Борисов отбеляза пред Матю Палмър: Сигурността и отбраната са сред основните измерения на диалога

Заместник помощник държавния секретар на САЩ по европейските и евразийските въпроси е на посещение в България

Обратно в новината

Коментари - Борисов отбеляза пред Матю Палмър: Сигурността и отбраната са сред основните измерения на диалога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашият продажник ще ни продаде в още нещо....

Боже, боже! Да плати толкова милиарди за една снимка с Тръмп! Този удари в земята всички досегашни управници по глупост и слагачество. И няма спирачки . Какво ли още ни чака. Не ми се мисли.

Сега баце ще договори колко да им платим години напред за ''отбраната и сигурността'' дето ще настане благодарение на тях:((((

Кой бе боко е тръгнал да те напада че от майната си някой ще хукне да те спасява???? Никакъв диалог няма боко ама как да знаеш като всяко тяхно разпореждане си го приемаш без отказ, ти си знаеш защо както и бая българи го знаят, и не ти дреме ни за българите ни за България...Защо си не оправят тяхните неща на тяхнаа територия ами все се врът далеч от нея да рушат убиват и грабят????

Каква сигурност и отбрана, след като ежедневно стотици потенциални терористи влизат ВСЕКИ ден през границите ни?

Основните измерения на диалога???Квантов лабиринт,четвъртото измерение,третото око,зоната на здрача,бахти Туин Пийкса.Къв диалог кви 5лв една подводница нямаме...????

Мизерията ...знаеш кои, могат да я докарат и от къде може да дойде ...

Доиде ли Амерканец при Буда лошооо Продажба на АЕЦ само тоѝ остана Яко лапане Нови цени Нова мизерия Нови комисионни в неговия джоб Това животно ограби Българите

Шефа на ОПГ Буда на среща с г-н Матьо Палмър в присъствието на посланик г-жа. Херо Мустафа,с цел да преценят интелектуалното и политическо Му ниво .

Дано не ни накарат, да им плащаме за базите им. За 10г. напред. С това "партньорство", "съюзничество"...

Много се радвам, че Баци не знае чужди езици. Иначе кой знае какви врели-некипели би ги плещил с простия си мозък. Все пак както виждам Палмър си едовел преводач. Не можем да не отбележим едно много важно качество на Боку. Успя да наложи българския като международен език. Кой както и откъдето дойде винаги води преводам със себе си.

Дали има график кога на посещение ще дойде и хигиениската на държавния департамент на САЩ

Чуха се слухове че ще дойде след портиера на департамента на САЩ...ама още не е потвърдено от Американското Посолство.

Смейте се вие,но постепенно се превръщаме в подопечна хамериканска територия. Ако по такъв начин променят и Конституцията ни , по какъвто се борят с корупцията ни тежко ни. и Изобщо защо някой друг трябва да идва и да ни помага да се борим и изменяме нещо си. Борбата не е срущу корупция или нещо друго. Войната е : български народ срещу шепа некадърници узурпирали властта и използвайки я, за да накарат цял народ да работи за тях. Това са шепа мръсни продажници подлагайки нашия гръб на чужденците.

Тоя какво прави тука, бе ? Дошъл да приказва с Тиквата за основните измерения на диалога ? Ха !

Дошъл е да нареди на страхливата тиква. Не да прави диалог или с добри намерения.

За това обичам Бойко истински държавниг, мъжага на място! Всички респектира и умните го ценат. Вижте как само с блага душа и акъл като браснач прави българия по добра.

Щом е държавниГ всичко е ясно.

„Големи”,правописа чоджум,много си неграмотен !

Заместник на Заместника , го посрещнаха като първия ! ББ едва не се на .... ! До каква степен е Уплашен Борисов че започна да пада ниско до мъжки секретарки ! Нямам думи нормални имам не цензурни ! Моя съвет към Борисов , давай си оставката и си заминавай в зайчарника , Банкя те чака !

Симитлийския синдром в действие!

Чистачка от Белият Дом: Събрала съм малко парици и искам да си купя апартамент. Разбрах че в България са много евтини. Бихте ли помогнали? Помощника на Помощника на Помощника на Зам. Помощника на държавният секретар: Няма проблеми е сега ще уредим. Ало Бойка...хау ар ю? Конгратюлейшонс. Ще пратиме чистачката да си купи апартамент...помогни моля те. Тиквун Борисов: Но проблемс. След 24 часа по всички медии в България "Американски инвеститор от Държавният Департамент идва в България да инвестира" - всичко това гарнирано със снимки как Тиквата посреща чистачката на летището, пресконференция и срещи на четири очи!

С такива подлоги към САЩ като тлъстака на снимката, България си отива.Такива са фактите. САЩ си гледат интереса на върхушката си, но как тоя тулуп един път не им каза за нещо, че няма да стане по тяхното.А не е да е нямало за какво. Падение!

Боко е изслушал от Палмър каква е българската позиция по диалога относно сигурността и отбраната.

хем широко, хем дълбоко, че и многостранно хем. Ами това е на Тиквата задника!

Вие имате раздвоение на личността,болен сте от алчност.Колко ще ти платят.?

