, като че ли излиза да е от зората на демокрацията-89г. , но кой го интересува! Важното ГЕРБ да го отнесе, много им изнася политически! Мноогооо а другите управляващи от 89г. те не са ползяали услугите на отряд 28, стига бе! Спомням си как по времето на тройната коалиция Станишев бе на борда с отбран отбор журналисти, направо свят да ти се завие отголямата политика която се води, ето така ще излезем от кризата!

ГЕРБ имаха достатъчно време да проверяват...Ама предпочитаха да плюят. То става с проверки, не с приказки.

4ak sega razbrax 4e nai golemia broblem v rodinatani sa poletite na B.B. i potslyshvaniata na C.C. premahvamegi i izlizame na parvo m9sto po standart na jivot v evropa/

Статията прочетох. Какво значи нерегламентирани полети. Каква е целта на авиоотряда. Кои са регламентираните полети. Много е шокиращо 800 000 . Колко трябва да са . Не може да се правят изводи когато нямаш база за сравнение. Г-н Лаков чете документи, удивлява се и споделя. Проверката на прокуратурата ще даде най-вярнаинформация, но не сега, а като приключи. Иначе Атака отчита дейност в парламента и търси повод да я отразят в медиите.

ДО 123:ОТИ СЕ ПЕНИШ БЕ КАКА.Какво като човеко е от атака.Они не са ли хора бе.Аз мисля че те най добре могат да покажат кирливите ризи на управлението на ББ а и на други.Не съм от атака но в такива моменти ги подкрепя.Нека видят и чуят хората що е правил ББ

ПЕНИ СЕ ЧОВЕКО ОТИ,ДАЖЕ ДА ВИДИ БОЦЕ НА ЛНА ДА МИРИШЕ,ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ НОВ ПАРФЮМ ПОЛЗВА

Статията прочетох. Какво значи нерегламентирани полети. Каква е целта на авиоотряда. Кои са регламентираните полети. Много е шокиращо 800 000 . Колко трябва да са . Не може да се правят изводи когато нямаш база за сравнение. Г-н Лаков чете документи, удивлява се и споделя. Проверката на прокуратурата ще даде най-вярнаинформация, но не сега, а като приключи. Иначе Атака отчита дейност в парламента и търси повод да я отразят в медиите.

Целта на всички тези проверки, извършвани от мафията е да се дискредитират ББ и ЦЦ. Защо се бави Конституционния съд с насрочване на нови избори - да се смаже ГЕРБ. Да се направи една таблица по години и изразходвани средства, като се почне от 2004г. Тогава всичко ще лъсне. Цацаров и той помага - уж щял да бъде принципен, а се занимава само с ББ и ЦЦ. Защо НАП не направят одит на Пеевски, йордан Цонев и Моника, а Г-н главен прокурор. Мълчишщ, зашото може би ти си един от мафията в Б-я. а защо не направят одит и на теб?

Понеже в коментарите прочетох, че не пишело в статията колко пари били похарчени за нерегламентирани полети: Общо за нерегламентирани 60 полети са похарчени над 841 000 лв Но това което ме остави без думи е: Има и полети за екзотични цели - например по дестинацията Крумово - Горна Оряховица Паламара - Крумово, на цена над 12 000 лв., а поводът е откриване на пивоварна във Велико Търново. Друг повод е откриване на джамия и др. - пивоварната както и да е, но джамия! Този дето постоянно плюе ДПС ходи да се мазни. Или просто не е могъл да се сдържи да резне поредната лентичка!

разбира се че се мазни. не си ли обърнал внимание колко много все ги хвали като силна партия. според теб как на предните избори изведнъж ДПС загубиха най-силните си градове? я слез надолу из Турските населени места. пътища всичко им оправи. в селата само млади хора без един циганин. особено около Бургаските села. а северозападна България мре от глад. Обеден съм че ДПС и ГЕРБ са играли партия на предните избори. каква никой неможе да каже.. само знаем едно, че никой не закача ДПС и сега БСП са изправени пред същия проблем да са коалирани с тях

за следващите избори изведнъж ще се появи всичко

Целта е както знаем максимално да се дискредитира Бойко и след новите избори пак БСП да ни управлява. Нищо ново не е измислила. Ако дясното не се обедини зад Бойко(няма друг лидер в момента), не виждам бъдеще за България. Ще се бетонират и ще я досъсипят.

