Борисов на проверки във Варна, след това гледа учение с ракети (видео+снимки)

Брюксел иска да види освен метрото и в други градове градска железница, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бокьо, как е чекмеджето? Има ли още място за пачки с банкноти от 500 евро и за златни кюлчета?

Питат радио Ереван: Вярно ли е, че Бокьо качва нощното си шкафче с чекмеджето с пари, в багажника на джипката си, та като го подгонят когато е на път, да има пари за бягството си? Радио Ереван отговаря: Това е половината от парите му. Той има две шкафчета - едното в багажника на джипката, второто в спалнята му.

Няма страшно! Има пари в тази държва и то много,но са по чекмеджетата и в нечии офшорни сметки на Горанов,Пеевски,Доган,Петьо Еврото и жена му,Гешев и кръга приближени гъзолизовци около тях! Като ги съберем от тях,ще има и излишък в хазната!

ко съсипа като чекмеджето е пълно с пачки

Тулупа защо не се топне в кафявото на Варна за покаже, че мъж. Така ще е малко по-чист от насраното с което сам се омаза.

пандемията ти дойде дюшеш. Да не говорим за тлъстата ти фигура - и на грам не си отслабнал. И най-големият атомен компютър не може измисли такива простотии като Бойка. Третият закон на г-жа Паркинсън гласи: "Всяко разклащане на Властта на суджуците, асансьорите, терасите, къщите на тъщите, къщата МУ в Барселона, водомора, боклукомора, гладомора, сектата «Свидетели на SARS-CoV-2», ЕВРОмутрата ... води до покачване на случаите, обявени за заразени със SARS-CoV-2 и удължаване на мерките на медицинския фашизъм. "

Неадекватни крадливи боклуци ! Вие ни съсипахте !

Ти съсипа държавата не някакъв изкуствено саздаден вирус!

Дописка във Вестник "Йени Фикир": " Бугюн, 12 хазиран 2020 йъл, Султан Боко I посети Варненския санджак. Направи обиколка из величайщите си владения, па и поразпита варненския валия Иван Портних (наполовина българин, наполовина руснак, демек 100% гяур) как ги пази и развива. Даде му особено ценни указания как да изпълни бизнес-плана на ОПГ, докато го повози с джипката с бибитката."

До сега БСП му бьркаше финансите, сега Ковито, ама не с е е сетил че " Ковито" е сестричка на " Корнито"- хахахаха Хайде, развивайте се в тази посока ....

Цар е на оправданията Премиерът ни Бойко Борисов! Корона витусът съсипал финансите, а не неговите решения за борбата с тоаи вирус, които му решения образно казано, стреляха с гаубици, по комари!

Борисов, от 13-ти март фирмата ми спря да работи. От тогава нямам никакви приходи. Скоро ще остана и без дом. Вече четвърти месец обещавате някакви безлихвени кредити, каквито до сега никой не е получил. Защо в другите страни помощите бяха оказани още през март месец, а вие протакате вече три месеца? В момента на България и трябва производство и консумиране, за което се изискват инвестиции. Чакате да измрем ли, и тогава да дадете пари за погребение?

Скоро и Борисов ще остане без работа, покрай останалите безработни.

Има народа ни за случая хубав лаф: "Надай се ку*е на пияни жени!"

Мисля, че е загуба на време да се коментират т.нар. "изявления" на един глупак, обаче е явно, че един прост човек се разбира много добре с масата прости хора, наричащ се български народ (според думите на глупака - "Аз съм прост и вие сте прости и затова много добре се разбираме").

ei golyam chbanin e toya ,i ta daje i s vratovruzka.napomnya za Tosho 1981 kak se kachi na motor v zavoda na Honda vs eedno che hvuli vurhu prase ,no kostumiran .prosti i smotani ,no "strahotni ,nezamenimi rukovoditeli..no kakto e kazano tzurvula chepik ne stava .

Също и тези около тебе.

Всичко е наред...Тиквата ни пази!....Пазвантин какъвто е всъщност!...За простите гербаджии да поясня - думата е турска, ама дали схващат защо им го казвам!?...Едва ли!

Зарежете го този ... Гледайте интервюто на Гинка Шикерова - една от малкото журналистки в България, която много уважавам и харесвам! Там хем може да се насладите на истинска журналистика, хем да чуете още неща за мафията в управлението на страната. Трябваше да мине толкова време, толкова години, за да се престраши Василев и да нарича нещата с истинските им имена!

