Местан за записите: Целта е Борисов, Пеевски е лютият пипер

Крайният прицел на тази манипулация е премиерът Бойко Борисов, Пеевски е лютият пипер, заяви лидерът на ДПС Лютви Местан за скандалните записи от "Яневагейт".

Обратно в новината

Коментари - Местан за записите: Целта е Борисов, Пеевски е лютият пипер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След "Ало Ваньо" Борисов няма за какво да се притеснява, хората го подкрепят , но ако дълго продължи да снишава може да се промени..

Да, познахте, че целта е Борисов.

Не, целта е друг и ще си го отнесе.

КОЙ иска да опраска Бойко? Руското, или американското лоби?

Местан да каже "КОЙ" в България притежава медии и след това пак да повтори думите си, че в много удобен момент се пускат компромати.

Ето го реалният коалиционен партньор на ГЕРБ. Останалите са от типа "виж ми окото, плуват ли в него кораби?"

никога не лъже. Просто това му е вродено.

jingiby

Целта е вашата коалиция с ГЕРБ - "Бостан"...

Всички "важни" закони бяха прокарани от ГЕРБ с любезното "съдействие" на този циник. Това показва колкото дискретна, толкова и топла връзка. Така е с тайната връзка, все си фантазира че отава незабелязана.

Ей сега е моментът Бойко да се разграничи от ДПС.Ако няма нищо общо с тях да излезе и да каже,че Местан не е необходимо да го защитава и да реди схеми от негово име.Целта е да се омаловажи ролята на дърпащия конците на съдебната система от името на Доган и ДПС ,Делян Пеевски . Жалък,смехотворен нелепо каканижещ Местане ,не си толкова умен за колкото се мислиш. Накрая истината ще излезе и никой няма да може да я спре . И твоята партия ,която защитава радикалният ислям ,ще бъде пометена и забравена от историята .

Какво ще се разграничава бе, как. Вече и на малките деца стана ясно, че коалицията е герб, дпс и абв. Още как излезнаха първите записи участниците + тези които се споменават трябваше да бъдат привикани в прокуратурата, независимо кой, кой е. Но то пък и главния се споменава. Това е огромен скандал, обаче ние нали сме тъпи овце само блеем и гледаме тъпо. Оправия ли, когато цъфнат налъмите.

Къде са честните ,умните и неподкупни ,но платени протестори? Къде е купеното ,,гражданско общество"? Къде е платеният ,,Протестен форум" на Ас/е/ан Генов? Скриха се като мишки.Няма Сорос ,няма РБ,няма Герб . Не дават пари ,няма активност и протести срещу Пеевски.

Дааа - Вся 'власт' на 'наште' - за 'наште'... Колкото до Другите-Ви въпроси : А. От около Месец - има Ежедневни Публични дискусии Навсякъде у Нас (Правосъдие за всеки) Б. На 24ти (Завчера !) - Имаше дискусия ЗА Незабавна реВитализация на Правната система - Бе 1:1 в Реално време с Осигурена Двустранна комуникация - В Момента - Мрежата Е пълна с Конкретности В. Дейността на ДС/КГБ у Нас (Да ! - И до Ден Днешен .) - е Тотално и Систематично оповестявана виа desesega ...точка.bg

Къде ли са? По клекшоповете за алкохол (и още нещо), а след това "пърформанс" търкаляне по улиците.

Войнставащият доганист,Местан,що се не скриеш някъде!? Онзи ден врътна едно слово,в защита на войнстващият ислямист,Ердоган.Сега пак ги забърка едни.... Това "интервю"с "каката"-съдийка,поканена тъй любезно от НТВ при Анка Цолова,беше пълна пародия,от всякъде.Какво се очакваше от "топ-журналистката-водеща",Анка,Съдийката да се разплаче в ефир,да се трогне и да заприказва САМО ИСТИНАТА,ЦЯЛАТА ИСТИНА И НИЩО ДР.,ОСВЕН ИСТИНАТА,ли!?Че то е ясно-в прогнилата,абсурдно корумпирана и тотално политически зависима,т.нар."Съдебна система",Истината се е превърнала в имагинерно понятие.Както и Законът,Моралът,Честта.Че то като изтекоха едни имена от поредните"записи",ясно се разбра,кой и защо,и за какво е в ла-ната до шия.Ченалова да кажела....какво да каже!?През цялото време дрънка глупости и куп лъжи.Света вода ненапита,ти да видиш.Пък и ваклата Анка,в типичен си стил,задава въпрос,прекъсва,нов въпрос,нейното си мнение,така щото и в най-прекрасният вариант,някой да реши да каже нещо-просто да не може.Пък и АНКА е всезнающа по всички теми,предварително някак си.Къде в темата беше Янева,къде Боко,къде Цацаров,та накрая,се вметна и вечното оправдание-Пеевски,така и не вдянох.Ами то,ако пак е замесен КОЙ-Дебелян,за каква точно Държава си говорим тук!? Местанчик,Местанчик.....толкова си жалък,че чак....