Бойко я съсипа достатъчно с неговите некадърни назначения цели 3.5 години! престани да лансирате тоя човек. по добре хората да участват активно в политиката за да си поемат отговорността самите те. това правителство се вслушва в гласа на хората и виждате всяко едно грешно назначение се сменя под натиска на протестите. така дори и да има нови избори скоро, следващите ще знаят че при най малката непрозрачност ще бъдат атакувани от хората. Бойко избяга когато бяхме на улицата. това е слаб човек.

Как да се обединят десните зад ББ,той никога не е бил десен,а комунист в най-изродения му вид.Десните партии ще изгубат симпатизанти ако се оставят на това природно недуразумение да ги води.

Тази информация, която се публикува не дава никаква представа какво се е случвало. Много или малко са похарчените пари! Какъв е бюджета на авиоотряда? Колко може да се харчи и за какво? Има ли отклонение от правилата? Няма отговор на тези въпроси. Все еднонищо не казва тази парламентарна комисия. От статията едно вярно със сигурност - че има проверка.

Е прочети статията преди да пишеш! Председателят на комисията призова да се уреди законодателно най-скъпата таксиметрова авиослужба на държавата, която има годишен бюджет 7-8 млн. лв. Общо за нерегламентирани 60 полети са похарчени над 841 000 лв., а са възстановени 167 000 лв.

другари, ще ги измислим , не се притеснявайте Даже МАЯ има идея, а утре Барека ще ви съобщи сензация

Липсва документация?????????????????????????????????????

Това личен опит ли е или си слушал на слушалките?

Цацаров и Сарафов се командват от МАФИЯТА ! Няма ли кой, да им повдигне ОБВИНЕНИЕ ?...

Опаааа, и тук замириса. Ако не знаете, да Ви светна. В армията винаги има отговорен - комадирът, сиреч Аню Ангелов. Май ще се окаже, че не е чел уставите. И друго - ВОЕНЕН - без ЗАПОВЕД НИЩО НЕ ПРАВИ. Все е имало някой който е разписал горе вляво "пътният лист" и той знае и носи отговорност за използването на техниката. След това да хванат тиловака и той всичко ще "изпее". Пълен абсурд е да няма документи, ама пълен. Толкова народ обслужва един самолет или хеликоптер, тъй че всичко се знае. На тоя Атакист, май "атаката" му почна да се сгъва. На следващата среща на Сидеров с Президента, да му иска документацията за неговите полети и ще стане еднаааа...

Абе Цацаров, абе Сарафов, вие сте най големите НЕЩАСТНИЦИ и ЧЕРВЕНИ ПОДЛОГИ ! Вместо да се занимават с БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ, които са в изобилие в България, вие се занимавате с бивш министър прецедател, който си е вършил СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ! А ТОЗИ ЦИГАНИН ОТ АТАКА ЛАКОВ, ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ !...

Действително,липсата на списък на пътниците в даден полет е безобразие,особенно на фона на това,че вероятно има такива списъци от времето на Станишев, и на Симеон.....или и тогава не е имало,а сега просто темата е сладка

Станишев ли? Ама как може? Той направо свети, нали на челото си има звезда.

Тия новите управляващи, както са тръгнали, ще похарчат 2 пъти повече пари за комисии, "експерти", разследвания срещу Борисов! Баамаа..ууу!! Следващата "МНОГО ВАЖНА" стъпка е да разследват колко, какво бельо си е купувал, с чии пари. Колко пъти го носил, колко е захабено и с какви горни дрехи го е съчетавал. Страшно важно е! Комисията за разследване трябва да се състои поне от 69 човека и да им се плаща 4 години да правят експертизи.

А, да не забравя. Също е изключително важно колко тоалетна хартия е изразходвал за 3 г. и 7 м. в кабинета си. Каква е била - еднопластова, дву- или трипластова, цветна или бяла. Комисията да се състои от 240 човека, че много има да се брои!

Тези които са злоупотребявали винаги ги хваща амнезията. Да разпитат Павлова. Да разпитат Борисов. Да разпитат "тигрите". Много ще ми е трудно да повярвам, че тези честни хора като Цветанов, Борисов и Павлова ще излъжат в съда.

Абе ти сериозно ли вярваш, че ББ и ЦЦ са най-честните хора? Ангели! На туй се вика - Боже пази България! И затова ли ти е протеста?

ivo10

Каква сладка тема за плюене по ББ. Давайте червени проститутки, напънете празните си кратуни.

Ти прост ли си? Сигурно затова се разбирате толкова добре с Б.Б? Евалата ти праим!

