Блинкен към Русия: Спрете с безразсъдните си и агресивни действия спрямо Украйна

Американският дипломат увери, че САЩ наблюдават ситуацията "много внимателно"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте! Как сте? В момента моята болница се нуждае от трима (3) бъбречни донори за спешна трансплантация незабавно, всеки бъбречен донор ще бъде обезщетен с обща сума от $ 550 000,00 USD. Ние носим отговорност за вашите пътни документи и всички разходи, които могат да възникнат, след като бъдете потвърдени. Здраво и работоспособно тяло трябва да се свърже с този имейл: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com) Само сериозни дарители, 100% гарантирани.

американска помия

руснака не разбира от намеци , трябва да яде бой тогава разбира..ха.ха А след боя се правят на жертви ..ха.ха и ронят крокодилски сълзи..ха.ха

Винаги е било така! И винаги американците са ги спасявали - факт!

От как свят светува Крим е бил руски. Отвоюван е след много войни с Турция. Това, че Хрушчов с административен акт го е присъединил към Украйна,не го прави украински. Там населението е над 90% руско езично, а освен това има проведен референдум по въпроса. Хубава база на НАТО щеше да стане там, ама се отлага и то завинаги. Що се отнася до източна Украйна; там Русия не воюва пряко. Ако воюваше до сега войната щеше да е свършила. Там има над четвърт милион руски граждани, които бранят домовете си от фашистите от "Десен сектор" и "Айдар". Вярно е, че Русия помага с въоръжение на тези хора, но нейни военни части не участват. Добре е да не се месите там където не ви е работата, защото можете да запалите светът! Пожарът няма да е само в Украйна и Русия. Илюзии не трябва да има!

и никога няма да бъде. Местното население през ВСВ воюва героично но страната на Хитлер срещу руските нашественици

И що да плачем за този башибозук?! Татарите не са депортирани защото помагат на нацистите, Сталин ги депортира защото надминават нацистите... някой знае ли колко кримчаки и караити са останали в света след като татарите са организирали своите банди наречени полицейски батальони и бригади за самозащита, дето уж трябвало да се борят с партизаните а на практика са се занимавали с кланета и грабежи над автохтонните кримчаки и караити, не случайно татарите не се връщат по "родните" си места чак до 1989 година въпреки че след смъртта на Сталин останалите депортирани народи се връщат към корените си;)

Да ти пропомня ли кой осоли главата на Ивайло, и тези същите що българи са продали в робство след като са разорили българските земи.

Тоя защо не си гледа тяхната територия ами непрекъснато се врът там дето нямат никава териториална работа.. Къде е Европа в която е и Русия и къде е сащ дето се чуди къде да налага исканията си за да пази собствените си интереси

Изключителната, непостоянност, колебливост и нерешителност на Путин, доведе до проспиването и загубата на една огромна територия от Русия. Предците му сигурно се обръщат в гробовете си като виждат, какво се случва с хората на които дедите им са се били и победили срещу цяла Европа. Отново безмислени заигравания със запада. Докато се лигавеше с олигарси, либерасти и петата колона и се прави на шахматист и дипломат, под носа му спретнаха преврат и отмъкнаха перлата на руската Империя, Вярно че направи много за Русия за да се изправи на крака след предателството на белязания урод, но хората искат да видят решителни и ефективни действия за обединението на всички територии принадлежащи на Русия.

Американският първи дипломат увери, че Съединените щати наблюдават ситуацията "много внимателно". ..Да, как Путин си го мести от единия джоб в другия, това следят

Тоя кравар що не си гледа смърдливата държава с ненормалния си президент, еа е седнал да вие на чужди гробища...

тва хазарско чифо е отвратително с тези миши очички

в Украйна има много малко чернокожо население . Въпросния подгъвал ли им е крак . Ако не....

И колко струва руската кръв?

Антъни Блинкен: Руснаците да спрат агресията си срещу Украйна Цял свят: Какво са направи пак Руснаците на Украйна?

Безочие! Кой започна всичко това? Ако не се бяха намесвали в Украйна американците, хората там щаха да си живеят спокойно и до сега. Те обичат да дават насоки на другите по света, защото са "най- умните"

Използуваха познатата схема, да я откъснат от Русия използвайки разделението на нейните граждани и да я опоскат до шушка, както направиха и с България. Украйна БЕШЕ много богата държава, сега е разграден двор, от който прокудиха до момента 5млн. млади украинци... Това е цената на "демокрацията"...Никога повече няма да се оправят...

""""Пет европейски страни призоваха Израел да спре да разширява колониите""" А по този въпрос оглушителна тишина.Това се нарича неолиберална и демократична политика

Русия към Блинкер: Не давай това,което не ти искат. С две думи, €би си пy...та ма...на.

