Костов: Борисов да чете повече за националната сигурност, ЕК може да го разследва

В два последователни доклада Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) предупреждава, че заплахата от терористичен акт е реална. Правителството обаче ги подценява, не смята заплахата за реална и сваля приоритета й в годишния доклад за национална сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Костов: Борисов да чете повече за националната сигурност, ЕК може да го разследва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама защо крадливият по време на своето управление Костов приема, че Бат'Бойко може да чете и осмисля прочетеното???

Борисов е пожарникар,той ако е имал акъл ще ли са да го приемат във факултета по Национална сигурност.Хората са преценили,че капацитета му стига да държи маркуч,какво искате от човека.

Добре си бяхме при Костов. Големи заплати, по 2 любовници и пълен хладилник... А сега при Бойко си скубем косите.

И аз предпочитам да няма такива малоумници в БГ, но уви - все повече ставате. Какво да се прави - всеки народ си заслужава управляващите го.

Ами той ако беше Господ щеше да го направи, но направи най много от всички други управляващи, поради което е най и много плюван.А отделно е неразбиран от дърти пенсии с промити мозъци, като теб.Ти си гледай товарищ Сергей и АЕца

Не е така, ако наистина беше неудобен нямаше да се задържи толкова време в парламента. Само разни много доверени ченгета, завършили много специални школи ги държат толкова дълго там!

Костов си остава най кадърния политик у нас.Но принципа ни прост народ - слаба държава, който ръководи България в наши дни води до появата СерГей,Гоце, ББ и т.н

Добро утро Костов! Ти 3 години не знаеше ли че ББ е бил мутра, ами чак сега забеляза, когато хората говорят, посланици пишат и ЕС разследва. Три години си стоеше мирно в парламента, подкрепяше от време на време премиера и си вземаше депутатската заплата и бонусите.

МАЛЕЕЕЕ, КАКВО СИ МИ БЯЛО АНГЕЛЧЕЕЕЕ!,АКО ИМАШЕ АКЪЛ ОЩЕ ЩЕШЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАШ И ДОХОДИТЕ НИ ЩЯХА ДА БЪДАТ СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ!

Др.Костов,радвай се,че още не е дошъл твоят ред.То трябваше Борисов да го направи,ама не знам защо те пази.Май имате допирни точки от по-преди.Мисля,че и двамата трябва да вървите по дяволите.

мунчо мунчо всички сме мунчовци щом търпим една мутра да ни управлява а софиянци саоще по големи защото го търпяха и като кмет а след управлението на костов българия тръгна назад

Бе то хубаво му дърпате ушите на бате Бобчо, г-н гл.ас. ... Ама мигар сам-самичък е изпонаправил това, дето не е направил?! А нима се е появил ей-тъй-на на Наши Данъкоплатски разноски?! ... .... Отчетност и Прозрачност, г-н Костов! Рязко намаляване на броя на онез-там в сградата на мегдана с жълти павета в София! Въвеждане на Работни Групи от Експерти! ...И всичко това -- с непрекъснатото Реално Участие, както и Реален Надзор над Работата-им, от Данъкоплатците.

прост народ слаба държава ,20 години ДС лае срещу най -качественият политик в следсоциалитическата ни история

Не е ли най-важното истината ли казва Костов СЕГА? Той е разбойник, но това прави ли Борисов НЕразбойник? Майка Тереза ли ще знае за престъпленията или друг престъпник, макар и от друга шайка...

Костов прилича на говорител на тези, дето дърпат конците от разпродажбата и унищожението на националните ни средства за производство при неговото управление, през предсрочното закриване на реакторите в Козлодуй, уговорено при неговото управление (обвързването му пред някой си Ферхойген) до днес - искането на "едни мерки" поради "извънредна ситуация" в страната. А ситуацията е извънредна по желание на тия, дето дърпат конците "на ситуациите".

Какви мерки може да са исканите? Закупуване на "една техника" за "едни милиони"? Едни скенери за пътници, багажи, пръстови отпечатъци и пр. по летища, гари, пристанища? Правене на едни бази данни - едно прошнуроване и пронумероване на всеки един гражданин на "независимата" ни държава и предоставяне на тези бази на шефовете на планетата, указали "мерките"? Засилване на военното присъствие на чужди държави у нас, които са взели територията ни за военни бази - море, летища и пр.? Приемане на едни чужди тайни агенти, които да "пазят своите граждани" у нас? "Нов подход" при използването на СРС, дето в "мирно време" биха му викали "нарушаване правата на гражданите"? Анекси към договорите за военно присъствие у нас (в базите)? - ако досега е било за няколко стотици чужди войници, то в "извънредни ситуации" могат да са няколко хиляди ("кой ли ти ги брои")...? Или?

