Борисов отписа два руски енергийни проекта

Премиерът Бойко Борисов заяви, че България се отказва от "Бургас-Александруполис" заради "Натура 2000", както и от АЕЦ "Белене" - заради неефективност.

Обратно в новината

Коментари - Борисов отписа два руски енергийни проекта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много правилно, трябва да се анулират подобни бандитски проести с Русия изградени от червената мафия

Оказва се, че кражбите на предишните правителства ще се окажат дреболии. Пред разнмаха на Бойко Борисов, който под диктовката на САЩ са на път не да окрадат България. Те просто я унищожават. Дори земите на държавата са тръгнали да подаряват. Еврейски фондове са дали заявки и чакат Бойко Борисов да ги пише инвеститори и да вземат своето. В България е започнал някакъв кошмар. Провеждан от премиер-зомби. Истинско и класическо американско, съвсем истинско зомби. И да обикаляш предизборно, Борисов, това няма да помогне този път. А като си изтеглиш контингента от Афганистан и спреш тези излишни харчове, това ше ти е първата вноска за някаква АЕЦ. Не разбирате ли, че премиерът разчиства терена за американци и евреи. Оставка и предсрочни избори са спасението за България. Вън оставката от джоба!

След решението на Ганю Балкански: Русия строи атомна/и/ централа/и/ в Турция, петролопроводът минава по-на юг от Бургас, оттатък границата, под Резово / така замърсяването на Бургас е по-сигурно/, Южен поток се изнася през Румъния, Набуко продължава да чака Риголетто, в България остават американските бази!!! И сенки от туземното население, което идва от...Памир!!! Честито на всички пра-памирци!!!

АКО ДОГОВОРА С РУСИЯ Е ЗА 4 000 000 000 ЕВРО ПРИ 3 000 000 ДОМАКИНСТВА, ТО ВСЯКО ДОМАКИНСТВО ТРЯБВА ДА СЕ БРЪКНЕ С 1 333 ЛВ. АЗ СЪМ СЪГЛАСНА ВЕДНАГА. В ИМЕТО НА РАЗВИТИЕТО НА НАШАТА ИКОНОМИКА, В ИМЕТО НА ПО-ДОБРОТО БЪСЕЩЕ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА, В ИМЕТО НА ПО-ДОБРИТЕ МИ СТАРИНИ. ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО 26 000 000 000 ЕВРА - КОЛКО ОТ ТЯХ СА КОМИСИОННА, КОЯТО ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ НА НАШ ГРЪБ???

Транзитната такса от петролопровода е фиксирана на 35 млн.$ долара годишно,тоест жълти стотинки.Руснаци и еколгия са две несъвместими понятие.При всяко разтоварване ще има малки "технологични" разливи,съвсем достатъчни за да плувнат мазни петна чак до Резово и като ходите по плажа краката ви да стават черни.Що се касае до Белене,независимо колко ще струва ,не желая да се изгражда от мойте данъци.Ако проектът беше рентабилен,досега щеше да има опашка от инвеститори,но аз виждам само опашка от лобисти от сорта на Овчаров и министър Трайков.Ебала на Бойко Борисов за решението-смело и национално отговорно.Очаквам оставката на министър Трайков,който се опита да го бламира!

Всъшност теб Борисов руснаците те отписаха още през декември 2009 година. Спирането на работата на Лукойл и превръщането му в пазар на горива на дребно обрече на смърт бюджет 2010 в разчетите на който фигурираха приходите на най големия български данъкоплатец - Лукойл. В КРАЯ НА МАЙ БЮДЖЕТ 2010 Е В ПЪЛЕН КОЛАБС!!! Правителството ще задържи положението до тогава докато Оли Рен не му обясни, че пречат вече не само на България но и на финансовата стабилност на Европа. На Европа и стига една Гърция. България ще и дойде в повечко. С Бойко и отбара му е свършено.

