Борисов: Още малко остава да се довърши Околовръстното на София, направихме нов град

"В момента, в който започнахме да строим Южната дъга, виждате колко нови комплекси, над двеста къщи са направени тук", похвали се премиерът, след което провери и напредъка по АМ "Европа"

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Още малко остава да се довърши Околовръстното на София, направихме нов град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащицата ББ обеща и да се вдигнат цените на имотите след откриването на Северната тангента преди вече около 5 години, но и досега двете "детелини" на нея си седят като паметници и селата наоколо нямат връзка с нея. Вероятно е така за да могат близките фирми да изкупят на безценица земята наоколо, както направиха и със земята по трасето на самата тангента.

читав човек излезе. какви ли не мръсотии изляха върху него от злоба. слава Богу работи за България. вдигна пенсиите, направи пътища, ликвидира безработицата, недопусна мигранти, ливидира изкуственото противопоставяня на мюслюмани и христиани, вкара инвестиции , които пък развиха българската промишленост. имаме недостиг на работна ръка. държавата наля милиарди в здравеопазването . не забра вяйте, че България беше най слаборазвитата социалистическа държава

по договор срока беше 15.09.2020 г. -неустойки?

.....над 200 къщи вече са посхроени .....въпросните къщи са на комплекса на плевньо....единственият президент отклонил метролъч за да мине през къщата му .....

Васил Божков яде тиква

Обикаля с джипката, защото правят нещо. Може да не е идеално и т.н., но правят. А другите НИЩО - нито строят, нито ремонтират, нито увеличават заплати, нито европроекти, нито договори, нито армия, нито ........ само едно голямо НИЩО и увеличаване на заплатите. Например кметът на Русе - за две години вдигна данъците, заплатата си и гробищните такси. Последното било, за да се намали смъртността.

Кои други? Да няма и други министър-председатели в тази държава?

Направете си един експеримент- Напишете просто името Васил Божков, и после глеадйте за колко време ще бъде изтрито от този форум!!!

Кога ще почнете скоростния път от Дуранкулак до Варна и магистрала Черно море? През лятото от Слънчев бряг до Варна е рали Монте Карло със шофьори любители.

Лъжа, лъжа и пак лъжа! Какви инвеститори, като обемът на чужди инвестиции е спаднал 7 пъти в сравнение на 2009 г. ? Сигурно брои инвестициите в едно определено чекмедже? Защото за този участък от 6 км на равен участък, при съществуващ път, са платени 140 милиона лева! Или 23.3 милиона лева на км! В пъти повече от една магистрала при тежък терен и множество съоръжения.

Още малко остава - не повече от 4-5 години, и едни 250 млн. евро за довършителни работи. После веднага почват ремонтите. Гарантирано от мутрите от ГЕРБ!

нещо му е трудно да ходи....

Браво на Бойко! Строи, създава, гради държавата! Само напред, жив и здрав да е! От другите само разруха и ограбване до сега сме видели, а народа си казва и думата на изборите. Затова само печели , защоно народа го харесва. А Вие си плюйте колкото искате.

печели, защото избирателната ни система е много скапана

При ГЕРБ поради пълното беззаконие, беше унищожен или значително намален капацитета на огромно количество транспортни маршрути. Почти всички важни за движението улици и булеварди в градовете са с намален поне на 1/3 или най-често наполовина капацитет поради трансформирането им в места за спиране и паркиране. Тези унищожени за движението ленти са с дължина десетки и стотици пъти надвишаваща това, което Бойко се хвали че строи. Това е индикация не за жителите на градовете, а за оправията в държавата. Във всеки град, където е бардак става така. Отначало малък процент наглеци спират и блокират където им е най-удобно. При очевидната им безнаказаност и вече друга значителна част набира кураж да постъпва така, а след време става масова норма и всеки, включително и кметовете е убеден, че при достатъчно лични основания, така може. Или по-важното е че така е добре за Европа, където стимулират купуването на нови коли, а за да се отърват от старите ги прехвърлят да се въргалят по илиците и булевардите в България.

Брей брей, с техни пари ни го направиха... Всички те копаеха с лопати ден и нощ, а ние само гледахме отстрани и брояхме мухите...

