Борисов: Не се управлява лесно в див популизъм. Щом БСП говорят за корупция, контрабандата е намаляла

Докарахме пари и спряхме мигрантите, кажете едно благодаря, заяви премиерът и предложи гръцкият бизнес у нас да вземе на работа тези, които бягат от войната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България има шанс да се оправи, но при едно единствено условие - Бойко Борисов и крадливата му шайка да лежат в затвора. Само оставка няма да свърши работа. Нека да не забравяме как този престъпник и унищожител дойде на власт преди 10 години - с обещания за справедливост.

И не се живее лесно в управлението на мафията и в дъжавата, за която е в сила израза "Мафията си има държава"

Не е шайка,а Мутри с вратовръски.Останали са живи свидетели. Кой, Кой Е!

баце е повече от султан от 17 век,назначил си негов гл. прокурор ,негови шефове на служби ,данс,боб,гд нац. полиция,следствие ,шеф на парламента и може да си ги сменя ако не слушат. по голема лична диктатура от това здраве му кажи ,нещо както малкия кореец.

"проклятието на България"-Доган-се изморил от политики и решил да се оттегли в сарай-рахат обаче за да не излезе от властта с краката напред измислил план как да стане това за целта внушил на гяура цецо-цървулов да пусне партенката че простия е много учен и пъпеша веднага клъвнал на голата кукичка та така и до днес има ли начин тиквата и пъпеша да не бъдат извадени с краката напред?

Бойко, преди ЕС и еврогейската култура да окупира България и част от Европа, на този "див популизъм" му казваха просто ДЕМОКРАЦИЯ ! България умира тихо в прегръдката на ЕС и НАТО !

тиквата живее в някакъв паралелен свят!

Не мисля, че някъде по света партия , избрана с 15 % гласове на цигани и роднини на администрацията може да управлява лесно

A как се управлява всички виждаме - организиран протест на чиновниците и повишените доходи са факт.Поредният пример са синоптиците.

тоья пак си е напънал мозъчната клетка и се изказал по въпроса. Три мандата управлява !!!! До сега и корупцията и контрабандата тябваше да са минало. Обяче не са . . . . . Защото мутроида вирее само в такава среда.

Господин Борисов, По-голяма бюрокрация и по голяма корупция и едущтини от на Властващите през последните 60 години аз не съм виждал! Имайте Поне МАЛКО чуство на Реализам!

Вижте какво: не сме сле защото управниците крадат всичко. това просто няма как да стане. Те крадат малко, то и така трябва. Зле сме защото Управляващите продължиха политиката подпомагаща българия да се краде от вън. Разбирайте отказване от газа в полза на Турция, даване на златото и енергетиката на сащ. Целенасочено съсипване на армията в интерес на сащ и турция. Не защитаване на БГ индустрията и продължаване на политиката по деиндустриализация и превърщането ни в услуги. разпад на ценностите, културата и образованието, с цел да се ускори разпадът. Това всичко Те не го разбират, за това и няма как да го променат. А защо сънародниците са ПРОСТИ и нищо от това, което изброих не схващат, и аз не знам. Явно е така. Не ви е виновно краденето, а ние сме си виновни, че не рабираме какво следва след 20-30г. и всеки гледа сам да се спасява с умрялата си заплата.

Стигнах до газта в Турция и разбрах, че си поредния русофилоидиот голямшлемник...

Русофобията, омраза към руския народ, си е разновидност на расизма и се преследва от закона ! България умира тихо в прегръдката на ЕС и НАТО !

Пича не е в час!

Збъркал е автобуса момчето. . . ;-)

Както е казал П.Р.Славейков : “Не сме народ, а МЪРША”!

Този който спря Южен Поток открива икономически форум. И ни е премиер. Бог да ни е на помощ.

Ти си заблуден Толбухинец, да ти кажа...

Не, той не е заблуден, ти си именно заблуденият/ата

ББ -ИМПЕРАТОР УРА ДРУГАРЕ!

Искате сигурност, ценности, евростандарт, а сте си избрали мутри и крадливи калинки да ви ги постигнат. Ми квото сте си избрали, това ви се случва беееееее. Уйдурни и лапачка и всичко се разпада. След гроб и потоп. Крадат до последно и лъжат. Не знам колко дебилен народ живее у нас , че така да се лъже 10 години ве1е.

