Борисов: Защо не разпитат Спецов къде крие човека, на когото си е продал фирмата (видео)

Поканата за разпит е да сплашат всички вас, обърна се лидерът на ГЕРБ към младежи и ги увери, че няма от какво да се срамуват, защото е "единственият българин, бил два пъти на камината в Белия дом"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той иначе е доблестен човек, Просто са му трябвали пари

Триите като за световно.Да не сте станали филиал на шусто управление на шести отдел на ДС или сте негови здрави кадри

Толуп Тъп Искам да те видя на салам Животно На коленеее Ганстер Убиец Крадец

Баце, пак ще ги пиеш на изборите, не се занимавай с плужеци. Народа вече ги видя, че освен злоба и омраза, друго не нямат в главата.

Как ще го разпитваме, той е куче но наше куче!

Тия млади тиквета утре ще се крият и срамуват, че са в кадър с дебелогъзата тиква....

Предполагам че те са същите дебили! Иначе няма да са с него! Всеки нормален човек бяга от ГЕРБ и Борисов като дявол от тамян.

А толупът кога пак ще скъса менискус ?

Рошко се усмихва само по голяма нужда.

Една жена казала на Рашков, че МатаХари, всъщност е Нинова.

моя мъко, първа и последна....няма да те дам, няма да те дам..." !! - Лили Иванова, П.Чернев, в съпровод на хора на гербаджийските младежи !?

Жалка и тъжна картинка ..... дори не е смешно ....

хиляди младежи на родната (гербаджийска) страна надежда" - както се пее в песента. А, това "кадро" с книгите е направо символично - сега освен Винету ще прочете още няколко книги, по заръка на младежите !! Ихуууу!?

Цирк ! Най големия безбожник Бойко Борисов раздава Библии! Интересно ми е защо всички медии замлъкнаха като по заповед за разкритията на САЩ по закона Магнитски и за разкритията на служебното правителство?! Явно яки пачки вървят от ГЕРБ и ДПС към медиите!

Червените тролове са осрали форума. Никой не ви чете кретенизмите, нито им се вързва.

Най-големия ЧЕРВЕН мутрокомунист в страната е баце. Научете го, гробарски тролове, вярно е, че ви избира по липса на умствени възможности (да са като него прости), но все пак има ИСТОРИЧЕСКА истина. Но вече ме забавлява в усилията си да се прави на велик. Години наред държи езическия червен конец на ръката си и така целува ръце на свещеници, а те не придирят (или не знаят, че е против религията), защото все пак ще им ПУСНИЕ от нашите пари и ще се фука "АЗ ВИ ДАДОХ".

Защо червените тролове не отговорите на това: Ако Борисов е комунист, защо го мразите неистово и гласувате за Бсп, а не за него? Май не е комунист и ви пречи да крадете!

Защото не е ощетил нас гражданите , за това ! Както ни ощети ти !

И как е ощетил продънения ти селски джоб? Като вдигна заплатите над три пъти, отколкото при Станишефффф ли? Жалък червен трол!

МОЛЯ спрете да ни навирате в лицето този индивид !

Гледай си клиповете на Шпакловчика, какво влизаш тук?

Най- великият политик. Ако не е той, ще гледаме магистрала "Хемус" през крив макарон.

А през прав макарон вече дванадесет години гледаме сто процентова корупция !

Не всеки може да се уреди с главен прокурор за бодигард, аферим ...

гробаджийска тиква

Други и за друго трябва да разпитват бибитко! Трябва бибитко да разпитат отговорните фактори коя е тая "госпожа" дето снима в твоята спалня отвореното чекмедже с пачките евра вътре? Трябва някой да обясни бибитко как някой снима отворено чекмедже с пари на действащ министър-председател, все едно същия е някой мафиотски бос? Как така охраната на тоя министър-председател допусна всичко това и на практика коя е всъщност неизвестната "госпожа" ? За това трябва да питат и разпитват и то най-вече теб господине!

виждам че борисов е създал БойкоЮгент

Когато Борисов с характерният си гъгниво -троснат глас с провинциално звучене е направил поредният,"задълбочен" водевилен коментар ,на ниво селска кръчма късно вечер след третата шльокавица ,то той винаги може да ни изненада с още по-молоумен.Може да се каже ,че под "вещото" управление на едноличните правителства на Борисов ,България достигна дъното ,но като допълнителна екстра продължава да копае в него.А какви времена бяха ,Борисов обикаляше с джипа и се снимаше пред всеки ,багер,трактор,каруца,лопата и бригадирска количка.Ръкуваше се с други еднокнижници като него. Подарява сака ,панталони ,долно бельо ,носни кърпички ,с една дума ,народен човек.Беше си голям купон. Заместваха с успех Сатиричният и Драматичният театър с голям успех ,но с някаква нотка на водевилна гротеска

си мисли,че ще заблуди и излъже този тип? Само най видимите злоупотреби са за над 20 милиарда лева,това е не просто скандално , това е углавно престъпление! Сега обикаля със млади и заблудени хора,използва ги като жив щит с надеждата да го спасят от задържане. Но часът неминуемо наближава.

