Коментари - Таксиджия изнасили 15-годишно момиче | Днес.dir.bg

Таксиджия изнасили 15-годишно момиче

Таксиметров шофьор е изнасилил 15-годишно момиче в Благоевград. Престъплението е извършено в петък, а изнасилвачът е задържан и обвинен.

Обратно в новината

Коментари - Таксиджия изнасили 15-годишно момиче | Днес.dir.bg

Коментари

Ако съм баща на детето, го оставям без орган и ще си играя със *адника му с часове. Подобни изверги не трябва да живеят изобщо.

Сега къде са колегите му, да излязат на протест, и да искат справедливост? Все повече се убеждавам, че който не става за нищо друго, кара такси.

защо българия е разпродадена и си затри всичко индустрялно , селско стопанство и прилича след втората световна воина амииииииииииии отговора е ............. голяма ...... н а и в н о с т........ та нищо по различгно с деиствията на девоиката ...за огромно съжеление

Изнасилвача, че е за скопяване и за затвор, спор няма, ама аз друго се чудя - момичето е на 15 години, не на 5, как така се е озовало с този "мъж" на тавански етаж, при положение, че преди 1 година въпросният е блудствал (или е правил опити) с него?!

Само що е представен като "таксиджия", от сайтаджията умник, като това няма нищо общо със случая. Ако беше готвач, примерно... Или обущар!?!?!?

...или политик....

За политик не важи, те чукат от 0 до 65 години наред.

...как тоя изнасилвач е качил това момиче, което има сигурно 45-50 кг на тавански етаж...дали я е носил и тя е ритала или сама се е "носила"...

Дърпал я е за китките, посинени са. Абе направо я е влачил.

А тя за какво го е дърпала?

Тоя в общата килия на предварителния арест. Като го обработят циганите сам ще моли да си признае

отношенията между половете в българия са ненормални и развратни според мен, жени не виждат нищо нередно сами да излизат с цели групи мъже приятели, сама жена на кафе с прятел мъж, и искрено си вярват, че мъжете ги възприемат само като приятел. жените трябва да са приятели с жени, не да търсят близост с мъже.

Точно така и по този начин вместо да се обвърже с мъж ще се обвърже с жена.Гениална е мисълта ти.

Това си е за диагностика и за научно изследване! Браво! Ще помислим и ще взема да ги разкарам тези от другия пол, к'ви приятели са ми, ай сиктир!

Бате, ти малоумен ли си?

В Саудитска Арабия е почти така.

То и да седнеш с приятелка на кафе пак е подозрително , ще те изкарат обратна

Айде да видиме какво ще направи бащата на момичето, 1 Да влезе във затвофа и да изнасили този елемент. 2 Да гледа и нищо да не може да направи 3 Да се моли на господ да пукне по най бърият начин Трябва да се спазва старият завет, око за око зъб за два

Да с този завет дружно да се върнем в родово-общинния строй, да живеем в пещери или пък като циганите. Добра идея! Може вместо отмъщение да се постарае да смени приятелския кръг на дъщеря си.

Този не е бил таксиджия, преди да му порастне уят!?

Есента една 16-годишна ме сваляше нещо ама аз нали съм прост и си викам "малка е за мен". Ся мъй яд, ама ...

Преди си викаше "беден съм". Напредваш.

Ти какво, да не ме следиш? Не знаех, че имам фенове.

Сменяй ,,албанския реотан,, овреме!

Яд те е, че вече е дърта ли - на 17 ?

Аз съм на 24 /не навършени/, за мен може и да стане, ти как мислиш?

за едно си прав.Вярно е че си прост

Ще ви напиша един мой лаф:баничка ми се ЯДЕ,малко п..и ми се Е.E!!!

Ще си останеш с мерака ! Да си се сетил навремето !

да ги кастрират!

А защо се уточнява професията на престъпника?! Да е насилил случайно момиче докато я е возил в таксито - не е ?! Олиг..ени

Ако едно дете може да ви е дете, гледайте на него като на детето си, без значение за какво става дума. Това е здравият принцип.

Абсолютно точно!

А,де! A и не знаеш дали не ти е ..дете!

Според мен да се изчака за още инфо и после да се съди, че най-често първите новини са подвеждащи!!!

знаех си, че ще се появи някой УМЕН философ, който ще чака фактите, за да му светне това, което всеки нормален човек усеща дори с кожата си. Искате факти. Ами ето Ви: 1. Дете на 15-16 години 2. Приятелка на дъщерята на насилника. 3. Приятелка дори на жена му. 4. Насилника на 40 години. Какво очаквате да излезе още. Че тя сама е отишла и го е помолила за секс, защото е на 15 и в тази възраст не са "най-умните" деца. Често се казва, "сякаш някой ми взе детето и сложи друго на негово място". Г-н Умен, няма значение какво иска едно дете, важното в случая е този възрастен /само на години/ индивид, който има недооценъчно поведение. Фактът е, че ако този 40годишен разгонен глупак си е държал онази работа на място, няма как едно дете, както и да изглежда, каквото и да иска от него, да го НАСИЛИ да направи нещо против волята си. Разбирате ли това!? И ето пак - НЯМА КАК ДЕТЕ ДА насили възрастен да прави секс против волята си с него. Ама Вие си чакайте фактите...