Абе Ивчо10 ти нормален ли си, нали бачо ти Бочко се хвали колко бил печен, едва ли не той е Господ и ако не е той държавата си заминава, а сега като се вижда, че е боклук миризлив, и започват да излизат наяве мръсните му далавери и простотии които и той е вършил наравоно с Цвъкльо и Лилянка нещо не му харесва и айде ще го убиват и т.н.

Едно въпросче към всички БУДАли дето са готови да оправдаят и убийство на БУДА и сие, щом преди това някой от създаването на държавата си го е позволил: А бе БУДАли, ако по време на нерегламентиран законово полет самолета или хеликоптера падне (недай Боже) и загинат ВИП- тиквите или съпровождащите ги журналисти и певци, кой и на какво основание ще изплати обезщетения на близките им? То дори и списъци няма. Екипажите ще получат своето, защото има заповеди за полетите, но ВИП-кратуните какво правят? Тогава цялата вина ще се стовари на екипажите и техните роднини. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАТАСТРОФАТА С ПОЛСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ? КОЙ СЕ ОКАЗА ВИНОВЕН, А? Затова който е прегрешил, да ходи на майната си, докато не е станало късно, а за следващите да е за урок.

Колко струва разследването на тези полети?

До това ли опряхме?А,къде са летяли другите преди него?Искат да докажет нещо си,но не им достига вътъка....Отклоняват вниманието ни с неща,които са ясни!Дайте нататък,дами и господа журналисти!!!!!!!!

Ами целта на занятието не е да се сложи ред в тези неща, а да се съсипят политически Б.Борисов и Цв. Цветанов, а от там и цялата партия ГЕРБ, която дръзна да им дръпне буренцето с меда на тези за 4 години...

Така е,но малко осъзнават това,особенно "червените"бабички и дядковци!:))))

И хонорара на Доган - и той е от държавни (т.е. твои и мои) пари. Да върне парите и кифлата на Станишев, които той най-нагло и преведе от държавния бюджет.

Ама защо ще се мъчат да регистрират всички, пътували с правителствени и военни самолети?!?! Че нали Бойко Разбойко гарантираше за всички! И за Мончо Дянков, и за Цецо Апартаменчиков, и за всички знайни и незнайни калинки и за футболистчета-тигрета и за какви ли не още боклучета!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цецо крадецо унищожи всички документи.

Това е малка част от живата реалност,затова са протестите.Страх ги е от следващите,защото знаят какво ги чака ,а то идваааа.

БОЙКОЛЮБЦИ, КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ЗА ЛЮБОВТА?ЗА МИШО БИРАТА? ЗА ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ? ЗА ПРЕЗИДЕНСКИТЕ ОФШОРКИ ? ЗА ПОКАЗНИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ ИСТЪПЛЕНИЯ? И АРЕСТИ БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ И БЕЗ ОСЪДЕНИ?

Преслава като са я возили с правителствения самолет отблагодари ли се с възвратно постъпателни движения без ръце? Явно са си ползвали самолетите и хеликоптерите като подвижни бардаци и таксита за 10-то разрядни футболни отбори.

Богато въображение,не е лошо да напишеш сценарий,ще излезе хубав порно филм каквито сигурно си гледал повече от колкото трябва.

Гледаш и не виждаш, защото не искаш да видиш. Ако искаше, щеше да видиш как се прави предизборна кампания с държавни пари, а на хората обясняват че няма пари за детски, пенсии, здравеопазване... Е, търсете си ги от ГЕРБ, които профукваха като бащиния държавните пари.

Гледам - нищо, пак гледам, пак - нищо. И си викам, аха ,тук май има нещо. Много шум ,за нищо. Поредната Станишко - Цацарова лакардия.

ами това е нормално - всеки човек, който има възможност да се вози със самолет или хеликоптер, ще предпочете този вид транспорт, защото е по-бързо, по-безопасно и си спестява време и избягва задръстванията по пътищата. Не мога да разбера какво толкова е станало, че раздухват нещата. Да, Станишев не му се е налагало много да използва този вид транспорт, защото не е имало какво да открива и къде толкова да пътува, а ГЕРБ доста неща построиха и имаше къде да ходят и да откриват. Затова и толкова много са използволи транспорта

и според теб трябва да дадем ние 12 000 лева за да отиде б.б. да открие частна пивоварна ...

не играеше ли в някакави каубойски филми , как му беше името , Клийн Ийстууд май !

СереГей и Цацата , кой ли ще надбяга ?

Смешници, да си платят следствията и делата!

12 полета със Спартан за 3 години и разпран от полети! 12 дена протести, Орешарски също разпран от протести!