абе този българомразец защо не е в затвора където му е мястото ами дава акъли в бг парламента тези от коституционния съд какво чакат още че не забраняват тази противоконституционна антибългарска партия

дано има скоро избори да доулупаме БСП...като за последно..хахахаха .червени амеби

какво коментираш за българската политика - бягай у майка Турция. стига толкова години се подигравахте с българите - мястото ви не е в България

ти, Боко Чехльо, Куневата, Надето Михайлова - всички с еднопосочен билет аут оф Бългериа - да видиш за колко бързо време ще с еоправим - само мътите водата

Джагала вече не прави усилия да крие колаборацията с Боци Тиквата! Всъщност това е управляващата коалиция, ГРОБ+ДПС! Разни там Деформаторчета, АБВ-та, войводи, патриоти и вся асталная сволач, да духат супата! Служат само за параван на Боци и джагала Местан!

декларацията за сваления руски самолет показа кой кой е. Патриотите защо мълчаха като пут.ки след речта на тоя турчин от Турция? Единствено БСП и Атака защитиха славянската братска държава, която е в сърцата на всички истински българи

наливат масло, наливат , ама няма , няма и няма огън . тъй е то , като я няма котката , мишките се превръщат в плъхове !искам котка , искам тигър, тигър!!!

мен ми прилича повече на готвача , който си обяснява рецептата за сготвената манджа !

това беше реплика към петров-17:09, извинявам се !

Местан за записите: Целта е Борисов, Пеевски е лютият пипер Местан се изказва не като опозиция, а като заместник на Борисов.

Разбира се "Бостан" няма и никога не е имало!

МЕСТАН Е ПРИМЕР ЗА НАГЛОСТ ,СПОКОЙНО МОЖЕМ ДА ДА КАЗВАМЕ -НАГЛОСТ 2 МЕСТАНА ТОВА Е КАТО ДА КАЖЕШ ЧЕ В ПОСОЧЕНИЯ ИНДИВИД НЯМА НИЩО КОЕТО ДА НАПОМНЯ ЗА ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ ,ПО СКОРО НАПОМНЯ ЗА СЛУЗТА НА ГОЛИЯ ОХЛЮВ

е един от най-мръсните душевни парцали, които би могъл човек да наблюдава през живота си! Една приказка не е казал, без да си плюе на сурата!?

Този е подръжник на подлеца Ердоган.Подобното привлича подобно,основен закон.

Ако Цацаров е истински главен прокурор , трябва да поиска свалянето на имунитета на Местан за да бъде съден за дейност срещу българската държава. Ако си признае, че това го прави със знанието на Б.Борисов , веднага да бъде подведен под отговорност и той. В този напрегнат момент не ни трябват национални предатели.

Сотир - просто Знае че Вся тамтаковата 'наште' СА Изодродья на едно-и-също Уродство... ...и Си го Е шубеее...

В крайна сметка, кой прави опит, пак да натопи ген.Бойко Борисов с вече пробвана срещу него тактика - обвинение с упражняване на влияние, чрез властта си! Явно е, ако има сценарии, че той е обречен на провал! Бойко Борисов е под НАТО-вска егида, по-специално на службите на САЩ и каквото и да говорят за него, дори да е злоупотребил с яласт, това за в България вгосподарите ни не го считат за нещо съществено! Напротив! Щв стоят зад него, както в момента застават зад Ердоган - Турция, въпреки, че здравият разум трудно смила, такива позиции! Случая с тези записи ще приключи със съдбата на записите на разговорите на ген.Борисов с Ген. Ваньо Танов, за Мишо Бирата и тези от Приемната на ген.Борисов в Банка с Кокинов и Найденов. Те, дори бяха много по-уличаващи и нямаше спорове по достоверността им. Но, егидата над Борисов бе непробиваема! И все още е такава! От ЕС ни се подсмиват и ни се чудят, ама и така им е много удобно! В ЕС, всеки гледа да прецака партньора си, ако може! Там не е за абдали, каквито сме българите!

Невероятно цап-царап разцакахте, Миша... НО ! - Непродаваемо.

Този вече се подиграва с България. Отвратително!

Олеле, каква загриженост за тиквундера и за дебеланчо !!! Що сте толкова загрижени, да не сте подразбрали и вие че се претопля отново "южния паток" ама вече с малко променени комисионни, а ? Та ако това стане , то и за вас ще има аванта, нали ... ама да почакаме до април - май, че сега още работата не съвсем опечена!