Всичко, което кзаваш е така, с уточнението, че трябва да почнеш отзад напред. Светът се дели на две категории хора: увправлявани и увправляващи. В съвременния енергозависим свят енергоизточниците се превърнаха в основното средство за правене на политика и за контролиране на масите. И тъкмо тази е основната все още причина за всички тези ц-иркове и войни, на които сме свидетели. А това, че енергоизточниците няма да бъдат вечни (а на някои им се вижда края в обозримо бъдеще) само е добре дощъл повод за превръщане не масите в крепостни селяни - най-очевидният пример е парното отопление в Б-я. Так че цените на газта...парното...бензина в основата си се определят от волята на управляващите, а не толкова от себестойността им в най-широк смисъл. И в подкрепа на това е фактът, че т.нар. свободна енергия, от която сме заобиколени и за която дава доказателства още Н.Тесла, е факт, известен на учените и има технология за нейното използване. Но...как ще се лишат кукловодите от безценното оръжие, с което разполагат, за да контролират и държат в подчинение раята по света- наречено петрол.

Светът се делял..... бла, бла, бла.... Светът се дели само на умни и глупави хора. Ти си от глупавите.

Инак ситуацията с енергопроекти ми напомня руска поговорка застав дурака богу молится он и лоб разобет, което на български ... накарай идиот да се моли на бога - той си строши челото.

И докато изхвърляме използвани презервативи през прозореца, и не изчистим драгалевска рекичка, бъдещето ни е СПИД и тих ужас. И руснаците не са тук виновни. А пък и в русия нещата отдавна не са такива които описват някои тук. Попитайте живяли в ГДР и живущи сега в обединена германия, кога им е било по-лесно и спокойно. Германия сега спокойно дава всички филми на Дефа, всички музикални и културни постижения на тогавашният живот сега са съвремени, само в БГ културата на предишните поколения нещо срамно е, и се заменя със чалгаджийство.

Една камара свободни съчинения на хора, които си нямат никаква представа за какво иде реч! Някой от вас да е чел лично проектодоговорите, да е участвал в преговорите и да има информация от първа ръка! Бла-бла, дрън-дрън! Приказките ви нямат нищо общо с действителността, а с вашите мисли, идеи, предразсъдъци и желания! Сякаш сте безпаметни същества, които не виждат събитията - какво стана с евтиния газ? Ами непрестанно поскъпва - евтин беше в рекламните листовки, докато не си прокарахте инсталация и станахте зависими! Няма евтина алтернатива на енергията ако нямаш собствени източници, технологии и специалисти! Дори в Русия вече не могат да удържат цените - просто ресурсите се изчерпват! Няма алтернатива на пестенето, малките локални вятърни и слънчеви централи - по квартали, къщи и фирми! Само така може да се отървем от монополите-кръвопийци!

До Бургас и др, защо навсякъде където руснаците доставят и нефт и нафт и газта и др всияко е чистичко и незамърсено, сега и балтика се е съгласила със това, а в България , Бургас е мръсно? Не сме ли сами сме виновни, продължаваме да исхвърлиме буклуцъ през прозорците, мръсни дрехи излагаме по балконите, исползвани презервативи изхвърляме през прозорците, да децата гии лапат. Никъде в русия няма такъв срам и опасен за децата срам.

Минэнергетики Болгарии: Официального решения о сворачивании проекта Бургас-Александруполис не принято. 11.06.2010, София 16:49:16 Совет министров Болгарии не принимал официальных решений ни о сворачивании проекта строительства нефтепровода Бургас-Александруполис, ни о замораживании проекта строительства АЭС "Белене", сообщают болгарские СМИ со ссылкой на министра энергетики страны Трайчо Трайкова. Комментируя заявление премьер-министра Бойко Борисова о замораживании проекта Бургас-Александруполис, Т.Трайков заявил: "Я не могу поверить, что он (премьер-министр) это сказал".

Е, доволни ли сте, господа "антикомунисти", доволни ли сте от това което докарахте на държавата ни? Всички разбираме че нямаше за кого да гласувате на последните избори, но не трябваше да наливате вода в мелницата на този, просто да бяхте си останали в къщи