Завиждате на днешните 15 годишни. Ама връщане няма...

Ако някой се е съмнявал в думите на професора за 80-те процента, нека прочете написаните гнусотии, така ще разбере защо винаги сме беден и подритван народ и защо винаги ще бъдем. Че и претенции имат, а са с манталитет на пещерни хора. При това щъкат около нас, затова само да излезеш от дома си и сякаш попадаш в зверилник. Каква Европа, пещерни примати.

Престанете да повтаряте обидите на този продажен псевдо професор. Ако някакви си коментари, които много често се пишат от тролове, които са същите като професора - за пари са готови и майките си да продадат, трябва да се смятат за представителна извадка, то какво да кажем за непрекъснатите скандали с разни педофили в страни, като Англия и САЩ, например? Едно са празните приказки, друго - делата. Още не сме ги стигнали, камо ли да ни обявявате за по-лоши.

Любимият ти професор ако ставаше за нещо нямаше да бъде в най - лицемерната и крадлива партия

Гадно,та отвратително! Само да не го изкарат невменяем или поредният"образцов и добър"човек,за да му дадат условна.При братята с тен му е мястото,в затвора,за да му го върнат по много пъти.

Добре е че не импотентен, другото ще се оправи, но импотентните никога!!!

бакшиши, сега няма ли да тръгнете на протест? Защо не отидете до дома на вашия скъп колега и не му отрежете топките? Нали се правите все на социално ангажирани? Айде, да ви видим какво и как ще реагирате на гадостите на този изверг? Но, като е известно, че половината от вас са мошеници и престъпници, дълбоко се съмнявам, че ще се проявите като честни българи.

И на мен ми се чука 15-16 годишна.

Е то на кой не... Ама пък да е малко по-взаимно...

А прокуратурата с маскирани полицаи да не ти почука ?

Те да не са хомосексуални, че да ми почукат?

Бе, момче, винаги можеш да намериш ,,закъсала, 70 годишна баба вече с акъла на 15 годишна!?

Кастрация за извратеняка и затвор!

Ако си на 15 год. да спиш със съученичка на 15 год. се случва. Но на 20-30-40 да спиш с 15 год. момиче си е престъпление. Няма оправдание.

Проблемът е, че те не спят, ами направо са чифтосват.

В Италия има случай известен като случая Калабрезе .Около 60 годишен социален работник спи с 11 годишно дете.За извратеняците няма възраст ,но интересното е , че в този случай оправдават на втора инстанция дъртака с мотива , че между двамата имало ЛЮБОВ.

Не си опреснявал знанията си на скоро. От 14 г нагоре не е престъпление, ако не е насила. Аз също мислех, че е от 16 г, но явно някои мераклии в Парламента са либералясали закона. Може би за да не хващат циганите в престъпления.

Шилo

Само скопяване оправя такъв изрод!

Да бъде кастриран боклука!

Изнасилването на дете да се приравни с убийство! кРАЙНО ВРЕМЕ Е !

sawo

Ако се приравни на убийство какво ще спира изнасилвачите директно да убиват жертвите си, за да не проговорят? Така и така наказанието е едно и също?

Мачкай с таксито и условна присъда.

тези в затвора най ги любят

За ''пръв'' път да се случи и в Бг !

Нерезите ги скопяват

Мислите ли изобщо ще ви слушам извратеняшките аргументи ако съм баща на това дете???

Ако си баща на точно това дете, първо ти си за убиване, щото си го възпитал така. Щото моята не би си и помислила да стигне дотам. Един "батко" й беше подхвърлял някакви неща и веднъж я шляпнал по задника. Понеже знаеше какво ще му се случи, ако ми беше казала, отишла направо в МВР-то. Онзи едва отърва съда, щото напусна мястото и измоли щерката да си оттегли жалбата. Оттогава не сме го чували.

Явно не Вие възпитават дъщеря си, а с нея се занимават жена Ви и бабите. От Вас не лъха толкова на акъл и здравомислие. А и си личи, че не познавате децата в тази толкова трудна и дори "абсурдна" възраст на полово съзряване, когато хормоните им диктуват поведението им. Дъщеря Ви е имала късмет със зряла майка и баба. Знаете ли, колко много прекрасни семейства имат проблеми с децата си точно в тази възраст, не се подчиняват, вървят напреки на всичко , което родителите искат и съветват. И тези деца ли си го заслужават, родителите им също!? Дядо сте, а акълът ви е малко! Пазете детето си, не разчитайте че винаги ще вземе правилното решение и благодарете на жена си! Тя е на място!