Как може Генка Шекерова да се дели от мисирките, къде й е колегиалността? А сега сериозно, харесвам Генка Шекерова точно, защото се дели от мисирките и има самостоятелно мислене. За съжаление малко са като нея. Повечето или стават мисирки , или биват изтласкани в переферията.

Не му дреме за народа. Кралицата е друго. Те държат за народ, но бойко гледа, къде има муфта, пари, телета и там назначава. Сега да му мисли, да праща внучетата ратайчета да работят, преди 1944 в бг нима не са работили от 2 годишни на полето, а на занаят от 13 г. Чичко мога ми в бюкянчето. За един месец им дал рибена кос, харесал го и така калфа, майстор и преди пенсия хвана букета, същото е днес, див капитализъм. Преди 944 са работели ратайчета на чорбаджии по 15 часа и са им давали пари, колкото да не умрат от глад, добре, че фошъл соца та всичко безплатно, искали са висше, но втора св. Война, кво знае баце, само да удря ударените, без капка милост, а само комунисти, номенклатура, крадат и замъци севдалина секретарка, той много жени, за нищо, но с огромни замъци и поне да замълчи, но дразни народ, не вирус, а вируса ви е в главите, без сиво няма как да мислиш, икономиката не е за всяка глава, много умни има, но набанай

Коронавирусът е виновен, разбрахте ли? Преди бяхме на едно от първите места в Европа по просперитет, ама ей на, дойте тоя пуст коронавирус и станахме на последно място. Претрепи гербераст, и никога няма да сбъркаш.

Двама от най-големите боклуци и корумпирани мафиоти в България- един до друг- Боко Тиквенски и кмета Потник. Да ги бяхте пуснали и двамата малко да поплуват показно във Варненското езеро- те из без това са затънали в кафяво до ушите.

Тулупа толкова се е освинил, че всяка седмица му трябват дрехи с по-голям размер.

То и ти да беше откраднал толкова колко него и ти щеше така да станеш. Хората се самозабравят след един момент, а този няма много интелект в него да се контролира

Може ли статистиката за умрели за последните 5 години в месеците март, април и май? Май тази година бяха най-малко. Ако може държавата да не помага, като заробва хората с кредити за по 20-30 години. От тази помощ не съм видял и 1 лв., но ще участвам в изплащането доста години.

Простак! Все някой му е виновен на тоя! То не бяха комунистите,Орешарски и други преди него ! Света вода ненапита! Горкия как ще се обвинява сам накрая! И Мутафчийски няма да го спаси !

Гответе ,,духалките,,. Втората вълна идва и ....не е в морето.

Бойко Борисов вече е легенда!

Да, Борисов не говори с обвиняеми, но спортува с осъден за рекет?

Уж 2 милиарда за санирането имаше,а във Варна като се сещам има 10-15 санирани панелки.

Ако блока е12 етажа,саниращата фирма изписва само 90000 лв. за наем на скелето.В същото време строители които работят извън програмата за саниране, казват,че наема за такова скеле е не повече от 30000лв.Насписването е едно към три.

Отвори някой от сайтовете през 2019 година и абсолютно същите фрази написани, явно тролове се повтарят, и от по преди години. Хитри са всички горе, а отдолу мучат като магарета. Те ви мамят, вие им вярвате, да живей, живей труда на бай тошко

Как сте булки?,запита европейският лидер.

такива корупционни скандали се бяха случили макар и засега недоказани по времето на орешарски тиквата щеше да спи по медиите да обеснява какво е корупция, това показва каква е ялова опозицията в момента и този ще се подиграва на матряла поне още един мандат, обаче по всичко изглежда че тулупа се готви за предсрочни избори

досущ като мутрите, с ръце в джобовете, като че ли България е тяхна, а не си дават сметка какво ги чака на изборите, този път недоволните от корона вируса ще са много!

В Русия - определено

Джипа е много удобен за секс

Гледам днес Бойко Борисов и му се възхищавам - щастлив е, смее се и има за какво. България цъфти като роза, а житото зрее, полето е жълто.

е огромна, какво по хубаво нещо от гладен и зъл народ, готов да те свали от власт на всяка цена!

от финансиите ,корона вируса добри се е отразил на мутрата съвсем се е закръгил, че севда не може да го хване с телефона, но по важното е какво ще каже мис бекини

тя просто ще го направи

Ей, намери се заместник на Станишев!

Филмът е първият, в който Руси Чанев разкрива в пълна степен своя талант на киноактьор.

все още е моя фаворит и както се очертават нещата в България сигурно ще е завинаги!

