Бодигардът на саудитския крал е бил убит при спор в къща на приятел

Генерал Абдулазиз ал Фагам е имал реномето на един от най-добрите телохранители в света

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе не разбирате, четете първоизточниците. Добър е бил защото: "Той коленичи да завърже връзките на Цар Саламан докато монарха приемаше гости на Арабско Ислямската и Американска среща..." има и снимки. "He bowed down to lace up King Salman’s shoes as the monarch received guests at the Arab Islamic-American Summit in Riyadh in 2017" А иначе не е добър стрелец, противника е бил много по-добър, уцелил е тях тримата (е малко елемент на изненада) и още 5 полицаи ранени (които са били напълно подготвени за битката).

кооой сеееегааа е номер еднооо

Щом някакъв пиян льохман го е отстрелял като диво прасе значи е "добър" само на артията изписана от журналята.То и тия дето охраняват големите клечки не са винаги най добрите.Просто имат най големи правомощия и правят квото си поискат, това първо и второ - никой не е тръгнал да трепе шефовете им , ако рече, всичките тия дето се правят на много важни и страшни няма да струват и пукната стотинка.

Викаш трябваше да хване куршума със зъби като Чък Норис :))) Нито имат имат най-големи правомощия , нито си правят каквото искат - това първо , второ - сериозно? мислсиш, че никой не е искал да светне Путин, Тръмп , Меркел или Кадиров :))))

един добър бодигард никога не пази себе си или приятелите си

тези минуси са от професионалисти сигурно

Така "почина" и ген Кашев. На виконо ниво винаги така приключват приближените и особено охраната. Защото моного знаят. Ближе к царя,ближе к смерти.

Кашев изкаше да докара Мицубиши със завод в София, дори беше идвал един от борда за преговори. За съжаление, от Раша шазбраха и го самоубиха на време. Застреляха го през шпионката на вратата. С КГБ шега не бива.

Ами намерил се е някой по-добър от него.

Не било престрелка, а застрелка,

Човек може да си помисли, че това е новина от Столипиново....

.

Тая история ма е уйдурма

Кой е казал, че тоя генерал е най-добрия? Участвал е на олимпиада ли, на световно първенство за бодигарде? Може и точкова система да е разработена, и човека да има най-висок резултат...

а бе от Кевин Костнър няма по- добър))

Къде освен в САЩ всеки има право да си носи оръжие? А такива, на които им плащат, за да носят няма какво да се жалят! Навсякъде са мутри на властта. Мутра, полицай, бодигард да не ви е жал за тях, за децата им, за близките им.

И кой сега е най-добрият бодигард? Момчето от Банкя, което много обича суджуци!

ga

Бодигарда е узнал нещо което не трябва или е станал приказлив. Бодигарда убит ,убиеца също убит . Така наречените свидетели ще изчезнат по света с друга самоличност. Чистота. Също както с Кашоги . Ама там Турците се разприказваха за да изместят Саудитците от мюсюлманския трон.

ето нс българският Шерлок Холмс отново разреши случая при това дистанционно и напълно безплатно ! бг форумите са на път да оставят без хляб много детективски агенции

какъв бг-рин си! От ония.. офейкалите

Нелепа история..

Извод: Пред куршума всички са равни! Sic transit gloria mundi !

Бе все се каня да питам - коя е тая Глория Мунди? Ще трябва да е голямата работа щом толкоз я споменават.

то образование трябва за ги разбираш тея неща

А сик и транзит познаваш ли ги? И те са голяма работа!!!

Понякога истинската цел на поръчката не е охраняваният, а охранителят му, особено ако много се е заседял на поста си и знае твърде много! Публична тайна е, че на някои им назначават охрана, която да го следи и информира за тива! Но дори и охраната да е проверена и безкрайно предана на онзи, когото охранява, опасността от онова, което знае и не се знае в кой момент може евентуално да стане достовние на други (поради изпускане, предоверяване, ако не поради притискане, изнудване, подкуп или др.) понякога става твърде голяма... Впрочем спомнете си примера с охраната, която назначиха след -0 ноември на Тодор Живков - информаторът Буда на ГДБОП - Бойко Борисов! Който сам неведнъж е изтъквал и хвалил, че бил научил много неща от Бивков. А после го пратиха да се учи и при Симеон Кобурготски, като главен секретар на МВР, без нито ден стаж като полицай - на най-професионалния пост в системата!!! Колцина тук не знаят, че онези, които докараха Симеон в България и сключиха с него сделката “власт (за тях, реално) срещу имоти” за него (имоти на държавата)!?!И че го държаха на къса каишка и го наблюдаваха изкъсо, за да го контролират!