За едно шляпване по дупето говорите за съд ? Нещо май не сте в час.Затвор не ви ли се привидя случайно ?

Порееедният малоумен тъпак дето смята, че углавни престъпления се предотвратяват с правилно възпитание на жертвите. Те ева в изкуфелия акъл.

Всички мнения, че това момиче си е заслужавало това, което му се е случило ги приемам само по един начин:" и аз бих направил това с 15-16 годишна, ако имам случай и тя ми се усмихва" Тук водещото е,че колкото и да се усмихва и да си "иска", ако този мъж е МЪЖ, а не "мъж" с комплекси, ще откаже, ако трябва ще говори с нея, ще я хване за ушите, ще я заведе където трябва за непристойно поведение или ще намери зрял начин, но не ми казвайте "ама тя си го търсеше и той завалията как да откаже!?!?" Господа, това не е нормално, ако се навърта в главата Ви. Вие сте за психиатър, за сексолог или казано по друг начин - НЕ СТЕ НОРМАЛНИ МЪЖЕ!

Значи ако тя се качи с мен на тавана, усмихва ми се, предложа и секс и след това тя се съблече, на 100% ще я изчукам. Но да я бия, посягам, принудително да я чукам - ТВЪРДО НЕ!

Дори ако е на 15-16? Не сте нормален! Вие нямате работа на тавана с това дете! Точка! Ама тя искала, Вие НЕ ИСКАТЕ! Разбирате ли, това момиче, което го бият хормоните не знае в какво се забърква, Вие ще откажете, защото го виждате че е глупаво дете и толкова, ако ВИЕ откажете, то няма да Ви насили, нали!?

И 100 процента ще си в затвора.Защото детето не носи отговорност за постъпките си..а ти носиш.ДЕЦАТА НЕ СА обект за секс.

Знаеш ли къде е разликата? Че тя е под 18 години и НЕ Е отговорна за себе си (има си родители или други, които отговарят за нея). Ти обаче си над 18 години (предполагам) и можеш да мислиш? Ако това е така, то би трябвало разума ти да се обади... колкото и да ти се трошка и реве, че иска секс с теб, дори и да изглежда напълно зряла, ако МОЖЕШ да мислиш няма да направиш това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Ако имаш комплекси или си психично-болен или просто необразован, тогава ще ти мине през главата...

Имало ли е секс с момичето ? Имало е Значи затвор. Ще има ли секс в затвора ? Ще има, да :)

За да е правилно постнатото от теб, ще са нужни едни корекции в законодателството. По действащото, достатъчна е доброволност от непълнолетното лице. По думите й, такова не е имало. Същото твърди и проурорът. Каква е истината, не зная, но ако има наличие а съгласие, липсва законово основание. Ако няма такова наличие, законът третира деянието като изнасилване, независимо дали лицето е на 15 или 55 г.

На непълнолетно лице не се дава дори право на глас, а Вие ми говорите за доброволно съгласие за сексуален акт с възрастен, зрял индивид. Как ще се докаже, че е доброволен акта на съгласие!? Това е дете! Има си термин, педофилия! Голям мъж няма какво да прави при едно дете, па макар и доброволно съблякло се при него.

Ох, закачам с еза теб, но отговарям н авсички надолу. Да, убеден съм, че в случая момичето е провокирало действията, най-малкото с това, че не е прекъснало контакта при първия опит. ОБАЧЕ! Всеки нормален мъж, дори с много нисък морал, само от инстинкт за самосъхранение, би трябвало да се пази от малолетни като от огън. Иначе е пълен идиот и си заслужава всяко наказание, ако ще мацката да го е вързала и сама да си е свършила работата.

и после се обадила в полицията... Едно дете няма адекватна представа към какво точно го склоняват, в каква ситуация се намира реално, нито че има право и сила да се отбранява от по-голям и по-възрастен индивид от по-силния пол.

За изнасилване - кастрация!!!

Само аз ли мисля, че квалификацията "изнасилил" и "блудствал" ги произнася български съд? Това автор на статията, ДИР, коментиращи - дали и Вие не сте кандидати за обвинение. Докато гледаме на нечовешки прояви по този начин, България ще е на дъното и няма да се отлепи от там. И само "шнорхели" ще са ни в главите и в устите. Сякаш не сме родители!!!

Нали КЕФЪТ Е ЦЕННОСТ,ЗАБАВЛЕНИЕ!!!!!!Кво от това ,че ДРУГИЯТ НЕ е доволен...Важното е да УЧАСТВА В ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРОЦЕС....

Бе, добре, бе, не казвам всеки да еве квото му падне, ама тази след като преди година й е посегнал, чий го дири пак в таксито му? Той всъщност стана ясно, чий го е дирила, ама е решила и да захлеби от мероприятието. Вече не вярвам, на жена, че е изнасилена, ако е останала жива.

