Коментари - Бой в комуната на отец Иван, намушкаха с нож млад мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И той колко пари прибра... Беден бил:)

Ей..бедния отец Иван, който се опита да направи нещо за бедните , а тъпия електорат ще се избие от немотия и безизходица докато властници се чудят как да скрият поредната имотна облага.

отец иван? чий отец е тоя?? в коя енория е свещеник??? от кой синод????

СЪБИРА ЦИГАНИ , ХРАНИ ГИ, ОСИГУРЯВА ПОДСЛОН И ЕТО РЕЗУЛТАТА ОТ ИНТЕГРИРАНЕТО !!! ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ! ДНК НА ТЕЗИ Е САМО ПИЕНЕ, ЯДЕНЕ, СЕКС КАКТО ДОЙДЕ И БОЙ !!! НО НЯКОИ ПРЕЦЕНИХА ,ЧЕ ТОВА Е ЦЕННИЯТ ЧОВЕК НА БЪДЕЩЕТО !!!

Организирайте още една кампания за събиране на средства! Не може хората рака да страдат!

Залагам 1000лв. че "младият мъж" е циганин!!!

А "силния шум" е било дива чалга или нещо подобно ...

Когато се натрупа много боклук на сметището ,той се замозапалва рано или късно ....

Като помагаш на измет е така.

или играеш комар с парите събрани за помощ...

В тази комуна се отглеждат паразити, нищо не вършат, живеят от дарения, 60-70 год. жени обслужват 17 годишни циганчета и майките им, една чиния да ги накарат да измият и веднага се жалват в агенцията за закрила на децата.

Отец Иван отглежда търтеи, мързеливци и хора, които чакат на готово. Гледах някаква млада жена, която десетилетие живее там, без нищо да прави и е довоолна. че се грижели за тях. А в селата баби по на 70 години, копачт , садят, пръскат, косят, за да могат да преживеят. Колкото и благородно да е делото на отец Иван, трябва да престане да възпитава търтеи и използвачи. И децата стават такива, защото така живеят и мислят. че това е нормално.

Та той, ако тези хора не са там, той от къде ще се издържа. Това си е бизнес, най-вероятно получава дарения за изхранванията на тези хрантутници, пък едва ли заделя цялата сума за това. Жив бизнес си е, какви попове, какъв бог, какви 5лв. от отдавна съм се убедил, че хората са безподобни твари, които гледат само собствената си изгода, пък българите сме царе на далаверите!

Беше ги извел поп Иван на палатки в двора, че му спрели тока, понеже не са си го платили.