Помните ли, как когато първият път от НСО му назначиха охрана на Пеевски например, освен неговата, личната, той категорично отказа? И защо? Да, за да не го следят кукловодите му! И помните ли как след това Доган чрез него напълно овладя не само прокуратурата и ВСС и службите, но и НСО, и Катарзиса кадруваше и нареждаше и се разпореждаше танц без изобщо да бръсне Борисов (който преди това проплака, че Доган го бил поръчал и че имало план да го арестуват и убият в ареста, това бе когато Катарзиса бе инсталиран зс шеф на ДАНС, най-голямата служба в България и открито се заканваше на Цветанов (когото след това нямаше кой да го накаже), защото Цацаров по заповед на Пеевскинго бе подпуксл с цели шест обвинения и го бе обявил за бай-големият престъпник в държавата?!? Защото бяха развалили калимерата с Пеевски, с когото се срещаха непрекъснато преди това, а след това той внесе проектозакон изневиделица в НС, закон на ДПС, за да спре законопроекта на Христо Иванов за промени в съдебната система, за който Норисов бе казал, че не е на Христо Иванов, а на ГЕРБ?!?, а след това ни обясни, че нд може да има никакви промени без Цацаров, когото той си назначи, и че промените щели да станат след Цацаров - и сега ни натрусат ново техно мекере - Гешев! И пак ни го представят като единствено възможен - а вие ходете на местни и свободни демократични избори...

Прегледайте пак ,,записите,,. Сигурно е влязъл Путин, маскиран като..чаршаф.. ?

Защо като?

Срещу куршума няма значение, колко си бил добър, като бодигард!

да си прав защото тука имаме едно зло същество пада си бабаит дано си намери майстора свише

Винаги има бабаит над бабаита.............

Епична трилогия! Дай боже всекиму!

... И той направи всички нас хората равни

Хммм, какви ли тайни е трябвало да се скрият, какво ли е знаел генералът, та се е наложило бързо да му спретнат "нещастен случай" при спор с "приятел"?

Колко добър да е бил? Гръмнали са го, значиииии не е много добър

Има ли бой, удряй пръв, за да оживееш!

И най-добрите си намират майстора,пред Колт-а всички са равни.

Значи "най-добрият бодигард" изобщо не е бил най-добър след като не е преценил че опонентът му ще се върне с оръжие и не е реагирал успешно при нападението. Излиза, че убиецът му е бил по-добър в боя от него. Което доказва още веднъж старата истина, че всеки добър специалист престава да бъде такъв, когато го издигнат на ръководна длъжност, точно защото е бил добър специалист.

Мирна религия смесена с местните нрави, сър!

Бог създаде хората, а Колт ги направи равни.

Първо : личен телохранител , ама генерал . Че на кой точно полк, дивизион,гарнизон, поделение абе рота , взвод или батарея поне е командир този генерал ? 2. Генерал влязъл в личен спор с приятел !? ама моля ви се : това да не е Столипиново ? Или е ? 3. И защо смятате ,че някой в БГ ,който никога през живота си не е чувал нищичко за тоз клет човечец -го интересува изобщо тази “новина” ? Хора всякъкви мрат ежесекундно навсякъде по света, особено в битови свади !

Пише за са - разликата със столипиново ... в климата .

Добър, добър - колко пък да е бил добър...Имал ли е 9-ти дан по Тай Куондо? Не. Ами тогава, за какво говорим? В света има само 1 охранител 9ти дан и това е Той.

Не само че не е бил, ами не може да Гаси пожари, не е бил Главен секретар на МВР, не е бил братовчедите си и и зет си, също така не е ритал топка докато яде филия намазана с мас, и не на последно мястно не е че Винету.

Казвате най-добрия бодигард а себе си не може да опази! Много логика м даааа...

Да си спомним за журналиста Кашоги и неговите разногласия със саудитски дипломати в Турция. В случая поне тялото е намерено.

Всеки има слабо място, което рано или късно живота изобличава. В някои случаи изобличаването идва със смърт.

YCBM

Явно колкото и да си добър, накрая оцелява само Чък Норис.

Не ми изглежда да е толкова добър - не съумял да опази собствения си живот

не може да е да е бил по-добър охранител от Бойко Борисов.

За паркомясто, може би. Е бил спорът. Че в пустинята трудно се намира.

Алах да го прости ! Не можал да опази себе си !

Сигурно е поискал повишение на заплатата. Е при тая петролна криза не му е минал номера.

Добър добър колко да е добър? Гръмнали го!

Сещам се за Карамански,но неговият убиец е в затвора,може би.

Убит при спор, убиецът застрелян от полицията при съпротива... чиста работа, делото се затваря и архивира... Стар изпитан метод...

така се прави. пито-платено.

видели са си жените без фереджета и са се изпозастреляли

В други медии пишат че се е познавал с убиеца. Спорили са за нещо и другия го прострелял. Убиеца е ликвидиран но има и други пострадали.

в уличния бой правила и телохранители няма

Хе хе, спор за камилопаркоместо, единия си завързал камилата на мястото на другия ама трябваше да го заколи с ятаган, в добрите саудитски традиции.

Какви охранители, какви 5 лева! Ако някой е поръчан на професионален, поддържащ формата си килър, охраната е Пунта Мара! Охранителите са хора, и не са безсмъртни!

Това е охранител на държавен глава , там нещата не са толкова прости както си ги мислиш.

При Кенеди не бяха прости. Докато не ти е скроена схемата.........На практика, и при Рейгън се изложиха, ами късмет че оръжието беше смешен револвер .38 Cal.

Ето, факт. Дори и най-добрите рамбовци са нищо пред едни десетина грама. А тия, нашите кисели, нацепени батки, дето се возят по разни "зли" джипове и ти се канят когато ти отнемат предимство някъде, какво са? Направо се напикават от шубе само при вида. Затуй не се разделям с моя верен спътник г-н Валтер.