Кой е летял няма значение. Важното е, че Бат Бойко още вдига самолета :)

Щъркелите и лястовиците са го придружавали, от време на време патици, гъски и некой други. Ти Цаца да не би да се гласиш и тех да броиш и описваш? Колко са, къде са и тнт...

Няма ли един читав журналист да попита"компетентния"в сферата на въздухоплаването г-н Лаков какво е предназначението на отряд 28? Защото до колкото съм запознат той е създаден да обслужва министерски съвет,президентството и народното събрание,което по всичко личи,че е изпълнявало стриктно. Г-н Лаков колкото и да се напъва няма да може да роди обвинение срещу Борисов.Някой трябва да му подскаже,че е много ниска категория,и става смешен.

Kalin

Е определено не е създаден за рязане на лентички,спортни събития от регионален характер и ловджийо сексуални разходки.Все пак не си го плащат от джоба!

"Обслужването" All Inc. ли трябва да е,там с каките и пудрата, или само по нашенски да се подмазваме на шефа, и майната им на правилата. Заплатите високи, още повече бонуси, ама идва Видов ден.

Когато човек няма какво да напише,пише глупости.

Предполагам , че ще е супер шофьор ! С тези очилца ще дрифтира яко !

Аз бях наистина изненадан да узная, че не само е рокер (на Бузлуджа ходи с мотор и е возил отззад и Елена; дори на якето му пишело: "Ако четете това, значи Елена я паднала"), но е и делтапланерист.

Искате ли да се хванем на бас, че след тези потресаващи разкрития, които народа плаща от джоба си, оставки или осъдени няма да има???

защото не казват ясно че е летял борисов!

По спешносте реанимиран прокта за плавателен канал от София до Южната граница. В района на гр. Бобошево , на река Струма се предвижда сложно съоръжение от шлюзи, чрез което плавателните съдове да бъдат прехвърляни. Реализацията на проекта се ускорява, поради невъзможността да друг вид транспорт на новото управление на държавата. Социално отговорните политици на новото време няма да стъпят на скверния боков асфалт, довел до демографдски сриф на нацията. Моралните им устои не позволяват да извършват престъпления към продънената хазна, разгулно летейки с првителствени и военни самолет. Самолетите нека си летят празни. Товарното БДЖ го продаваме, пътническото умря - сгазено от ботушите на Цветанов.

След южната ни граница, нашите първи партийни и държавни ръководители се качват на частните си самолети на път до частните си острови.

Няма доверие някой да го вози !

EEE най-важните новини са какво правил Борисов...но личните...човека се раздаваше, а летял или не летял никой не може да го стигне...Станишев е една мишка до него..

Браво е те на това аз му викам истинска КОМУНИСТИЧЕСКА пропаганда.Шапка Ви свалям.Но що се учудвам, нали г-н Борисов беше личен бодигард на ТОДОР ЖИВКОВ.Добре Ви е обучил - браво.

Фуражка - тичай на протестите, ще загубиш 30 лв. ! Или ти плащат толкова и пред компютъра ! Да сме живи и здрави ние работещите, за да храним милиционерските паразити като теб ! Нещастник ... трепери !

Коментари - Няма документи кой е летял с Борисов | Днес.dir.bg

Няма документи кой е летял с Борисов

Липсва документация кой е придружавал бившия премиер Бойко Борисов при полетите с военната авиация. Самолети са ползвани в предизборната кампания през 2011 г. и за откриване на обекти.

Обратно в новината

Коментари - Няма документи кой е летял с Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

То новина щеше да бъде ако имаше такива документи...

Ludiamaus

На гемиите от край време има книга в която се вписват и екипажа и пасажерите! Този "екипажен списък" се заверява в морска администрация при всяко отплаване от пристанище! Това касае и застрахователната отговорност! Това, че Вие нямате отчетност не е по вина на Боко или Цоко, а си е вина на Вас законотворците! И трябва да се засрамите да търсите под вола теле! Но явно е че не знаете какво е това срам! Вие сте свикнали, ако трябва да направите някаква санкция да не е от момента на осъзнаването И, а от момента в който трябва да го начукате на опонента си! Най -доброто решение е песента на Лили Иванова "ИДИ СИ" ;ИДЕТЕ СИ С МИР ПОЖИВО ПОЗДРАВО!

