Коментари - Борисов за Гарелов: Ако мога да влияя на Герджиков, бих... | Днес.dir.bg

Борисов за Гарелов: Ако мога да влияя на Герджиков, бих...

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в личния си профил във Фейсбук новината за уволнението на медийния съветник на служебния премиер - Иван Гарелов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за Гарелов: Ако мога да влияя на Герджиков, бих... | Днес.dir.bg

Коментари

Не ме интересуват нито ГЕРБ, нито БСП, нито всякаква друга партийна измет!Обръщам се към всички тролове-ако ви е останала поне капчица морал, поне искрица самоуважение, спрете да защитавате неандерталеца от снимката по-горе , страдащ от психоматична мегаломания и вродена селяндурска тъпота! Българският народ не заслужава подобен низкочел доктор по пожарникарските науки да го командва/защото мутрата не управлява, а командва/.

Мутрьо, след тези избори ще бъдеш освободен от отговорността да "влияеш" по какъвто и да е било начин!!! ДОВИЖДАНЕ!!!

нагъл, дебел и прост, такъв ни управлява искате ли го още

Не , да пукне дано!

Човекът-SMS!

Е,не само SMS!Помним и "Ало,Ваньо...",например!

"Ама много сладка снимака".

легендата за Боко рапоне и малката Цингарелла....

Отново се приплъзна острието и се измести темата. А темата е, че не може да спекулираш и злоупотребяваш с информация, която държавата ти е поверила като те е спазарила за министър-председател и си слуга , а не господ на народа си.

Ужас! Държавата се управлява с СМС-и от провалени бивши министър председатели! По този начин всичко ще отиде по дяволите!

Господин Премиер молим ви уволнете най-накрая този директор на Александровска болница- хомосексуала Костадин Ангелов. Неговите изстъпления не се търпят вече

Оваряйте си очите на ЧЕТИРИ за кого ще гласувате

все повече ми прилича на за.ник.

То пък един Гарелов, чист Виногин!

То пък един виногин менте като реставит както всичко от ВИТАГОЛД

Президента е този ,който назначи служебното правителство и само той може да смени ,когото иска .От друга страна самият Герджиков каза ,че той разговаря единствено и само с президента и се допитва до него.Така,че след като се освободи от Йончева ,сега дойде моментът и от Гарелов ,което може да не е никак случайно .

Щял да спре абе човече герб е като троскот вие сте навсякъде и кой ги сложи ТИ а сега те боли че ги махат ами ти търсеше на човека работа а не на работата човек ТЕ ЗА ТОВА

А,А ОНЯ МРЪСНИК ДЪЛГОУХ ,ДЕТО ПЛАШЕШЕ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА СРЕДСТВА ,АКО НЕ ИЗБЕРАТ ГЕРБЕРАСТ,ДА НЕ МИСЛИ ,ЧЕ Е ЗАБРАВЕН

на мурзилките им пусни снимка на бате без тема и само гледай какво заработване ще пада-смешници:):):):):)

На бате мутрю празната тиква, да пукне дано ли а?

МА ТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ - КОМУНЯГИ и Елена Поптодорова е лицето им

до изборите да подпукаме гербераските бокобоклукови кметове - един да не остане

Та ГЕРБ като дойде на власт нали също уволни всички които са на високи длъжности в държавните предприятия, областни и тем подобни суяци, Така че недей да рИвеш толкова! Всяко правителство което идва на власт, има пълното право да сменя който си поиска, но все пак е препоръчително да оставя качествените ръководители, с изключение на такива като Боце... с такива трябва само ритник и никаква власт до тяхната кончина!!!

МАЛКАТА РАЗЛИКА Е ЧЕ ГЕРБ БЯХА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА А ГЛИСТА Е НАЗНАЧЕН ДА ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИ И НИЩО ДРУГО.

И след уволнението Гарелов си остава Гарелов, а "Дуфалакът" пак стана за резил. Заради един sms.

Баце докажи,че държавата е платила 2 милиона на Йончева с документи не с внушения и манипулации или си евтин лъжец какъвто и държавник си

ФЕОДАЛА НЯМА ЗА КАКВО ДА НЕДОВОЛСТВА!!!АКО СМЯТА,ЧЕ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ Е ИЗВЪРШИЛ НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ,ТО ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ,ПО СЪОТВЕТНИЯ РЕД!!!ДА ПРЕСТАНЕ С ПРЕДИЗБОРНИ ТЕ МАНИПУЛАЦИИ!!!

