Премиерът след записите: Няма да им се дам

Атаката е срещу мен, просто те я водеха постъпателно, за да дестабилизират, да разбият, да вкарат клин между различни министри в самото правителство и да станем лесна плячка. Само че, когато аз съм ги знаел тези работи, те са били още мънички.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът след записите: Няма да им се дам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кажи кои работи знаеш,за лошо ли е за добро ли е.бъди прям имаш най голямата възможност,след време може да се наложи да овърташ.никой няма да разбере какво в действителност си знаел.

Не губи надежда, човече. Винаги ще се намерят "спасители". Сега най-важното е да се хванем за гушите.

Управляващото мнозинство отново разреши извършването на замени гори от един поземлен район за друг. Промяната е заложена в промените в закона за горите, като при окончателното гласуване участваха 8...

ОТ УВАЖЕНИЕ И ЗАГРИЖЕНОСТ КЪМ Г-Н БОРИСОВ, ПОВТАРЯМ МОЛБАТА СИ! Г-Н БОРИСОВ, СИЛНО СЪМ ЗАГРИЖЕН ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И ЗДРАВЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ЗАТОВА НЕПРЕМЕНО ИДЕТЕ НА ЛЕКАР, В ПОНЕДЕЛНИК, МОЛЯ ВИ НЕ ГО ОТЛАГАЙТЕ!

Да, Данчо прав си, време ти е да се оттеглиш...бъди мъж и го направи сам за да не ти помогне Бат`Бойко ..

НЯМА ДА ПУСНА КОКАЛА :)

ами гризкай си го, кво занимаваш другите

Агент Гоце и неговите слуги в ДАНС и МВР методично и планомерно се опитват да дестабилизират правителството ан ББ. Всъщност, ББ е първият, който настъпъ бСП по мазола. От една страна, самият ББ е бил известно време член на БКП и знае много добре какви лекета има в тези среди. от друга страна, все пак той е бил 4 години главен секретар на МВР - доста информация е минала през него, пък и зане кой кой е , както в МВР, така и в ДАНС. И сега, като ги е награбил реакцията е очаквана. БСП пророкуваше че правителството на ББ няма да издържи до пролетта на 2010. Но пролетта на 2010 мина, дойде лятото, и то мина дойде есента, и наближава пролетта на 2011. И нищо от апокалиптичните картини на БСП и компания не се случва. напротив, нещата се стабилизираха и полека-лека тръгнаха напред. И към момента на изборите правителството ще бъде в значително по-добра кондиция, отколкото беще преди една година, а даже и сага. И БСП ги очаква крах. Те си го знаят много добре какво ги чака - не могат да купуват гласове, не могат да манипулират изборите. Те когато можеха и го правеха преди година и половина бяха натикани в ъгъла, а сега ББ съвсем ще ги отвее. Единственият шанс на БСП са компроматите. Те видяха че с вот на недоверие в НС нищо не става - направо са смешни. С уличен натиск също не става - хората не желаят да се идентифицират с бСП, даже и да не са доволни от нещо. И им остана последният коз - законспирираните им кадри в МВР и ДАНС, както и медиите, които те контролират. Засега излязоха наяве няколко факта, които потвърждават по безспорен начин че записите, представени от този или онзи са манипулирани. Различна дължина, презаписи, вмъкване на шум и т.н. А както знаем изваждането на фраза от контекста или изтриването само на една дума може да промени съдържанието до неузнаваемост. Така че тези неща са пълна порнография. Най-добрата стратегия на ББ е да не им обръща внимание. Тихо-мълком ги дава на прокуратурата, там да си свършат работата. а ако се установя че има "къртици" в ДАНС и МВР (а това вече е установено по безспорен начин) да ги уволнява по бързата процедура. И всички болезнени мерки, които засягат кадри ан бСП трябва да бъдат проведени незабавно. Това дипломати, хора от средния ешелон, военни аташета - всичко да си заминава. Даже и някои от тези хора да са качествени, когато не може да се разчита на тяхната лоялност, те са вредни. На удара трябва да се отговори с удар - добре премерен на сила и точно прицелен в целта. И не само един, с поредица от удари агент Гоце, БСП и нейните слуги трябва да бъдат натикани на Мурджо в ауспуха. Където всъщност им е мястото.

