Шефът на ФБР: Престъпниците направиха България и САЩ съседи

Мислим еднакво с Бойко Борисов за работата на ФБР, заяви директорът на службата Джеймс Коми след среща с премиера в Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ФБР: Престъпниците направиха България и САЩ съседи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шефът на ФБР: Американските военни бази в България направиха България и САЩ съседи

Да ние сме съседи , еднакво знаме с Мексико ! Всички българи ще станем мексиканци !

Изглежда кофти ... и единия ... и другия.

Изключително опасно е, ако директорът на ФБР говори поръчкови и продажни глупости, както си позволява. И ако е на едни акъл с престъпника Борисов! Мислите, че можете да правите, каквото си искате, защото нямате обратна връзка. Но забравяте, че ви гледат милиони хора, гледа ви цял свят ... и за всички тези хора вие сте прозрачни.

Какво ли ще си говорят днес шефа на ФБР Джеймс Коми с Бойко Борисов и главния прокурор Цацаров? Интересен детайл от биографията му е, че е член на борда на директорите на HSBC преди Барак Обама да го предложи за шеф на ФБР преди няколко години. Именно HSBC е сред главните "играчи" в схемата за екзотичното "заемче" от 8млрд.евро, което беше легитимирано в Народното събрание след всевъзможни машинации.

На Путин подари КУЧЕ, на тоя поне котка да му беше дал.

''Престъпниците направиха света по-малък .......България и САЩ са като съседи''Абе съседи,що се отнася до престъпност и власт са си направо еднояйчни близнаци.

Точно тези американци обявиха бойко за мутра участвал в амфетаминна афера според доклада през 2005 или 2006 на американски посланик, подписан единодушно от всички представители в посолство, че е много интересно какво се е променило, че американците така много го заобичаха наш бойко. Изглежда така, че задокеанските братя на бойко го държат много здраво с компромати, че така вярно и безапелационно обслужва американските си партньори.

той и Немцов беше голям приятел на американците и как го заприходиха когато им потрябва Боко си мисли че на американците са интересни жалките му напъни?! той просто НИ продава и за това робовладелците го потупват по рамото - да си приятел на такива хиени като Щатите е все едно да си бил приятел на Хитлер. Ха, ама то верно ние бяхме приятели и на Хитлер.....

Тази ГМО американска тиква по-голяма от нашата тиква бе!

Да не се майтапиш? ФБР са самата любов и доброта! Тоя народ съвсем е изперкал! Къде така безмилостно ти промиха мозъка?

А така, пич! Наминавай по-често! Тиквата много обича да го погалят по врата, да го почесват зад ухото и да му викат Конграчулейшънс! А той винаги гледа с влажен и предан поглед и върти опашка!

Айде нема нужда, щото Мутрата дето мислите еднакво докато прецъфтат джанките е дал фира и с последния минискус дето му държи главата изправена.

Браво!за доброто на честните и нормални български граждани е добре да идват по често американски и европейски представители да ни избавят от влиянието на организираната престъпност от 1989год насам! Нормалният и необременен със наследство от измами няма причина да се безпокои от американски и европейски представители!!

Човече, лекувай се! А може би се майтапиш?

Шефеее,..А НЕМА НУДЖДА ,ДА ИДВАШ ,.....ВЪОБЩЕ.

За пръв път от толкова време един нормален лик, едни нормални думи, една интелигентност и отговорност и симпатичност струи от този човек шефа на ФБР, за разлика от всичките досега нахлували, изведнъж заобичали ни и заинтересували се от нас сащарски висши държавни мъже. На този човек може да се вярва.

Боко що не вземе да се изнесе във Америка да живее,тъкмо няма да идват тук да го посещават,там ще си се виждат редовно,и може да го направят шеф на Пожарната във някой град,защото за друго не става.Няма кой луд да го сложи на такъв висок пост,както ние тук Премиер.без никакво знание и Диплома за поста който заема.

Какво майка си ще търси често в България? До оня ден защо СССР се намесвал във вътрешните ни работи, сега тези може. Ебати продажните политици който имаме в последните 25 години. Тези преди 1989 г. въобще не се нуждаят от коментар.

Kalin

ФБР си и ма марионетно правителство със свой агент служител като изпълняващ проформа длъжността министър председател а и псевдо президент който се явява нещо като официален говорител на това марионетно правителство!