къде прочете, че е било в таксито?!?

Още по зле -на тавана МУ.

Що, ти би я и утрепал, така ли?

Изключително тъпо изказване! това е дете, независимо как изглежда, независимо как се държи, ако то не разбира, този "нъж" добре е разбирал, че е колкото дъщеря му. Какво прави той при това дете? Защо говорите сякаш вината е на момичето, което тепърва расте и научава за живота. Децата се държат глупаво понякога, на едни има кой да каже и да научи, други не,. това значи ли че те трябва да бъдат и е правилно да бъдат жертви на подобни изроди дето не знаят какво да си правят онази работа или са пълни с комплекси, за да имат нормални отношения с подходящи жени. Какво иска от едно дете!? Сега ще почнете, че били преждевременно пораснали. Каквито такива, но този и на 40 не е узрял. Глупак с глупак! А жена му? А дъщеря му!?

Подходящи жени -онези, които получават заплащане срещу услуги. Непълнолетни -при взаимно съгласие не могат да се позоват на закона. А изявлението относно това, дали е било доброволно, стават меродавни след ратификацията на ИК. За сега не са.

Дядка ако тебе те изджуластри някой нерез щото е загорял!ти ли си си го търсил!!!

Да не дава Господ подобно нещо да се случи на дъщеря ти, на сестра ти и т.н. твои близки!

Никъде не пише, че ако момиче се качи на нечий таван, то това оправдава изнасилване.

Няма как да я качи на тавана ако тя не е искала! Може ли да хванеш момиче от улицата и насила да го качиш в някоя сграда на тавана? Освен ако това момиче е нямо и неможе да вика. При всички положения договорката не е спазена не и е платил и тази се е направила жертва. Използва и това че е малолетна а кой знае колко колеца е изпотрошила и сега този тарикат дето му се е прияло агнешко ще го отнесе като бръмбар сламка. Селян-дурска история! Не казвам селска щото селяните няма да постъпят така!

Дори и така да е! Тя е дете и не носи отговорност за действията си.За разлика от него.Дори да му се метне гола на врата-той е зрелият човек,който трябва да каже"Не".Другото си е изнасилване на дете.

Малолетни са до 14 години, после не са. Съответно и тя носи отговорност за действията си - ако е била съгласна, няма престъпление, ако не е била съгласна е престъпление. А докажи как е било, ако единият твърди едно, а другият твърди друго, както почти винаги се случва.

Точно така

Нищо не знаем, както обикновено. И, както обикновено, съдим по принцип. За изнасилване -затвор. Прокурорът казал, значи така е. А в съда, същият прокурор, трябва и да докаже, как, аджеба, са се озовали в таванското помещение? Да не се окаже ИК в действие, без да е приета?

Жена = мъж; мъж = жена! Секс = изнасилване! Няма презумпция сексът да има нещо общо с любов, нито любовта да предполага секс. Единствената презумпция е, че мъжете ВИНАГИ изнасилват и никога не се влюбват.

Дъртият перверзник си е за бой и то як. Първо момичето е непълнолетно, второ е на възрастта на дъщеря му, най-малкото от морална гледна точка е отвратително. А това, че е бакшиш е най-малкият проблем в случая. Каквото и да е, това момиче е все още дете и не осъзнава сериозността на ситуацията. А този перверзник като пълнолетен и баща, би трябвало да знае какви ще са последствията за него.

Абсолютно вярно! Всичко друго го приемам като мнение на извратеняци, готови на същата постъпка, ако им попадне случай, па макар и с 15-16 годишни деца.

Нямаш нищо против, да си пазиш имота с пъшка, пак от 15 -16 годишни деца, нали?

Е тоя, ще го намерят самоумрял. Преди това може и да го опънат.

Престъплението се разследва, а предполагаемия престъпник е задържан, въпреки неподписването на Истамбулската конвенция. Което отново доказва, че тя е напълно излишна (освен че е и вредна с определени пасажи).

loyola

Е, ако не беше бакшиш а да речем общински съветник от БСП, тогава цялата страна щеше да се юрне на протест ...

А ако беше гербаджия изобщо нямаше да има новина. Всичко щеше да е скрито-покрито!

15 годишната не е трябвало да се качва в таванската стая ,а да се прибере в дома си !още повече ,че бакшиша е бил подозрителен .

Дето имаше една приказка, малка-малка, ама на майка си гащите носи.

В конкретния случай, явно не ги е носила.

Като видях заглавието предположих, че пострадалата е взела такси и таксиджията е отвлякъл и насилил... от прочетено става ясно, че "насилената" доброволно е отишла на тавана на "насилника" и след 3 часа як секс... отишла па се оплакала. не е била задоволена ли, кво ли... следствието предстои да изясни.