За записите не си прав!Не рабираш от аудио и недей да правиш от заключения.Косури много,но независима лобаротория от Франция потвърди че са автентични.Когато на микрофон се записват заключени СРС тъка се получава.Големите сами се набутаха,изпреварващото интервю на Борисов че всички министри требва да се подслушват.Изказванията на министрите че не възразяват да се подслушват,подгря общество.Казуса е серриозен пред премиера:Да спре проверката или да изгони 470 човека на улицата?Истината е че той взе държавническо отношение в интерес на хората.Колко голяма е Мездра?Половина семейства ще са останали без пари.Работнички по телевията потвърдиха факта че са продължили да работят.Само че са се крили.В последствие е имало запечатване,а Мишо Бира е работил нелегално през ноща.За това не може да бъде винен премиера.От неговите дрйствия не е настъпило никакво ущърбяване на интересите на държавата.Точка.

Точно такова е желанието на някои - всички са маскари ...това е великата манипулация.А политиката е обективна материя, където се избира на-малкото лошо/не мога да кажа най-доброто/ в условия на демократичен ,,режим".Другото е оцапано с кръв...Абе то и досега не се проля малко кръв, условно казано...

Принудиха ме да стана фен на ББ.немога да разбера кои идиот ни смята за по големи идиоти,за да повярваме че шефа на митниците е звънял на нечие ЕГН.Мирише ми че са запушили каналите на митницата на другарите комунисти=което си е гадно де:).За целия мандат президента ни са го поканили само световно неизвестни страни.Европа и Америка не искат нашите мили социалисти,и ни

ЛУСТРАЦИЯ ТРЯБВА,ИЛИ КОМУНИСТИ ЩЕ ИМАМЕ,ИЛИ ПАРИ ЩЕ ИМАМЕ.Никой няма да инвестира в Бг с мисълта че трябва да им плаща данък,много фирми избягаха в Румъния по тази причина,а без европейските фондове сме икономически мъртви за 3 месеца.

аве фен много си тъп мога да ти покажа сайт дето можи да си купиш какъвто искаш виртуален номер, да сложиш малко евро и да си го пренасочиш към твоя джи ес ем като не разбираш не пиши глупости технически неграмотник !

Факти, че записите са ФАЛШИФИКАТ - при сравняване на записите на провокаторите от Галерия и оригинала във Мобилния оператор се установи, че разговора във фалшификата е по-дълъг с 40 секунди , а другия е с още по-дълга манипулация. Гадните подлеци предатели на народа си има бог и провидение. Родолюбци борете се със злите сили врагове на Правителството и българския народ Европа е с нас.

Още изначало Боко каза, че ще ги праща СРС-та в чужбина на експертиза, дали сега е дошло време да ги праща щото немал вера на тукашните близачковци? Значи в момента освен цецковите институти, сички специалисти казват, че самите разговори са си на 100% истински!

Всички специалисти нищо не казват засега. Ама нали трябва да се врека. Жалко че парата отива във свирката. Почвай да работиш.

Борисов не чети само винету.прочети кръстника и тогава нема да говориш така.

Някой ще зададе ли въпроса защо във Вилнюс АБСОЛЮТНО същата спортна зала струва 26 млн. евро, а не 48? Гушкайте си го вашето шуши (премиер-министър на японски) - на мен ми е дошло до гуша от туй милиционерско шуши. Ако ще и Танов да ми звъни на ЕГН-то посреднощ.