Още един мазен,долен,гаден американски рептил-педераст!Този преди него на този пост сега го съдят в америка--ето тва тр.да копираме от тях!

За какво ни е притрябвал този американскибастун?? И на кого му пука дали ще идва или не?

добре дошли са нашите приятели! Дори и само на гости. Няма да каним путеф и лавров я

САЩ са избили над 40 млн. индианци.Ограбили са им богатството и са им завзели земята. Да покажат един нотариален акт за закупен 1 м2 земя от индианец!!! Не говорим за 200 г. експлоатация на роби и Ку Клукс Клан. Не говорим за 27 убити президенти и нито един случай не е разкрит.Този да разкрие кой уби Кенеди,Кинг,Ленън !! Не говорим за 2 атомни бомби над абсолютно мирни граждани. Не говорим за неспазване на никакви договори, договорености и пр. Не говорим затова че не плащат и лев за базите в България. Не говорим за тъпунгери като Кери ,Маккейн,Псаки,Буш и пр. и пр. Не говорим, че ако те владееха Русия нямаше да има нито грузинец,арменец,чеченец,чукч,украинец и пр. Всички щаха да бъдат унищожени. Имоти и богатство заграбени...... Ха Ха САЩ ?Държава на мафията ! Отгоре, до долу !

Ти май чакаш от умрял писмо?! Чакай си! Нема лошо!

Ужас..! Защо ни се заканва така лошо този?!

В доклад на ООН е установено ,че от 2001 г., досега САЩ са пренебрегнали правните норми.ЦРУ и ФБР са извършвали изтезания, колективни наказания, масова дезинформация на обществото,незаконни подслушвания и проследявания. Това е довело до засилване на терористичните групи по света и много лесно вербуване на младежи от страна на терористите. Какво излиза ? В Русия убиха един Елцинов мошенник и САЩ вдигат вой като обрязани свине. В същото време извършват античовуеша дейност. Сиктирсън бе боктолумлар !

Пародия

ДААА И САЩ СИ ГО МЕСТЯТ ОТ ЕДИНИЯ ДЖОБ В ДРУГИЯ - КАКТО КОГАТО КОМУНИСТА МАО ИЗБИ МИЛИОНИ И ДРУГАРЯ СТАЛИН СЪЩО......... МНОГО СА ЛОШИ САЩ - УБИХА 5000 УКРАИНЕЦА..... А РУСИЯ СА ДОБРИ ЩОТО ПОДЛОЖИХА И ИЗБИХА ОТ СИСТЕМАТИЧЕН ГЛАД САМО МИЛИОНИ УКРАИНЦИ.....

Държавата на мафията говори за демокрация и антитероризъм ? Шехерезада, нищо друго !

ТАМ КЪДЕТО Е ВЛЯЗЛА КОК КОЛА ТРЕВА НЕ НИКНЕ! КОКА ,ПЪК ЧАК СЛЕД ТОВА КОЛА ! Нещастници!!

Пародия

А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ МАКДОНАЛДС В СВЕТА Е НА ЦЕНТЪРА НА МОСКВА И ПРОДАВА КОКА КОЛА - МАЙТАП НЯМА ;)

А вие ни направихте съкаторжници.

Това сътрудничество ме радва. САЩ са най великата нацияи е добре да сме с тях.

По кои критерии определяш американците като нация? Може би имаш предвид държава?

Те не са НАЦИЯ,БЕ АХМАК. Там живеят събрани от кол и от въже над 150 нации. Това е народ сбирщина. С история малко над 200 години.

нито пък приятели. Не си и дошъл да почерпиш за новата служба. Американците не дават никога нищо, нито пък помагат. Те само искат и нареждат, а послушковците като нас изпълняват, пък са и горди слуги, че имат такива господари. Да пази Господ от тях, ама не ни опази. Ние сами се нахакваме. Дано има някаква космическа справедливост, та един ден всеки да си получи заслуженото.

Не съседи, колония искат да ни направят, и като че ли успяват

Ех тоя с това изказване съвсем заприлича на онази парцалеса плеймейтка Златка, не си спомням руса или черна. И тя имаше проблеми с географията и не знаеше столиците на държавите. А т,ва горкото не знае съседите на собствената си страна...И въпреки семплите си познание е шеф на фбр. А ние незаслужено обиждаме Златките, че са прости парчета...

