Борисов: Гордеем се с днешния празник

Обявяването на независимостта е смело и значимо събитие

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Гордеем се с днешния празник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С широна на щерката се гордейш!! Манифеста за обявяване на независимостта По волята на незабвенния Цар Освободител, великият братски Руски народ, подпомогнат от добрите ни съседи, поданици на Негово Величество Румънския Крал, и от юначните Българи, на 19 февруарий 1878 година сломи робските вериги, що през векове оковаваха България, някога тъй велика и тъй славна. От тогава и до днес, цели тридесет години, Българският Народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван от техните завети, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя и създаде от нея под Мое ръководство и онова на о' Бозе почившия Княз Александър, държава, достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. и т.н

И това ако е независимост :) Всъщност що не - то от нас нищо не зависи...

Кога са освободим от русофилската зависимост?

Празник-коренът на тази дума не идва ли от празнота? Днес с този "празник" марионетките си мият гузната съвест и избиват комплексите си!

Вас в Анадола ви има благодарение на Русия. Малко уважение към господаря, все пак.

Колониите празнуват ли независимост?

И от американофилската и изреалофилската също!

Каква независимост с легално, шпионска русофилска организация Ние дори Президента не си избрахме, кой да е...спуснат от Русия

И ти ли взе от името на народа да говориш...помляхте го тоя народ

Дали се гордеят тези които са обявили независимостта с твоите деяния, Боко?!

На независимия Президент - руския Патриарх как му проведе строева подготовка в президентството...хахааа

Абсурд да е написал такова нещо! Нито има този словоред, нито има правописа, нито изказа, нито акъла за това!

Години след това ни управляват от ЦРУ с помощта на Тиквата и Пъпеша. А половината ни сънародници живеят извън пределите на България.

k_danev@

честит празник

Благодарение на пожарникаря, България стана една подконтролна територия на САЩ. Думите суверенитет и независимост звучат като пошъл виц.

Каква пародия,какъв цирк!Да вдигнат знамето на Козяшката колония!

SU-152

Никога не я платихме, както също, твърде отдавна във времето са последните два случая, в които България е вземала НЕЗАВИСИМИ решения. Затова, аз днес няма да честитя независимостта, тъй като това би прозвучало като подигравка. Но празник е все пак, затова днес бих честитил БЪЛГАРЩИНАТА, която всеки от нас таи в себе си! ...и бих призовал, когато един ден отново обявим НЕЗАВИСИМОСТ (а такъв ден ще дойде) то трябва да имаме "едно наум" и да си я ПЛАТИМ, (това този път, едва ли ще ни се размине) както и да го направим не срещу намалящ ден, а в по-благоприятно избрано време! Вярвайте ми, това също има значение! Честит Празник Българи!

БЛЯ , бля , бля !

ПРите работят и на празник. Боко едва ли.

Честит празник на независимостта. Така, както всеки си я разбира.

България е колония. Но не благодарение само на пожарникаря. Всеки от управлявалите през тези 30 години показа манталитет на слуга.

Боко Тиквата-Премиер на България !? Кой би предположил пред 20 години ! Но, всеки е ковач на собствената си съдба.

Аз се гордея с празника на тиквите.

А защо няма нищо за магистралите и еврофондовете ?

Единствената човешка независимост е свободата да замества една зависимост с друга. Ако бяхме единна и обединена нация, щяхме да продължим най-святите завети на дедите си, а не както сега, всеки да тегли чергата към себе си без да имат съвест, че предават народния, националния и държавен суверинитет. Тука е така!

Живеещи на територията България ,защото държавата вече не съществува благодарение на американското робство бързо обхващащо всички институции.Няма вече СЪНЧО ще има ново предаване ,,Мъките на едно семейство от джинджъри мъже осиновили малко момиченце чудещи се кой да отиде на родителската тъй като учителката му е казала майката да дойде.,, Няма вече Алеко Константинов,Емилиян Станев и никога Септември няма да бъде Май.Скоро и Вазов ще изчезне като русофил.Но ще учат усилено за Нато и еврогейския съюз,"Пътешествията на Гъливер",Карлсон живеещ на покрива,Мики маус,"Легенда за рома" кибер войната на Русия и тн.Няма вече "Къде си вярна ти, любов народна"НАРОДА СЕ СТОПИ А ТИКВИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ за да няма Вятър ечи, Балкан стене,. сам юнак на коня и той отпада.Няма да има юнаци от които да се страхуват джинджърофилите нали така КУНЕВА И РОСКО сега борбата е с русофилите.Но ни остана "Азбучна молитва"че ако ни вземат и азбуката както усилено се изучава английски с краварски акцент то на тази територия Българи няма да има.

А защо Русия не е в приноса на тази свобода? Европейци не са дали пукнат лев,за да се сдобие Бьлгария с тази свобода? И така документално,исторически и категорично:БЬЛГАРИЯ Е СВБОДНА след като Русия опрощава на Турция 75 млн.франка и предоставя този заем за десетки години на Бьлгария.

Следващото смело и значимо събитие би било обявяването на зависимоста. По-актуално, по-модерно, по-реално към днешна дата. А то кога ??

Не смесвай имената на велики българи с тъпизми от кварталната кръчма..

НЕЩАСТНИ НАТЕГАЧИ !!!!!!

Велика дума е "НЕЗАВИСИМОСТ" !! Но толкова далечна неосезаема, Само за има-няма няколко месеца насам тази дума се опразва откъм съдържание скоротечно и безвъзвратно, че губи смисъла си. Независими ли сме, се питам ??

А кога ще се гордеем с бг политици???

....с това че разедини българите на гербери и матРЕял ли ???

Поне да се избавим от простотията!

Независим е господаря на вселената усвоителя на евросредства и други средства великата тиква продала България на американци и на други с ланци където чуждия капитал вече е повече от капитала на Българите които вече не са независими, защото от тях нищо не зависи а от чуждото робство на което тиквите усилено ни тласкат за някой цент.

Честит празник зависими

рубла, рубла, от евтините, радиоактивните, поправи се

"111 години след този смел политически акт, ние продължаваме развитието на страната ни по европейски, следвайки идеалите за свобода и независимост." Д-р Бойко се оплака, че нямал достъп до фейсбука си...Но и онзи, който му пише постовете, е неграмотен - слага запетайки за тежест...

Баце,.... НЕ ИЗДЪРЖАМ вече , брато !! Кажи два лафа, за вчерашната изцепка на "Главанака" ЦЕЦУ...НЕТЪРПЕЛИВ съм брато , коментирай... "Главанака" ...Моля те !!!;))

Ти си срам, позор и огромно падение за българската история! Червей!

трябва да уволни писачити си

при 300 000 руснаци с имоти в България. я си избери автомат от паметника на съветската ви армия и увисни там

Де да бяхме и днес така независими !! Една носталгия ме е налегнала на този светъл празник, не питайте !

Тези слова изречени от .........нещо не ми се връзват !!

И смело са разчитаме ,че сме все по-непривлекателни за пришълците и ,,скакалците,,..!

..ха ха...

Е, па я съм зависим от червеното.. Що, русофил ли съм?

Каква разлика между това, което е "написал" във фейса Борисов и това, което го чуваме да дърдори. Странно, нали?! :))))