АЕЦ Белене е касичката на комунягите!Наскоро бях да маса с един от работещите в НЕК, който разпалено ми обясняваше, че АЕЦ Белене няма алтернатива. Когато го попитах колко печебим от износ на ток, той ми отвърна, че печелим по около 150 000 000 евро на година. Попитах го дали калкулира преноса от АЕЦ Белене до границите ми той отговори отрицателно като каза, че линиите високо напрежение били държавни т.е. безплатни!!!!!! Колко странно разсъждение!!!??? Като сравним числото 26 000 000 000 лева с числото 300 000 лв. виждаме каква разлика има в порядъците. Ако изчислим и линиите, ако направим пазарни обещетенията към хората в чийто имоти минавата тези далекопроводи ще видим колко безсмислена е цялата работа. От АЕЦ Белене имахме нужда ако продавахме излишния ток на румънците... Попитах моя събеседник и защо електроенергията, която изнасяме струва на Македония и Гърция по - евтино от при нас и той не каза нищо. Не беше от ракията! Така, че стига глупости с Русия, САШ или Зимбабве! България се отказва от този проект не защото някой отвън натиска, а просто защото когато не може да намериш 20 години вече 300 000 000 за една кирлива магистрала е безсмислено да строиш АЕЦ, който ще възвърне инвестициите си след 200 години.

това което съм казал сутринта , след обед вече не важи. Ваш любещ Премиер.

На мен обаче ми пука. Я сакам на мен да ми е добре, а на вас да ви е зле!

За пореден път предател продава националните ни интереси-агента на ЦРУ ББ показа истинската си същност. Не ме питай на кого служа а гледай делата ми...

Вярно е че от сутрин до вечер се променят коментарите на бб.тиквата обаче за аец-а и нефтопровода е напълно прав. Кога се заговори за нефтопровода ? След 1-2-3 посещения от изток, от тайгата и внезапното отлитане на Дмитриевич към Кремль. СТИГА вече. Стига им сърбаме попарата на руснаците. И без това не ни трябва толкова много ток , че да строим аец. За нефтопровода няма да говоря, погледнете какво стана в мексиканският залив. А и за тръбата май няма много суровина. За край само ще кажа , щом от БКП дават зор за нещо и ревът яко, значи точно това трябва да се прави.

Ти сериозно ли задаваш въпроса: "За какво ни е толкова много ток???" Пич не смяташ ли, че е крайно време да увеличим износа и да намалим вноса. Това не се отнася само за тока. Нужно е да се стимулира БГ производството. Явно е, че това правителство е финансирано и ръководено от щатите и цели да ни изхвърли от Еврото. Американците не могат да оставят ЕУ прекалено силен. Вече изпуснаха Китей и още 1 сериозен опонент ще им дойде повече.

Чак сега ли?

В случая смешното и жалкото е не че се отказва от проектите,а начина по който го прави.Аз не мога да преценя какви са ползите или вредите от двата проекта и затова няма да ги коментирам.Мога обаче да преценя каква е вредата от това,че в пеавителството явно дори не си и говорят!Очевидно за всички е че решенията се взимат без да се мисли(очевидно на мутрата и липсва и образование и интелект),няма ясна политика,няма последователност.За жалост това се отразява директно върху нас българите,върху джоба ни,върху здравето ни и най-вече върху самочувствието ни.Мен лично ме е срам от това каква личност ни управлява!Да изберем МУТРА,член на БКП,кандидат за ДС(отхвърлен),съдружник на АЛЕСЕЙ ПЕТРОВ(по късно обявен за ОКТОПОДА),човек без елементарно възпитание и интелект клонящ към нула и после да очакваме от него да налага закона.....значи сме изперкали напълно! Освен това самата партия ГЕРБ е изключително авторитарна и диктаторска(каквото кажа АЗ това става!) Бедна ми РОДИНО!!!???

Първо не разбирам, защо АЕЦ Белене да е руски проект, моля оправете си заглавието. Това е БЪЛГАРСКИ проекти!!! Второ, тоя олигофрен Б.Б. още ли не е разбрал, че без независима енергетика сме за никъде? Турция, за която изнасяхме ток, вече е сключила договор с Русия, за 3 атомни електроцентрали....и май ще стане така, че после ние ще си купуваме от тях ток, а не обратното. И престанете с тия червени, оранжеви, сини и черни....едното няма нищо общо с другото...ето за това няма да се оправим никога, защото веднага виждате цветове, а не общата картина. Не ми пука кой е на власт, искам да направи живота ми по-добър, както и живота на всички, българи.....