Коментари - Таксиджия изнасили 15-годишно момиче | Днес.dir.bg

Таксиджия изнасили 15-годишно момиче

Таксиметров шофьор е изнасилил 15-годишно момиче в Благоевград. Престъплението е извършено в петък, а изнасилвачът е задържан и обвинен.

Обратно в новината

Коментари - Таксиджия изнасили 15-годишно момиче | Днес.dir.bg

Коментари

Ако съм баща на детето, го оставям без орган и ще си играя със *адника му с часове. Подобни изверги не трябва да живеят изобщо.

Сега къде са колегите му, да излязат на протест, и да искат справедливост? Все повече се убеждавам, че който не става за нищо друго, кара такси.

защо българия е разпродадена и си затри всичко индустрялно , селско стопанство и прилича след втората световна воина амииииииииииии отговора е ............. голяма ...... н а и в н о с т........ та нищо по различгно с деиствията на девоиката ...за огромно съжеление

Изнасилвача, че е за скопяване и за затвор, спор няма, ама аз друго се чудя - момичето е на 15 години, не на 5, как така се е озовало с този "мъж" на тавански етаж, при положение, че преди 1 година въпросният е блудствал (или е правил опити) с него?!

Само що е представен като "таксиджия", от сайтаджията умник, като това няма нищо общо със случая. Ако беше готвач, примерно... Или обущар!?!?!?

...или политик....

За политик не важи, те чукат от 0 до 65 години наред.

...как тоя изнасилвач е качил това момиче, което има сигурно 45-50 кг на тавански етаж...дали я е носил и тя е ритала или сама се е "носила"...

Дърпал я е за китките, посинени са. Абе направо я е влачил.

А тя за какво го е дърпала?

Тоя в общата килия на предварителния арест. Като го обработят циганите сам ще моли да си признае

отношенията между половете в българия са ненормални и развратни според мен, жени не виждат нищо нередно сами да излизат с цели групи мъже приятели, сама жена на кафе с прятел мъж, и искрено си вярват, че мъжете ги възприемат само като приятел. жените трябва да са приятели с жени, не да търсят близост с мъже.

Точно така и по този начин вместо да се обвърже с мъж ще се обвърже с жена.Гениална е мисълта ти.

Това си е за диагностика и за научно изследване! Браво! Ще помислим и ще взема да ги разкарам тези от другия пол, к'ви приятели са ми, ай сиктир!

Бате, ти малоумен ли си?

В Саудитска Арабия е почти така.

То и да седнеш с приятелка на кафе пак е подозрително , ще те изкарат обратна

Айде да видиме какво ще направи бащата на момичето, 1 Да влезе във затвофа и да изнасили този елемент. 2 Да гледа и нищо да не може да направи 3 Да се моли на господ да пукне по най бърият начин Трябва да се спазва старият завет, око за око зъб за два

Да с този завет дружно да се върнем в родово-общинния строй, да живеем в пещери или пък като циганите. Добра идея! Може вместо отмъщение да се постарае да смени приятелския кръг на дъщеря си.

Този не е бил таксиджия, преди да му порастне уят!?

Есента една 16-годишна ме сваляше нещо ама аз нали съм прост и си викам "малка е за мен". Ся мъй яд, ама ...

Преди си викаше "беден съм". Напредваш.

Ти какво, да не ме следиш? Не знаех, че имам фенове.

Сменяй ,,албанския реотан,, овреме!

Яд те е, че вече е дърта ли - на 17 ?

Аз съм на 24 /не навършени/, за мен може и да стане, ти как мислиш?

за едно си прав.Вярно е че си прост

Ще ви напиша един мой лаф:баничка ми се ЯДЕ,малко п..и ми се Е.E!!!

Ще си останеш с мерака ! Да си се сетил навремето !

да ги кастрират!

А защо се уточнява професията на престъпника?! Да е насилил случайно момиче докато я е возил в таксито - не е ?! Олиг..ени

Ако едно дете може да ви е дете, гледайте на него като на детето си, без значение за какво става дума. Това е здравият принцип.

Абсолютно точно!

А,де! A и не знаеш дали не ти е ..дете!

Според мен да се изчака за още инфо и после да се съди, че най-често първите новини са подвеждащи!!!

знаех си, че ще се появи някой УМЕН философ, който ще чака фактите, за да му светне това, което всеки нормален човек усеща дори с кожата си. Искате факти. Ами ето Ви: 1. Дете на 15-16 години 2. Приятелка на дъщерята на насилника. 3. Приятелка дори на жена му. 4. Насилника на 40 години. Какво очаквате да излезе още. Че тя сама е отишла и го е помолила за секс, защото е на 15 и в тази възраст не са "най-умните" деца. Често се казва, "сякаш някой ми взе детето и сложи друго на негово място". Г-н Умен, няма значение какво иска едно дете, важното в случая е този възрастен /само на години/ индивид, който има недооценъчно поведение. Фактът е, че ако този 40годишен разгонен глупак си е държал онази работа на място, няма как едно дете, както и да изглежда, каквото и да иска от него, да го НАСИЛИ да направи нещо против волята си. Разбирате ли това!? И ето пак - НЯМА КАК ДЕТЕ ДА насили възрастен да прави секс против волята си с него. Ама Вие си чакайте фактите...