Защо си мислите,че проблема е в закона,закони има,няма кой да ги спазва.Никой не търси под вола теле,но не може да липсват средства за елементари неща от бюджета,а да има за разходки за кеф и избори.Това е злоупотреба с власт.Дори англ.кралица отчита публично всеки разход, само за нашите мунчовци няма закон,който да ги принуди да се отчитат при харченето на народна пара.

Лаков, ти и твоя чорбаджия Сидеров - импотентен хистерик нямате право изобщо да си отвяряте джуките. Анадънму ?

Ей, лаков ли си, нещастник ли си, голямо разкритие направи! Какви загуби, какво разхищение! А какво ше кажеш за Белене, за Цанков камък? Колко пари са загробени там? Кой ше ги плаща? Или, както казва д-р Тони Филипов, ти си отговорил на обявата, че се търси артист за отрицателна роля в порнофилм!

Ок, то няма политик, който като бръкне в кацата, да не си оближе пръстите! Е, нашите политици бъркат и с черпак! Ами осъдете тиквоча, ама само тези дребните прегрешения ли му намерихте???!!!

Кратунчо да си плати масрафите. Ако няма толкова пари, да вземе заем от Цветелина. Или от тъщата на Цвъко, че тя е по-дащна.

Не е регламентирано!????. Брей та брей, както за подслушванията не е регламенъирано вътрешно нормативно за ведомството, така и сега!!! От коя година е това, като че ли излиза да е от зората на демокрацията-89г. , но кой го интересува! Важното ГЕРБ да го отнесе, много им изнася политически! Мноогооо а другите управляващи от 89г. те не са ползяали услугите на отряд 28, стига бе! Спомням си как по времето на тройната коалиция Станишев бе на борда с отбран отбор журналисти, направо свят да ти се завие отголямата политика която се води, ето така ще излезем от кризата!

ГЕРБ имаха достатъчно време да проверяват...Ама предпочитаха да плюят. То става с проверки, не с приказки.

4ak sega razbrax 4e nai golemia broblem v rodinatani sa poletite na B.B. i potslyshvaniata na C.C. premahvamegi i izlizame na parvo m9sto po standart na jivot v evropa/

Статията прочетох. Какво значи нерегламентирани полети. Каква е целта на авиоотряда. Кои са регламентираните полети. Много е шокиращо 800 000 . Колко трябва да са . Не може да се правят изводи когато нямаш база за сравнение. Г-н Лаков чете документи, удивлява се и споделя. Проверката на прокуратурата ще даде най-вярнаинформация, но не сега, а като приключи. Иначе Атака отчита дейност в парламента и търси повод да я отразят в медиите.

ДО 123:ОТИ СЕ ПЕНИШ БЕ КАКА.Какво като човеко е от атака.Они не са ли хора бе.Аз мисля че те най добре могат да покажат кирливите ризи на управлението на ББ а и на други.Не съм от атака но в такива моменти ги подкрепя.Нека видят и чуят хората що е правил ББ

ПЕНИ СЕ ЧОВЕКО ОТИ,ДАЖЕ ДА ВИДИ БОЦЕ НА ЛНА ДА МИРИШЕ,ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ НОВ ПАРФЮМ ПОЛЗВА

Статията прочетох. Какво значи нерегламентирани полети. Каква е целта на авиоотряда. Кои са регламентираните полети. Много е шокиращо 800 000 . Колко трябва да са . Не може да се правят изводи когато нямаш база за сравнение. Г-н Лаков чете документи, удивлява се и споделя. Проверката на прокуратурата ще даде най-вярнаинформация, но не сега, а като приключи. Иначе Атака отчита дейност в парламента и търси повод да я отразят в медиите.

Целта на всички тези проверки, извършвани от мафията е да се дискредитират ББ и ЦЦ. Защо се бави Конституционния съд с насрочване на нови избори - да се смаже ГЕРБ. Да се направи една таблица по години и изразходвани средства, като се почне от 2004г. Тогава всичко ще лъсне. Цацаров и той помага - уж щял да бъде принципен, а се занимава само с ББ и ЦЦ. Защо НАП не направят одит на Пеевски, йордан Цонев и Моника, а Г-н главен прокурор. Мълчишщ, зашото може би ти си един от мафията в Б-я. а защо не направят одит и на теб?

Понеже в коментарите прочетох, че не пишело в статията колко пари били похарчени за нерегламентирани полети: Общо за нерегламентирани 60 полети са похарчени над 841 000 лв Но това което ме остави без думи е: Има и полети за екзотични цели - например по дестинацията Крумово - Горна Оряховица Паламара - Крумово, на цена над 12 000 лв., а поводът е откриване на пивоварна във Велико Търново. Друг повод е откриване на джамия и др. - пивоварната както и да е, но джамия! Този дето постоянно плюе ДПС ходи да се мазни. Или просто не е могъл да се сдържи да резне поредната лентичка!