насирането на рускобългарските джуджета е в ход, затягай памперса

Когато си клекнал върху вентилатор да издрусаш крушата, трябва да си затваряш устата за да не се напълни!

Ако руснаците направят преврат в Мексико и започнат да заплашват американци на мексиканска територия какво ще направят краварите.Ще стоят и ще чакат ?Не ми се вярва.Бандеровците открито говореха за етническо прочистване на източна Украйна,видяхме как изгориха десетки живи хора в Одеса, а демократите от запад мълчаха като задници.Русия просто брани своите граждани.

И това ще стане. И не само там. Байдънката търси спешно среща с Путин, ноо комай, комай няма да има среща.

ами да си вземе гражданите, не чуждите територии бе, ум червения делфин

А тези територии са си руски от столетия. Не са били руски само отделно области в западната част на украйна. Самата Украйна е измислена държава 1921г и никога не е съществувала като такава. Я по-добре кажи за преврата в Киев, направен от САЩ за 5 милиарда долара. Какво търсят американци там. Ако не беше този преврат, нямаше да има проблеми. И за да има руски войски на границата, по-добре да се разкаже по каква причина са се появили там и защо има струпване на украински войски. Ако нямаше украински или по-точно американски войски, защото не са изцяло украински, а и са под американско командване, то нямаше да има и руски войски.

В рамките на срещите по урегулиране на ситуацията в Украйна неведнъж са прескачали искри между американските и руските представители. В случая, както винаги нападат американците: ...жалко, че тогава толкова ви помогнахме срещу фашистката чума с оръжие, боеприпаси, храна, камиони, локомотиви... На което руснака отговаря с усмивка: ...За което ние платихме със злато толкова, колкото ни поискахте... Жалкото е друго-че сега вие се превърнахте във фашистката чума, но отново има кой да помогне, веднага ще се сетите кой...

заемът НИКОГА не върнат, руски въшльо

Плащано е веднага със злато боклуко

До края на войната СССР връща на САЩ 1,07 млн. т. нефтопродукти, приема и ремонтира кораби на съюзниците и ги зарежда с гориво. През 1947 г. дългът му е бил определен на $2,6 милиарда, но през 1948 г. е редуциран до $1,3 млрд. СССР отказва да го плати. През 1951 г. дългът му е редуциран повторно до $800 милиона, но нов договор за изплащането му е подписан чак през 1972 г., и то само за $722 милиона със срок на изплащане до 2001 г. Има и условие изплащането да стане само ако на СССР бъде отпуснат кредит. Тук трябва да се има предвид и че през 1972 г. стойността на долара е паднала над 10 пъти спрямо 1947 г. През 1973 г. СССР плаща $50 млн. и пак прекратява плащанията. Това става заради промяна в законодателството на САЩ, известна като поправката “Джексън-Ваник” (тя забранява търговията на определени артикули със СССР). През 1990 г. дългът за пореден път е предоговорен на $674 милиона със срок на погасяване до 2030 г. Смята се, че в момента дългът на Русия като правоприемник на СССР по този договор е $100 милиона и погасителните вноски досега са покрили едва 7% от доставеното през войната.

Това Сорос ли ти го писа?

Каква наглост трябва да притежаваш за да правиш такива изказвания...Русия ли е тази която е около границите на САЩ и се меси по целия във вътрешните работи на всички държави?.За да бъде света спокоен,решението е едно:разформирането на НАТО,прибирането на кравите в собствения им обор и забрава за еднополюсен свят.Защото какво ли би се случило ако Русия разположи ядрени оръжия в Куба и Венецуела?,ще бъде рев до небесата.

реването няма да е до небесата, в масква ще е

ГОЛОДОМОРА БЕШЕ ПРАВИЛНО, НО ОЧЕВИДНО НЕ ДОСТАТЪЧНО ВЪЗПИТАТЕЛНО РЕШЕНИЕ. ЕЛАТЕ СЕГА, АЗ ДА ВИ КАЖЕМ, КАК СЕ ПОСЕГА НА БОГ, ГОВОРЕЩИ УКРО СВИНИ! ТОЯ ПЪТ ДО ПОСЛЕДНАТА СЕМКА, ЩЕ ВИ ЛИКВИДИРАМ.

Братушка, ние не сме против украинците. Даже по време на гладомора от България е изпращано зърно. Но Сталин го е конфискувал и продавал за да купува оръжие.... Пише го навсякъде, явно или не можеш да четеш, или си рпомт мозък!

Не четем измислиците на Сорос.