Ще задам въпроса откъде знаеш, че залата е абсолютно същата, със същите материали и пр. ( ако има такава зала де )

Всички вие,дето викате ууу,долу,ходи си и т.н.,не предлагате или въобще не мислите,като си ходи,кой ще дойде.Извъртяхме де що има партия,старите муцуни са от 20 години в Народното събрание,все същата селяния.Та,КОЙ? Замисляте ли се,аз мисля,че не.Някой,който да подхвърля стотинки отгоре върху пенсиите,някой,който да ни убеждава,че в България криза няма,някой,който да прибира тлъсти хонорари за никому ненужни обекти ,някой,който да разпродаде печеливши монополисти на чужденци за тлъсти комисионни или да заграби де що има гори,дворци,върхове.За тях ли е смешният ви плач или само си политиканствате?

кога дир бг ще покаже освен коментари под чужди имена видео онлайн..безплатно

Знам, че не трябва да се спори с болен човек, но .. В поста ти от 22:42 чета: " 2.КАТО ВИ ПРЕБРОЯТ НА ИЗБОРИТЕ, ПАК ЩЕ ЦИВРИТЕ 3.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВИЕТЕ, ЛЪЖЕТЕ, МАЖЕТЕ... Няма да споря с теб, просто ще ти цитирам пак мнението на твоя коалиционен партньор отпреди 2 години. ВОЛЕН СИДЕРОВ: Победата на Бойко Борисов е фалшификат"..."Подкупени членове на СИК добавяли в урните бюлетини за ГЕРБ " "Партията на Борисов тръгва със страшно много пари" "Истинското досие е за ограбването на България... " (Източник: в."Атака") Това е по въпроса за изборите и лъжливите калитковци. Лека нощ и не забравяй хапчетата!

Когато реплекирам някой, пише, че ще излезе "до няколко минути". Когато реплекирам Калитко, излиза, че ще бъда публикуван "след одобрение на оператор". Що бе, да не би зад Калитко да има опашка и това да е привилегия? Значи пак наши и ваши, а?

Голословните писаници на ограничени умствено типове тук са ФАКТ и е отговор, Защо сме последни в ЕС : За 45 год. соцкомунизъм и 20 год постсоц. е създал особен тип повредена духовност във всички живяли в страната ни, като тези с над 50% вирус от соцкомунизъм са от Комуноидите с повреден чип и те са : зли, злобни, завистливи , подлеци и двулични крадци и алчни провокатори егоисти Единствения изход е ЛУСТРАЦИЯ както в Чехия и др. и тук ще се пише само с факти и с идеи, а стандарта европейски Чехски... Борете се с провокаторите за да има бъдеще за поколенията и страната ни Европа е с нас.

Ювиги Бойко, много меко постъпваш с Де-Се октопода!? Смачкай му главата - НАРОДА му писна, вече!!! Ако аз бях на твоето място - Великият хан Крум щяха дя хвърчат глави и ръце на предателите и крадците на НАРОДА!? Не може ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ да е на последно място, в дъното на таблицата в Европа, МНОГО след румънците, албанцине!? ЗАЩО ГИ ГАЛИШ!?

От 10 коментара ,9 са в защита на Бойко богоравен!Къде са тръгнали червените бастони с тези меки пи..и?Ай сиктир бе го....и!

Много жалко наистина, защото в това правителство има и съвестни и работещи хора, а този човек не разбира, че с прекомерното си его затрива и резултатите от тяхната работа. И се чуди от къде му идват неприятностите. Та той е враг сам на себе си.