Много точен коментар!

довижданееее и в ЦСЗъъъъ на свижданееее.

Боко тиквата и партията му крадливи мутри и калинки са лично и персонално отговорни за намаляването на населението с 500 000 души за трите им мандата. Това се наказва не с оставки, не със суъд и не с избори, а само със смърт. През годините на ВСВ общо жертвите са от порядък на десетки хиляди - антифашисти, партизани, загинали по фронтовете окупационни войски и после в двете фази на отечествената. Ей Боко - какво правите бе мутро?

Управлява "успешно"----- виж му самодоволната зурла на снимката!:)))))) ...мъ не е ДИВАШКИ популист, ама хич, ша знайш!:)))))) ....

Кабинетите виденов и станишев за много по-кратко време намалиха населението на БГ с 2 000 000 души .

89-97 заминаха над 2 милиона за 8 години Сега за 9 заминали половин

500 000 избива БКП тихомълком, без да си се усетил. Може би предпочитате да ги избиете, вместо да избягат?

3 мандата мутри стигат, стигат. времето е наше, наше,

Сбогом на мафиота от Банкя три мандата стигат!

Май ще е збогом, Данаилов!

През 1990 г. се отказва от МВР и става бизнесмен; През 2001 г. става гл. секретар на МВР и се отказва; На парламентарните избори води 2 от депутатските листи на НДСВ и се отказва от парламента; През 2005-а става кмет и се отказва; ББ1 се отказа; ББ2 се отказа. Каква е вероятността Булката беглец да довърши 3-я СИ мандат?!

Въпроса ти е реторичен. Вече е повече от сигурно че предсрочния вот ще е догодина на пролет заедно с местните избори. Така че шанса е 0%. Аз бих ти задал друг въпрос: Какъв е шанса матряла отново да се хване на номера и да инсталира мутрафоните на власт след няколко месечно упралвение на служебен кабинет?

Ако не стане нещо извънредно / бежански лагери, ратифициране на ИК /, шансът матeриалът отново да се хване на номера и да инсталира мутрафоните на власт, е 80% :( ТаЯ надежда в решението по жалбата на Цв. Василев по закона "Магнитски"...

Стига сте бутали тъпата мантра за ниския държавен дълг. ВИжте глобалната картинка. По всички показатели сме в пъти по-зле от гърците. Ако те решат да се смъкнат до нашето ниво, ще върбнат 20 такива дълга. То само разхода за армията да отрежат и щше се оправят. Ние ква армия имаме? В същото време брутния ни дълг не е по-харен от гръцкия... А и 1 трлн заем да вземем сега може скоро да не ситгнем демогафското ниво на Гърция, а бяхам равни! Изритайте си децата на улицата, продайте жена си в някой бардак и няма да има за какво да вземате заеми. Така че стига правешки простотии. Продажници сте, а почитателите ви са дебили.

БХ върна страната с 10 години назад.

С 20, малко е 10.

Значи сме във Виденова криза и почва пак приватизорането на техноимпекс

Към Дек 2017 дълга на България е бил 34 млд евро. Това след 9 г. управление на Боко. Скоро ще задминем маляките.

Прави разлика между брутен и държавен дълг, неграмотен 80% ов! В брутния дълг влиза и твоя заем за панелката ти в Люлин 2, щото е от Райфайзен, която е австрийска! И за това ли ти е виновен боко?

Имате право. Напишете цифром и словом колко ПЪТИ ББ увеличи ДЪРЖАВНИЯ дълг! И по колко милиона МЕСЕЧНО плаща държавата/бюджетът САМО за лихви по заемите! Жокер - сумата е 3-цифрено число.

поимтересувай се малко за вътрешния дълг и междуфирмената задлъжнялост. Ние нямаме икономика. Ако сме износител на продукция с голяма добавена стойност и 100 процента от БВП държавен дълг може да се понесе, но при икономика на молове и услуги само и 30 процента от БВП е тежест.