аз съм от бургас-ако имаше и други дето да име под носът това нещо и вие нямаше да го искате. на вас от вътрешността ви е лесно вие можете да си ходете и на море в гърция. този петролопровод не го искаме, а и вие дето толкова говорите за него, незнам дали сте наясно-освен таксата от 38 милиона евро на година България нищо друго не печели. дори гърция ще взема в пъти повече от колкото ние

не мога да повярвам че може да има балгарин патриот които да мрази русия, за сажяление гермацнзите станаха русофили докато ние русофоби. боико борисов се опитва да се прави на стефан стамболов които оталечи балгария от русия, но така наречените патриоти трябва да занаят че ако балгария след освобождението се беше придаржла кам русия сега щеше да има излас на четери морета - (на тези които им куца географията не мога да им помогна) но уви балгария винаги е вземала грешната позиция и губещата срана много жалко.

Все пак преди да си изпиеш хапчетата да ми кажеш за кое четвърто море става дума: Балтийско, Китайско, Баренцово или пък Карибско?

Моретата са Егейско, Мраморно, Черно, Ионийско, а може още и Адриатическо.

Нима Левски, Ботев, Бенковски, Волов, Каравелов, Захари Стоянов не са били патриоти? Дори русофила Вазов не издържа и написва "На руските войни".

Ако България след освобождениетосе се придържаше към Русия сега нямаше да има България

Още не се е чуло, който мърси руснаците да е оживял щастлив! Бат Бойко, не посягай на братята ни, поне пред рождения си ден! Ако изпатиш, ще ти е за акъл, но какво ще прави народът български!?

След изказването на Б.Б. ме шокира реакцията на Тр.Тр. Тe или не си приказват или не се разбират като го правят

ТТ не за първи път скача да защитава вредни за нас каузи!

ТТ не за пръв път защитава вредни за нас позиции

ЕВАЛА НА БАТЕ БОЙКО! ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ РУСИЯ И ПО БЛИЗО ДО САЩ,ТОВА Е ВЕРНИЯ ПЪТ! ТАМ КЪДЕТО АМЕРИКА Е НАМЕРИЛА ГОСТОПРИЕМСТВО ВИНАГИ ИМА ПРОСПЕРИТЕТ. КЪДЕТО ИМА РУСКО ВЛИЯНИЕ ИМА БЕДНОСТ,ДИКТАТУРА И УПАДЪК! ВИЖТЕ ДВЕТЕ КОРЕИ,ЗАПАДНА И ИЗТОЧНА ГЕРМАНИИ И Т.Н. ВРЕМЕ ДА СПРЕМ ДА РОБУВАМЕ,А ДА СИ ПОГЛЕДНЕМ ИНТЕРЕСА. РУСИЯ,СОЦИАЛИЗМА И КОМУНИЗМА СА БИТИ КАРТИ И Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ. САМО СЪС ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ ИМА ПРОСПЕРИТЕТ.

Абе ти луд ли си? Кой говори за Русия, кой говори за нещо друго? Истината е следната - имам 2 лв в джоба, имам заем към банка 1000 лв - няма да си позволя да отида на море, колкото и да ми се иска.

Всеки гледа как да те изклати на тоя свят.... Ще ти подхвърли малко трохи, но за сметка на това ще ти вземе хляба .

Б.Б окончателно се оплете в противоречия. Спирането на АЕЦ - Белене е изгодно за Русия, защото ще увеличи енерго - зависимостта ни от руски газ и нефт. Що се касае за Бургас - Александропулис, Турция вече е енергетически партньор на Русия (намести се на нашето място) и Русия ще вкара енергоносители през техните тръби, оставяйки ни да се еко - радваме на "бетонираната природа". Слез Господи и си събери версиите.

нефта в мексиканския залив изтича от фонтаниращ нефтен сондаг ,а при нас става дума за тпанспорт на нефт мегду двете няма нищо обшо и не моге да се сравняват нима нашия премиер не знае това или причината е политическа

Мите уважения към Русия ,но до този момент никой не споменава монопола който ужким мразим.Нали се сещате ,че ако имаше алтернатива ,нямаше да плащаме най-скъпите горива и ток в света.Конкуренцията е тази която може да го разреши.Шоковите цени на газа благодарение на тая господстваща роля които ни предстоят не ви ли плашат уважаеми сънародници?Това едва ли щеше да стане ако имаше и от друго място газ.Помня също и как неуредените им отношения с Украйна ,едва не убиха и малкото останали ни производства,когато спряха газа.Някой да е чул ,че сме получили компенсации?Подвихме опашки като пребити кученца.А ние си плащаме по пазарни цени.Както каза самия Путин дружбата си е дружба ама сиренето е с пари.