Бойко Борисов и Алексей Петров са имали обща фирма от 1993 г. до август 1998 г. показва справка в "Държавен вестник". "С Алексей Петров сме работили покрай каратето...Направихме фирмите, за да помогнем на каратето. В един момент настъпи конфликт и се разделихме...Лошото беше, че всички, които се събрахме, разбирахме от всичко друго, а не как да направи пари от друго, а не от охрана" Това казва Бойко Борисов през 2001 г. ЕМИ, УСЕТИ СЕ НАЙ-СЕТНЕ ПРЕМИЕРА НИ, ЧЕ ДА ОХРАНЯВАШ ВЕЛИЧИЯ И ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪРЖАВА НЕ БИЛО ЕДНО И СЪЩО. СЕГА СЕ СЛАГА НА БИВШИЯ СИ СЪДРУЖНИК, БЕЛКИ ОНЯ ГО ИЗМЪКНЕ ОТ КОНФУЗА С РАЗРАБОТКИТЕ ПО ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ПОДАРЕНАТА МУ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ИГРАЧИ ПЕРСОНАЛНА АДМИНИСТРАТИВНА КАРИЕРА. УПОТРЕБИХА ГО БОРИСОВ ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА НА ЛЕСНОТО ЗАРИБЯВАНЕ С АМБИЦИИ ЗА КОМАНДАДЖИЙСКА ВЛАСТ.ПАГОНА СИ СКЪСА, СЕГА ШАПКА ТА СИ СВАЛЯ... АМИ, ОБИДНО Е ЗА ПО-УМНИТЕ МУ ПОДЧИНЕНИ И ЗА ИЗБРАЛИТЕ ГО.

проблем..някои бизнеси скачат срещу раята... същата..гладната.

Колкото и да плюете червени кумунуидо кратуноиди, в близките 20 год.няма да помиришете власт, затова вашето реване е музика за моите уши, продължавайте все така да ме радвате.

турчин съм по етнос. пял съм песни за свобода в бръснарница...някога...ке-се казва другаде.аз съм свикнал на ако- ..

ЦЕЛИЯТ ЦИРК ДОКАЗА САМО ЧЕ НАЙ ПОСЛЕ ИМАМЕ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ !!! ЧОВЕК КОЙТО СЕ СРЕЩА С ХОРАТА РАЗГОВАРЯ С ТЯХ ИГРАЕ ФУТБОЛ КАТО ПОВЕЧЕТО ОТ НАС . И КАТО НОРМАЛЕН ЧОВЕК ГЛЕДА ДА ПОМОГНЕ . А КАКВИ БЯХА И ЖАН И ИВАН И СЕРГЕЙЧО ЧЕ ДО ТЯХ НАРОДА НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРИПАРИ КАМО ЛИ ДА ПОМОГНАТ НА НЯКОЙ. А БАТЕ БОЙКО Е ПИЧ ТОЙ Е КАТО ВСИЧКИ НАС ЧОВЕК ОТ НАРОДА КОЙТО НЯМА НИЩО С НАДУТИТЕ ПОЛИТИЦИ КОИТО СА ПРИ ХОРАТА САМО ПРЕДИ ИЗБОРИ .

Абе най-добре да си върнем Станишев, Доган и Царя.. хората очевидниюо си ги искат! Борисов, ходи си! Искаме си Царя!

Чай ся, не мой с лошо! Кой кого ще бие и защо? Не става ясно от поста ти... Ако тоя дето ще бие , мисли доброто на Б-я, готови сме да го отнесем боя, иначе нещо пак не сме в час и някой друг шъ нъ оправя!

Дано с мръсната вода не изхвърлим и бебето.Политиците са огледало на обществото ни.Ако ходим в църква и се молим и те ще ходят, ако сме пърдяли в джамия и те ще правят същото.Нищо ново под слънцето

Някой тук са заразени от любов, други от омраза.Да живее България.Ке се оправим.

:)

И ний сме дали нещо на света,сега нека Ви оправи Бойко.

Дерзай! Изразител си на мнението на мнозинството българи. Писна ни от КГБ-ски номера!

Ясно, сега пък Калитко се аплодира "Браво Калитко". Много изобретателно.

Греши , Калитко е изразител на герберсия чалга електорат , който вече е МАЛЦИНСТВО И НЯМА ДУМАТА .