Вождът е велик! Направо тулуп на мисълта! Как може да не глсувтае за него, а? Следващият път може някоя наденица да си изпече в кмаината. Бойко Сагдиев.

Каквото и да кажете, в случая Борисов е 100% прав! Как може началника на данъчните да е някакъв дубайски далавераджия, "продал" фирмата си на бушон, който дори не може да бъде издирен? Срамота! Този дубаец Спецов проверен ли е за връзки с Черепа? Как може да се допуска издирван престъпник, който до вчера мамеше пенсионерите да дават последните си левчета да търкат талончета в супермаркетите, да кадрува в правителството? Шефката на кабинета на вътрешния министър - учредителка на партията на Черепа, предложената за министър-председател от чалгопитека Трифонов - шахматистка, спонсорирана от Черепа. Не че я обвинявам, то е жалко, че шахматистите ни е трябвало да приемат смешни подаяния от съмнителни бизнесмени - в крайна сметка какво са 10 хиляди лева, при положение, че Кралев дава милион на... Стъки - да организира ММА за деца. Сюрреализъм някакъв. Но като погледнеш, че жената на Стъки е видна гербаджийка всичко си идва на мястото. Не сме я запомнили с някаква политическа дейност, но пък явно се е отличила с някакви други умения.

Мен пък ме е срам от тулуп, за който камината е най-важното нещо при среща с президента на САЩ. Тулуп, фамилярничещ с всички. Тулуп който само се разхожда с държавен джип. Тулуп обиждаш собствения си народ...

ГЕРБ направи за 4 повече пътища, които червените за един век не можаха да направят.ГЕРБ направи газопроводите и намали цената на газта наполовина. Изплати милиардите на вложителите от кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Пребори мора по козите, чумата по свинете, която се появи прескачайки Румъния !?!?. ГЕРБ откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. ГЕРБ спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от тях язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! ГЕРБ с веща дипломация не допусна емигрантския натиск опирайки се на добросъседството с Турция ! ГЕРБ помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС !МИНИСТРИТЕ НЕ СИ КУПИХА яхти , нито офшорка ............. ГЕРБ ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС. ГЕРБ ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НИКОЯ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЕ МОЖА И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ СТИГНЕ НИВОТО НА ГЕРБ ............. МИНИСТРИТЕ НА ГЕРБ РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ и преглъщаха обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСОФИЛСКО ЛОБИ, СЛУГА НА СЪВРЕМЕННАТА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ . Модела Борисов: - Намали сивия сектор под 5%, а беше 30% при Орешарски. - Брутният вътрешен продукт нараства от 50 милиарда на над 116 милиарда. - увеличи с 10% до 20% доходите във всички сектори за 2020г. и 2021 г. - Външният дълг на България намалява под 19% от БВП, а беше 29% от БВП при Станишев. - Увеличи минималната заплата от 240 лева през 2009 г. до 650 лева. - Увеличи минималната пенсия от 160 на 300 лева при нулева инфлация. - Историческо намаляване цената на газта от Русия с 40%. - Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. - Нулева бежанска вълна, заради добрите отношения с Ергодан. - Договори 29 милиарда евро от ЕС, от които 24 милиарда са безвъзмездна помощ. - Газопроводи, магистрали, пътища, метро, нови заводи. - Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП и вадене икономиката на светло - Връзка на вендинг автоматите с НАП и вадене икономиката на светло. - Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари. Всички Олигарси арестувани с отнето имущество за милиони в полза на държавата, а Васил Божков и Цветан Василев избягаха зад граница. - Разбити лаборатории за прозиводство на фалшив алкохол и цигари, разбити и унищожени лаборатории за производство на наркотици. - В България не сме карали никаква карантина и се справихме най-добре с пандемията. Модела Борисов е вреден само за Олигарсите, Мафията, схемаджиите, лумпените и проститутките! За нормалните българи модела Борисов е перфектен

Ти си директно за д-р Цветеслава Гълъбова - психар !!!

Спацов не знам дали ще го разпитат Но теб съвсем е сигурно че ще те разпитат Мутро

Трябва някой самоук художник ,да направи едно еснафско гобленче под наслов "Борисов със своите ученици" .Тук той се изявява като месия , а най-верните му последователи го гледат с лъснали от алчност очички и неутолим апетит за усвояване на средства,били те по европейски програми или от бюджета.За тях няма значение ,важното е тези постъпления да са значими

Тиквата и хунта ГЕРБ..крадци и национални предатели...Скоро ще изпитате НАРОДНИЯТ и БОЖИЯТ ГНЯВ отрепки мазни..