разбира се че се мазни. не си ли обърнал внимание колко много все ги хвали като силна партия. според теб как на предните избори изведнъж ДПС загубиха най-силните си градове? я слез надолу из Турските населени места. пътища всичко им оправи. в селата само млади хора без един циганин. особено около Бургаските села. а северозападна България мре от глад. Обеден съм че ДПС и ГЕРБ са играли партия на предните избори. каква никой неможе да каже.. само знаем едно, че никой не закача ДПС и сега БСП са изправени пред същия проблем да са коалирани с тях

за следващите избори изведнъж ще се появи всичко

Целта е както знаем максимално да се дискредитира Бойко и след новите избори пак БСП да ни управлява. Нищо ново не е измислила. Ако дясното не се обедини зад Бойко(няма друг лидер в момента), не виждам бъдеще за България. Ще се бетонират и ще я досъсипят.

Бойко я съсипа достатъчно с неговите некадърни назначения цели 3.5 години! престани да лансирате тоя човек. по добре хората да участват активно в политиката за да си поемат отговорността самите те. това правителство се вслушва в гласа на хората и виждате всяко едно грешно назначение се сменя под натиска на протестите. така дори и да има нови избори скоро, следващите ще знаят че при най малката непрозрачност ще бъдат атакувани от хората. Бойко избяга когато бяхме на улицата. това е слаб човек.

Как да се обединят десните зад ББ,той никога не е бил десен,а комунист в най-изродения му вид.Десните партии ще изгубат симпатизанти ако се оставят на това природно недуразумение да ги води.

Тази информация, която се публикува не дава никаква представа какво се е случвало. Много или малко са похарчените пари! Какъв е бюджета на авиоотряда? Колко може да се харчи и за какво? Има ли отклонение от правилата? Няма отговор на тези въпроси. Все еднонищо не казва тази парламентарна комисия. От статията едно вярно със сигурност - че има проверка.

Е прочети статията преди да пишеш! Председателят на комисията призова да се уреди законодателно най-скъпата таксиметрова авиослужба на държавата, която има годишен бюджет 7-8 млн. лв. Общо за нерегламентирани 60 полети са похарчени над 841 000 лв., а са възстановени 167 000 лв.

другари, ще ги измислим , не се притеснявайте Даже МАЯ има идея, а утре Барека ще ви съобщи сензация

Липсва документация?????????????????????????????????????

Това личен опит ли е или си слушал на слушалките?

Цацаров и Сарафов се командват от МАФИЯТА ! Няма ли кой, да им повдигне ОБВИНЕНИЕ ?...

Опаааа, и тук замириса. Ако не знаете, да Ви светна. В армията винаги има отговорен - комадирът, сиреч Аню Ангелов. Май ще се окаже, че не е чел уставите. И друго - ВОЕНЕН - без ЗАПОВЕД НИЩО НЕ ПРАВИ. Все е имало някой който е разписал горе вляво "пътният лист" и той знае и носи отговорност за използването на техниката. След това да хванат тиловака и той всичко ще "изпее". Пълен абсурд е да няма документи, ама пълен. Толкова народ обслужва един самолет или хеликоптер, тъй че всичко се знае. На тоя Атакист, май "атаката" му почна да се сгъва. На следващата среща на Сидеров с Президента, да му иска документацията за неговите полети и ще стане еднаааа...

Абе Цацаров, абе Сарафов, вие сте най големите НЕЩАСТНИЦИ и ЧЕРВЕНИ ПОДЛОГИ ! Вместо да се занимават с БАНДИТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ, които са в изобилие в България, вие се занимавате с бивш министър прецедател, който си е вършил СЛУЖЕБНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ! А ТОЗИ ЦИГАНИН ОТ АТАКА ЛАКОВ, ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪДЕ !...

Действително,липсата на списък на пътниците в даден полет е безобразие,особенно на фона на това,че вероятно има такива списъци от времето на Станишев, и на Симеон.....или и тогава не е имало,а сега просто темата е сладка

Станишев ли? Ама как може? Той направо свети, нали на челото си има звезда.