едни и същи изтъркани фрази и все същото желание да определя кой има икой няма думата. просто комунист.

К'ЪВ СИ ТИ, БЕ? ИМАМЕ СИ КОНСТИТУЦИЯ, ЗАКОНИ.. ИМАМЕ СИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ, ТАМ НАРОДЪТ СИ Е КАЗАЛ ДУМАТА.. К'ЪВ СИ ТИ, ЧЕ ДА ГИ ПОДМЕНЯШ? ВИЕ МАЙ БЕЗ ВЛАСТ НЕ МОЖЕТЕ И ДА ДИШАТЕ... ЧЕ КОЙ ВИ Е КРИВ? КАТО СТЕ СВИКНАЛИ САМО ДА ЦОЦАТЕ ОТ ВЛАСТТА, ДЕМЕК ОТ НАС... АМИ СЕГА, МРЕТЕ ОТ ГЛАД, АЗ НЕ ВИ СЪЖАЛЯВАМ..

Интилигентните хора , наистина сме малко защото слушаме Бах. болшинсвото са при чалгата.

Бах е любим и на хора с шизофрения,така че стой настрани от обобщенията.

ДО КАЛИТКО И КРУМ СТРАШНИ-Като сте такива мъже , айде да си определим срещо и да си премерим силите , а . Сигурен съм обаче ,че ще се покриете като мишоци . Щото е много лесно да пишеш зад компа и да раздаваш заплахи . Ама в скоро време ще си намерите майстора и хем ще ви бият , хем ще ви...Помнете ми думата .

Във вашите възможности да раздавате "справедливост" не се съмнявам въобще. Като се запознае човек с документите за престъпленията на комунизма в световен мащаб добива ясна представа за това какви сте. Ама защо трябва да ходим по света ,или да се връщаме назад в историята. Вашият Другар Президент на РъБъ изпрати Октопода да пребие един честен журналист, че е написал истината за похожденията му с триперливи ученички. Това вече ми стига за да си направя извод за вас!

гола вода си

С ТИЯ ПРОСТОТИИ МОЖЕШ ДА ПЛАШИШ САМО ЖЕНА СИ... АЗ И МАЙСТОР ТИ НАМЕРИХ...., АМА МОДЕРАТОРЪТ ТРИЕ.. ПАЗИ ТЕ.. :)

ПОБЕЖДАВА ВИНАГИ НЕ ПО-СИЛНИЯТ, А ПО-УМНИЯТ!

ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ ВЗЕЛИ ДА МЕ ПЛАШАТ КОЛКО СА МНОГО... 1. НЕ СТЕ, ПРОСТО МНОГО ВОНИТЕ..КАТО НАСТЪПЕН БИОЛОГИЧЕН ОТПАДЪК 2.КАТО ВИ ПРЕБРОЯТ НА ИЗБОРИТЕ, ПАК ЩЕ ЦИВРИТЕ 3.КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВИЕТЕ, ЛЪЖЕТЕ, МАЖЕТЕ...ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ХОРА ОТБЛЪСКВАТЕ.. И СТАВАТЕ МАЛКО, МАЛКИ И НЕЗНАЧИТЕЛНИ, СКОРО ИЗОБЩО НЯМА ДА ВИ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ...

Нека различим знаците на съдбата.Мнозина са звани, ББ е богоизбран.

По логиката на конспирацията, Миленов се оказва лесна плячка за конспираторите, които биха го използвали за X време, а след това, за да налеят масло в огъня, е възможно да го ликвидират... По този начин успешно ще бъде зомбирано обществено мнение, като по учебник на КГБ!