Колко е къса човешката памет... и колко е силен похватът, че една лъжа повторена сто пъти става истина (за човеците) ... ГОЛДОМОРА, а не голодомора ! Пооизхода на думата е от английската дума "злато", а не от славянската "глад". Каква е истината: През 1917 г. англичани и американци организират и извършват преврат в Русия с който унищожават Руската империя и избиват царското семейство - чрез Ленин. Ленин обаче е не само евреин, но и руснак. Излиза от контрол и престава да изпълнява предивдения план. Човекът на САЩ, който трябва да "оправи" нещата е Троцки, но Ленин и Сталин го разкриват и отстраняват от властта. Кукловодите от САЩ и Англия правят това което правят и днес - организират санкции с надеждата живота на населението да стане непоносим и отново да избухне това, което днес наричаме цветна революция. Измислят следното: Откзават да приемат разплащания от СССР в злато (тогава 1920-1930 г. на "запад" избухва Голямат рецесия - разплащанията между държавите са само в злато, дори в САЩ правят конфискация на златото на гражданите). От Русия не се приема злато а само ЖИТО ! Сталин е принуден да изземе житото от тогавашната "житница на Европа" - украинските селяни. Естествено това е свързано с мизерия и насилие, причината за която са англо-американските санкции. Тези санкции се провалят в 1925-1927 г. - краварите остават с огромни излишъци от украинско жито, Сталин се доразправя с Троцкии и "западът" клеква. 1928 до 1930 г. СССР е признат и установява дипломатически отношения (първо) с Англия, САЩ и останалите "западни" тогава все още относително независими васали от Европа. Това е истината за ГОЛДОМОРА ....

Спрели водата на Крим. Пълен геноцид. Чакам с нетърпение първата пушка, кога ще гръмне. Кой ще си изтърве нервите? Положението е семократично. Турски поток пое голяма част от транзита . Дори до Румъния и България. Сега северен поток 2 , още милиарди. Ако преносът през Украйна падне под 30 млрд кубика годишно, ще трябва да закриват две от 3 тръби

Бахти наглия кравар. Направиха преврат с десетки жертви в Украйна а сега когато братска Русия помага на украинския народ да се освободи от американския окупатор и техните подлоги , било агресия.

Всъщност жертвите на американския преврат в Украйна са хиляди.

Хайде, като сте толкова осведомен, напишете ни нещо за "преврата". Кой е "свален", от кой, защо, кой идва на неговото място и т.н.?

И аз много внимателно наблюдавам комшийката,ама не смея, че комшията много як и силен !

Не смееш. щото си пухльо! Единият ми комшия тренира карате, а другият е боксьор. Единственото от което ме е страх е, жените им да не научат една за друга, че ще ми извадят очите! А ти си кютай... пухленце....

УКРО СКОТОВЕТЕ, ЩЕ СИ ПРИПОМНЯТ ПРИЯТНИЯ ВКУС И АРОМАТ НА СВИНСКИТЕ ГО ВНА, ПРЕДИ ДА ИМ ИЗКАРАМ СКА ПАНИТЕ ДУШИ!

УКРО СКОТОВЕТЕ МИ ДИГНАХА МРЪСНА ЛАПА ДА МЕ УБИВАТ. КОЙ СИ ТИ БЕ ХАЗАРСКИ БО КЛУК ДА ГИ СПАСЯВАШ ОТ МЕН! МАЙКА ТИ, ЩЕ ЕВА СКОТСКА!

11 г ръкопляскахте на Козяк и герб, кога налагаше санкция на Русия. Сега туристите 11 г поне ще ръколяскат на пилота като каца в Атина или Истанбул...

Това може да го каже прост човек който не знае какво е Киевска Рус.......разсъдно ли беше Виетанам Афганистан Ирак Либия Гренада или още 50 подобни? Я млък мамицата ти краварска

Само идиоти могат да ви вярват Имате над 718 военни бази по света. Извършихте въоръжен преврат в Киев ,забранихте руския а и български езикдонбас се отцепи и го бомбардирахте със самолети. На 29,4. казахте че Украйна прави изменения в Съвета на директорите на Енергетичните дружества.На 1 май обявихте че отивате в Украйна Американците в тези съвети не могат да се махат от робите,респ.украинцитр

Абе, тоя нема ли си истинска работа да свърши?!

Няма пък, какво ще ни направите?

Как какво!?Ще ви наблюдават наблюдателно и ще ви завиждат!

Да ти сера у кухата кратуна, Блинкен. Нагъл помияр си, всички сте такива, но ви идва краят. Затова квичите като преди заколение, мамицата ви мръсна, целия свят сте съсипали!

САЩ са напълнили земята с танкове и воиници и накрая казват на Русия че били агресивни.... АЛООУ ВИЕТНАМ ИРАК АФГАНИСТАН СИРИЯ ЮГОСЛАВИЯ......