Тия новите управляващи, както са тръгнали, ще похарчат 2 пъти повече пари за комисии, "експерти", разследвания срещу Борисов! Баамаа..ууу!! Следващата "МНОГО ВАЖНА" стъпка е да разследват колко, какво бельо си е купувал, с чии пари. Колко пъти го носил, колко е захабено и с какви горни дрехи го е съчетавал. Страшно важно е! Комисията за разследване трябва да се състои поне от 69 човека и да им се плаща 4 години да правят експертизи.

А, да не забравя. Също е изключително важно колко тоалетна хартия е изразходвал за 3 г. и 7 м. в кабинета си. Каква е била - еднопластова, дву- или трипластова, цветна или бяла. Комисията да се състои от 240 човека, че много има да се брои!

Тези които са злоупотребявали винаги ги хваща амнезията. Да разпитат Павлова. Да разпитат Борисов. Да разпитат "тигрите". Много ще ми е трудно да повярвам, че тези честни хора като Цветанов, Борисов и Павлова ще излъжат в съда.

Абе ти сериозно ли вярваш, че ББ и ЦЦ са най-честните хора? Ангели! На туй се вика - Боже пази България! И затова ли ти е протеста?

ivo10

Каква сладка тема за плюене по ББ. Давайте червени проститутки, напънете празните си кратуни.

Ти прост ли си? Сигурно затова се разбирате толкова добре с Б.Б? Евалата ти праим!

Абе Ивчо10 ти нормален ли си, нали бачо ти Бочко се хвали колко бил печен, едва ли не той е Господ и ако не е той държавата си заминава, а сега като се вижда, че е боклук миризлив, и започват да излизат наяве мръсните му далавери и простотии които и той е вършил наравоно с Цвъкльо и Лилянка нещо не му харесва и айде ще го убиват и т.н.

Едно въпросче към всички БУДАли дето са готови да оправдаят и убийство на БУДА и сие, щом преди това някой от създаването на държавата си го е позволил: А бе БУДАли, ако по време на нерегламентиран законово полет самолета или хеликоптера падне (недай Боже) и загинат ВИП- тиквите или съпровождащите ги журналисти и певци, кой и на какво основание ще изплати обезщетения на близките им? То дори и списъци няма. Екипажите ще получат своето, защото има заповеди за полетите, но ВИП-кратуните какво правят? Тогава цялата вина ще се стовари на екипажите и техните роднини. ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАТАСТРОФАТА С ПОЛСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ? КОЙ СЕ ОКАЗА ВИНОВЕН, А? Затова който е прегрешил, да ходи на майната си, докато не е станало късно, а за следващите да е за урок.

Колко струва разследването на тези полети?

До това ли опряхме?А,къде са летяли другите преди него?Искат да докажет нещо си,но не им достига вътъка....Отклоняват вниманието ни с неща,които са ясни!Дайте нататък,дами и господа журналисти!!!!!!!!

Ами целта на занятието не е да се сложи ред в тези неща, а да се съсипят политически Б.Борисов и Цв. Цветанов, а от там и цялата партия ГЕРБ, която дръзна да им дръпне буренцето с меда на тези за 4 години...

Така е,но малко осъзнават това,особенно "червените"бабички и дядковци!:))))

И хонорара на Доган - и той е от държавни (т.е. твои и мои) пари. Да върне парите и кифлата на Станишев, които той най-нагло и преведе от държавния бюджет.

Ама защо ще се мъчат да регистрират всички, пътували с правителствени и военни самолети?!?! Че нали Бойко Разбойко гарантираше за всички! И за Мончо Дянков, и за Цецо Апартаменчиков, и за всички знайни и незнайни калинки и за футболистчета-тигрета и за какви ли не още боклучета!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цецо крадецо унищожи всички документи.

Това е малка част от живата реалност,затова са протестите.Страх ги е от следващите,защото знаят какво ги чака ,а то идваааа.

БОЙКОЛЮБЦИ, КОЛКО ВИ ПЛАТИХА ЗА ЛЮБОВТА?ЗА МИШО БИРАТА? ЗА ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ? ЗА ПРЕЗИДЕНСКИТЕ ОФШОРКИ ? ЗА ПОКАЗНИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ ИСТЪПЛЕНИЯ? И АРЕСТИ БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ И БЕЗ ОСЪДЕНИ?

Преслава като са я возили с правителствения самолет отблагодари ли се с възвратно постъпателни движения без ръце? Явно са си ползвали самолетите и хеликоптерите като подвижни бардаци и таксита за 10-то разрядни футболни отбори.

Богато въображение,не е лошо да напишеш сценарий,ще излезе хубав порно филм каквито сигурно си гледал повече от колкото трябва.