Завиждате на днешните 15 годишни. Ама връщане няма...

Ако някой се е съмнявал в думите на професора за 80-те процента, нека прочете написаните гнусотии, така ще разбере защо винаги сме беден и подритван народ и защо винаги ще бъдем. Че и претенции имат, а са с манталитет на пещерни хора. При това щъкат около нас, затова само да излезеш от дома си и сякаш попадаш в зверилник. Каква Европа, пещерни примати.

Престанете да повтаряте обидите на този продажен псевдо професор. Ако някакви си коментари, които много често се пишат от тролове, които са същите като професора - за пари са готови и майките си да продадат, трябва да се смятат за представителна извадка, то какво да кажем за непрекъснатите скандали с разни педофили в страни, като Англия и САЩ, например? Едно са празните приказки, друго - делата. Още не сме ги стигнали, камо ли да ни обявявате за по-лоши.

Любимият ти професор ако ставаше за нещо нямаше да бъде в най - лицемерната и крадлива партия

Гадно,та отвратително! Само да не го изкарат невменяем или поредният"образцов и добър"човек,за да му дадат условна.При братята с тен му е мястото,в затвора,за да му го върнат по много пъти.

Добре е че не импотентен, другото ще се оправи, но импотентните никога!!!

бакшиши, сега няма ли да тръгнете на протест? Защо не отидете до дома на вашия скъп колега и не му отрежете топките? Нали се правите все на социално ангажирани? Айде, да ви видим какво и как ще реагирате на гадостите на този изверг? Но, като е известно, че половината от вас са мошеници и престъпници, дълбоко се съмнявам, че ще се проявите като честни българи.

И на мен ми се чука 15-16 годишна.

Е то на кой не... Ама пък да е малко по-взаимно...

А прокуратурата с маскирани полицаи да не ти почука ?

Те да не са хомосексуални, че да ми почукат?

Бе, момче, винаги можеш да намериш ,,закъсала, 70 годишна баба вече с акъла на 15 годишна!?

Кастрация за извратеняка и затвор!

Ако си на 15 год. да спиш със съученичка на 15 год. се случва. Но на 20-30-40 да спиш с 15 год. момиче си е престъпление. Няма оправдание.

Проблемът е, че те не спят, ами направо са чифтосват.

В Италия има случай известен като случая Калабрезе .Около 60 годишен социален работник спи с 11 годишно дете.За извратеняците няма възраст ,но интересното е , че в този случай оправдават на втора инстанция дъртака с мотива , че между двамата имало ЛЮБОВ.

Не си опреснявал знанията си на скоро. От 14 г нагоре не е престъпление, ако не е насила. Аз също мислех, че е от 16 г, но явно някои мераклии в Парламента са либералясали закона. Може би за да не хващат циганите в престъпления.

Шилo

Само скопяване оправя такъв изрод!

Да бъде кастриран боклука!

Изнасилването на дете да се приравни с убийство! кРАЙНО ВРЕМЕ Е !

sawo

Ако се приравни на убийство какво ще спира изнасилвачите директно да убиват жертвите си, за да не проговорят? Така и така наказанието е едно и също?

Мачкай с таксито и условна присъда.

тези в затвора най ги любят

За ''пръв'' път да се случи и в Бг !

Нерезите ги скопяват

Мислите ли изобщо ще ви слушам извратеняшките аргументи ако съм баща на това дете???

Ако си баща на точно това дете, първо ти си за убиване, щото си го възпитал така. Щото моята не би си и помислила да стигне дотам. Един "батко" й беше подхвърлял някакви неща и веднъж я шляпнал по задника. Понеже знаеше какво ще му се случи, ако ми беше казала, отишла направо в МВР-то. Онзи едва отърва съда, щото напусна мястото и измоли щерката да си оттегли жалбата. Оттогава не сме го чували.

Явно не Вие възпитават дъщеря си, а с нея се занимават жена Ви и бабите. От Вас не лъха толкова на акъл и здравомислие. А и си личи, че не познавате децата в тази толкова трудна и дори "абсурдна" възраст на полово съзряване, когато хормоните им диктуват поведението им. Дъщеря Ви е имала късмет със зряла майка и баба. Знаете ли, колко много прекрасни семейства имат проблеми с децата си точно в тази възраст, не се подчиняват, вървят напреки на всичко , което родителите искат и съветват. И тези деца ли си го заслужават, родителите им също!? Дядо сте, а акълът ви е малко! Пазете детето си, не разчитайте че винаги ще вземе правилното решение и благодарете на жена си! Тя е на място!