Бойко, само твърдо напред срещу червената мафия, Положителното от целия този цирк с фалшивите скалъпени подслушвания е следното: 1.На обществото му стана пределно ясно, че за 20 години никой не е разградил нищо от репресивната машина на комунизма; 2.Същата тази репресивна машина и самата комунистическа партия създадоха в България метастазите на организираната престъпност; 3.Разделителната линия на борбата със злото е прокарана. От едната страна е БСП и всичките и сурогати:РЗС, ДПС,СДС,ДСБ и НДСВ. От другата страна сте вие, ГЕРБ, и ние народа. Борбата е безмилостно жестока. Но победата ще бъде наша! Не ни предавай, защото не прощаваме!

какво искате от боико борисов!?хвана се на гядата ви, играе я, и разбира се сега ще го изпаржите като не ви е удобен,а? колкото и странно да звучи...досущ като христос....или пак ако искате като левски..какаво му е, нали ние сме предателкси народ... всички атаки са толкова плитки спрямо него! булгаря, вие знаехте кои е боико борисов когато гласувахте за него, нали!?!?! какво е по-различно сега?тои работи. прави каквото може за булгаря, каквото до сега малко или никак паравителства(?) са правили за булгаря и особенно изван булгаря. какво още иска тоя народ????каде е супер? мислите в уса, цанада, свессералнд... нонсенцесе...ит'с алл тхе саме еверъвхере. старт тхинкинг !!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако има някой на когото сто процента да съм вярвал , то е на ББ.

БОЙКО,БОЙКО..що говориш за даване!??? може би вече си им дал...а кой пази оня Дал от цяла история...дори смс не можеш да му пратиш....никой не ти брои твоите пари , броим нашите пари бойко... някои реват за за подслушвания...кажи колко пари бяха дадени от държавата за ремонт на стражица, и колко за да се научите ..бкп..как да управлявате БЕДА... ..ИМАШЕ КНИГА ИЗСЛЕДВАНЕ , КОЯТО БЕШЕ ИЗЕТА ОТ БИБЛИОТЕКИТЕ...имаше тестове дали сме кукли, и какво пречи някой да е кукла ....децта които ги гледаме в очите. децата които са наш роод и история, които живеят с нас и които бг знае защо обичат българия.

ПОСТИГАТЕ ОБРАТЕН ЕФЕКТ С ГНУСНИТЕ СИ ЛЪЖИ И НЕПРЕМЕРЕНА ЗЛОБА. ТАКА САМО ПЕЧЕЛИТЕ ОЩЕ И ОЩЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ГЕРБ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ? КАТО ВИ ГЛЕДАМ РАЗКРИВЕНИТЕ МУТРИ И НЕГРАМОТНИТЕ МИСЛИ..., НАПРАВО МИ ИДЕ ДА ПОТЪРСЯ КЪДЕ СА ПЪК ТИЯ ОТ ГЕРБ, ДА СИ НАРУША ПРИНЦИПИТЕ И ДА ВЛЯЗА В ПАРТИЯ... ТОГАВА - ЖАЛНА МИ МАЙКА! НЕ САМО ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ, АМИ И ЗА ВСИЧКИ БЕЗОБРАЗИЯ ЩЕ СИ ПЛАЩАТЕ!

КАЛИТКО, ТИ ЖИВ ЛИ СИ БЕ? ЩОТО СИ УМРЯЛ ПРЕДИ ДА СЕ РОДИШ. И АКО БЕШЕ ЖИВ, ТОГАВА ЖАЛНА НИ МАЙКА? ЩО БЕ, АЗ МИСЛИХ, ЧЕ НА НИКОГО НЯМАШЕ ДА МУ Е ЖАЛ ЗА ТЕБЕ, АМА АЙДЕ...

Нека не си правим илюзии и си въобразим, че някой може да сломи Бойко за него бронебройни патрони няма открити, няма открити..

А иначе и при Желева беше така трудничко, ама си отиде...

Яд ви е ,всички вие,комунисти и производните им-ххх,жоро,някакъв ляв ...Пукнете се,няма да помиришете повече власт.Въргаляйте се в собствените си лайна и помия,плюйте отрова,свърши се,няма да ви има в историята повече,изчезвате като вид.Заемете се с нещо смислено,вместо да защитавате господарите си-роби,с робски души.