Гледаш и не виждаш, защото не искаш да видиш. Ако искаше, щеше да видиш как се прави предизборна кампания с държавни пари, а на хората обясняват че няма пари за детски, пенсии, здравеопазване... Е, търсете си ги от ГЕРБ, които профукваха като бащиния държавните пари.

Гледам - нищо, пак гледам, пак - нищо. И си викам, аха ,тук май има нещо. Много шум ,за нищо. Поредната Станишко - Цацарова лакардия.

ами това е нормално - всеки човек, който има възможност да се вози със самолет или хеликоптер, ще предпочете този вид транспорт, защото е по-бързо, по-безопасно и си спестява време и избягва задръстванията по пътищата. Не мога да разбера какво толкова е станало, че раздухват нещата. Да, Станишев не му се е налагало много да използва този вид транспорт, защото не е имало какво да открива и къде толкова да пътува, а ГЕРБ доста неща построиха и имаше къде да ходят и да откриват. Затова и толкова много са използволи транспорта

и според теб трябва да дадем ние 12 000 лева за да отиде б.б. да открие частна пивоварна ...

не играеше ли в някакави каубойски филми , как му беше името , Клийн Ийстууд май !

СереГей и Цацата , кой ли ще надбяга ?

Смешници, да си платят следствията и делата!

12 полета със Спартан за 3 години и разпран от полети! 12 дена протести, Орешарски също разпран от протести!

Кой е летял няма значение. Важното е, че Бат Бойко още вдига самолета :)

Щъркелите и лястовиците са го придружавали, от време на време патици, гъски и некой други. Ти Цаца да не би да се гласиш и тех да броиш и описваш? Колко са, къде са и тнт...

Няма ли един читав журналист да попита"компетентния"в сферата на въздухоплаването г-н Лаков какво е предназначението на отряд 28? Защото до колкото съм запознат той е създаден да обслужва министерски съвет,президентството и народното събрание,което по всичко личи,че е изпълнявало стриктно. Г-н Лаков колкото и да се напъва няма да може да роди обвинение срещу Борисов.Някой трябва да му подскаже,че е много ниска категория,и става смешен.

Kalin

Е определено не е създаден за рязане на лентички,спортни събития от регионален характер и ловджийо сексуални разходки.Все пак не си го плащат от джоба!

"Обслужването" All Inc. ли трябва да е,там с каките и пудрата, или само по нашенски да се подмазваме на шефа, и майната им на правилата. Заплатите високи, още повече бонуси, ама идва Видов ден.

Когато човек няма какво да напише,пише глупости.

Предполагам , че ще е супер шофьор ! С тези очилца ще дрифтира яко !

Аз бях наистина изненадан да узная, че не само е рокер (на Бузлуджа ходи с мотор и е возил отззад и Елена; дори на якето му пишело: "Ако четете това, значи Елена я паднала"), но е и делтапланерист.

Искате ли да се хванем на бас, че след тези потресаващи разкрития, които народа плаща от джоба си, оставки или осъдени няма да има???

защото не казват ясно че е летял борисов!

По спешносте реанимиран прокта за плавателен канал от София до Южната граница. В района на гр. Бобошево , на река Струма се предвижда сложно съоръжение от шлюзи, чрез което плавателните съдове да бъдат прехвърляни. Реализацията на проекта се ускорява, поради невъзможността да друг вид транспорт на новото управление на държавата. Социално отговорните политици на новото време няма да стъпят на скверния боков асфалт, довел до демографдски сриф на нацията. Моралните им устои не позволяват да извършват престъпления към продънената хазна, разгулно летейки с првителствени и военни самолет. Самолетите нека си летят празни. Товарното БДЖ го продаваме, пътническото умря - сгазено от ботушите на Цветанов.

След южната ни граница, нашите първи партийни и държавни ръководители се качват на частните си самолети на път до частните си острови.

Няма доверие някой да го вози !

EEE най-важните новини са какво правил Борисов...но личните...човека се раздаваше, а летял или не летял никой не може да го стигне...Станишев е една мишка до него..

Браво е те на това аз му викам истинска КОМУНИСТИЧЕСКА пропаганда.Шапка Ви свалям.Но що се учудвам, нали г-н Борисов беше личен бодигард на ТОДОР ЖИВКОВ.Добре Ви е обучил - браво.

Фуражка - тичай на протестите, ще загубиш 30 лв. ! Или ти плащат толкова и пред компютъра ! Да сме живи и здрави ние работещите, за да храним милиционерските паразити като теб ! Нещастник ... трепери !