За едно шляпване по дупето говорите за съд ? Нещо май не сте в час.Затвор не ви ли се привидя случайно ?

Порееедният малоумен тъпак дето смята, че углавни престъпления се предотвратяват с правилно възпитание на жертвите. Те ева в изкуфелия акъл.

Всички мнения, че това момиче си е заслужавало това, което му се е случило ги приемам само по един начин:" и аз бих направил това с 15-16 годишна, ако имам случай и тя ми се усмихва" Тук водещото е,че колкото и да се усмихва и да си "иска", ако този мъж е МЪЖ, а не "мъж" с комплекси, ще откаже, ако трябва ще говори с нея, ще я хване за ушите, ще я заведе където трябва за непристойно поведение или ще намери зрял начин, но не ми казвайте "ама тя си го търсеше и той завалията как да откаже!?!?" Господа, това не е нормално, ако се навърта в главата Ви. Вие сте за психиатър, за сексолог или казано по друг начин - НЕ СТЕ НОРМАЛНИ МЪЖЕ!

Значи ако тя се качи с мен на тавана, усмихва ми се, предложа и секс и след това тя се съблече, на 100% ще я изчукам. Но да я бия, посягам, принудително да я чукам - ТВЪРДО НЕ!

Дори ако е на 15-16? Не сте нормален! Вие нямате работа на тавана с това дете! Точка! Ама тя искала, Вие НЕ ИСКАТЕ! Разбирате ли, това момиче, което го бият хормоните не знае в какво се забърква, Вие ще откажете, защото го виждате че е глупаво дете и толкова, ако ВИЕ откажете, то няма да Ви насили, нали!?

И 100 процента ще си в затвора.Защото детето не носи отговорност за постъпките си..а ти носиш.ДЕЦАТА НЕ СА обект за секс.

Знаеш ли къде е разликата? Че тя е под 18 години и НЕ Е отговорна за себе си (има си родители или други, които отговарят за нея). Ти обаче си над 18 години (предполагам) и можеш да мислиш? Ако това е така, то би трябвало разума ти да се обади... колкото и да ти се трошка и реве, че иска секс с теб, дори и да изглежда напълно зряла, ако МОЖЕШ да мислиш няма да направиш това ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Ако имаш комплекси или си психично-болен или просто необразован, тогава ще ти мине през главата...

Имало ли е секс с момичето ? Имало е Значи затвор. Ще има ли секс в затвора ? Ще има, да :)

За да е правилно постнатото от теб, ще са нужни едни корекции в законодателството. По действащото, достатъчна е доброволност от непълнолетното лице. По думите й, такова не е имало. Същото твърди и проурорът. Каква е истината, не зная, но ако има наличие а съгласие, липсва законово основание. Ако няма такова наличие, законът третира деянието като изнасилване, независимо дали лицето е на 15 или 55 г.

На непълнолетно лице не се дава дори право на глас, а Вие ми говорите за доброволно съгласие за сексуален акт с възрастен, зрял индивид. Как ще се докаже, че е доброволен акта на съгласие!? Това е дете! Има си термин, педофилия! Голям мъж няма какво да прави при едно дете, па макар и доброволно съблякло се при него.

Ох, закачам с еза теб, но отговарям н авсички надолу. Да, убеден съм, че в случая момичето е провокирало действията, най-малкото с това, че не е прекъснало контакта при първия опит. ОБАЧЕ! Всеки нормален мъж, дори с много нисък морал, само от инстинкт за самосъхранение, би трябвало да се пази от малолетни като от огън. Иначе е пълен идиот и си заслужава всяко наказание, ако ще мацката да го е вързала и сама да си е свършила работата.

и после се обадила в полицията... Едно дете няма адекватна представа към какво точно го склоняват, в каква ситуация се намира реално, нито че има право и сила да се отбранява от по-голям и по-възрастен индивид от по-силния пол.

За изнасилване - кастрация!!!

Само аз ли мисля, че квалификацията "изнасилил" и "блудствал" ги произнася български съд? Това автор на статията, ДИР, коментиращи - дали и Вие не сте кандидати за обвинение. Докато гледаме на нечовешки прояви по този начин, България ще е на дъното и няма да се отлепи от там. И само "шнорхели" ще са ни в главите и в устите. Сякаш не сме родители!!!

Нали КЕФЪТ Е ЦЕННОСТ,ЗАБАВЛЕНИЕ!!!!!!Кво от това ,че ДРУГИЯТ НЕ е доволен...Важното е да УЧАСТВА В ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПРОЦЕС....

Бе, добре, бе, не казвам всеки да еве квото му падне, ама тази след като преди година й е посегнал, чий го дири пак в таксито му? Той всъщност стана ясно, чий го е дирила, ама е решила и да захлеби от мероприятието. Вече не вярвам, на жена, че е изнасилена, ако е останала жива.