Ами и за това е виновен. Докарал е доходите до положение в което си принуден да вземаш заем. И вместо българска банка са вкарали австрийската. И просто нямаш полезен ход. Някои сме живели във време когато заема запанелката в Люлин беше с 2% лихва.

Този дълг изглежда малък по 3 причини: 1. не се взема предвид частния дълг. Там има едно несъответстрие, което е орисано да избие в държавен дълг. 2. Не се взема предвид цената на "стабилността" - мизерия, упадък и децимация на населението. 3. Не се взема предвид мижавата икономика, която е на командно дишане. Нали разбирате - за един 50 бона заем са нищо, друг потъва с 5 бона заем. То зависи от доходите ивъзможностите.

То аз плащам трицифрено число на месец

1. Частния минава в държавен точно никога(или ако си Пеевски) 2. Цената на стабилността се смята по формулата 3% от бвп. 3. Трябва да отчетеш, че за 10 години мижавата икономика е скочила от 45 на 100 милиарда

До първата реплика. Толковал и не се сети, че съм дал пример ТОЧНО с потребителски кредити, за да ви е по-лесно да стоплите? Това е аналогия, топле. До втората реплика Ограмоти се преди да спамиш, че говориш лесно доказуеми глупости. Първо разгледай няколко реални примера за подобна трансормация. После ела да те препитам да разбера, дали си схванал принципа.

"А бе овчи", трицифрено число В МИЛИОНИ ли плащаш на месец?!

Банкянският бабаит с "вродена скромност"?!?!?!? Скромният служител народен, който започва всяко изречение с-аз Ви дадох, аз направих, аз ви пуснах, аз предложих, аз, аз, АЗ,АЗ! С нашите пари! тревожа се за този плах, скромен индивид. Трябва да стане по-нагъл, по-пробивен, по-мачкащ, че накъде без ТАТО, ах, прощавайте сбърках, без БОКО. Ма то ще осиротее България без титана на мисълта достоен за сравнение само с Цицерон или Сенека от Карлуково!

Блокираха коментарите! ДИР-А, какво става бе подлоги?

Баце, Коментирай доклада на ЕК, че сме: - най-болни - най-бедни - най- КОРУМПИРАНИ Тези факти не идват от доклада на Нинова. Моля за твоя коментар, на живо по БНТ 1.

Тава, ако беше верно немаше Юнкер, Туск и комисарите Хан и Габриел да ме хвалат ежедневно!

На същия ред, на която е моята кръчма има бол други заведения. Със всички собственици се разбирам, разбираш ли. Ама с шефа на оная кръчма, която все е пред фалит, ми е най-приятно да си общувам. Всичките му потенциални клиенти при мен идват, целия оборот в моята каса.... Много хубав човек, много го хваля. От време на време го черпя, че не може да свърже двата края. Така и той доволен от мен и аз му се радвам - както май вече споменах. Само по плешивото теме не съм почнал да го шляпам още.

Тикво продажна, Какво ще правим с хилядите имигранти резняци, които фрау Меркел ти ги връща ?

Абе урод,какви мигранти ти е пратила Меркел,маймуно лъжлива!

По-добре виж какво става с румънския ти колега. /Когато мечката играе в комшиите...../

ГЕРБ+ДОСТ+ДРОМ винаги ще печелят изборите!

Какво е казал Иван Кръстев?Не се разбира.Почнато е изречението и не е завършено.Днес избихте рибата в морето.Преди няколко часа писахте,че шофьор ударил на заден ход ЛЕКО момиче,сега тази издънка.Абе четете първо какво пускате в мрежата,бе.

"След като БСП говори ЗА корупция, значи контрабандата намалява" - по тази "желязна " логика излиза , че ако БСП НЕ говори за корупция значи контрабандата се увеличава.

Популизъм , ама истински е да крещиш в Парламента, че Орешарски със заем от 1 милиард ще загроби бъдещето на децата, а само след 2 месеца да изтеглиш 16 милиарда . Те това е баш популизъм. Тиква нагла...

Трите минусчета, които сте ми сложили, гербероидни стегоцефали , показват само едно- насарали сте се от страх в очакване да изпаднете от отбора на Калинките след като Тиквата издаде екипа и духне в Щатите да си харчи накраденото. Това е положението- иде Видов ден

Айде сега си отвори и погледни колко е държавния дълг при идването на Орешарски и колко е при тръгването си! И не забравяй да прибавиш към това и 4 милиарда за КТБ !