Браво да затворят и Нефтозавода. Тези руски изроди тровят целия регион без да им пука, глобяват ги редовно те си плащат глобите редовно, но така им е по евтино от колкото да модернизират завода. Никакъв тръбопровод ще убият всичко живо в района. Около Бургас има такава невероятна природа - растения птици, тези гадни нашественици руснаците съспиват всичко.А и да спрат да се правят на велики хем ще ни тровят хем ще ни изсмукват паричките-сега ще вдигат газта, защо!!! е нека да я вдигат ама да заправят за стратегически проекти. Като бургазлийка и аз съм се подписала срещу това да има нефтена тръба под носа ни и дано никога да няма

Бойкооо Бойкоо с този голяма глава само си развалил на майка ти хубавата путка. Иначе за нищо не ти служи защото няма никой в нея

Браво бате Бойко Не е нужно да си еколог, за да се досетиш какво ни чака, ако тази тръба се монтира на наша територия. А що се отнася до Белене, назнам как никой не се сети, че с тези грешни прари който се хвърлиха там, може би на мястото на първи и втори блок в Козлодуй можеше да се монтират нови съвременни реактори. И още нещо, не отписвайте трети и четвърти блок, в тях има много хляб, все пак опитайте, в тази криза, може и да се получи отстъпка от ЕС. Още веднъж браво, все пак един МЪЖ трябваше да застане и да го каже. А на ревльовците, за Велика България, ще кажа, че можеш да бъдеш велик и без атомни централи и седянка на петролопроводна тръба. Когато сме били велики не сме имали нито едното, нито другото, помислете си защо обаче не сме останали такива - ами много предатели, това е.

Нещо гнило има в ... България! Ако не ме лъже паматта, България е парламентарна република. Решенията относно стратегически проекти следва да се вземат от Народното събрание или с референдум, а не от един МЪЖ, бил той и гениалният Бойко Борисов. А колкото до енергийната зависимост, въпросът е имаме ли алтернатива. Вероятно предлагаш - вятърни мелници! Ех, бедни ми Санчо! Превилегията да си независим е за богатите. Разликата между бедните и богатите е тази, че бедният казва: "Това немога да си го позволя!", а богатият: "Как мога да си го позволя?".

26 млр. делено на 3 млн. домакинства прави 8 666 лева. За тези пари всяко домакинство може да си санира апартамента ( алум. дограма - 2 хил. лв., външна изолация- 2 хил. лв., смяна на щрангове-500 лв. и радиатори-500 лв) както и да закупи ел. техника от най-икономичен клас (печка 500 лв, хладилник 666 лв,перална 500 лв,миална -500 лв) И на дребно да се закупи струва толкова, камо и на едро по цени за цял блок)

Какви туристи щял да изгони този проект, бе малоумници? Туристите си ги разгониха тия дето презастроиха крайбрежието, планините... и по нищо не се различават вече от гетата в София. За разлив взели да ми се кахърят?! Абе идиоти, има ли производствена дейност без риск от аварии. То и баба ми си кладе печката с риск при авария (ако се счупи ламарината, ако и гръмне печката, ако...) да и изгори къщата. Въпросът е на студено или с усилие и риск.

То и аз като си купувах апартамент каква ми беше възвращемостта? Един човешки живот. Но всички си купуваме! А колко ще плащаме за ток, за газ като си нямаме наше производство? За енергия, без която нито можем да живеем, нито можем да произвеждаме??? Тоя излиза с абсолютно ТЪПИ аргументи, а простаците му се радват. Правилно го прецени мат'яла и следва стратегия де що нормален човек е останал в тази държава и той да си хваща пътя. България - запазена само за по-тъпи от ББ!

Вижте господа от форума , тук става въпрос не за червени , сини , бембяни , става въпрос за България , а в този случай вашите интереси , вашите алчности , вашите омрази за нищожни. Единствената истина въпреки вашите омерзения и въпреки вашите омрази е тази , че винаги Русия е защитавала България в трудни ситуации .Всичко друго са празни приказки на женския пазар .И не ставайте смешни - извънаредно е богата Русия за да иска да става капиталистическа за наша сметка.

Ако решението на Г-н Борисов е само за да угоди на американците , а не от грижа за България решението му ще има опасни последствия.Винаги има видьов ден .Незабравяйте господин Борисов , че не американците се грижат за нас в екстремни ситуации , а тези които ни чувстват близки в душите си.