Чакай малко бе нали имахте пари до вчера бе ,сега ни съсипъл вируса :)) Вие имам чувството че не знаете къде се намирате ами ,ако друго не правите поне гледайте да продадете храната Българина ,че тогава ще видите дяволи по пладне :))

По думите на социолога Андрей Райчев, Борисов има висок ситуационен рейтинг, който е нов прилив на "любов от народа": "Положението на БСП не е такова. БСП не можа да се справи със ситуацията с коронавируса и загуби", добави той. Според него това не означава, че е гарантирана след една година победата на ГЕРБ на парламентарните избори, но дава голяма преднина на партията на Борисов. Народа още го обича Бойко Борисов!

Много е прав Андрей Райчев. Аз в днешно време не бих гласувал за Радев. Само за ББ, въпреки че досега не съм избирал ГЕРБ или БСП. Винаги има първи път.

защото е простоват като бай Тошо, а българите обичат прости управници, които да ги гледат в очите и да ги л ъжат!

Абе не усещате ли, че в територията става напечено,.... Божков, БарЦелона, Танева, Севда ами навсякъде .... и заразените внезапно се увеличават главоломно (кой може да ги преброи)..... и оооо спасение всичко се затваря и карантинира, нали така се управлява спокойно.... нема НС, нема съд, нема медии, нема инфо и избори нема да има... сал той на власт до живот и управление нон стоп по ТВ-то.... никой не може да го пита, да го проверява, на никого не се отчита!!!!! Здравейте тулупи!!!!! Абе тартор на ШАЙКА и хей ЖИВОТ, здравей, здравей!!!!!

Много се радвам на посещението на господин премиера. Защо не го обявиха предварително. Щяхме да го посрешнем. И да го поздравя за всичко, което прави за варна и за държавата. За мен ББ е най-успешният премиер на България от 30 години насам. Господ здраве да му дава и още един мандат. за да продължи започнатото.

Кмете ти ли ги пишеш тия неща бе :)))

Не е кмета,а един доволен варненец. И бъдещ избирател на ГЕРБ.

Започнахме да строим и трябва да го завършим - убеден съм това

Тикво, а проверка на "подпорния хотел" и на вълнолома, който ортака ти СоПоля непрестанно разширява направи ли:)))???

А кой е този хотел, адаш? Че нещо не се сещам за какво става дума?

Някак си не върви всички за сочат премиера с пръст и то със средния

Ей, посмали малко бре, Тикво, посмали малко, че чак финансовият на Германия взе да се черви след твоите думи:)))!

за изборите какво ще стане всеки ден ще ходи да гледа как върви работата по магистралите и се чудя дали хората дали го искат

Но адаш, какво имаш против ББ? Ем ще се черви финансовият много ясно. Немците не са свикнали някой да ги превъзхожда и да бъде по-добър от тях. Явно получават комплекси от нашия премиер.

ЗАЩО не погледна "подпорната" стена/Х О Т Е Л / проектирана от съпруга на министърката ти!?! Кажи бе бат Бойко! Кажи си! Не я крий! Много замириса, СМЕНЯЙ я !!!! Нали ти трябват нови лица? Действай!

Ем, тя не е във варна подпорната стена. какво да гледа? И министърката не е архитект. Отговорността е лична, не колективна.

Мутрафона ги строява за последен път Тиквата се уволнява гербери реват и ето иде прокурорката и ги праща на изгнание да се молят те на БСП за помилване. Хахахахахахаа. Милост никому за кражба и мародерство над народа български.

това е стихоплетство. А аз пък ще запея кавър на войнишката песен: Велик е нашият Борис, велиииик, велиик, велииик! Хайде пукайте се от яд!

Този го знаем - прост и нагъл Нарцис, но пък онези, наоколо му .... Пфууу... плужеци. Срам да те хване от тези... мъже...

Знае ли някой какъв джип кара Бойко Борисов?

Land cruiser 150 lux premium

Toyota Land Cruiser Executive SUV 7 места | 4x4 е легенда!

Премиерът ходи ли да инспектира кафявата вода? Не?! Ами елипсовидното кръгово?! Не?! Що???

Управлението на Бойко е геноцид за българския народ.Дано го съди народния съд защото каскета няма да го направи

Старец Народния съд приключи през 1946г

си ял лайна и занапред никой не може да те спре комуноидна гнидо.

Кмета със същото раболепие трябва да се отчита пред варненци не пред вожда. И още.. Откак е кмет колко училища са построени? Нали образованието е приоритет уж.... И колко кутийки на фона на това?