Всички виждат , че властта в България е в ръцете на дебелокожи изроди с шеф Бойко Борисов!Това е положението , мафията напълно е овладяла страната!

Психопатия.

Стига си лъгал бе!Ние не сме толкова прости, че да ти вярваме повече!

А бе хора, к'во е туй "популизъм? Не е ли това политическатата мощ на Боце-Банкянският, умирасана с американски и натовски подправки...?

ТиквонЯт е доктор хоРорис кауза на мисълта. Толкова е прочут, че тя редовно го заобикаля, особено в горната глава.

Това за корупцията на най-високо политическо ниво го казва Държавният департамент на Щатите. БСП само повтаря общоизвестното.

Само не разбрах каква е връзка между контрабандата и корупцията ?! В нормалните държави двете вървят ръка за ръка ! Отново глупостите на Боко !

Борисов, след като вота на комунистите се внася от рускинята Елена Йончева значи си вреден за Русия. Тя какви ли не глупости говори за да унижи България и то пред кого, след като именно цивилизованият свят ви подкрепя. Ама тя не иска България да бъде подкрепяна от богатите и интелигентните. Тя иска България да се върне в руската мизерия. Иска руската престъпност в България да не бъде преследвана и ако може да се прави на журналистка като нещо по-стойностно от репортерка и да ходи по света по указания от Кремъл, но за сметка на нашата държава. Руският азиатски комунистически примитивизъм разчита единствено на разбойничество и престъпност, а вие като управляващ държавата им пречите.

Ахаа.....,този гражданин е от затихващите с бърза скорост, с рейтинг 1,5 за сега!

Г-н Борисов не е ли от комунистите? До колкото си спомням никой не знае кога и дали се е деполитизирал. Виж, Йончева и Корнелия никога не са били. По-внимателно с лъжите, че вече ви осъдиха веднъж.

очаквам ББ да ни "зарадва" с новината за някакви милиони, уж издействани от ГЕРБ, а всъщност дадени неслучайно. Със сигурност ще "забрави" да каже за десетките хиляди мигранти, дето Меркел за да си спаси кожата ни връща. Така е винаги, а тоя даже се хвали.

Как хубаво маха за сбогом на снимката.

Това добиче на снимката страда от необуздани амбиции да бъде номер 1, където и да е , но има проблем-мозъкът му не работи в съотвествие с амбициите. В Милиционерската школа го усетиха и го пратиха да размотава маркучите, в СИК бай Миле и Маргина го усетиха и го пратиха да им пази колите. Кукловодите също го усетиха и си го направиха примиер на конци не без съдействието на 15% тъпи избиратели. . Радвайте му се

Популизъм е това, което не отърва на ГЕРБ! Ако денонощно ги хвалите, това не е популизъм, а просперитет на тяхното управление!

Страхотна Фотография , като тази на Яне Янев на магистралата спрете Корупцията преди 6 години !

Популизъм има и той е на висота. В изпълнение на Борисов и ГЕРБ! Те са шампиони в това отношение.

Нещо не разбирам. Кое е популизъм? 1.Предложението депутатските заплати да не нарастват автоматично с увеличението на средната заплата и да останат 2950 лева. Това ли е популизъм? 2.Предложението депутатската отпуска да не е 70 дни. Това също ли е популизъм? Кой в България има такава отпуска? 3.Несъгласието да се приемат 44 000 бежанци, също ли е популизъм? Та ние нямаме работеща икономика за да осигурим работни места на половината! Каква работа ще им предложим и как ще ги издържаме? 4. Призива да се отложи ваканцията на депутатите за да се гласува закона за децата с увреждания също ли е популизъм? Според мен е човещина, а не популизъм! Защо така се получава при вас? ВСЯКО РАЗУМНО НЕЩО, КОЕТО СЕ ПРЕДЛАГА, ВИЕ ОБЯВЯВАТЕ ЗА ПОПУЛИЗЪМ? А ЗАЩО НЕ ГО ПРЕДЛОЖИТЕ САМИТЕ ВИЕ? ВИЕ ДА СТЕ ИНИЦИАТОРИТЕ! Всеки опит да се посегне върху депутатското кюфте се обявява за популизъм! Според мен е наглост, а не популизъм! НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ДАВАТ 10- 15 ЛЕВА, А ЩЕ ИМ ВЗЕМАТ МНОГО ПОВЕЧЕ С ТОКА И ПАРНОТО! А ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ ГИ УВЕЛИЧАВАТ С 600 ЛЕВА! ТОВА НЕ Е ЛИ НАГЛОСТ?!

