Коментари - Бой в комуната на отец Иван, намушкаха с нож млад мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отец Иван отглежда търтеи, мързеливци и хора, които чакат на готово. Гледах някаква млада жена, която десетилетие живее там, без нищо да прави и е довоолна. че се грижели за тях. А в селата баби по на 70 години, копачт , садят, пръскат, косят, за да могат да преживеят. Колкото и благородно да е делото на отец Иван, трябва да престане да възпитава търтеи и използвачи. И децата стават такива, защото така живеят и мислят. че това е нормално.

В тази комуна се отглеждат паразити, нищо не вършат, живеят от дарения, 60-70 год. жени обслужват 17 годишни циганчета и майките им, една чиния да ги накарат да измият и веднага се жалват в агенцията за закрила на децата.

Като помагаш на измет е така.

Та той, ако тези хора не са там, той от къде ще се издържа. Това си е бизнес, най-вероятно получава дарения за изхранванията на тези хрантутници, пък едва ли заделя цялата сума за това. Жив бизнес си е, какви попове, какъв бог, какви 5лв. от отдавна съм се убедил, че хората са безподобни твари, които гледат само собствената си изгода, пък българите сме царе на далаверите!

Беше ги извел поп Иван на палатки в двора, че му спрели тока, понеже не са си го платили.

или играеш комар с парите събрани за помощ...

Когато се натрупа много боклук на сметището ,той се замозапалва рано или късно ....

Залагам 1000лв. че "младият мъж" е циганин!!!

Организирайте още една кампания за събиране на средства! Не може хората рака да страдат!

СЪБИРА ЦИГАНИ , ХРАНИ ГИ, ОСИГУРЯВА ПОДСЛОН И ЕТО РЕЗУЛТАТА ОТ ИНТЕГРИРАНЕТО !!! ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ ! ДНК НА ТЕЗИ Е САМО ПИЕНЕ, ЯДЕНЕ, СЕКС КАКТО ДОЙДЕ И БОЙ !!! НО НЯКОИ ПРЕЦЕНИХА ,ЧЕ ТОВА Е ЦЕННИЯТ ЧОВЕК НА БЪДЕЩЕТО !!!

А "силния шум" е било дива чалга или нещо подобно ...

отец иван? чий отец е тоя?? в коя енория е свещеник??? от кой синод????

Ей..бедния отец Иван, който се опита да направи нещо за бедните , а тъпия електорат ще се избие от немотия и безизходица докато властници се чудят как да скрият поредната имотна облага.

И той колко пари прибра... Беден бил:)