Буци ..ти и гнусната..безродна шайка ГЕРБ скоро в панделата..за престъпления от различно естество и геноцид срещу българите...ще има и конфискация на откраднатото,както и запор на банковите сметки..Айде..айде...бай Ставри тръпне в ожидание...чака ви крадливи и продажни твари..

ДИР, само да ви припомня, че сте жалки подлоги на този проклетник.

Тези млади кариеристи,си купуват акции преди фалита на фирмата ? Що за идиоти са хора които си признават че са от ОПГ ГЕРБ,или гладуват за тях ,когато всичко е свършило,и ще има въпроси към тях за връзката им с Престъпната групировка...??

Ей, Мутро, не дразни хората, защото до гуша им е дошло от теб! Ти си не за разпит, а за доживотна каторга!

Защото си пътник бе, Тикво проста :-) Само ти и още 2-3 тиквопитека не знате, че скоро ще станете следствени....

А защо не разпитат Тулупа за златните кюлчета? Защо не разпитат и двамата, дето са му ги подарили?

Аз не съм виждал български политик, управник да има страх от Бога, да говори за Бога, да раздава Божието Слово и да управлява успешно Страната. Да го викат европейци на малкото му име и да се чувстват винаги приятно като го видят. Радев обича да разваля настроението по нова година, Рошко не се усмихва или ако се усмихва все едно гледам анимал планет хиена. Сорта му такъв. Кацаров на снимка да го видиш, шамар веднага. Все честни хора. А напъджията културиста беанабола измамник от с класа.. Минеков културен до неузнаваемост, Слави наркоман, Мая бандита..все убави ора... Цървули

Ристьо маджото. И той е убавец

Имам цяла секция с кеш, чекмеджето ми гледат. Да ми ядете краката буа-ха-ха-х а

Времето на милиционера Рашков, га можеше да плаши хората с разпити, отече в канала! Сега става само за посмешище, да забавлява хората! Разпити в МВР не се извършват, а само снемане на показания! Не знам защо не се обяснява, че Рашков ползва думата разпит като бухалка срещу ГЕРБ в предизборната борба!

Абе кой беше тоя Бойко Борисов? Някой като крадлив дедо?!

Баце, секи знай, че си честен и родолюбец. Ама Баце, не секи знай отде са кюлчетата и пачките. Кажи им бе, Баце, кажи им..

Ти твоите пари в нощното шкафче ли ги държиш?! Де се въдите толкоз прости пръчки?! ;))

Моите си ги държа в сейф в банката, а ти бе цървул-шумкарски?

нали си голямо ченге много страшно и награждавано,,намери го бе страхливецо!

Кой е политикът подкупван от Божков?!? Да не е този със чекмеджето? ИЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ ЛЪЖАТ, а боце?!?

Боко пак си приказва нещо.. Както всеки малоумник.. Аз не разбрах: Прокуратурата на каскетът пълна със сийки НАМЕРИ ЛИ МАТА ХАРИ НАЙ-НАКРАЯ?!? Най-добре е прокуратурата да конфискува парите от шкафчето, ……. докато се изясни този случай! Трябва да се задържат и ВСИЧКИ лица в инцидента с ….. НОЩНОТО ШКАФЧЕ В СПАЛНЯТА НА БОРИСОВ!!

Ти твоите пари в нощното си шкафче ли държиш?! Де се видите толко прости пръчки ?! :)))

Тия младежи дето постоянно ходят навсякъде с него, да са замаскиран екип санитари от психодиспансера ?

Спецов, неспецов, имахте 12 години да ги приберете на топло. Но от крадене не ви остана време! На разпит и на пилона пред НДК.. за сийр на гласуващите.

А теб кога ще те разпитат за Мата Хари, кюлчетата и пачките бе Чекмедже?? Пък и за къщата в Барселона??

Къде да го крие бе, Бокич? Да не го е отвлякъл?

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Борисов вместо да ръси поредните си простотии и да се прави на света вода ненапита, да вземе публично да разкаже - как е минал престоят му в една много специална сграда в Панкрац - Чехия! И как човек с криминално минало се добира до поста главен секретар на МВР, а след това и премиер...;)))

Един призрак броди и зпокоите Борисови - призракът на бай Ставри!

Поне бъдете по-оригинални бе, идиоти. Бай Ставри, та бай Ставри. Даже не е смешно.

Не може да е смешно, когато боли!

При две присъди не е смешно, да.

смешно е ..