Може би със снимката искат да ни внушат, че се изкачва по стълбата нагоре, но за разлика от Байдън е стабилен и не пада. Да, ама не.

Тези стълби трябва да имат парапет, за да получат разрешение за ползване. На строителни обекти задължително се носи каска. Защо Борисов е на строителен обект без каска? За токова поведение се налагат глоби на нарушителите. Строителния надзор да се сезира и да глоби Борисов за товау че е без каска. Законите са еднакви за всички. Който ги нарушава да си понася последиците както казва закона.

Не се оплаквайте само колко сте бедни ,защото в никоя друга държава от ЕС половината държава не се изнася по курортите в съседните страни по празници. Спа центровете и всички други глезотии са перманеннтно пълни с учители. А това да страдаш че кръчмите са затворени е параноя .

Явно не си ходил в други държави, но пък добре повтаряш опорките.

Борисов нито го харесвам ,като политик нито не. Герб като част от бкп също. Оная другата част бсп направо ме отвращава. Чалгарите нема ко да ги коментирам ,останалите там фракции на бкп също. Но не мога да не му призная че поне нещо направи ,те и онези по време на тройната нещо направиха но си направиха основно хотели и нищо друго.

Сега разбрах за джипката - ми то това нещо не може да се движи пеша....

Боко, гласувай за Мая Околовръстната, тя ще ти помогне да го завършиш

Този простак с шизофренична логорея ще "направи" наово и Луната до деня на изборите! Гласувайте масово, за да ги изметем!

Деле, дела и пак дела (Тодор Живков). Работа, работа, работа (Боко Рапоня).

Защо ни занимавате пак с този ИДИОТ?

Борисов има голям гъз позьор абсолютен е и затва му викат бурсук прани гащи виси като тъпак навсякъде

Ама как така тоя палячо без знаения на каква позиция е все той прави всичко. Беше гл.секретар и пребори престъпността, сега гл.секретар го няма никакъв ама премиера бори престъпниците. Беше кмет на София - оправи София, а сега кмета на Софияго няма,но пак премиера оправя столицата. Нещо не разбирам. Не е ли идеята хората, които заемат определени позиции да вършат определенатаим за това работа, а не някой палячо да излиза и да се хвали с чужди подвизи, без никакви заслуги. По същата логикаи аз мога да излезна и да кажа, че аз давам на всеки българин хляба в ръцето му и се чудя как така не ми е благодарен.

Да, а я дайните на другарите и Славчо да управляват, и на Мая грозната и отровните, те асфалт не ядат, ама НЕ. Точно парите за инфраструктура ще ги излапат, а пътища нема да видим скоро с тях.

Къде се криеш бойко? Защо държавата е в толкова важно състояние? София е кочина, а Йорданка е най- некадърния и глупав кмет в историята.

А, ти си най-големия тъпак, писал тук.

боклука бойко отново ака

"Виждате колко сложна конструкция" - вярно, то за България е нещо като кръстовище на 5 нива в някоя бяла държава.

Явно извън София няма да живеят българи .... или поне след 20 години След толкова налети пари в София, вече няма никакъв смисъл да се живее в който и да е български град ....

Като построи всички магистрали,какво ще строим по–нататък.Къде ще сложим бетоновите възли и т.н.Боже,това моята родина ли е боже!

След това започва да строи затвори за да е топло и уютно на всички комунисти, които ще бъдат опандизени за кражбите през прехода.

Да, ще строи топли и уютни затвори Боцето, че той първи ще ги ползва, трябва да му е удобно на тиквеника!!!

Бате , с теб сме .Ти печелиш. Целият централен север вече се издига заради сериозната работа по инфраструктурата. " работа, работа, работа", браво Вожде. Ти не спиш, другите хулят. Открадна, но вече дАваш много и ще даваш все повече. Зад теб сме, имащ още 4 години, завърши си Хемус , Враца-Видин и Ивайловград, Димитровград, Симеоновград и се пенсионирай. Благодаря ти.

Най-противната и алчна физиономия. Къде отива България докато този се разпорежда? Вън, мутри!