Съседи, съседи, ама много често взехте да ни гостувате и все с празни ръце...

ти пък, добре, че идват с празни ръце!? Пепел ти на езика!

Ако продължават да си правят извода от престъпниците, скоро не съседи, ами щат направо може да станем. Дано само и тука нашите полицаи да могат да стрелят като при тях.

Те руснаците република не успяха да ни направят, ама тези щат може и да стане, както е тръгнало.

Не бе Бокича си бил купил къща до този у САЩ. Та там щял да бие шута за да чете лекции, след като е продал и съсипал държавата.

Като видяхме как постъпихте с бившите си приятелите - справка Ирак, Сърбия, Либия, то по-добре да нямаме такива приятели като вас!

Да, да прав си! Ако си имаме такива приятели, направо не ни трябват врагове!! За съжаление сме...........

значи не е дружбата и взаимопомощта, и демокрацията ами престъпниците.Голяма сила щом може да събере държави на хиляди километри разстояние.Верно ли го е казал или само са си го мислили?

А може ли по аналогия да се направи извода, че САЩ и Русия са съседи? Не мисля. Когато нас ни бомбардират, в ЦРУ ще се подхилват.

БЪЛГАРИЯ И САЩ СА КАТО СЪСЕДИ ХАХАХА САМО ЧЕ ЗАБРАВИ ДА КАЖЕ, ЧЕ АМЕРОСЪСЕДИТЕ ИДВАТ В БЪЛГАОИЯ КОГАТО СИ ПОЙСКАТ И ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОЙСКАТ)) А БЪЛГАРИТЕ ХОДЯТ У АМЕРОСЪСЕДА КОГАТО ГИ ПУСНАТ ЗА ТАМ ХАХАХА И ОГРАДАТА МЕЖДУ СЪСЕДИТЕ МАЙ Е БАЯ ВИСОЧКА ХАХАХА

Боко нали не си му казал за онази далавера през 97-ма , дето я врътнахме заедно че имаме ордер за арест в щатите.

Полицейски глупости,колкото щеш!

"Престъпниците направиха България и САЩ съседи". Aма прав е !!! Нашият е престъпник и тоя е престъпник - тъй-че, да - престъпници ни направиха съседи! 25 г. престъпници ни управляват, но няма кой да ги вкара в затвора!

Кон- грачолейша, баба ! Тодорка

егати дългуча:)?!

с "ББ мислим", "интернет съседи" абе виртуална работа.

Смее ли Бойко да мисли различно от "големите началници". Но е специалист в областта и чест е за американеца, че мисли като него. И радост за престъпниците.

Дааа ,престъпниците Буш,Обама,Борисов,Цветанов,Първанов,Сакса ни направиха не само съседи, а едно цяло в Афганистан ,Ирак,Косово и Босна.

Аз съм един от най големите критици, на част от американската политика. В интерес на истината, трябва да кажа, че Америка е една прекрасна страна и от нея много неща могат и да се научат и да се получат. Само че, ние не знаем как да си поискаме. Нашите управници добре ги знаем, що за стока са. А ние все ги преизбираме, въпреки всичко. Така че, за всичко сме си виновни самите ние. Убеден съм, че имаме много общи интереси с Америка и за това виждам идването на Коми, като полезно. Хев а найс дей.

Ех защо не мога да открия едно положително нещо , което да ме възхити от това , което правят усарите. Тероризъм, убийства, войни, финансови колабси, ГМО, липса на всякаква демокрация, вмешателство в политиката на суверени държави.

Ами започни бойкот и спри да ползваш интернет!

Една от най умните стратегии е да накараш другия да направи това,което искаш ти.За особен успех се счита АКО ТОЙ Е ТВЪРДО УБЕДЕН ,ЧЕ ТОВА Е НЕГОВО ЖЕЛАНИЕ.Така НЕУСПЕШНИТЕ резултати на начинанието се ОТДАВАТ НА СОБСТВЕНАТА НЕКАДЪРНОСТ.Няма по големи майстори от американците в това отношение.

Горкото ФБР, ако шефът му "мисли" като ББ, язък за бюрото...