Къде повече да му се приписват ''зависимости'' на напълно ЗАВИСИМИЯ от сащ боко бе???Струвами се че нещо напоследък мнбого се оака и май ще да те сменят защото се явяваш на всяка манджа с турска мирудия,,Няма никакъв сценарий защото това което чуваме от устата на съдийките се говори между хората станали обект на ''опраскване'' от мутренската цацаратура която е начело на съсипване живота на много хора които накрая като излезнат читави няма кой да поеми отговорност за тормоза за пръснатите пари по адвокати и т,н, а да не говорим как с години НЕ се връщат прибраните вещи и пари на тези дето са попаднали под ''опраскването''

Ако и Когато просто Признаете че банкянскио Е Топ ТроянскоКонника - Ще имате браво !

В българския политически живот всяка партия има право да краде законно след като се докопа до властта. И ДПС има право. Доган беше по-добър и дипломатичен играч. Имаше все пак и някакво лице да носи плетеното си пуловерче на репресиран като знаме. Местан е фарсов и вреден с патоса си на някакъв правозащитник. Нека играе партийните си игрички, но да му се даде да разбере, че ще стане курбан, ако насъсква населението едни срещу други.

Да. ...и Все-Пак ДПС - е СамоЕдно от Неизброяемите Изодродья на 'наште'.

дядo_star

Дори Държавна Сигурност е фактор в автентичната държава. Би трябвало да пазят някаква държавност макар и заради инстинкта за самосъхранение.

Това е "петата колона" на Турция в България! Това е турска партия в Българския парламент! Тя отстоява интересите на чужда държава и по същество е предателска партия, защото не защитава интересите на Българската държава! Това е доказано неведнъж с гласуванията и декларациите в Парламента!

Досега добре го замазваха с артикулации, ама след тоя гьон суратлък срещу Русия - вече светнаха в турско синьо и се вижадт от космоса, че са партия-турски агент.

СУ-24 още не беше паднал на земята когато хукна да защитава Турция! Аман от онбашии вече 25 години! Пропищяха ни ушите с техните права! След атентатите в Египет и Париж сега е моментът да се закрие ДПС-то, креатура на турското разузнаване МИТ!

колко поколения българи, ще занимавате с вашите безмислени простотии, Местановци?

Тоя мазен и засукан дърдорко няма ли малко срам ,за да млъкне с неговите високопарни скодоумия. Неговата незаконна партия до няколко години няма да я има-никой не я ще във властта и скоро няма с какви пари да си купуват електората.

Отвратителен и гнусен турчин , който използва неграмотността и простотията на собствения си електорат за да гласува за тях с празни и лъжливи обещания .Тая партия е противоконституционна и трябва да се забрани със закон .

Каквото и да артикулира, Турция му е по-мила от България!

За такива свини нищо свято няма! "Интересът клати феса"

Ченгето вика дръжте ченгето. Свински мурафети му викам аз!

Не бой се бе, че ги няма, аркадаш Местан. Нали те оставиха тук да вардиш. Пък ти държиш здраво.

"Мислех, че сме оставили в миналото ченгеджийските номера." Циник!

Ченгето Павел иска да се оставят в миналото ченгеджийските номера. Похвално, Местан!

Статуквото...и за децата в България вече е ясно ,че кафето пито от Местан -/Доган/ в Кърджали с др.Бойко Борисов не е случайно,а е планирано.Българите ,защото са политизирани и разбити по партии станаха лесна плячка в капана на ДПС-Герб.Вервайте им и никога Кърджали нямя да има българин кмет.

Ква манджа забъркахте Местане! Пеевски - лютив пипер върху филията мас на Бойко, а целия народ страда от политическа Ви диария! Да ви е сладко!

И лют пипер му се преискало, а чесън не искаш ли, свинска пача турска такава!!!

Кои са тези "злокобни Фигури"? Искаме имена не намеци.

"Съумявам да прозра злокобни фигури от недалечното минало, които днес имат своите говорители и в българския парламент... ЗАЩО ПАК БЕЗ ИМЕНА!?! ДО КОГА?!?

Искаш да се самоизтъква, те ДпС доносниците са тихи води, дълбоки и мътни

Защо е необходимо да повтаря имената казани в разговора сякаш хората не знаят къде е ченгеджийницата и кои я въртят,,

Последните избори показаха, че след АТАКА, ДПС е партията с най - голям отлив на гласове. Следва ги БСП и ГЕРБ.

Взехме да си ГО пазим.......

Пеевски - лютият пипер, Борисов - лютата чушка, Местан - цирозата на черния дроб...