Костов е номер едно-умен и точен а за Борисов -Всичко е обществена тайна.

Може би е умен, но не е точен и е продажен. Полза от ума му няма - само вреди.

Тоя съвсем губи почва под краката си щом почва тая игра "вабанк"... ами да му гледаме сеира... ама какво да гледаме.. той се подсигурил до девето коляна, а сега си чеша крастата... е догодина свършва курса и отива при Волен да си правят компания...

Бюджетът е 50 милиарда лева! За година! За 1 мандат са около 200млрд. лв. ЗА "УПРАВЛЕНИЕ", разбирайте за КРАДЕНЕ! Това МАЛКО ЛИ Е? Затова - НИКОГА ПОВЕЧЕ ДОКАЗАНИ КРАДЦИ ВЪВ ВЛАСТТА! А нека всеки сам да реши КОЙ КАК УПРАВЛЯВА ПАРИТЕ И КОЙ КРАДЕ, А КОЙ НЕ...

Преди дни Божията ръка прати муха в устата на вътрешния министър Цветан Цветанов в студиото на bTV, което си беше чист знак, че е крайно време Цветанов да престане да се появява и да плещи глупости. Сега ДАНС бе ударена от гръмотевица. Очевидно за да се събуди.

Костотооооооооов, Костов...... знаем се........

Моите уважения към г-н Костов. Той беше велик политик щом дойде на власт. А сега е политическо нищожество щом я загуби. И народа щеше да го уважава и тачи, ако си беше запушил завинаги устата. Ама пустата българска простотия.

велик политик, ама никога. Костов е един обикновен мошеник, при това българофоб.

мунчо мунчо всички сме мунчовци щом търпим една мутра да ни управлява а софиянци саоще по големи защото го търпяха и като кмет а след управлението на костов българия тръгна назад

ТРЯБВА да си почистим къщичката !!! Да сменим старите муцуни с непознати млади комсомолци които с нови идеи да доведат КОМУНИЗМА ...отново !!!

Няма такова нещо като национална сигурност, а няма и как да има, след като единствената дейност на такива като Борисов, Плевнелиев и т.н. е да трошат милиони държавна пара за ялови чужбински екскурзийки с предимно частен характер.

ЦРУ отдавна са знаели за това че Бойко е бандит, но въпреки това го подкрепиха с всичка сила, за да могат чрез шантаж да постигнат своите цели в България, т.е. тотално заробване. Сега когато явно той не изпълнява всичко което са очаквали, са решили да го хвърлят на кучетата. Бойко ти си свършен. Но проблема с грубата намеса в вътрешните работи на България, от страна на САЩ и Европа, остава. Тези които бяха идеал за нас се превърнаха в нашите поробители, които ни шантажират и които се подиграват с българския народ вече 20 години.

Така е, но самият запад предпочита да си сътрудничи с хора от криминалния свят! Вижте,че бивши и настоящи премиери на Косово и Черна гора също са бандити. А пък спонсори на Костов бяха Маргините.

Костов е един прегърбен изкуфял старец. Той не се различава от станишев , доган или гоце.

А Бойко много прилича на тях.

Не може, а трябва да бъде разследван този така наречен "премиер" И това не е никак трудно!Толкова доказателства има, известни на всички в България и по света!?!!?

Борисов няма алтернатива. Казах.

Костов е престъпник. той съсипа синята идея.

И голяма част от България! Поне да си мълчи. Наглец!

Перат ли се пари в българския футбол ? - Това е интересният въпрос, на който е време да получим обективен отговор !

Питай пожарникаря Боко

"Бойко Борисов от Червен бряг до Ирак" напишете това в коя да е търсачка в нет-а и ще ви излезе материала "Едно отегчително четиво за трафика на амфетамини, източването на Държавния резерв и други скандали свързани с премиера". Има и снимков материал, и забавни случки от тъмното (не че сегашното е много светло, де) минало на т.нар. временно (4 г.) от народа - премиер на Р България. Забавлявайте се

Тиквите от Герб четат ли, четат как ще се срути това което си мислеха че ще продължава до безкрай. Ще им секне кранчето на краденето дадено от Тиквата и дечицата им ще ходят с цървулки на училище

Когато се срути, тогава ще коментираме. До тогава си остани с комунистическите надежди, подхранвани на Бузлуджа.

С комунистически идеи е закърмен и живял доста години и бате ви Бойко. Обаче като видя далаверата при Царо и хоп! промени си всички принципи и идеали.