къде прочете, че е било в таксито?!?

Още по зле -на тавана МУ.

Що, ти би я и утрепал, така ли?

Изключително тъпо изказване! това е дете, независимо как изглежда, независимо как се държи, ако то не разбира, този "нъж" добре е разбирал, че е колкото дъщеря му. Какво прави той при това дете? Защо говорите сякаш вината е на момичето, което тепърва расте и научава за живота. Децата се държат глупаво понякога, на едни има кой да каже и да научи, други не,. това значи ли че те трябва да бъдат и е правилно да бъдат жертви на подобни изроди дето не знаят какво да си правят онази работа или са пълни с комплекси, за да имат нормални отношения с подходящи жени. Какво иска от едно дете!? Сега ще почнете, че били преждевременно пораснали. Каквито такива, но този и на 40 не е узрял. Глупак с глупак! А жена му? А дъщеря му!?

Подходящи жени -онези, които получават заплащане срещу услуги. Непълнолетни -при взаимно съгласие не могат да се позоват на закона. А изявлението относно това, дали е било доброволно, стават меродавни след ратификацията на ИК. За сега не са.

Дядка ако тебе те изджуластри някой нерез щото е загорял!ти ли си си го търсил!!!

Да не дава Господ подобно нещо да се случи на дъщеря ти, на сестра ти и т.н. твои близки!

Никъде не пише, че ако момиче се качи на нечий таван, то това оправдава изнасилване.

Няма как да я качи на тавана ако тя не е искала! Може ли да хванеш момиче от улицата и насила да го качиш в някоя сграда на тавана? Освен ако това момиче е нямо и неможе да вика. При всички положения договорката не е спазена не и е платил и тази се е направила жертва. Използва и това че е малолетна а кой знае колко колеца е изпотрошила и сега този тарикат дето му се е прияло агнешко ще го отнесе като бръмбар сламка. Селян-дурска история! Не казвам селска щото селяните няма да постъпят така!

Дори и така да е! Тя е дете и не носи отговорност за действията си.За разлика от него.Дори да му се метне гола на врата-той е зрелият човек,който трябва да каже"Не".Другото си е изнасилване на дете.

Малолетни са до 14 години, после не са. Съответно и тя носи отговорност за действията си - ако е била съгласна, няма престъпление, ако не е била съгласна е престъпление. А докажи как е било, ако единият твърди едно, а другият твърди друго, както почти винаги се случва.

Точно така

Нищо не знаем, както обикновено. И, както обикновено, съдим по принцип. За изнасилване -затвор. Прокурорът казал, значи така е. А в съда, същият прокурор, трябва и да докаже, как, аджеба, са се озовали в таванското помещение? Да не се окаже ИК в действие, без да е приета?

Жена = мъж; мъж = жена! Секс = изнасилване! Няма презумпция сексът да има нещо общо с любов, нито любовта да предполага секс. Единствената презумпция е, че мъжете ВИНАГИ изнасилват и никога не се влюбват.

Дъртият перверзник си е за бой и то як. Първо момичето е непълнолетно, второ е на възрастта на дъщеря му, най-малкото от морална гледна точка е отвратително. А това, че е бакшиш е най-малкият проблем в случая. Каквото и да е, това момиче е все още дете и не осъзнава сериозността на ситуацията. А този перверзник като пълнолетен и баща, би трябвало да знае какви ще са последствията за него.

Абсолютно вярно! Всичко друго го приемам като мнение на извратеняци, готови на същата постъпка, ако им попадне случай, па макар и с 15-16 годишни деца.

Нямаш нищо против, да си пазиш имота с пъшка, пак от 15 -16 годишни деца, нали?

Е тоя, ще го намерят самоумрял. Преди това може и да го опънат.

Престъплението се разследва, а предполагаемия престъпник е задържан, въпреки неподписването на Истамбулската конвенция. Което отново доказва, че тя е напълно излишна (освен че е и вредна с определени пасажи).

loyola

Е, ако не беше бакшиш а да речем общински съветник от БСП, тогава цялата страна щеше да се юрне на протест ...

А ако беше гербаджия изобщо нямаше да има новина. Всичко щеше да е скрито-покрито!

15 годишната не е трябвало да се качва в таванската стая ,а да се прибере в дома си !още повече ,че бакшиша е бил подозрителен .

Дето имаше една приказка, малка-малка, ама на майка си гащите носи.

В конкретния случай, явно не ги е носила.

Като видях заглавието предположих, че пострадалата е взела такси и таксиджията е отвлякъл и насилил... от прочетено става ясно, че "насилената" доброволно е отишла на тавана на "насилника" и след 3 часа як секс... отишла па се оплакала. не е била задоволена ли, кво ли... следствието предстои да изясни.