ВИЖТЕ МУ СНИМКАТА БЕ ТЪПИ ПИСАЧИ И ПРЕЦЕНЕТЕ ИМА ЛИ УМ ТОЗИ ЧОВЕК ДА ВЗЕМЕ САМ РЕШЕНИЕ КАКВО ДА ПРАВИ И КАКВО НЕ И ТОГАВА СЕ УПРАЖНЯВАЙТЕ С ВАШАТА ЗЛОБА И НЕНАВИСТ....ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ

Или ББ е гений в дипломацията или е безкритичен словоблудстващ политик-популист.

В България едни говедца усвояват целеви пари, за да има нови проекти, а други говедца усвояват други целеви пари, за да няма нови проекти. Накрая нищо няма да има, ще има само говедца!

Четейки коментариите от колегите в чата, достигам до извода, че рейтинга на ББ е изкуствено завишен. Този път, според мен, сигурно е прав за петролопровода и АЕЦ Белене, но снощи министъра му на икономиката беше поставен в смешната и жалка ситуация на марионетка!Той буквално каза по една от телевизиите:"Не мога да повярвам, че това го е казал господин Борисов"Тези хора като се събират на министерски съвет не си ли говорят, не вземат ли решения, които после да изпълняват?Кой чужд инвеститор би дошъл да инвестира в България, само като види няколко изказвания на т.н. Премиер!След ББ министър-председател може да стане всеки!Благодарение на неговата и тази на подчинените му некадърност, чакайте скоро отново на власт "любимите" ни и до болка познати БСП,ДПС а защо не и бъдещата нова партия на Гоце!

не мога да повярвам че може да има балгарин патриот които да мрази русия, за сажяление гермацнзите станаха русофили докато ние русофоби. боико борисов се опитва да се прави на стефан стамболов които оталечи балгария от русия, но така наречените патриоти трябва да занаят че ако балгария след освобождението се беше придаржла кам русия сега щеше да има излас на четери морета - (на тези които им куца географията не мога да им помогна) но уви балгария винаги е вземала грешната позиция и губещата срана много жалко.

Незнам на кой му куца географията , ама на теб определено ти куца правописа. (четЕри морета)! Добре мореплавателю , ще го имам в предвид. Аз сьм от Бургас , обичам си залива и природата в региона и неискам да има петролопровод. А за застрояването; по кое време се застрои черноморието? Нима не беше по времето на гадната коалиция? Помислете малко хора. Време е да ви дойде акьла. Браво Борисов ! Аз сьм с теб. АА; и още нещо кьм Румен Овчаров. Студената война свьрши! Няма смисьл да я подклаждаме наново.

Може да е направил 2-3 правопсни грешки, но основната му мисъл е вярна. Но на теб май ти е трудно да разбереш.

И на теб, приятелю, ти куца правописът. Разбери се със себе си дали имаш нещо "пред" или "във" предвид, пък после коментирай другите. И не е само това!.. Ама нейсе, да се изкаже и Бай Ганю, че го сърби ...

Ей това значи комунягите газ пикаят значи.Обаче страшно им се кефя.И знаете ли защо го мразят толкова много Б.Борисов-защото се гласиха да управляват заедно с него,да направят своебразен "римейк" на тройната коалиция,както прелапаха навремето този глупак царя.Точно след изборите разговарях с един мой познат -активист от БСП,който разполага с достатъчно вътрешна информация от кулоарите на партията им.Та опитах се леко да го бъзикна за трагичния им изборен резултат,но този иначе върл и вманиачен комунист най-спокойно ми заяви-Спокойно Бойко също е член на партията ще се разберем и с него.Е да ама не, този път-може и Бойко да е бил някога комунист,но излезна по-тарикат от царя,а и видя какво му се случи накрая на този дърт глупак.Прекрасно се ориентира в обстановката и понеже иска цялата власт за себе си елегантно им би шута в гъза на комунистите и то за последно....Сигурен съм,че до няколко години тази партия ще изчезне съвсем,на следващите избори определено ще има проблем с преминаването на 4%-вата бариера,тя и сега с мъка едва събира 10%. Никога не съм бил фен на Бойко,не съм гласувал за ГЕРБ,но за това,което направи днес го поздравявам ,необходима е голяма доза мъжество да го направи.Поздравления !!!