аз не съм политически пристрастен към нито една формация в българия приятелю. и недеи така с клетвите и лошото. не е интелигентно някак си.

Като не си политически пристрастен,защо се изказваш за политическия живот и за определени политици критично,да не кажа злобно,а други защитаваш с комсомолски плам?Стой си аполитичен,живуркай си и си трай,а за разнообразие чети ,,великите"писания на комунистите.Апропо ,нека да не ти звучи като клетва това-пукнете се,просто е израз.Не ми е в природата да кълна.

Пукни се ти от яд , но вие герберите сте аутсайдери и не само сте пътници , но ще ви и натикаме сите в панделата . народа каза .

стига сте се крили за "народа каза" нищо не е казал народа, само гледа сеира на комунистите

Бе къв си ти, че ще се изказваш тъй гръмко от името на народа. Да не си работил съдия в "народния" съд и да си издавал присъди. Народът бил казал ...

Не бих използвал същите думи, но подкрепям смисъла :)

Сега се чуствам омерзен. Та ББ, все оше не се разгърнал достатъчно.Нека имаме търпение да свърши мандата му, пък още един и тогава ще настъпи един живот, дано, дано..

ОСВЕН ЧЕТИРИМАТА ПЛАТЕНИ ПЛЮВАЧИ..ТУК ИМА И НЯКОЛКО ЛУДНАЛИ ..... СМЯТАТ СЕ ЗА ПОЛИТИЦИ, ИЗЖИВЯВАТ СЕ КАТО БЪДЕЩИ УПРАВНИЦИ.., А СА НАЙ-ОБИКНОВЕНИ ....... ПИШАТ СИ КОМЕНТАРИ..ПОСЛЕ СИ РЪКОПЛЯСКАТ САМИ ПОД ДРУГИ ИМЕНА.. ЩЕШЕ ДА Е МНОГО СМЕШНО, АКО НЕ БЕШЕ И ЖАЛКО..., ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ РЕАЛНОСТ ОЩЕ ТЪРПИ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ, ОЩЕ СЕ ЗАСЛУШВА И ПО ТАКИВА КРЕЧЕТАЛА... ...

Вярвай си ,че сме само четирима . Много сме , ще ви размажем .Вече във фейсбук почваме да се организираме и ще ви разгромим , а ти ще останеш като нас.атн , овчарче .

Колко сте много бе .... Нали сте изклесаци на дъртите комуняги.Цел живот вашите са крали България. НАли като излезете на улицата да сваляте ББ ше ви смачкаме червените кратуни.

КАЛИТКО, ТИ ЖИВ ЛИ СИ БЕ? ЩОТО СИ УМРЯЛ ПРЕДИ ДА СЕ РОДИШ. НЕ БЕ, АЗ СЪМ САМ, ДРУГИ НЕМА. ДАЖЕ И КАЛИТКОВЦИ НЯМА ДА ОСТАНАТ СЛЕД МЕНЕ. НАЛИ ТАКА, И ТИ, КРУМЕ "БЕЗСТРАШНИ"? САМО СЕ НАДЯВАЙ ДА НЕ МЕ СРЕЩНЕШ, ЩОТО ЩЕ СЕ НАСЕРЕШ. ЩЕ СЕ МОЛИШ ТОГАВА ПО-ДОБРЕ КОМУНИСТ ДА ТЕ БЕШЕ СРЕЩНАЛ.

Що бе калитко мамин ,немой така то ти невярваш по теб самият нали? И по спокойно бе човек,ще вземе да ти се случи нещо и ще ни липсваш с твоите бисери дето ги ръсиш тук.Ако си на хранилка те разбирам,глад,глава къса.Но пък се питам що за чОВЕК си?И дали си?