Ивзинявай, скъпи, ама Бсп водят по либерална и натовска политика и от самите Либерали Герб....Дори Баш Бат Бойка техен ги поздрави оня ден!

ДА НЕ ВИЕТЕ НА УМРЯЛО СЕГА КАТО ДОЙДЕ БОРИСОВ 3 И ПОЧНЕ ДА РЕЖЕ ЧЕРВЕНИ ТУМОРИ ДО ДУПКА.

Той е първият, който трябва да бъде изрязан .Но, има Господ, Той е последният съдник. Най справедливият !

Искрено му пожелавам на Борисов да дойде на власт с 1% разлика,да направи правителство на малцинството и да започне да "реже до кокал"!

Има, няма една година време, някой силно си гъбарка с Борисов. Най-напред го излъгаха, че ще направят Сталинка шеф на ООН и той прецака авторитета на държавата. После го излъгаха, че прилича на пощенски гълъб и за това е най- подходящ за посредник между Ердоган и ЕС. Поредната клопка беше, когато го излъгаха, че и магарица да извади , ще я изберат за президент и това му струваше половин мандат. Сега пак му кроят клопка. Рогатият, чрез Е.Йончева го изкушава да направи нов облог, след който може да изчезне от политическата сцена. В цялата сценка само поведението на Герджиков е неадекватно. Имам чувството, че пак е писал стихчета за деца и е пропуснал заявлението на Гарелов, че говори от собствено име.

Радев,твой ред е да уволниш незабавно Дуфалака за вземане страна в спора Йончева-Борисов! Иначе не огговарям за последствията!

Бай Стояне, ти бавноразвиващ ли си, че в момента Румен Радев е и президент и примиер, как да уволни Герджиков---все едно да се самуволни самия Радев ?

Иска да си върне младините. За съжаление науката не е напреднала толкова

Президентът назначава служебно правителство и по всяко време той може да сменя и състава, и структурата му.

...който ни направи за смях в ЕС, като прати Румяна Желева за еврокомисар, а тя не знае къде е Африка; - той извърши предателство като прати Кристалина да попречи на Бокова за ООН; - той тайно подписа България да стане гето за варварите; - той провали газовия проект "Южен поток" и сега ще се молим на Ердоган за газ; - той саботира атомната централа Белене; - той блокира швейцарското правило за пенсионерите; - той строи магистрали един километър наша магистрала е седем пъти по-скъпа от километър магистрала в Норвегия; - той строи ограда на границата - при Орешарски километър струваше 250 хиляди, при Борисов - един милион; - той "санира" при цена 187 лева на квадрат, а най-скъпарската фирма в Пловдив взема по 60 лева според експерти са окрадени 300 милиона; - той нареди да бъде стреляно с гранатомети по един кокошкарин и европейският съд ни осъди да платим 50 хиляди евро, но ги плаща народа, а не твоя велик некадърник; - той праща правителствения самолет, за да му вози селския отбор и да си прави мачлета по морето за собствен кеф, щото загубил на карти много работи; - на тоя литератарната култура стига до Винету, а музикалната - до Ивана; - той не е стъпил на нито една театрална премиера, да не говорим за опера, симфонични концерти; - той няма приятелска среда сред художници и писатели, а сред себеподобни с нясно минало; - този премиер при най-малкия зор бяга от властта!

И тоз, който е цъкнал минуса, отлично е разпознал кумира си.

И КОМПАНИЯ В ЗАТВОРА ДА ПРАВЯТ ТУХЛИ.ЛИЛИТО ЩЕ Е БРИГАДИР А БОКО ГЛАВЕН МАЙСТОР.

По-точно не може да бъде казано!От мен "+"!А за минусите не се сърдете - те са от простовати хора,наречени тролове,които даже нямат постоянен ник,а пишат под глупави заглавия,като например "Мурзилка" - детско списание.

ЗА 2 МЕСЕЦА СЕ ОТВРАТИХ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕГА НА БСП, КАКТО СЕ ОТВРАЩАВАХ ОТ ТОВА НА ГЕРБ И БОЙКО !

Правилно се отвръщаваш!Правителство,в което доминират кадри на ГЕРБ си е за отвръщение!

след СМС-а на Тиквата и употребата на Дуфалак. Осмърдя както Дондуков 1, така и Дондуков 2.