Вие от САЩ,бихте ли избрали за министър човек като Борисов?С престъпно минало и с прочетена една книга през живота си.?Какво му се мазните,не виждате ли каква корупция и каква бедност цари тук за 30г.на "демокрация?Ващи интереси не са наши ,а напротив.

Дори в Брюксел са се хванали за главата от балетните пируети на Мутро-Тиквата за да умилостиви и да напрай мазно на янките! Боко Тиквата въобще не се интересува от ЕС и от бъдещето на Европа - интересува го само да ближе задниците на краварите за да го държат на власт и да си краде на воля! Хей, хора, народе, време е вече да изритаме тази проста и лакома Тиква!Да го ИЗРИНЕМ веднъж завинаги и да го видим в раирана пижамка! Същата тази мръсна гад подготвя фалита на цялата държава с еврото.Нищо чудно в скоро време 1 евро да стане и 20лв!!! Долу Мутрата и фашистката МУ хунта!!!

БОКО ПАК СЕ Е НААКАЛ ХИ ХИ ХИ

Пак лъже и маже Борисов пред Палмър ,защото нито отбраната ни е отбрана ,нито сигурността ни е сигурна,да не говорим за сигурността на българските граждани и правата им.

Великан е!Не е имало толкова мъдър и умен Министър премиер от 186г. чак досега

ного як баце....Че и сам се вре! Курва и педераст са приятели от детинство. Имат навика да споделят и добро и лошо всеки ден. И ето - един ден идва курвата и казва на педераста: - Леле, dear, 'неска какъв пич ме набара - канара! Ама... само два пъти... - А мене, мене да знаеш 'неска - 14 тека ти казвам, 14 тека! - Ама, dear, с толкова години стаж съм, ама ако ме опнат 14 пъти, нали няма да мога да ходя, бе?! Педерастът (свенливо): - Е, нали затова сме мъже...

Браво на г-н Борисов

Ближеш ли, ближеш ли баце?

И гълта!

Ти,а ние си мислихме ,че основните измерения ще са КОРУПЦИЯТА и БЕДНОСТТА.Защо са ни сигурност и отбрана,като вече няма народ.Пунта мара,това са твоите приказки,борисиф.

Днешният грабеж на банка доказва думите на кратуната!

Боко вече е заел стойка хванал палците на краката си.

При среща с президента на Матю нямаше да му трябва преводач :D

като на сватба.

Жалко нищожество, рангът на гста отговаря на български заместник на външен министър. Срещата трябва да я прави Захариева и дори в този случай пак не е равностойна по ниво. ДЕБИЛ!

Заместник помощник държавния секретар на САЩ по европейските и евразийските въпроси не трябваше ли да се срещне с директора на Дирекция "Източна Европа и Централна Азиця" от МВнР? Ей така за равнопоставеност на длъжностите.

Трябваше, ако Тлъстака имаше поне две мозъчни клетки. Но той е с кръчмарско бянкянсо ниво.

Дошъл е да ни каже за самолетчетата че ще ни излязат малко по скъпо . А и че на дали ще станат в договорения срок .

Ама те построиха ли завода?

Мухобойко пак ще даде парите за пенсии за да купува старото желязо на американците.

Инструкторът на мутрата му позволи да го целуне

Бойко е великан. Това е.

разкрачен.

Кога ли ще го подменят с друга по нова Мутра?Да си поиграят малко на демокрация така профилактично.

Боко, всеки ден трябва да си миеш очите със светена вода, яко уроки хващаш. Цяла България те благославя и ти мисли доброто и те гледа с добри очи

Договорихте ли как ще разцепите Българи? Да откраднат ресурсите ни, а? Явно да, като гледам как си стискате ръцете, май си заблажил бая. И тая грозотия Херо.ин ...дано ви се случат лоши неща

като плещи глупости за Ф16, що не пита за колко поляците купуват 32 Ф35?

като всеки ден стават обири в СОФИЯ ?!?

Бай Мисир осигури геосигурността - дума да няма;)) Само че дали си дава сметка, че тази сигурност не топли онзи човечец, дето платил откуп за петела си, или пък онази женица, дето я пребиха на тази възраст за жълти стотинки, или пък онези служители на банката, брали страха при обира посред бял ден днес, или пък................ Изобщо, пука ми какви ги плещиш с този тук, или с онзи в Брюксел, когато в държавата Ти нещата от ден на ден стават все по-печални!

Аз да си питам: Матю проверяван ли е от специализираните ни органи дали е участвал в корупционни схеми в САЩ и за наличие/липса на коронавирус?

Сомо комунистите, брат, смао комунистите... ти нали не си комунист? Или...?

Късно ми е да ставам за резил

Такива отчети имаше пред руснаците по времето на соца,ама какво се учудвам нали Баце е бил член на БКП.

Преди 1989, по времето на БЪЛГАРИЯ, тука нямаше настанени за постоянно, а и временно Съветска армия, 4-те бази си бяха наши и отвреме навреме имаше занятия с приятелски войски, като нй-малко бяха от Съветския съюз.Просто защото те си имаха къде по-големи полигони

да не ни носи макетите на ефовете

Ако бяхме нормална държава, Вожда трябваше да изпрати някой замесник-помощник външен министър. Но нали колониалната власт ти е дошла на крака...