До Васята по долу дето много е търпял, че и се е претъртял от бай Тошо от Правец: по тези критерии, с които сега продажниците от медии и социологични агенции подпомагат кампанията на предизвикващия винаги огромни симпатии в Брюксел и затова абсолютно европейския политик Бойко Борисов, а имено части от някаква дъга и някога си Люлин, то Тодор Живков в сравнение с микроскопичния Борисов, трябваше да го носят на ръце пожизнено, само заради да речем Аспарухов мост и един от тунелите през Витиня. Само за това и само в инфраструктурното строителство (да оставим енергетика, доходоносно строителство в чужбина и всичко останало) би било предостатъчно, но не би, защото не това са критериите на селекционерите от чужбина, а това са трикове за поредна измама на българите. Затова не е правилно да поставяш Тодор Живков и това на едно ниво. А ако има искрена нетърпимост към Тошовото и построеното преди в България, то има много начини тя да се реализира без да е свързано с пътуване, където е практически невъзможно. Един пример е свързан с генериращите мощности в България. През десетилетията след Тодор Живков, не е построен никакъв нов сериозен електрогенериращ капацитет (обръщам внимание, че става въпрос за построен, а не затова което се е говорело, дискутирало, анализирало и планирало, преди, по време и след като нищо мащабно не се въвежда в експлоатация). По европейски съображения дори бяха спешно унищожени много сериозни мощности в Козлодуй, а други разпродадени на американците. Има наистина някакви нови перки на ветровити места, но така или иначе новите мощности дават единичен процент от общото потребление. Заради разните поддръжки и модернизации на завареното, нека да увеличим приноса на този дял много, с пъти, дори до една трета, че и повече… Така привързаността към новите имагинерни, чужди ни ценности и неблагодарността към построеното от нашите предшественици може много лесно да се реализира на индивидуално ниво с принципа „Никакъв Тошов ток!“. За това е достатъчно всяко денонощие да се ползва електричество общо по 8 часа, най-много 10. Просто си пускаш западен уж демократичен ток само за осем часа, може също за два по 4 или в друга удобна ти комбинация, а в останалите 16 или 14 часа - свобода и никакъв Тошов ток!

само скрапта от ликвидираните заводи се оценява на около 5 милиарда .

Страната в риск е! Готвят пак грабеж! Вота е важен! Да спрем тоз ламтеж! Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда! Сценаристите в шок. Забогатяваме. Строи се. Дори се превъоръжаваме. Заводи откриваме. Страната се вдига. Бедни ли?... Пропаганда! Интрига! Ние сме в Европа! Ние сме и в НАТО! Вземете си Евразията, Путин и Тато! Също и мафията, мутрите и келепира от газа и атома. Оставете ни на мира! Скачайки нервно наредиха в Москва: - На пепел да стане! С хибридна война. - Если не хочиш наш комунизм, вот тебя кукиш - российский фашизм! Искат да сме клети, болни и гладни за поука на други за свобода жадни. Я вижте Украйна, Беларус и Кавказ и ще прозрете какво кроят и за нас. Фигуранта на Божков зове за метеж. Разпалва омраза, насъсква палеж. Бламира кат' Тръмп народния вот. Властта нагло иска през задния вход. Медийни групи творят денонощно. Внушават, промиват мозъци мощно. Всичко подменят. Кое е причина. Кое следствие е. В кое истина има. Порочния заговор без свян се разкри. ОФ нов урод родиха тез гении зли. Сменете системата! Викат те в хор. Довчера бе хубава. Какъв ви е зор? Фиксиран, кат' алчен античен циклоп. Властта нека падне! Пък после потоп. Целта е хазната, медиите, съдът... Диктат едноличен е замислил кръгът. Тласкат страната към пълна анархия, порочния блян на червената партия и Мунчо Фърчилото на щат диверсант очакван в затвора любим арестант. Безкрупулно смесени там в тълпата червени и сини без разум в главата, отломки с провал от минали страсти разкъсват, раздират народа на части. Нямат навика туземните другари, свикнали да грабят мандри и гари да искат доверие в избори честни. Виж след преврати вече са лесни. Пуча не мина. Пропадна им плана. За русоробите мъка голяма настана. На Дондуков 1 се влиза през входа вече само с бюлетина от народа. Избори идат. Мирише на власт... Болшевиките гладни зинаха паст. Популисти налазиха. Готвят афера. Триото и Мая чупят тъпомера. На сериозно се взели шайка водачи. Блогъри, адвокати, чалгари, рогачи. Бленуват за постове, пари, кариери. За министри поне, ако не премиери. За избори хленчат. От избор боят се. Само ако печелят - тогава броят се. Ала загубят ли - били те фалшиви... На крива ракета - звездите й криви! Знай, готвят капани с вота машинен! Там чака ни хакер ехидно нахилен. Не беше отдавна пробива в НАП. Забрави ли вече? Или си глупав и сляп? Дом трудно строи се, а изгаря за час. Мислете! Сирени лукаво пеят за вас. Коварни дарове от Данай обещават. Събудете се хора! 90-те възкресяват! Никога вече БСП фалити повторно! С разум гласувайте! Отговорно! Спомнете си Виденов, банките, борда, борците с бухалките, катилната орда!