предлагам Дуфалака /Герджика/ да се обяви спешно за гюленист и да се предаде на Ердоган.

баце есемесна на лозан панов, нямаше такова напрежение, що така?

МИСЛЕХ ТЕ ЗА УМЕН ДАРИХ ТИ ПОСТ ЩО ИЗВАДИ ТАЗ МЪРША ОТ НАФТАЛИНА И НИ Я НАТРЕСЕ МИ ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО КРАДЦИ БАРИСАФ=ГЕРДА=КУНКАТА И ДРУГИ СЛУГИ НА Т.Н ВИ ЦАР-ВАР

Време е президента Радев да уволни и Герджиков. Много взе да се вживява в ролята си и ще нправи някоя голяма поразия, която после на наш гръб ще падне. Не ни трябват заклети глобалисти (негово публично признание). Трябват ни хора, които поне малко обичат държавата си и народа си и не се подлага на всеки, който им подхвърли пачка. Господин президент, замислете се по въпроса.

КЪРЖИ ЩЕ ИМА И ЗА ВАЗ ЖАН ВИДЕНОВ ДЕН СМЕТКАТА СЕ ПЛАЩА ЗА_ВИНАГИ ПОНЕ ЖАН НЕ КРАДЕШЕ ГРОБ - ДА

Ама тия около него - ох котьо...

допуснаха капитална грешка и не ми е ясно как ще излезнат сухи от тая идиотска ситуация. Оставиха държавата да бъде управлявана дистанционно с СМС-и от една проста, тъпа и неука МУТРА. Съжалявам ги!

да Ленчето се наака.

Боже, каква огромна разлика! То било толкова лесно да му се натрие самодоволната мутра. Ученото си е учено, това ще спаси България. А ТОЙ още си вярва, че нещо зависи от НЕГО.

признава само едно: Бой по празната тиквена чутора! Иначе ще продължава да лъже и да интригантства до безкрай. Ще позволим ли?

С уволнението на Гарелов , Герджика направо си взима страната на Борисов и би трябвало да се самоуволни!Дааа , голям запек стана Герджиков , голям царски запек!

"Борисов коментира в личния си профил във Фейсбук"

Ама ако знаеш колко си прав. Тоя сигурно гледа "компа", като индианец пишуща машина и се чуди от къде се включва.....Нагледал съм се на такива като него - полковници и "генерали" дето казват: "Там момичето да го натрака на комютъра..." Пълни олигофрени...

Два царски боклука са си стиснали съучастнически ръцете!

Напишете в Гугъл Джон Байърли и ще излезе секретният доклад на бившия американски посланик Джон Байърли за мутренското минало на Б.Б.

Ами ще излезе, срещу Борисов. Щом е хамерикански, как няма да излезе?! За Станишев или някой друг бесепар ще излезе ли? Не, защото БСП са най-преданата слугувнишка и несменяема властническа номенклатура на козяците за България, колкото и да се внушава на простолюдието, че БСП са проруска партия. Или ще ми кажете, че това са проруски, а не в полза на козяците действия: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg.

Борисов,Борисов, Никой не иска от теб такива титанични подвизи от рода на оказване на влияние върху служебният премиер - Герджиков. От теб се иска нещо много елементарно, нещо което е по силите и на една жена - да обещаеш да изчезнеш от политиката, ако не докажеш , че държавата е предоставила 2 милиона на Е.Йончева за нейните репортажи.

Не искам да го виждам ,но работят по въпроса

Това е неговия вонлив арсенал. Арсеналът на подлеца, на бездарника, на безграмотника, на недостойния, на страхливеца, на позьора. Тоя път Скунксът направи фатална грешка. Поради своите извратени и развратни представи що е журналистика извърши покушение срещу журналистиката. И тръгна на война с Елена. С един брилянтен журналист, автор на 50 документални филма, носител на всички възможни български и световни награди .С човек, който нито веднъж не е излъгал, но сто пъти си е рискувал живота под куршумите в Сирия, пред дулата на оръдията в Ирак, в бърлогите на чеченските терористи, в леговищата на сомалийските пирати, сред димящия в пожарища Киев. Без охрана, с една кинокамера и с едно сърце. Представяте ли си как Скунксът тича под куршумите? Без охрана?! Без бронирания си джип?! Без снайперисти на покрива?! Без антураж влюбени мисирки?! Единственото, което той умее, е с едната ръка да тича, а с другата да яде филия с мас.