Борисов: Икономиката на България върви все по-добре Тези, които искат вот на недоверие, да си спомнят бунтовете в Харманли и Овча купел, заяви премиерът България става все по-добра в икономическото си развитие - имаме вече над 6% износ повече и то в иновативни технологии, машиностроене. Завод след завод се появява. Това заяви премиерът Бойко Борисов при откриването на първия Пловдивски икономически форум. "Ако трябва да мерим политиците по нещо, то е колко вътрешен продукт могат да организират в своите държави и колко след това се разпределя на глава на населението", каза Борисов. И добави: "Не се управлява с този див популизъм, който е обхванал и света, и България. Може да се спрем на това, което е плюс и това са безспорни факти". Премиерът посочи още, че стабилната перспектива, 10%-ния плосък данък и 20% ДДС са "идеални" за инвеститорите. "Това ще продължи докато ние управляваме", каза Борисов. Пред участниците във форума той заяяви, че продължава да работи и за подобряване на инфраструктурата в страната. "Опитайте се да си представите как от Пловдив отивате през "Струма" до Солун за часове. Прекрасни места за инвеститори има, прекрасни места да се развиват цехове, да се разширяват производства, туризъм, природни ресурси и енергийната сфера. Пренос на ток, пренос на газ. Какво повече би желал бизнесът?", попита Борисов. Той коментира и внесения от БСП вот на недоверие към правителството заради политиката в сектор "Сигурност", дебатите по който ще се проведат на 26 юни, а гласуването на – 29-юни. "БСП няма основание да твърди, че настоящото правителство е вредно за България. Дойде ли БСП на власт, всички фондове спират. С кое сме вредни – че сме ви докарала повече пари, че сме отсекли мигрантската вълна единствени в Европа, единствени! Така че тези, които искат вот на недоверие, да си спомнят бунтовете в Харманли, "Овча купел" и навсякъде и какво беше в България", призова Борисов

Тикво, а колко кила суджук изяде за наша сметка, знаеш ли:)))??? А колко милиарда изядохте ти и свитата ти от КТБ, външни заеми и рушвети, знаеш ли??? На тези въпроси ни дай отговори, а не да си чешиш езика със заучени фрази!!! Кажи ни, защо по всички показатели сме на последните места в положителните и на едно от първите в негативните класации, това ни обясни... Тикво, защото вече повече от 10 години си начело на тази кочина!!! И защо, колкото повече ви замирисват задните части, толкова по-силно се обливате с... парфюм, недейте, няма смисъл, бай Радой го е казал още на времето, напълно безсмислено е!!!

Онова КТБ, дето го фалираха БСП и ДПС или някое друго?

Същото е, да, само че, ако си беше направил труда да чуеш, какво казва Цветан Василев в интервю от преди няколко дни, което е дълго над... четири часа, щеше да знаеш, че и кумира ти, Тиквоч Втори доста е захлебил, даже хлеби , и в момента, докато ти му се възхищаваш, пляскайки му:)))!!! Иначе, каквито ГЕРБ, такива и БСП, ДПС, Атака, и всички останали, просто... гмеж!!!

Тиквата ми говори за популизъм. Каква наглост.

Къде са тези пари бе г-н Борисов от къде ги докара от луната ли и какво направи каква е ползата от тези пари които междувпрочем са наши.Набутани са в разни игри наречени проекти но погледнете какво е качеството на направата днеска се прави утре се ремонтира това е на езика на икономиката динамичен ефек от правенето се получава по лошо направено и като погледнем все едно нищо не е направено. Щеше да се издавим от един дъжд, метрото плуваше цялото във вода.