Борисов: Гордеем се с днешния празник

Обявяването на независимостта е смело и значимо събитие

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква разлика между това, което е "написал" във фейса Борисов и това, което го чуваме да дърдори. Странно, нали?! :))))

И смело са разчитаме ,че сме все по-непривлекателни за пришълците и ,,скакалците,,..!

..ха ха...

Тези слова изречени от .........нещо не ми се връзват !!

Де да бяхме и днес така независими !! Една носталгия ме е налегнала на този светъл празник, не питайте !

трябва да уволни писачити си

Ти си срам, позор и огромно падение за българската история! Червей!

Баце,.... НЕ ИЗДЪРЖАМ вече , брато !! Кажи два лафа, за вчерашната изцепка на "Главанака" ЦЕЦУ...НЕТЪРПЕЛИВ съм брато , коментирай... "Главанака" ...Моля те !!!;))

"111 години след този смел политически акт, ние продължаваме развитието на страната ни по европейски, следвайки идеалите за свобода и независимост." Д-р Бойко се оплака, че нямал достъп до фейсбука си...Но и онзи, който му пише постовете, е неграмотен - слага запетайки за тежест...

Честит празник зависими

Е, па я съм зависим от червеното.. Що, русофил ли съм?

Независим е господаря на вселената усвоителя на евросредства и други средства великата тиква продала България на американци и на други с ланци където чуждия капитал вече е повече от капитала на Българите които вече не са независими, защото от тях нищо не зависи а от чуждото робство на което тиквите усилено ни тласкат за някой цент.

рубла, рубла, от евтините, радиоактивните, поправи се

Поне да се избавим от простотията!

....с това че разедини българите на гербери и матРЕял ли ???

А кога ще се гордеем с бг политици???

Велика дума е "НЕЗАВИСИМОСТ" !! Но толкова далечна неосезаема, Само за има-няма няколко месеца насам тази дума се опразва откъм съдържание скоротечно и безвъзвратно, че губи смисъла си. Независими ли сме, се питам ??

НЕЩАСТНИ НАТЕГАЧИ !!!!!!

Следващото смело и значимо събитие би било обявяването на зависимоста. По-актуално, по-модерно, по-реално към днешна дата. А то кога ??

А защо Русия не е в приноса на тази свобода? Европейци не са дали пукнат лев,за да се сдобие Бьлгария с тази свобода? И така документално,исторически и категорично:БЬЛГАРИЯ Е СВБОДНА след като Русия опрощава на Турция 75 млн.франка и предоставя този заем за десетки години на Бьлгария.

Живеещи на територията България ,защото държавата вече не съществува благодарение на американското робство бързо обхващащо всички институции.Няма вече СЪНЧО ще има ново предаване ,,Мъките на едно семейство от джинджъри мъже осиновили малко момиченце чудещи се кой да отиде на родителската тъй като учителката му е казала майката да дойде.,, Няма вече Алеко Константинов,Емилиян Станев и никога Септември няма да бъде Май.Скоро и Вазов ще изчезне като русофил.Но ще учат усилено за Нато и еврогейския съюз,"Пътешествията на Гъливер",Карлсон живеещ на покрива,Мики маус,"Легенда за рома" кибер войната на Русия и тн.Няма вече "Къде си вярна ти, любов народна"НАРОДА СЕ СТОПИ А ТИКВИТЕ ГИ Е СТРАХ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ за да няма Вятър ечи, Балкан стене,. сам юнак на коня и той отпада.Няма да има юнаци от които да се страхуват джинджърофилите нали така КУНЕВА И РОСКО сега борбата е с русофилите.Но ни остана "Азбучна молитва"че ако ни вземат и азбуката както усилено се изучава английски с краварски акцент то на тази територия Българи няма да има.

Не смесвай имената на велики българи с тъпизми от кварталната кръчма..

Единствената човешка независимост е свободата да замества една зависимост с друга. Ако бяхме единна и обединена нация, щяхме да продължим най-святите завети на дедите си, а не както сега, всеки да тегли чергата към себе си без да имат съвест, че предават народния, националния и държавен суверинитет. Тука е така!

А защо няма нищо за магистралите и еврофондовете ?

Аз се гордея с празника на тиквите.

Боко Тиквата-Премиер на България !? Кой би предположил пред 20 години ! Но, всеки е ковач на собствената си съдба.

Честит празник на независимостта. Така, както всеки си я разбира.

ПРите работят и на празник. Боко едва ли.

БЛЯ , бля , бля !

SU-152

Никога не я платихме, както също, твърде отдавна във времето са последните два случая, в които България е вземала НЕЗАВИСИМИ решения. Затова, аз днес няма да честитя независимостта, тъй като това би прозвучало като подигравка. Но празник е все пак, затова днес бих честитил БЪЛГАРЩИНАТА, която всеки от нас таи в себе си! ...и бих призовал, когато един ден отново обявим НЕЗАВИСИМОСТ (а такъв ден ще дойде) то трябва да имаме "едно наум" и да си я ПЛАТИМ, (това този път, едва ли ще ни се размине) както и да го направим не срещу намалящ ден, а в по-благоприятно избрано време! Вярвайте ми, това също има значение! Честит Празник Българи!

Каква пародия,какъв цирк!Да вдигнат знамето на Козяшката колония!

Благодарение на пожарникаря, България стана една подконтролна територия на САЩ. Думите суверенитет и независимост звучат като пошъл виц.

България е колония. Но не благодарение само на пожарникаря. Всеки от управлявалите през тези 30 години показа манталитет на слуга.

при 300 000 руснаци с имоти в България. я си избери автомат от паметника на съветската ви армия и увисни там

k_danev@

честит празник

Години след това ни управляват от ЦРУ с помощта на Тиквата и Пъпеша. А половината ни сънародници живеят извън пределите на България.

Абсурд да е написал такова нещо! Нито има този словоред, нито има правописа, нито изказа, нито акъла за това!

На независимия Президент - руския Патриарх как му проведе строева подготовка в президентството...хахааа

Дали се гордеят тези които са обявили независимостта с твоите деяния, Боко?!

Каква независимост с легално, шпионска русофилска организация Ние дори Президента не си избрахме, кой да е...спуснат от Русия

Колониите празнуват ли независимост?

Празник-коренът на тази дума не идва ли от празнота? Днес с този "празник" марионетките си мият гузната съвест и избиват комплексите си!

Кога са освободим от русофилската зависимост?

Вас в Анадола ви има благодарение на Русия. Малко уважение към господаря, все пак.

И от американофилската и изреалофилската също!

И това ако е независимост :) Всъщност що не - то от нас нищо не зависи...

С широна на щерката се гордейш!! Манифеста за обявяване на независимостта По волята на незабвенния Цар Освободител, великият братски Руски народ, подпомогнат от добрите ни съседи, поданици на Негово Величество Румънския Крал, и от юначните Българи, на 19 февруарий 1878 година сломи робските вериги, що през векове оковаваха България, някога тъй велика и тъй славна. От тогава и до днес, цели тридесет години, Българският Народ, непоколебимо верен към паметта на народните дейци за своята свобода и въодушевяван от техните завети, неуморно работи за уреждането на хубавата си земя и създаде от нея под Мое ръководство и онова на о' Бозе почившия Княз Александър, държава, достойна да бъде равноправен член в семейството на цивилизованите народи. и т.н