Агент на КГБ и гадже на бившия премиер без охрана - случайност на мисля. Ми тя жив "Рамбо". Аха да сложи край на войните и взеха че свалиха Станишко и командировъчните секнаха. Смешник с патос

Всичко това е вярно, но ми се струва, че трябваше да го поставите в "кавички", защото е 1:1 от публикацията на Велислава Дърева "Един политически скунск"

Герджиков седна на два стола.Защо?

Браво на Гарелов! Нищо не струва колкото истината! Длъжности много, но истината е една! Постъпи много мъжки!

Да бе пак лъже Боко харем.Изпратил е смс на Герджиков и тая подлога веднага се е задействала да уволнява,сакън да не се обиди Боко харем

Боко Тъпото , това е истината!

Дами и господа от ДИР-а, защо не поместите статията "Борисов - политическият скунск на България"? С такава лекота публикувате гнусотиите на Дойче веле, а ви е страх да сторите това с един материал отразяващ същността на изрода от Банкя.

Боце, земи се скрий баце, че съвсем стана за резил!

Когато разбрал, че журналистката ни Йоланка Станишевица прави поредица материали за родината си, Стефан моментално поискал да види България. За него тя казва многозначително: "Моят оператор французинът Стефан, е влюбен във всичко българско,най вече в издръжката от държавната им телевизия ." На въпрос в интервю влюбен ли е Стефан и в нея, Елена отговаря по следния стратегически начин: "Да, той наистина е влюбен. Влюбен е в Българияи в бг парите ." Стефан започнал да следва Елена навсякъде където тя пътувала. Йончева обаче все още се водела официална приятелка на тогавашния премиер Сергей Станишев, с когото живеела на семейни начала от 1994 г. насам. Затова се договорили да не афишират връзката си. Тя започнала да покровителства парижанина. Говори се, че му плащала режийните по време на командировка, което е редно, тъй като му се явява работодател,а на нея плащала БНТ ,а пък на нея Б-1с парите на пенсионери,сираци и социално слаби. Според техни близки обаче французинът не бил бедно момче, а наследник на имоти във Франция.

За уволнението Гарелов ще си накриви мустака.Много му дреме!

Коментари - Борисов за Гарелов: Ако мога да влияя на Герджиков, бих... | Днес.dir.bg

Борисов за Гарелов: Ако мога да влияя на Герджиков, бих...

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в личния си профил във Фейсбук новината за уволнението на медийния съветник на служебния премиер - Иван Гарелов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за Гарелов: Ако мога да влияя на Герджиков, бих... | Днес.dir.bg

Коментари

Не ме интересуват нито ГЕРБ, нито БСП, нито всякаква друга партийна измет!Обръщам се към всички тролове-ако ви е останала поне капчица морал, поне искрица самоуважение, спрете да защитавате неандерталеца от снимката по-горе , страдащ от психоматична мегаломания и вродена селяндурска тъпота! Българският народ не заслужава подобен низкочел доктор по пожарникарските науки да го командва/защото мутрата не управлява, а командва/.

Мутрьо, след тези избори ще бъдеш освободен от отговорността да "влияеш" по какъвто и да е било начин!!! ДОВИЖДАНЕ!!!

нагъл, дебел и прост, такъв ни управлява искате ли го още

Не , да пукне дано!

Човекът-SMS!

Е,не само SMS!Помним и "Ало,Ваньо...",например!

"Ама много сладка снимака".

легендата за Боко рапоне и малката Цингарелла....

Отново се приплъзна острието и се измести темата. А темата е, че не може да спекулираш и злоупотребяваш с информация, която държавата ти е поверила като те е спазарила за министър-председател и си слуга , а не господ на народа си.

Ужас! Държавата се управлява с СМС-и от провалени бивши министър председатели! По този начин всичко ще отиде по дяволите!

Господин Премиер молим ви уволнете най-накрая този директор на Александровска болница- хомосексуала Костадин Ангелов. Неговите изстъпления не се търпят вече

Оваряйте си очите на ЧЕТИРИ за кого ще гласувате

все повече ми прилича на за.ник.

То пък един Гарелов, чист Виногин!

То пък един виногин менте като реставит както всичко от ВИТАГОЛД

Президента е този ,който назначи служебното правителство и само той може да смени ,когото иска .От друга страна самият Герджиков каза ,че той разговаря единствено и само с президента и се допитва до него.Така,че след като се освободи от Йончева ,сега дойде моментът и от Гарелов ,което може да не е никак случайно .