И както обикновенно маркировката е вече унищожена поради това че няма кой да изиска да се чисти и мете. Всичко заринато с пясък и мръсотия. Типична българска немарливост и безхаберие

Вие не сте ли българин?

а от бояна до кръговото след суходол там трябват 1,6 милярда евро за обезщетения там как ще стане?

Така ги правиш тия пътища, че после нон стоп следват ремонти, катастрофи, изровен асфалт, наводнения...

Поне вашите неща които направихте се виждат от хората а нещата които направиха предишните са само приказки ,лъжи и кражби. Никога не съм гласувал за Герб но този път 100% ще отида да ги подкрепя

Виждат се, как да не се виждат. Цяла Европа ги видя вече. Нали питат Боко за модела му на управление за кризи. Там лъжи и приказки нямаше.

В НЕДЕЛЯ....ЗАОТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ МИЛИАРДИ КРАДАТ ОТ ТЕЗИ ПЪТИЩА...

Дори и да краде, какво от това.

!!!

борисов е най успешният премиер за всички времена.

само неграмотни и корумпирани бивши комунисти като него. Той отдавна не е У РЕД. Трябва му задължителна почивка и психологическа помощ. Всеки ден ръси безумни простотии и лъжи! Ще произвеждаме стотици хиляди ваксини и той ще спасява стотици хиляди животи! Лъже повече от дърт циганин. Важното е обаче, че прозира дълбокото му психическо разстройство и вманиачена страст към властта. Бодигарда на комуниста Тодор Живков го имитира, но на малкия пръст не може да му стъпи. ОСТАВКА! СРАМ МЕ Е от такива като него мутрокомунисти и в частност "издания" като ПКП, дуловската духачка, онова некадърно биче, аген Николай, аген свръхделе Иван (Каракачанов - по-дебел е само тлъстия боко) и т.н А Валери с винкела на врата и марешки нищото - да не добавям.

Слугите на мутрата-престъпник също ще носят отговорност.

Още малко ,ще довършим и цялата държава заяви вожда.Въртиопашката Нанков нали си беше подал оставката ,но като титан на българския гении отново си е купил памук за да държи нещата на вожда.Това са хората без каквото и да е достойнство.Но това е непознато за шайката.Важното е ,че е компаньон на ББ.

всички СДС ари ще гласуваме за ГЕРБ СДС.

Заслужен нов мандат!

Заслужен със...?!? По всяка точка мога да ви оборя.

Оборвайте, какво чакате?

Каква герберастия стана само последните 12 години. Всчико откраднаха, забогатяха многократно. Не ви ли се иска да им го върнете? Гласувайте!

Тиквата искаше да каже, че е усвоил пари колкото за един нов град. Иначе в София всичко е по старому - в кварталните улици е погром, някои булеварди също стават... предизвикателство. Сметта не се събира редовно, включително контейнерите за разделно. За чистенето на улиците не ми се говори, такова практически няма. ГЕРБава работа...

"Маунтин Вю Вилидж" на Денис Ризов и разни други комплекси в района се строяха още преди ГЕРБ да дойде на власт. Някъде зимата на 2008/2009 в района над "BMW" вече кипеше строителство.

И не забравяйте тая Неделя да смените правителството

Само ще го затвърдим!