Aбе а плевнелиев няма ли да го раследват за трафикинг

KGB, и оня IQ-то, ще ги вземе за адвжокати, да покажат на тоя Брюксел, че греши, че кралят слънце строи магистрали и денонощно бори престъпноста, че разби монополите и ние всички живеем от добре, по добре, че няма нищо общо с диктаторите по света и с мутрите у нас и е готов всички да ни погребе, само мир да е. нека да обяснят на тъпите европейци, що значи демокрация и да се стегне Европа, че аууу видите ли колко назад след нас са англичаните. За гърците да не говорим, само дето никой не казва, че тия бедни гърци имат най големия търговски флот в света и само приходите от данъци в тая част са им 12 милярда за миналата година, така че много им пука дали ще са в ЕС, или извън него. Те и сега могат сами да се оправят, нищо че имат стотици милярди дълг. На много места по света са построили морски транспортни терминали с изцяло гръцки капитали и тия страни си плащат като попове

стар бандит е боко Тиквата, щом и германците и американците го казаха, значи му идва края

иска ли ти се? продължавай да си го повтаряш тогава.

то ще стане, независимо на кой какво му се иска, боко си заминава по живо по здраво

Първо Тиквата Боко в затвора и след това ще мислим за Костов.

Забелязвам нова директива от Позитано "тиквата в затвора". Току почнете да повтаряте някоя жалка глупост. А тиквата в затвора е глупав лозУнг, първо защото означава всички бесепарски тикви да влязат в затвора (трудна рабора защото си гласуваха амнистия от една страна и съда е техен от друга) и тогава платените плювалници като теб ще увяхнат, "юристе".

Да, да, да, ще го наиграят. Всъщност, това нямаше да се случи, ако за този мандат бяха повдигнати свестни обвинения срещу организираната престъпност и бяха осъдени бандитите на прехода. Но, те са от една поеода с премиера и това няма как да се случи. В такъв случай, за какво им е на европейските лидери да го крепят. Всички и те и американците и ние тук знаем за тъмното му минало, просто след като не им свърши работата, това минало ще го ивадят на яве. Това може да го проумее и най обикновен човек, не ти трябва измислено IQ.

Много преди Бойко Борисов трябваше да разследват Иван Костов. Като се започне от Сапио и се премине през големите приватизационни сделки.

Който е безгрешен, да хвърли камък... Като че ли най-малко Костов има основание да го направи - имаше пълна подкрепа и ентусиазма на по-голямата част от народа,когато беше на власт, но властта го опияни и забрави откъде тръгна. Вече никой не ти вярва г-н Костов. Може и да разследват Борисов,но като че ли трябва да се разследват всички, които са ни управлявали след Ф.Димитров. То не бе грабене, не бе чудо и понеже от време на време се появявате пак на сцената,явно все още има за грабене в тази измъчена страна с отчаян народ. Време е да се оттеглиш и да оставиш по-младите от ДСБ и СДС да се опитат да направят нещо за страната си,без авторитети да приказват и упрекват другите за това,което не са свършили ,докато са били на власт.

Точно в 10-ката!

"...явно все още има за грабене в тази измъчена страна..." Мисли! Бюджетът е 50 милиарда лева! На година! За 1 мандат са около 200млрд. лв. ЗА "УПРАВЛЕНИЕ", разбирай КРАДЕНЕ! Това МАЛКО ЛИ Е? Затова - НИКОГА ПОВЕЧЕ ДОКАЗАНИ КРАДЦИ ВЪВ ВЛАСТТА! А нека всеки сам да реши КОЙ КРАДЕ и КОЙ НЕ...

Аз, а и много други хора, му вярваме ... Един уравновесен, ерудиран и балансиран Политик. Това е Иван Костов - сега.

Е костов, костов ... и от теб човек няма да стане.

Надеждата ни е в Брюксел!

Бузлуджанчета явно още не са изтрезнели. Спрете им ментетата, ще се гътнат от злоба и лакомия, а село без идиоти не е никакво село!

Бойко Борисов превърна Доган в МАРГИНАЛ! Бойко Борисов превърна Иван Костов в МАРГИНАЛ! Истина или лъжа - любима рубрика на 24 часа...

Изконно грешиш. Костов сам се срина, а Доган заедно с истинските властимащи продължава да дърпа конците на политическите марионетки включително Борисов и сие. Единственият организиран изход за България е военен преврат, но си нямаме армия. Остава да се изчерпи търпението на народа, но народът търпелив, може векове да трае.

Лебедовата песен на ОРАНГУТАНА ОТ БАНКЯ-ББорисoff