Щял да спре абе човече герб е като троскот вие сте навсякъде и кой ги сложи ТИ а сега те боли че ги махат ами ти търсеше на човека работа а не на работата човек ТЕ ЗА ТОВА

А,А ОНЯ МРЪСНИК ДЪЛГОУХ ,ДЕТО ПЛАШЕШЕ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА СРЕДСТВА ,АКО НЕ ИЗБЕРАТ ГЕРБЕРАСТ,ДА НЕ МИСЛИ ,ЧЕ Е ЗАБРАВЕН

на мурзилките им пусни снимка на бате без тема и само гледай какво заработване ще пада-смешници:):):):):)

На бате мутрю празната тиква, да пукне дано ли а?

МА ТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ - КОМУНЯГИ и Елена Поптодорова е лицето им

до изборите да подпукаме гербераските бокобоклукови кметове - един да не остане

Та ГЕРБ като дойде на власт нали също уволни всички които са на високи длъжности в държавните предприятия, областни и тем подобни суяци, Така че недей да рИвеш толкова! Всяко правителство което идва на власт, има пълното право да сменя който си поиска, но все пак е препоръчително да оставя качествените ръководители, с изключение на такива като Боце... с такива трябва само ритник и никаква власт до тяхната кончина!!!

МАЛКАТА РАЗЛИКА Е ЧЕ ГЕРБ БЯХА ИЗБРАНИ ОТ НАРОДА А ГЛИСТА Е НАЗНАЧЕН ДА ОРГАНИЗИРА ИЗБОРИ И НИЩО ДРУГО.

И след уволнението Гарелов си остава Гарелов, а "Дуфалакът" пак стана за резил. Заради един sms.

Баце докажи,че държавата е платила 2 милиона на Йончева с документи не с внушения и манипулации или си евтин лъжец какъвто и държавник си

ФЕОДАЛА НЯМА ЗА КАКВО ДА НЕДОВОЛСТВА!!!АКО СМЯТА,ЧЕ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ Е ИЗВЪРШИЛ НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ,ТО ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ,ПО СЪОТВЕТНИЯ РЕД!!!ДА ПРЕСТАНЕ С ПРЕДИЗБОРНИ ТЕ МАНИПУЛАЦИИ!!!

Ивзинявай, скъпи, ама Бсп водят по либерална и натовска политика и от самите Либерали Герб....Дори Баш Бат Бойка техен ги поздрави оня ден!

ДА НЕ ВИЕТЕ НА УМРЯЛО СЕГА КАТО ДОЙДЕ БОРИСОВ 3 И ПОЧНЕ ДА РЕЖЕ ЧЕРВЕНИ ТУМОРИ ДО ДУПКА.

Той е първият, който трябва да бъде изрязан .Но, има Господ, Той е последният съдник. Най справедливият !

Искрено му пожелавам на Борисов да дойде на власт с 1% разлика,да направи правителство на малцинството и да започне да "реже до кокал"!

Има, няма една година време, някой силно си гъбарка с Борисов. Най-напред го излъгаха, че ще направят Сталинка шеф на ООН и той прецака авторитета на държавата. После го излъгаха, че прилича на пощенски гълъб и за това е най- подходящ за посредник между Ердоган и ЕС. Поредната клопка беше, когато го излъгаха, че и магарица да извади , ще я изберат за президент и това му струваше половин мандат. Сега пак му кроят клопка. Рогатият, чрез Е.Йончева го изкушава да направи нов облог, след който може да изчезне от политическата сцена. В цялата сценка само поведението на Герджиков е неадекватно. Имам чувството, че пак е писал стихчета за деца и е пропуснал заявлението на Гарелов, че говори от собствено име.

Радев,твой ред е да уволниш незабавно Дуфалака за вземане страна в спора Йончева-Борисов! Иначе не огговарям за последствията!

Бай Стояне, ти бавноразвиващ ли си, че в момента Румен Радев е и президент и примиер, как да уволни Герджиков---все едно да се самуволни самия Радев ?

Иска да си върне младините. За съжаление науката не е напреднала толкова

Президентът назначава служебно правителство и по всяко време той може да сменя и състава, и структурата му.

...който ни направи за смях в ЕС, като прати Румяна Желева за еврокомисар, а тя не знае къде е Африка; - той извърши предателство като прати Кристалина да попречи на Бокова за ООН; - той тайно подписа България да стане гето за варварите; - той провали газовия проект "Южен поток" и сега ще се молим на Ердоган за газ; - той саботира атомната централа Белене; - той блокира швейцарското правило за пенсионерите; - той строи магистрали един километър наша магистрала е седем пъти по-скъпа от километър магистрала в Норвегия; - той строи ограда на границата - при Орешарски километър струваше 250 хиляди, при Борисов - един милион; - той "санира" при цена 187 лева на квадрат, а най-скъпарската фирма в Пловдив взема по 60 лева според експерти са окрадени 300 милиона; - той нареди да бъде стреляно с гранатомети по един кокошкарин и европейският съд ни осъди да платим 50 хиляди евро, но ги плаща народа, а не твоя велик некадърник; - той праща правителствения самолет, за да му вози селския отбор и да си прави мачлета по морето за собствен кеф, щото загубил на карти много работи; - на тоя литератарната култура стига до Винету, а музикалната - до Ивана; - той не е стъпил на нито една театрална премиера, да не говорим за опера, симфонични концерти; - той няма приятелска среда сред художници и писатели, а сред себеподобни с нясно минало; - този премиер при най-малкия зор бяга от властта!

И тоз, който е цъкнал минуса, отлично е разпознал кумира си.

И КОМПАНИЯ В ЗАТВОРА ДА ПРАВЯТ ТУХЛИ.ЛИЛИТО ЩЕ Е БРИГАДИР А БОКО ГЛАВЕН МАЙСТОР.

По-точно не може да бъде казано!От мен "+"!А за минусите не се сърдете - те са от простовати хора,наречени тролове,които даже нямат постоянен ник,а пишат под глупави заглавия,като например "Мурзилка" - детско списание.

ЗА 2 МЕСЕЦА СЕ ОТВРАТИХ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕГА НА БСП, КАКТО СЕ ОТВРАЩАВАХ ОТ ТОВА НА ГЕРБ И БОЙКО !

Правилно се отвръщаваш!Правителство,в което доминират кадри на ГЕРБ си е за отвръщение!

след СМС-а на Тиквата и употребата на Дуфалак. Осмърдя както Дондуков 1, така и Дондуков 2.

предлагам Дуфалака /Герджика/ да се обяви спешно за гюленист и да се предаде на Ердоган.

баце есемесна на лозан панов, нямаше такова напрежение, що така?

МИСЛЕХ ТЕ ЗА УМЕН ДАРИХ ТИ ПОСТ ЩО ИЗВАДИ ТАЗ МЪРША ОТ НАФТАЛИНА И НИ Я НАТРЕСЕ МИ ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО КРАДЦИ БАРИСАФ=ГЕРДА=КУНКАТА И ДРУГИ СЛУГИ НА Т.Н ВИ ЦАР-ВАР

Време е президента Радев да уволни и Герджиков. Много взе да се вживява в ролята си и ще нправи някоя голяма поразия, която после на наш гръб ще падне. Не ни трябват заклети глобалисти (негово публично признание). Трябват ни хора, които поне малко обичат държавата си и народа си и не се подлага на всеки, който им подхвърли пачка. Господин президент, замислете се по въпроса.

КЪРЖИ ЩЕ ИМА И ЗА ВАЗ ЖАН ВИДЕНОВ ДЕН СМЕТКАТА СЕ ПЛАЩА ЗА_ВИНАГИ ПОНЕ ЖАН НЕ КРАДЕШЕ ГРОБ - ДА

Ама тия около него - ох котьо...

допуснаха капитална грешка и не ми е ясно как ще излезнат сухи от тая идиотска ситуация. Оставиха държавата да бъде управлявана дистанционно с СМС-и от една проста, тъпа и неука МУТРА. Съжалявам ги!

да Ленчето се наака.

Боже, каква огромна разлика! То било толкова лесно да му се натрие самодоволната мутра. Ученото си е учено, това ще спаси България. А ТОЙ още си вярва, че нещо зависи от НЕГО.

признава само едно: Бой по празната тиквена чутора! Иначе ще продължава да лъже и да интригантства до безкрай. Ще позволим ли?

С уволнението на Гарелов , Герджика направо си взима страната на Борисов и би трябвало да се самоуволни!Дааа , голям запек стана Герджиков , голям царски запек!

"Борисов коментира в личния си профил във Фейсбук"

Ама ако знаеш колко си прав. Тоя сигурно гледа "компа", като индианец пишуща машина и се чуди от къде се включва.....Нагледал съм се на такива като него - полковници и "генерали" дето казват: "Там момичето да го натрака на комютъра..." Пълни олигофрени...

Два царски боклука са си стиснали съучастнически ръцете!

Напишете в Гугъл Джон Байърли и ще излезе секретният доклад на бившия американски посланик Джон Байърли за мутренското минало на Б.Б.

Ами ще излезе, срещу Борисов. Щом е хамерикански, как няма да излезе?! За Станишев или някой друг бесепар ще излезе ли? Не, защото БСП са най-преданата слугувнишка и несменяема властническа номенклатура на козяците за България, колкото и да се внушава на простолюдието, че БСП са проруска партия. Или ще ми кажете, че това са проруски, а не в полза на козяците действия: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg.

Борисов,Борисов, Никой не иска от теб такива титанични подвизи от рода на оказване на влияние върху служебният премиер - Герджиков. От теб се иска нещо много елементарно, нещо което е по силите и на една жена - да обещаеш да изчезнеш от политиката, ако не докажеш , че държавата е предоставила 2 милиона на Е.Йончева за нейните репортажи.

Не искам да го виждам ,но работят по въпроса

Това е неговия вонлив арсенал. Арсеналът на подлеца, на бездарника, на безграмотника, на недостойния, на страхливеца, на позьора. Тоя път Скунксът направи фатална грешка. Поради своите извратени и развратни представи що е журналистика извърши покушение срещу журналистиката. И тръгна на война с Елена. С един брилянтен журналист, автор на 50 документални филма, носител на всички възможни български и световни награди .С човек, който нито веднъж не е излъгал, но сто пъти си е рискувал живота под куршумите в Сирия, пред дулата на оръдията в Ирак, в бърлогите на чеченските терористи, в леговищата на сомалийските пирати, сред димящия в пожарища Киев. Без охрана, с една кинокамера и с едно сърце. Представяте ли си как Скунксът тича под куршумите? Без охрана?! Без бронирания си джип?! Без снайперисти на покрива?! Без антураж влюбени мисирки?! Единственото, което той умее, е с едната ръка да тича, а с другата да яде филия с мас.

Агент на КГБ и гадже на бившия премиер без охрана - случайност на мисля. Ми тя жив "Рамбо". Аха да сложи край на войните и взеха че свалиха Станишко и командировъчните секнаха. Смешник с патос

Всичко това е вярно, но ми се струва, че трябваше да го поставите в "кавички", защото е 1:1 от публикацията на Велислава Дърева "Един политически скунск"

Герджиков седна на два стола.Защо?

Браво на Гарелов! Нищо не струва колкото истината! Длъжности много, но истината е една! Постъпи много мъжки!

Да бе пак лъже Боко харем.Изпратил е смс на Герджиков и тая подлога веднага се е задействала да уволнява,сакън да не се обиди Боко харем

Боко Тъпото , това е истината!

Дами и господа от ДИР-а, защо не поместите статията "Борисов - политическият скунск на България"? С такава лекота публикувате гнусотиите на Дойче веле, а ви е страх да сторите това с един материал отразяващ същността на изрода от Банкя.

Боце, земи се скрий баце, че съвсем стана за резил!

Когато разбрал, че журналистката ни Йоланка Станишевица прави поредица материали за родината си, Стефан моментално поискал да види България. За него тя казва многозначително: "Моят оператор французинът Стефан, е влюбен във всичко българско,най вече в издръжката от държавната им телевизия ." На въпрос в интервю влюбен ли е Стефан и в нея, Елена отговаря по следния стратегически начин: "Да, той наистина е влюбен. Влюбен е в Българияи в бг парите ." Стефан започнал да следва Елена навсякъде където тя пътувала. Йончева обаче все още се водела официална приятелка на тогавашния премиер Сергей Станишев, с когото живеела на семейни начала от 1994 г. насам. Затова се договорили да не афишират връзката си. Тя започнала да покровителства парижанина. Говори се, че му плащала режийните по време на командировка, което е редно, тъй като му се явява работодател,а на нея плащала БНТ ,а пък на нея Б-1с парите на пенсионери,сираци и социално слаби. Според техни близки обаче французинът не бил бедно момче, а наследник на имоти във Франция.

За уволнението Гарелов ще си накриви мустака.Много му дреме!